#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden <small>( + 15,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 15,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

ValetAirportDus Dusseldorf Airport

Bent u op zoek naar een goede parkeeroptie rondom Düsseldorf airport? Stelt u daarbij gemak en snelheid voorop? Dan is ValetAirportDus een fantastische optie. Via het valet parkeren bij deze gevestigde parking bespaart u tijd en vooral ook stress tijdens het parkeren dusseldorf airport! Deze parking is een absolute expert op het gebied van valet parking en garanderen een veilige parkeerplaats voor het lang parkeren. Door de vele ervaring van deze aanbieder kunt u er gerust op zijn dat wanneer u uw sleutel overhandigt, het parkeerproces soepel zal verlopen. ValetAirportDus wordt al lange tijd door veel gebruikers aanbevolen, dingen die vaak genoemd worden in de reacties zijn de betrouwbaarheid en vriendelijke service. Dit zijn slechts enkele redenen waarom wij met veel vertrouwen de services van deze parking aanbieden op ons platform!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, Düsseldorf
Adres parkeerplaats Gothaer Strasse 18, 40880 Ratingen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valet Airport DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Valet Airport DUS
Valet Airport DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Goede service. We waren iets te vroeg gearriveerd, maar dat was geen probleem, auto werd snel opgepikt. Bij terugkomst even moeten wachten nadat we onze bagage hadden opgehaald, maar vrij snel werd de auto in goede staat weer afgeleverd. Zouden hier volgende keer weer boeken want prijs-kwaliteitsverhouding is prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Prima verlopen. Snel, efficiënt en netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Wijn- 05-08-2019 "Te veel km en te hard gereden met auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
VINCENT VAN DIJK- 28-07-2019 "Was voor mij de eerste keer dat ik het via ValetParking deed. Heel eenvoudig en perfect op tijd. Zelfs bij de terugreis toen ik pas belde op het moment dat we alle bagage hadden kwamen ze met de wagen aangereden toen we naar buiten liepen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven Dehon- 26-07-2019 "Perfecte regeling en vriendelijke mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wijbrand Medendorp- 29-06-2019 "prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harmen Strikwerda- 25-06-2019 "Goed gedaan!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van de langemheen- 12-06-2019 "prima service een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "ondanks de goede service bleek dat er bij het ophalen van de auto ruim 40 kilometer met mijn auto is gereden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij ValetAirportDus?

Zoals vermeld is het ontspannen parkeren bij ValetAirportDus Düsseldorf airport. Dat ontspannen zit hem in de parkeervorm, valet parkeren. Valet parkeren houdt in dat u direct vanaf uw vertrekadres naar de terminal rijdt, hier zal een chauffeur van de parking aanwezig zijn en overhandigt u uw autosleutels. Er zal kort een verslag gemaakt worden van de staat van de auto voor afgifte bij de chauffeur. Dit wordt gedaan zodat u bij terugkomst kunt vaststellen dat er tijdens het parkeren geen schade is bijgekomen! Bij terugkomst belt u simpelweg het telefoonnummer van Düsseldorf ValetAirportDus zoals deze wordt verstrekt bij uw boeking. Een medewerker zal uw auto direct ophalen en op de afgesproken tijd voorrijden! U hoeft nooit lang te wachten!

Specificaties en Faciliteiten ValetAirportDus

U geniet van vele faciliteiten als u ervoor kiest om gebruik te maken van ValetAirportDus bij vliegveld Düsseldorf. Uw voertuig wordt vast voor 5 euro bijgetankt zodat u niet hoeft te betalen voor de rit die de chauffeur maakt van- en naar het vliegveld. Hiernaast biedt deze aanbieder vele schoonmaakdiensten aan tegen betaling in de vorm van 4 pakketten! Hier hoeft u natuurlijk geen gebruik van te maken, maar de optie wordt u vriendelijk aangeboden. Het parkeerterrein van vliegveld Düsseldorf ValetAirportDus is afgesloten, u hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw voertuig terwijl u op reis bent.

Reviews en beoordelingen ValetAirportDus

Het cijfer dat u kunt zien betreffende de reviews ValetAirportDus zijn betrouwbaar. Elke klant die via ons geparkeerd heeft bij deze parking krijgt na afloop het verzoek om een cijfer te geven. Op deze manier kunnen wij goed controleren of onze klanten tevreden zijn over de parking, tevens is het handig voor u om een echte en onafhankelijke beoordeling te zien. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende parkings die worden aangeboden!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b