#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen

TipTop Parking Service Schiphol

Gaat u op reis vanaf Schiphol en bent u op zoek naar een parkeerplaats? Dan kunt u onder andere terecht bij TipTop Parking Service. Hier kunt u parkeren met een bij de prijs inbegrepen shuttle- of valetservice. Via deze pagina vindt u alle informatie over de TipTop Parking Shuttleservice en u kunt deze ook direct reserveren.

Het parkeren gaat zeer eenvoudig in zijn werking, u rijdt op de dag van parkeren naar het adres, hier parkeert u de auto, toont u de verkregen reserveringsbevestiging en wordt u meer een TipTop Parking Schiphol shuttle naar de luchthaven gebracht. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten, dit is exclusief eventuele wachttijd. Dankzij de aanwezige veiligheidsfaciliteiten staat uw auto op een goed beveiligde parking Schiphol. U, uw auto en de parkeerplaats zijn namelijk voorzien van 24-uurs bewaking, camerabeveiliging en voertuig inspectie. Ook worden er extra service faciliteiten als een autowasservice aangeboden en kunt u uw autosleutels behouden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Paxlaan 10, 2131 PZ Hoofddorp, Nederland
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met TipTop Parking Service Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Het Shuttle Parkeerproces bij TipTop Parking Service

Zoals eerder benoemt is het shuttle parkeren een zeer eenvoudig proces. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar het adres Paxlaan 10, 2131 PZ te Hoofddorp. Hier parkeert u de auto, meldt u zich bij een werknemer of het kantoor en toont u uw reserveringsbevestiging. Deze reserveringsbevestiging krijgt u na het maken van een reservering, het is mogelijk te downloaden vanaf de website nadat u betaald heeft. Na het accorderen van uw gegevens wordt u door de TipTop Parking Shuttle naar de luchthaven gebracht, u bent ongeveer 15 minuten onderweg.

Bij terugkomst is de Shuttle TipTop Parking Service net zo comfortabel. Na landing dient u telefonisch contact op te nemen, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Naar aanleiding van uw telefoontje wordt er een shuttlebus naar de luchthaven gereden om u op te halen. U wordt weer netjes teruggebracht naar de parkeerplaats en uw auto en kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Meer Informatie over onze klantbeoordelingen

U heeft ze wellicht al gezien, de beoordelingen van de parkeeraanbieders. Wij geven graag iedere klant de mogelijkheid zijn of haar ervaring te delen, dus ook wanneer u reserveert bij de TipTop Parking Shuttleservice. Na afloop van het parkeren ontvangt iedere klant een uitnodiging waarmee u het parkeren en parkeerservice kunt beoordelen. Hiermee bent u mede verantwoordelijk voor de eindbeoordeling van de parking.

Ook kunt u onze website, dus het vergelijkings- en reserveringsproces beoordelen. Na het maken van een reservering ontvangt u een uitnodiging om ons te beoordelen, we zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b