#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Valet Parking Düsseldorf Weeze

Als u ervoor kiest om naar uw reisbestemming te vliegen vanaf Weeze airport, dan is het goed om van tevoren een betrouwbare parkeerlocatie te reserveren voor uw auto. Er zijn hiervoor verschillende opties, zoals valet parkeren of Park and Ride (shuttle parkeren). Bij Valetparking Weeze maakt u gebruik van de eerstgenoemde optie. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar de luchthaven van Weeze rijdt, waar een chauffeur van de parking uw auto van u overneemt om die vervolgens te parkeren op de locatie. Bij terugkomst zal de chauffeur uw auto weer naar de afgesproken plaats op het vliegveld brengen. Deze vorm van parkeren bij vliegveld Weeze scheelt u dus een hoop tijd!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafen-Ring 1, Weeze
Adres parkeerplaats Alte Heerstraße 70, Weeze
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valet Parking Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Valet Parking Weeze
Valet Parking Weeze wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roothans- 19-12-2017 "Tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
w. Walstra- 19-12-2017 "Terugweg wel 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thodör Biswalz- 19-12-2017 "Moesten de plek nog even afspreken maar voor de rest alles duidelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Weeze Airport parkeren via VliegenenParkeren.nl!

Behalve dat deze vorm van parkeren u een hoop tijd scheelt, is het bij deze parking bij Weeze Airport ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen. Bij Valetparking betaalt u voor 14 dagen parkeren bij Weeze slechts 75 euro. Dat is nog geen 6 euro per dag! Tijdbesparend en voordelig zijn daarmee de kernwoorden voor Valetparking Weeze.

De perfecte voorbereiding heeft maar een kans!

Of u nu een vlucht vanaf Weeze boekt voor een ontspannen vakantie of een zakelijke reis, het is altijd voordelig om van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Om te weten welke parkeeraanbieder de beste optie is voor uw wensen, kunt u gebruik maken van de website van Vliegen en Parkeren. Hier wordt al het werk voor u gedaan en kunt u gemakkelijk zien welke parking het meest voordelig is of het dichtst bij de airport ligt. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u via de website van Vliegen en Parkeren zonder extra kosten bij Vliegveld Weeze parkeren en bent u zeker van een goede, gecontroleerde parking.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b