#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer op zoek bent naar een aanbieder met een scherpe prijs en een snelle service dan kunt u met een gerust hart kiezen voor deze aanbieder. Wanneer u bent gearriveerd bij deze parkeergelegenheid bij vliegveld Schiphol wordt uw bagage overgeladen naar de shuttlebus en uw auto geparkeerd. De rit zelf duurt circa 5 minuten, zodoende bent u binnen enkele minuten bij vliegveld Schiphol. Ook wanneer u terug bent gekomen van uw vakantie kunt u op ons rekenen! U belt namelijk het nummer wat u van deze aanbieder heeft gekregen en u wordt binnen 10 minuten gehaald! Dit alles zonder meerprijs!

Lang parkeren voor vaste klanten

Mocht u vaker gebruik (willen) maken van de diensten van deze aanbieder dan kunt u op de site gemakkelijk een account aanmaken! Wanneer u naar beneden scrolled ziet u een grote knop met het woord account. De voordelen van het aanmaken van een account is dat u altijd inzage heeft in uw boekingen. Daarnaast hoeft u ook niet elke keer uw gegevens in te vullen en ontvangt u zelfs korting!

Parkeren met extra service

Naast dat u gemakkelijk en goedkoop uw auto kunt parkeren bij vliegveld Schiphol kunt u ook nog eens uw auto laten wassen en cleanen! Naast het wassen van uw auto heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor overdekt parkeren. Dit kost u dan wel €12 extra. Voor het overzicht van de tarieven van het poetsen van uw auto en meer verwijzen wij u door naar de site. 

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b