#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
1.7
Bekijk beoordelingen

Uparking Brussel Zaventem Airport

Bij Uparking kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. De parkeerplaats zit op een fijne locatie op ongeveer 10 minuten reistijd van Brussel Airport. U kunt op elk moment van de dag parkeren en gebruik maken van de shuttleservice, Uparking Brussel Airport is namelijk 24/7 geopend! Uw auto staat op een nette en veilige locatie die riant is voorzien van veiligheids- en service faciliteiten. U kunt uw auto ook overdekt parkeren in de nette parkeergarage bij Uparking Brussel. Wanneer u op zoek bent naar parkeren Brussel Airport is dit een uitstekende optie! Lees verder voor alle informatie over deze parkeeraanbieder!

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue de Vilvorde 78, 1000 Bruxelles
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met UParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over UParking
UParking wordt gemiddeld beoordeeld met 1.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "De parkeerplaats ligt op een plaats waar ik s avonds niet graag alleen zou zijn. Bij aankomst was het personeel aardig, maar de chauffeur was op de heenweg meer met zijn telefoon bezig dan met de weg. De chauffeur van de terugweg was zeer onaardig. Bij terugkomst op de luchthaven werd de haak er gewoon opgegooid toen ik belde om te melden dat ik was aangekomen. Nadat ik nog een keer belde en de locatie van de shuttle had gevonden, duurde het nog bijna een uur voor de shuttle vetrok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Uparking Brussel Airport

Bij Uparking Zaventem Airport parkeert u in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Bij aankomst meldt u zich bij de balie en u wordt binnen 30 minuten, veelal 15, naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u Uparking, het nummer staat op uw reserveringsbevestiging, en u wordt weer opgehaald en terug gebracht naar uw auto. Tijdens het parkeren en transport wordt u netjes geholpen met uw bagage.

Faciliteiten en Beveiliging van de Parkeerplaats

De parkeergarage van Uparking Zaventem is geasfalteerd, verlicht en uitstekend beveiligd. Er zijn camera’s aanwezig en het gehele parkeerterrein is afgeslopen. Tijdens het wachten kunt u in alle comfort plaats nemen in de wachtruimte inclusief wc. De service en het parkeren is 24/7 actief, u wordt dus altijd geholpen! U kunt ervoor kiezen om uw autosleutels te behouden en mee te nemen opreis, ook wel zo fijn!

De Reviews en Beoordelingen

Omdat wij een onafhankelijk platform zijn en alle informatie eerlijk en transparant willen tonen krijgt iederen klant een uitnodiging tot het invullen van een review. De reviews van Uparking Brussel Zaventem Airport zijn dus door onze klanten geschreven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten tijdens het parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )