#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer u kiest voor valet parkeren bij Weeze Airport maakt u gebruik van een parkeervorm die voor velen de voorkeur geniet. Echter heeft valet parkeren een meerprijs ten opzichte van het ‘gewone’ parkeren ook wel shuttle parkeren genoemd. Echter heeft deze aanbieder een zeer scherp tarief voor zijn valet service. Zodoende kan men toch gebruik maken van valet parkeren zonder daar een meerprijs voor te betalen.

Wat is valet parkeren?

Valt parkeren houdt in dat u zelf met uw auto naar het door u gekozen vliegveld rijdt. Tijdens uw boeking heeft u aangegeven hoe laat u op het vliegveld verwacht te zijn. De parkeergelegenheid staat op u te wachten bij een afgesproken plaats, voor deze aanbieder geldt de kiss en fly zone voor de vertrekhal. Hier kunt u uw autosleutels overhandigen aan de daarvoor bestemde persoon en gaan genieten van uw vakantie. Bij terugkomst staat er een medewerker op u te wachten samen met uw auto. Vervolgens kunt u direct het vliegveld verlaten en hoeft u niet te wachten op een shuttle bus.

Parkeren Weeze Airport

 Vanaf vliegveld Weeze vliegen vele prijsvechters naar hun bestemming. Daarnaast wordt er vanaf dit vliegveld steeds vaker gevlogen wat ook weer extra reizigers met zich mee brengt. Zodoende is er een parkeerprobleem ontstaan op de parkeerplaats van het vliegveld. Men dient hier niet voor te reserveren waardoor men niet kan garanderen dat er altijd plek is. Dit is een reden geweest waarom er ook externe bedrijven zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van parkeergelegenheden bij vliegveld weeze. 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )