#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Van der Valk Brussel Airport

Het van der Valk hotel bij Brussel Airport is naast een hotel ook een aanbieder van parkeerplekken voor reizigers die vliegen via Brussel Airport. Bij Van der Valk bent u verzekerd van goedkoop parkeren Brussel Airport aan de hand van shuttle parking. U reist middels een Brussel Airport shuttle ongeveer 6 minuten van de parkeerplek tot het vliegveld. Parkeren Brussel Airport is bij Van de Valk dus een gemakkelijke en snelle optie. De parkeerplek is zeer netjes en voorzien van de nodige faciliteiten om uw auto zo goed mogelijk te beschermen en onderhouden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor overdekt parkeren en zelfs het wassen van uw auto. U kunt dus met een onbezorgd gevoel kiezen voor lang parkeren Brussel Airport bij Van de Valk.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Van der Valk bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren Luchthaven Brussel via Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar voordelige én betrouwbare parkeerplekken rondom vliegveld Brussel? Zoek dan niet verder! Op onze website vindt u een groot aanbod met voordelige parkeeraanbieders die zeer veilige parkeerplekken hebben. U kunt het beschikbare aanbod onderling vergelijken door uw reisgegevens in te vullen. Wij tonen vervolgens direct ons aanbod. U kunt gemakkelijk uw parkeerplek vinden door de sortering aan te passen en vervolgens uw keuze te reserveren. Brussel Airport parking is binnen enkele minuten geregeld! U ontvangt na elke reservering een reserveringsbevestiging en u betaalt nooit extra reserveringskosten. Dit wordt gewaardeerd met een 8,4 door onze klanten en hier zijn wij trots op!

Shuttle Parkeren via Van der Valk

Van der Valk biedt parking Brussel Airport aan in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt u middels een shuttlebus van de parkeerplek naar het vliegveld getransporteerd. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats, makkelijker kan bijna niet! Wilt u weten hoe het precies in zijn werking gaat, bekijk dan onze parkeervormen pagina. Bij onduidelijkheden en vragen kunt u terecht op onze FAQ-pagina of kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b