#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
4.1
Bekijk beoordelingen

Uparking Brussel Zaventem Airport

Bij Uparking kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. De parkeerplaats zit op een fijne locatie op ongeveer 10 minuten reistijd van Brussel Airport. U kunt op elk moment van de dag parkeren en gebruik maken van de shuttleservice, Uparking Brussel Airport is namelijk 24/7 geopend! Uw auto staat op een nette en veilige locatie die riant is voorzien van veiligheids- en service faciliteiten. U kunt uw auto ook overdekt parkeren in de nette parkeergarage bij Uparking Brussel. Wanneer u op zoek bent naar parkeren Brussel Airport is dit een uitstekende optie! Lees verder voor alle informatie over deze parkeeraanbieder!

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue de Vilvorde 78, 1000 Bruxelles
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met UParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over UParking
UParking wordt gemiddeld beoordeeld met 4.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Davut Sahingoz- 26-08-2019 "Was gewoon drama. Toen we terug zijn gekomen moesten we een uur lang wachten tot dat ik mijn auto weer terug kreeg. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. NIET AAN TE RADEN!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Goede ervaring, goed geholpen, snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thessa Rongen- 20-08-2019 "Medewerkers spreken slecht engels. Aangekomen op de locatie werden we aangesproken door een jongeman die ons netjes te woord stond, we werden doorverwezen naar een andere locatie omdat deze locatie vol was. Aangekomen op de andere locatie was er niemand om ons op te wachten, uiteindelijk ‘denk ik’ een medewerker die ons maar amper te woord kon staan. Shuttlebus verliep prima. Terugweg slecht te bereiken, ze begrepen ons weer niet. Paar keer doorverbonden geweest met verschillende medewerkers. Inmiddels 2 uur later eindelijk naar huis kunnen rijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Wij hebben tegen een redelijke prijs kunnen parkeren. De locatie was smerig (overvolle vuilnisbakken, vies toilet, volle asbakken). De auto stond wel netjes. Het personeel was vriendelijk, maar te druk en wij kregen daarmee weinig aandacht. De administratie was ongestructureerd. Onze auto stond niet klaar toen we terugkwamen: we moesten helpen de sleutel en auto zoeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joochanan Jobse- 12-08-2019 "Bij het brengen van de auto schrok ik wel even van de 'rommeligheid' van de locatie, maar we werden nadat we de sleutel hadden ingeleverd (zij zouden de auto op hun plek zetten; daar houd ik niet zo van) netjes naar de luchthaven gebracht gewoon zoals het was afgesproken. Toen we terugkwamen bleek al snel dat het 'GAOS' was; degene die de telefoon opnam vroeg verschillende keren of ik al eerder had gebeld, op de ophaallocatie stond een ander gezin al meer dan een uur te wachten en de beloofde enkele minuten bleken bijna een half uur te zijn. Bij aankomst bij de parking bleek de sleutel kwijt en na veel zoeken (in een enorme doos met sleutels) bleek onze sleutel ergens anders op de sleutelwand te hangen. We moesten zelf de auto halen en bij elke roldeur vragen of deze open mocht zodat we verder konden. Nieuwe klanten werden heen gezonden; we zitten vol (terwijl er nog best plaats was en ze volgens mij ook hadden geboekt)en er werd de hele tijd in het Frans en Arabisch onderling (waar wij bij stonden) overlegd en dat geeft geen vertrouwd gevoel. Ik begreep van de werknemer dat er iemand een potje van had gemaakt (en was ontslagen) maar dat is iets waar we achte moesten komen toen we vroegen waarom we niet behandeld werden zoals het behoorde. (het andere gezin was behoorlijk in paniek)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "In de garage bleek geen plaats te zijn, reden waarom de auto telkens verplaatst moest worden. Ik moest mijn sleutel daarom inleveren, hetgeen tegen de afspraak was. Ook werd er geen Nederlands gesproken, enkel Frans. De garage stond vol met auto's die daar duidelijk al jaren stonden. Gaf weinig vertrouwen, maar auto uiteindelijk wel goed teruggekregen. Het boezemde allemaal weinig vertrouwen in. Wij zouden niet nog eens bij Uparking gaan staan, denk ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H Aghaei- 11-08-2019 "Het was een slechte ervaring, personeel was niet vriendelijk. Wij moesten te lang wachten tot wij opgehaald worden. Ik heb paar keer gebeld, maar zonder succes, uiteindelijk hebben wij besloten met taxi vanuit Brussel airport naar de parkeergarage te gaan. bij aankomst, de parkeergarage wacht dicht en weer moesten wij te lang wachten tot iemand met sleutel kwam. Ik ga nooit meer via Uparking een parkeerplek reserveren en ik deel mij slechte ervaring met Uparking met iedereen mee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Normaal schrijf ik geen reviews, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Bij terugkomst op het vliegveld na 8 bel pogingen eindelijk iemand aan de lijn gekregen. 2 uur later hadden wij onze auto terug en konden wij uiteindelijk huiswaarts. Onvriendelijk niet communicerend personeel, een garage bom vol ingeparkeerde auto’s. Heftrucks die met sloop(?) auto’s die op en af door de garage rijden. Ik ben veel gewend maar ik voelde mij daar onveilig. Ik raad deze parkeer garage af. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.A. Sebens- 07-08-2019 "De parkeerplaats was vol en we kregen een andere locatie op. Die was ook vol en toen wist die meneer ook niet waar we naar toe moesten.. We waren niet de enigen die daar stonden te tobben.. Onze vlucht net gehaald. Wat een drama-start!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Randy de Dreu- 07-08-2019 "Chaotisch en hopeloos. Ik raad deze garage zeker niet aan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Één grote chaos! Nog nooit zoiets gezien. Hebben bijna 2 uur oponthoud gehad op de terugweg... Personeel was alleen maar druk aan het bellen en aan het mopperen op elkaar. Zielig voor de chauffeurs die alle ellende over zich heen kregen van ontevreden en moedeloze klanten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-08-2019 "Na annulering en meermaals gevraagd om een reactie, geen enkel bericht en/of restitutie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
mark vd brand- 03-08-2019 "ik zou mijn auto hier nooit meer parkeren. de parking die we geboekt hadden was vol,toen werden we naar een andere parking verwezen,daar aangekomen was het een grote bende op een oud bedrijven terrein,volgens mij niet afgesloten.de gene die ons hielp sprak alleen maar frans.ik moest mijn sleutel afgeven en werd naar het vliegveld gebracht. bij terug komst ruim een half uur moeten wachten op de pendel bus. bij aankomst stond mijn auto gewoon buiten de poort langs de weg. nog nooit zo iets mee gemaakt,ook nu weer moest ik zelf mijn sleutel uit een grote bak pakken . nee nooit meer ....dat dit zo kan ...zul je in Nederland niet vlug tegen komen zoon ongeregelde bende."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Heymans- 30-07-2019 "Wat moeite gehad om de ingang van de parking te vinden, je rijdt er snel voorbij, het logobord van de U-parking is niet zo duidelijk zichtbaar, voor de rest prima service en voor weinig geld. Sommige werknemers verstaan en spreken nederland"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Het bedrijf is lastig te vinden in het gebouw bij aankomst. Er is een gesloten roldeur waar we kennelijk naar binnen moeten. Personeel praat enkel frans. Bij het ophalen bij terugkeer wordt eerst 2x de telefoon niet opgenomen, dan worden we in busje opgehaald met twee andere gezelschappen. Prima. Derde gezelschap laat op zich wachten dus pas na 1 uur(!!) vertrekken we naar de auto. Dit terwijl we op 10 minuten rijden van het vliegveld geparkeerd staan. Vervolgens blijken de twee andere gezelschappen de auto heel ergens anders geparkeerd te hebben staan. Wij blijven in de bus totdat deze mensen eindelijk hun auto hebben. Dan pas worden wij weer vervoerd, tot onze verbazing naar weer een andere open parkeerplaats (onze auto staat in een parkeergarage). De chauffeur zegt dat we uit moeten stappen, we worden snel opgehaald. Het is inmiddels half 3 's nachts en we staan bij een parkeerplaats op een verder verlaten industrieterrein. Gelukkig komt er dan inderdaad een busje om ons op te halen. Met grote haast brengt deze chauffeur ons naar het juiste adres, rijdt daarbij door rood. Enfin. Twee uur nadat we het vliegveld afliepen zitten we weer in onze auto die, nogmaals, op tien minuten rijden stond geparkeerd. U-parking was de goedkoopste aanbieder maar voor ons was dit de laatste keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilco Neeskens- 28-07-2019 "De parkeerplaats is een beetje oud en vervallen en is circa 15-20 min rijden van vliegveld. Één medewerker was aardig, de rest zegt niets, zelfs geen ‘gedag’. Op terugreis moesten we lang wachten en halverwege overstappen op andere bus. De auto was wel keurig verzorgd en gestald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
nienke schregardus- 28-07-2019 "De terug weg hebben we meer dan een uur gewacht op het busje, vervolgens op locatie nog meer dan een uur, omdat onze auto niet te vinden was. Nooit meer..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
YAC Albers- 26-07-2019 "Vreselijk, zowel heen als terug. Op de heenweg 1.30 uur moeten wachten voordat we weggebracht werden. Op de terugweg 1.10 uur wachten, steeds bellen maar namen gewoon de telefoon niet meer op. Nooit maar dan ook nooit meer........... Chauffeurs waren wel aardig, maar konden er ook niets aan doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piére Bevlaere- 04-07-2019 "Mooie parking, fijne serivce maar wel een beetje ver reizen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AJJM Coppens- 01-07-2019 "Bij aankomst op de Parking was er niemand, was ook onduidelijk hoe te handelen. Na terugkomst werd ons de werkwijze wel duidelijk, dat er heen en weer gereden wordt van luchthaven naar Parking. Terug ging daarom perfect, op de luchthaven stond iemand te wachten op ons. voor vertrekkende passagiers is het wel zeer wenselijk en beter dat er op de Parking locatie iemand aanwezig is om de reizigers op te vangen en te duiden waar de auto geparkeerd kan worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart van der Vaart- 19-06-2019 "De parking ziet er mooi uit, wel redelijk ver maar dat wist al van tevoren. Verder was alles prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "De parkeerplaats ligt op een plaats waar ik s avonds niet graag alleen zou zijn. Bij aankomst was het personeel aardig, maar de chauffeur was op de heenweg meer met zijn telefoon bezig dan met de weg. De chauffeur van de terugweg was zeer onaardig. Bij terugkomst op de luchthaven werd de haak er gewoon opgegooid toen ik belde om te melden dat ik was aangekomen. Nadat ik nog een keer belde en de locatie van de shuttle had gevonden, duurde het nog bijna een uur voor de shuttle vetrok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Uparking Brussel Airport

Bij Uparking Zaventem Airport parkeert u in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Bij aankomst meldt u zich bij de balie en u wordt binnen 30 minuten, veelal 15, naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u Uparking, het nummer staat op uw reserveringsbevestiging, en u wordt weer opgehaald en terug gebracht naar uw auto. Tijdens het parkeren en transport wordt u netjes geholpen met uw bagage.

Faciliteiten en Beveiliging van de Parkeerplaats

De parkeergarage van Uparking Zaventem is geasfalteerd, verlicht en uitstekend beveiligd. Er zijn camera’s aanwezig en het gehele parkeerterrein is afgeslopen. Tijdens het wachten kunt u in alle comfort plaats nemen in de wachtruimte inclusief wc. De service en het parkeren is 24/7 actief, u wordt dus altijd geholpen! U kunt ervoor kiezen om uw autosleutels te behouden en mee te nemen opreis, ook wel zo fijn!

De Reviews en Beoordelingen

Omdat wij een onafhankelijk platform zijn en alle informatie eerlijk en transparant willen tonen krijgt iederen klant een uitnodiging tot het invullen van een review. De reviews van Uparking Brussel Zaventem Airport zijn dus door onze klanten geschreven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten tijdens het parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b