#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 02
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Korting Schipperstop Eindhoven Airport

Timo van Vliegen en Parkeren heeft speciaal voor u een unieke deal beschikbaar geregeld: Schippersstop Eindhoven Airport tegen een extra lage prijs! Schippersstop geeft uw auto zelfs een gratis wasbeurt! Let wel: Deze deals hebben maar een beperkte voorraad en zijn snel uitverkocht. Alle overige zaken, zoals een gratis shuttle, openingstijden van de parking en de gratis klantenservice van Vliegen en Parkeren blijven natuurlijk hetzelfde. Zodoende is parkeren Eindhoven vliegveld naast super goedkoop ook nog steeds even betrouwbaar! Reserveer binnen 2 minuten uw parking bij Eindhoven Airport, natuurlijk zonder reserveringskosten!

Lees meer
Adres parkeerplaatsHabraken 2601, Veldhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Schipperstop bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Korting Schipperstop
Korting Schipperstop wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn - 27-06-2018 "Schippersstop met extra korting, scheelt 6 euro!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Waarom een parkeerplaats vooraf reserveren?

Het voordeel van vooraf reserveren bij het parkeren bij Eindhoven Airport is dat u naast de zekerheid van een plek ook verzekert bent van een lage prijs. Zeker het parkeren op Eindhoven Airport kan erg duur zijn tijdens de drukkere vakantieperiodes. Reserveer daarom uw parkeerplaats vooraf om telleurstellingen te voorkomen. Via VliegenenParkeren.nl vergelijkt u gemakkelijk diverse mogelijkheden met elkaar zoals: shuttle parkeren, valet parking, op loopafstand parkeren en eventueel overdekt. Na uw betaling krijgt u direct van ons een reserveringsbevestigingen met daarop alle informatie. Mocht u nog niet zo bekend zijn met het parkeren dan kunt u hier een video bekijken!

Lang parkeren Airport Eindhoven, waar moet ik nog op letten?

U kunt niet bij elke aanbieder uw sleutel behouden omdat het terrein beheersbaar gehouden moet worden in enkele gevallen. Kijk daarom goed bij elke aanbieder of de mogelijkheid er is om uw sleutel te behouden of deze in moet leveren. Uw sleutels worden natuurlijk bewaard achter slot en grendel. Niet elke parkeerplaats is 24 uur geopend maar de shuttles rijden tijdens de openingsuren van het vliegveld en houden rekening met de eerste en de laatste vlucht. Airport Eindhoven parkeren is al jaren lang zeer populair en van hoog niveau.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b