#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Park en Fly - Total Care Parking Schiphol

Bij deze prachtige Schiphol parking weet u zeker dat uw voertuig veilig geparkeerd staat. Total Care Parking is ook wel bekend als Park en Fly parking Schiphol. Met dank aan de vele camera’s, de afgesloten omheining en de 24-uurse bewaking is Total care Parking Schiphol Airport goed beveiligd. Vooraf aan het parkeren wordt uw voertuig zelfs uitvoerig geïnspecteerd op eventuele schade. Hierbij wordt onder andere de kilometerstand opgeschreven. Zo weet u zeker dat uw auto in dezelfde staat terugkomt. Voorgaande klanten zijn vooral te spreken over de mooie, nette parkeergarage van Total care Parking Airport Schiphol. U heeft hier namelijk de mogelijkheid om overdekt te parkeren. Bovendien is er ook een wachtruimte en een toilet aanwezig. Het verharde terrein is verlicht en maar liefst 24/7 geopend. Het personeel van Park en Fly Parking Airport Schiphol zal u tijdens het parkeren netjes bagagehulp bieden. Omdat de parking dag en nacht is geopend, is deze ten allen tijden beschikbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Veenderveld 10, Roelofarendsveen
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Total Care Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Total Care Parking
Total Care Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-07-2020 "Ideale locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
YVAN VAN NEER- 11-04-2020 "HEB MIJN PARKING GEANNULEERD DOCH ZEGT DE FIRMA DAT ZE DAAR NIKS VAN TERUG VINDEN EN DAT IK NAAR MIJN REISVERZEKERING HET GELD MOET TERUG VORDEREN BIJ DEZE WEET IK DAT IK HIER NOOIT MEER GA BOEKEN"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob Hielema- 29-12-2019 "Ik heb erg goede ervaringen met deze organisatie! Heel prettig contact met de werknemers, uiterst stipt en betrouwbaar!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aad van Zaanen- 27-12-2019 "Prima geregeld. Netjes op tijd weggebracht en na de vakantie opgehaald. De prijs is iets wat aan de hoge kant. Werk met kortingen voor vaste klanten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Cerpentier- 20-08-2019 "Super goede ervaring, aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Mooi Super, echt prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bilal - 20-12-2017 "Wow, wat een mooie garage? Dacht eerst dat ik hier niet moest zijn maar echt heel fijn. Ging met een super geval daar de deur uit op weg naar mijn vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kumar - 19-12-2017 "Zeer nette garage, alles op tijd. tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkerproces bij Total Care Parking Schiphol

Bij Total care Parking Schiphol vliegveld parkeert u middels een uitstekende shuttleservice die u binnen 12 minuten naar de terminal brengt. Deze pendelbusjes rijden via een flexibel rijschema en garanderen dat u binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven. Bij terugkomst dient u enkel contact op te nemen via het telefoonnummer van Total care Parking luchthaven Schiphol. De shuttlebus zal u weer op komen halen en bij aankomst bij de parking zal uw auto al voor u klaar staan. Zo bent u voordat u het weet alweer op weg naar huis!

Reviews van Total Care Parking Schiphol

Zoals eerder vermeld, zijn de klanten erg tevreden over deze parking. Vooral de netheid van Park en Fly Parking Schiphol Airport wordt meerdere malen benoemd. Bent u benieuwd naar alle klantervaringen? Neem dan gerust een kijkje tussen de reviews. Wij zijn namelijk van mening dat niemand u beter kan inlichten dan voorgaande klanten. Weet zeker dat u een weloverwogen keuze maakt en laat uzelf informeren. Zo komt u niet voor ongename verrassingen te staan!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b