#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport

Rondom Rotterdam Airport is valet parkeren de meest gebruikte parkeervorm. Valet Parkeer Service Rotterdam is een nette en voordelige parkeeraanbieder die gevestigd zit nabij Rotterdam Airport. De parkeerplaats en valetservice zijn 24/7 beschikbaar, u kunt dus op ieder moment van de dag parkeren. De parkeerplaats zelf is voorzien van omheining, een slagboom, camera’s en voertuig inspectie. Uw auto is dus in goede handen wanneer u kiest voor Rotterdam Airport parking. Het terrein van Valet Parkeerservice Rotterdam Airport is daarnaast netjes verlicht, en er zijn servicemogelijkheden als bagagehulp en starthulp. Na het maken van een reservering ontvangt u alle informatie over de parkeeraanbieder en het parkeerproces!

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60
Adres parkeerplaats Gatwickbaan 2, 3045AP, Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valet Parkeer Service bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Valet Parkeer Service
Valet Parkeer Service wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
juut van der kloof- 18-09-2019 "Superservice! Keurig nette jongens die onze auto haalden en brachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Van den Hoven - 16-09-2019 "Super Service en correcte afhandeling. Er was met mijn auto 5 km gereden Van het vliegveld Rotterdam naar de parkeer gelegenheid . Dit is wat anders dan de tv uitzendingen over schiphol .Volgende keer altijd weer Ik dank U zeer hartelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robèrt Beuting- 15-09-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Lens- 13-09-2019 "Top service voor een prima prijs. Op de heen reis paar minuten gewacht op de chauffeur en op de terug weg stonden ze al klaar. + 9 km op de teller"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna van Vliet- 13-09-2019 "Prima ervaring. Had alleen wat moeite om de afgeefplek te vinden en kwam zo op verkeerde plek terecht. Maar die is nu gekend en ik doe het zeker volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "correcte behandeling, er was slechts 3 km met onze auto gereden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Prima service. Vooraf worden foto's gemaakt van de auto, achteraf controleer je de km stand. 7 km mee gereden. Top dus! Alleen gebruikt om echt naar de verblijfplaats te rijden. Kosten van de service waren oké in vergelijking met anderen. Dezelfde jongen als waar we de auto aan afgaven, kwam m ook weer brengen. Stond al klaar toen ik belde. Ik vind het prima geregeld, een volgende keer kies ik dezelfde partij!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Ravelli- 06-09-2019 "Met alle recente heisa omtrent Valet parking ( op Schiphol) toch een beetje sceptisch t.a.v. mijn boeking maar kan niet anders zeggen dat dit een prima ervaring was. De medewerker was op tijd op de juiste locatie om mijn auto over te nemen en ook bij terugkomst weer terug te geven. De medewerkers waren vriendelijk, netjes en professioneel. Mijn complimenten en ik ga hier zeker in de toekomst meer gebruik van maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carolus ludovicus adrianus jongeneelen- 05-09-2019 "alles zeer stipt en super vriendelijk ,uitemate tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-09-2019 "Prima geregeld, kwamen afspraken na. Bij terugkomst stond auto reeds klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
roald van der heide- 28-08-2019 "nauwelijks moeten wachten (onze heenreis 10 min max) en op terugreis stond de auto klaar - telefonische bereikbaarheid is goed - 10 gereden met auto om te parkeren. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Prima service. Vriendelijke jongeman. Alles netjes geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Spek- 26-08-2019 "perfect geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel speelman- 25-08-2019 "Heel fijn dat de auto direct klaar stond toen we met de koffers aan kwamen lopen. Als je weer terug komt van vakantie wil je graag direct naar huis en dat kon nu mooi."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob de Bruin- 24-08-2019 "Keurig op tijd en snel de auto afgeleverd en bij terugkomst weer klaar stond om te ontvangen. De kilometerstand wordt gecontroleerd en de staat van de auto. Dit wordt genoteerd en bij terugkomst wordt dit wederom gedaan door een zeer vriendelijke en beleefde medewerker. Kortom een service die ik iedereen kan aanbevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark van den Berg- 24-08-2019 "Uitstekende service. Zowel bij vertrek als aankomst niet hoeven wachten. Hele vriendelijke chauffeurs. Volgende vakantie hoeven wij niet verder te zoeken naar een valet parkeer bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Prick van Wely- Beswerda- 23-08-2019 "Gewoon perfect. Valet parkeren is wel een issue de laatste tijd ivm joyriding en of schade. Maarrrrrr bij valet parkeer service gewoon top en betrouwbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Perfecte, nette service, vriendelijk, stipt en vooral een veilige plek voor de auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ento Wassenaar- 20-08-2019 "Prima, geregeld ze nemen meteen telefoon op, als je belt en ze zijn aardig en behulpzaam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "bij aankomst duurde het wat lang voor de medewerker er was, ongeveer een kwartier, maar zeer vriendelijk en voorkomend. Bij terugkomst stond de auto al klaar, heel fijn. 7 kilometer mee gereden, perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Alles verliep goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Best spannend om je auto mee te geven aan een vreemde, maar prima ervaring gehad. Erg vriendelijk personeel, vrolijk en ze waren er zowel op de heen- als terugweg erg snel. Het enige wat ik eng vond is dat er gezegd werd dat ze niet verantwoordelijk waren voor kleine krasjes. Gelukkig geen last van gehad, maar ik vraag me af of het inderdaad zo is, want dan vind ik dat toch wel een dingetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerry Mahadewsing- 17-08-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Šaćira Ganić- 17-08-2019 "Super goede service! Een aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert van der Linden- 17-08-2019 "Bij vertrek gebeld dat we eraan kwamen. We moesten wel even wachten bij de luchthaven voordat iemand kwam opdagen voor de auto. Na nogmaals een aantal keer gebeld te hebben kwam een vriendelijke jongen die zijn excuses maakte en aangaf dat het buitengewoon druk was ( logisch in het hoogseizoen). Onze auto werd nagelopen op schade en nadat de kilometerstand was genoteerd op een formulier waarvan beide partijen een exemplaar krijgen konden we onze reis aanvangen. Bij terugkomst in Nederland wederom contact opgenomen met Valet Parkeer Service dat we gearriveerd waren en bij de bagageband stonden. Hierbij kreeg ik te horen dat de auto al klaar stond dus nadat we onze bagage hadden konden we direct instappen en richting huis rijden. Ook nu werd weer keurig de auto nagelopen op schade en de kilometerstand gecontroleerd. Kortom een prima aanbieder en een aanrader!!!! Volgende vakantie zal ik zeker weer gebruik maken van deze aanbieder "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "De chauffeur stond al gelijk klaar en was erg duidelijk waar we heen moesten ,dat was met de terugweg ook zo (we belde,maar hij stond eral met onze auto)echt perfect, echt een aanrader. De man was ook erg beleefd, stopte zelfs de koffers in de auto,toen ik de auto controleerde.dit gaan we zeker vaker doen.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Durk Van Loon- 12-08-2019 "Goede service, fijne communicatie, het voldeed aan mijn verwachtingen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van der Heijden- 11-08-2019 "Geweldig goed geregeld nog nooit zo fijn geregeld dikke 10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Mijn auto echt voor de ingang neergezet en samen de kilometerstand opgeschreven en foto's gemaakt van de auto. Omdat mijn auto een gps system had kom ik hem vanuit mijn vakantie adres volgen . Hij stond 3 kilometer verder en is tijdens mijn vakantie niet verplaatst. Bij terug komst hadden wij 3 uur vertraging en dan wil je na de koffers ophalen snel naar huis. De auto stond klaar en koffers er in en kon gelijk wegrijden. We zouden eerst op p3 willen parkeren maar daar was geen plek op onze datum. Achteraf was dit ook nog een stuk goedkoper. Maar is het wel een stap om je auto af te geven maar door mijn gps heb ik kunnen zien dat ze het netjes gedaan hebben en zal ik mijn volgende vakantie weer op deze manier doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis van der Zaag- 09-08-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Pippel- 09-08-2019 "Netjes en prima alles op tijd verzorgt. Contact zoeken was erg makkelijk met het opgegeven tel nummer waarop ze altijd bereikbaar zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julianne Verreijken- 08-08-2019 "Hele goede ervaring gehad. Vriendelijke mensen en op tijd. 1 minpuntje: toen we belde voordat we de auto af gingen geven, kregen we een “mailbox is vol” melding. Dat is niet prettig om te horen omdat het dan lijkt alsof er niemand komt. Gelukkig na 3 maal bellen wel iemand gesproken en is het goed gekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "geweldige service; vriendelijk, heel dicht bij de vertrekhal en stipt op tijd. En dat alles voor een prima prijs. Echt super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoek Meurs- 07-08-2019 "We zijn erg tevreden. Auto werd snel nadat we op het vliegveld waren overgenomen en stond al klaar toen we weer terugkwamen. Vriendelijk personeel. We doen dit een volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De eerste keer de exacte locatie vinden was even wat lastig maar met telefonische hulp zijn we er gekomen. En bij terugkomst stond de auto al klaar. Weiniggereden kilometers op de teller. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lie Chen Ong- 04-08-2019 "Enorm tevreden, heel erg klant gericht, persoonlijke service! Wij zijn fan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.K. Hromadka- 04-08-2019 "Heb mijn auto terug gekregen met smerige witte verontreiniging op de lak. Waarschijnlijk vogelpoep. Heb dat ‘s avonds niet gezien omdat het donker was. Heb heel veel moeite gehad om de shit de volgende dag te verwijderen. Geen aanbeveling. Overigens stiptheid en vriendelijkheid personeel in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Prima geregeld, goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald van de Geer- 03-08-2019 "Het was een waar genoegen om met Valet Parkeer Service te werken. Doen wat ze beloven. TIP. Eerst kijken waar de auto geparkeerd staat als je hem terug brengt. Auto had onder een boom gestaan en er zat ook na het afspuiten nog behoorlijk vogelpoep op. Volgende x zou ik zo weer voor Valet Parkeer Service kiezen!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique van den Bor- 03-08-2019 "Helemaal top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harma jacobsen- 02-08-2019 "Netjes, snel, en betrouwbaar. Minpunt er zat veel vogelpoep op de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Timmer- 02-08-2019 "Zeker een aanrader. Goede service prima prijs..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renee Berends- 31-07-2019 "Zeer goede en vriendelijke service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Vriendelijk en stipt. Voor ons de eerste keer, zonodig maken we er opnieuw gebruik van "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Alles prima verlopen. Tot de volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Valet Parkeer Service

Valet parkeren is een zeer eenvoudig en snelle parkeervorm, wij snappen wel dat het zoveel gebruikt wordt rondom Rotterdan Airport. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de luchthaven, neem ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met ValetParkeerService Rotterdam. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er bij aankomst een chauffeur voor u klaar staat. Deze chauffeur inspecteert de auto en parkeert deze vervolgens op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en de auto zal teruggebracht worden naar de luchthaven. Zo eenvoudig kan het parkeren zijn!

De Ervaringen en Beoordelingen van onze Klanten

Wij vertellen u graag alles over de parkeeraanbieders op onze website en dus over Rotterdam Airport Valet Parkeer Service. Onze klanten, die het gehele parkeerproces doorlopen, kunnen dit echter veel beter. Daarom sturen wij iedere klant, na afloop van het parkeren, een uitnodiging om de aanbieder te beoordelen. Zo weten wij ook precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaileit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )