#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Park en Fly Valet parkeren buiten locatie

Valet parkeren bij luchthaven Eindhoven via Park en Fly is voor velen al een prima oplossing gebleken! Het grote voordeel van Valet parkeren is dat u er ontzettend veel tijd mee wint. U rijdt namelijk zelf naar luchthaven Eindhoven en hier draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Park en Fly. Dit doet u bij het Airport office center. Na de overdracht van uw autosleutels zal uw auto veilig geparkeerd worden in de valet parkeerzone. Om gemakkelijk de tarieven te vergelijken van de Valet parkeeraanbieders vult u de ‘hoelang wilt u parkeren’ balk in en klikt u vervolgens op ‘toon prijzen’. Nu komen alle tarieven van de aanbieders te staan in de bekijken knop. Wanneer u naar de website van de aanbieder wilt gaan drukt u op deze knop. Vervolgens kunt u zelf een boeking doen of terug gaan naar onze site om een andere aanbieder te bekijken.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park en Fly Valet Buiten bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park en Fly Valet Buiten
Park en Fly Valet Buiten wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Eindhoven Airport tarieven van valet parking

De tarieven betreft lang parkeren Eindhoven Airport lopen in enkele gevallen zeer uiteen. Dat is de reden waarom wij Vliegen en Parkeren hebben gelanceerd om dit probleem ‘uit de wereld te helpen’. Bij ons vindt u alle echte prijzen die u ook direct met elkaar kunt vergelijken. U bent nu beland op de Valet parkeren bij Eindhoven Airport pagina. Valet parkeren heeft een meerprijs ten opzichten van het ‘gewone’ shuttle parkeren. Voor shuttle parkeren klikt u op Eindhoven Airport boven of onder aan de pagina. Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@vliegenenparkeren.nl

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )