#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Op reis gaan en zo min mogelijk zorgen met u meenemen, dat is waar Valet parkeren volledig aan meewerkt. Parkeren vliegveld Eindhoven kunt u eenvoudig doen bij Park en Fly, deze parkeeraanbieder biedt een Valet service waarmee u minimaal tijd verliest bij het parkeren van uw auto. Hoe gaat het in zijn werk, u rijdt direct naar Eindhoven Airport, aldaar zal een medewerker van Park en Fly klaarstaan om uw auto in ontvangst te nemen. Terwijl u op het vliegveld gaat inchecken wordt er ondertussen uw auto voor u geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein met omheining van de aanbieder.

Lang parkeren Eindhoven Airport

Wanneer u voor een langere tijd op reis gaat dan wilt u er ook zeker van zijn dat uw auto veilig maar ook voordelig kunt parkeren bij vliegveld Eindhoven. Op vliegen en parkeren kunt u eenvoudig berekenen wat de parkeertarieven zijn per dag en voor de gehele parkeerperiode. Daarbij kunt u selecteren of u overdekt of in de openlucht wilt parkeren, dit kan in prijs verschillen.  11 dagen parkeren kunt u bijvoorbeeld al voor nog geen € 60,-. Vul de gewenste aantal dagen in en bekijk zelf wat u kwijt bent.

Goedkoop parkeren Eindhoven

Eindhoven Airport parkeren tegen zeer scherpe tarieven kunt u vinden op vliegen en parkeren. De grootste online vergelijker van parkeeraanbieders rondom vliegvelden. Door het raadplegen van deze site bent u verzekerd dat u de meest geschikte parkeerplek reserveert aan de hand van uw wensen. Bij alle parkeeraanbieders bent u verzekerd dat uw auto veilig geparkeerd staat, de parkeerplaatsen zijn omheind en voorzien van camera bewaking.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park en Fly Valet Buiten bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park en Fly Valet Buiten
Park en Fly Valet Buiten wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )