#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Valetparking-service Schiphol

Rondom Schiphol Airport zijn er tal van parkeermogelijkheden, de meest comfortabele is valet parkeren. U levert namelijk uw auto af bij de luchthaven, hier neemt een chauffeur de auto over en parkeert deze op de parkeerplaats. Bij terugkomst wordt de auto ook weer teruggebracht, uw auto parkeren op Schiphol kan niet sneller dan dit! Bij de aanbieder Valetparking-Service Schiphol parkeert u zeer voordelig, het is een van de voordeligste valet parkings rondom Schiphol. Uw auto wordt geparkeerd door ervaren chauffeurs en wordt van tevoren grondig geïnspecteerd. De parkeerplaats is voorzien van camera’s, omheinging, een slagboom en 24-uurs bewaking. Zo weet u dat uw auto goed staat bij Valetparking Service Schiphol Airport. De parkeerplaats en bijbehorende service zijn 24/7 beschikbaar en u kunt tevens tegen een meerprijs ook overdekt parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Vertrekpassage 1118 Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valetparking-service bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Het parkeerproces bij Valetparking-service

Zoals we al zeiden is valet parkeren zeer comfortabel en levert minimaal tijdsverlies op. Wanneer u een reservering maakt bij Valet Parking Service Schiphol dan ontvangt u allereerst een reserveringsbevestiging via de mail. U vindt alle nodige informatie terug op deze bevestiging. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal van Schiphol, het adres is Vertrekpassage 1118 Schiphol. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op, zo kan Schiphol Valetparking-Service ervoor zorgen dat er iemand klaar staat bij aankomst. Na een inspectie wordt uw auto meegenomen en geparkeerd. Bij terugkomst dient u weer even te bellen zodra u uw koffers in bezig heeft. Vervolgens wordt uw auto teruggereden naar de luchthaven en kunt u vanaf hier weer instappen en naar huis rijden.

De reviews en ervaringen van onze klanten

Wij tonen alle informatie het liefst zo transparant, subjectief en eerlijk mogelijk. Om deze reden geven wij iedere klant de mogelijkheid ons en de parkeeraanbieder te beoordelen. Zodra u een reservering heeft gemaakt bij Valetparking Service Schiphol dan ontvangt u allereerst een uitnodiging onze website en dus het reserveringsproces te beoordelen. Zodra u thuis bent van het parkeren ontvangt u een uitnodiging om de parkeeraanbieder te beoordelen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )