#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen

TipTop Parking Service Valet Schiphol

Wanneer u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u waarschijnlijk ook ergens uw auto parkeren. Auto parkeren Schiphol is mogelijk bij TipTop Parking Service Schiphol. Hier kunt u parkeren middels een shuttle- of valetservice. Via deze pagina kunt u TipTop Parking Valetservice reserveren en vindt u alle informatie over dit parkeerproces. Kort gezegd; uw auto wordt bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur en geparkeerd. Bij terugkomst wordt de auto weer teruggereden naar de luchthaven en vanuit hier kunt u uw reis weer vervolgen.

Wanneer u kiest voor de valetservice TipTop Parking dan wordt uw auto geparkeerd op een parkeerplaats die voorzien is van camerabeveiliging, voertuig inspectie en 24-uurs bewaking. Bij aankomst worden er foto’s genomen van de auto en wordt u kilometerstand netjes genoteerd. Zo kunt u met een fijn gevoel op reis gaan.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Paxlaan 10, 2131 PZ Hoofddorp, Netherlands
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met TipTop Parking Service Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Het Valet Parkeerproces bij TipTop Parking Service

Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging. Op deze reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces.

Op de dag van aankomst rijdt u direct naar de luchthaven, het adres is Vertrekpassage 1118 te Schiphol. U dient 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met Tip Top Parking Schiphol Valet, zo kunnen zij ervoor zorgen dan een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Deze chauffeur neemt na een inspectie uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats nabij de luchthaven.

Ook bij terugkomst dient u TipTop Parking Valet Schiphol telefonisch te contacteren. Uw auto wordt na het telefoontje direct naar de luchthaven gereden. Hier krijgt u de auto weer overhandigt en zo kunt u eenvoudig en snel weer uw reis vervolgen.

Meer Informatie over onze klantreviews

Wilt u meer weten over de valetservice TipTop Parking Schiphol? Bekijk dan eens onze klantreviews! Wij informeren u graag over de parkeeraanbieders die te vinden zijn op onze website, onze klanten kunnen dit echter nog beter! Zij ervaren het parkeren immers een-op-een.

Wij zijn ook zeer benieuwd naar uw mening, samen met u en alle anderen draagt u bij aan de gemiddelde beoordelingen van de parkings. Hiermee kunnen wij controleren hoe elke aanbieder ervaren wordt en zo de kwaliteit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b