#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Valetparking Weeze Airport

Wanneer u kiest voor valet parkeren bij Weeze Airport maakt u gebruik van een parkeervorm die voor velen de voorkeur geniet. Echter heeft valet parkeren een meerprijs ten opzichte van het ‘gewone’ parkeren ook wel shuttle parkeren genoemd. Echter heeft deze aanbieder een zeer scherp tarief voor zijn valet service. Zodoende kan men toch gebruik maken van valet parkeren zonder daar een meerprijs voor te betalen.

Wat is valet parkeren?

Valt parkeren houdt in dat u zelf met uw auto naar het door u gekozen vliegveld rijdt. Tijdens uw boeking heeft u aangegeven hoe laat u op het vliegveld verwacht te zijn. De parkeergelegenheid staat op u te wachten bij een afgesproken plaats, voor deze aanbieder geldt de kiss en fly zone voor de vertrekhal. Hier kunt u uw autosleutels overhandigen aan de daarvoor bestemde persoon en gaan genieten van uw vakantie. Bij terugkomst staat er een medewerker op u te wachten samen met uw auto. Vervolgens kunt u direct het vliegveld verlaten en hoeft u niet te wachten op een shuttle bus.

Parkeren Weeze Airport

 Vanaf vliegveld Weeze vliegen vele prijsvechters naar hun bestemming. Daarnaast wordt er vanaf dit vliegveld steeds vaker gevlogen wat ook weer extra reizigers met zich mee brengt. Zodoende is er een parkeerprobleem ontstaan op de parkeerplaats van het vliegveld. Men dient hier niet voor te reserveren waardoor men niet kan garanderen dat er altijd plek is. Dit is een reden geweest waarom er ook externe bedrijven zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van parkeergelegenheden bij vliegveld weeze. 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b