#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Korting Aeropark Charleroi Airport

Speciale zomeractie! Onze Timo is op pad geweest naar Charleroi en heeft daar speciaal voor onze vliegreizigers een mooie korting gescoord! Hij heeft lage charleroi airport parkeren tarieven weten te regelen en deze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar via onze website. Heeft u even geluk! Aeropark is een parkeeraanbieder die beschikt over de shuttle service. De parking bevindt zich op 11 minuten reistijd van het airport en is maar liefst 24 uur per dag geopend. Het maakt voor hen dus niets uit hoe laat u wilt parkeren bij Charleroi airport. Wees er snel bij, de actie is maar tijdelijk en vol = vol.

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsAvenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Prijzen parking luchthaven Charleroi, via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij het belangrijk dat u de beste prijs voor een parking betaald. En dat u kunt parkeren bij de meest betrouwbare parkings. De parkeerprijzen worden iedere dag automatisch opgehaald en zijn dus altijd up-to-date. Op die manier betaalt u nooit te veel voor uw shuttle bij brussel Charleroi Airport. De shuttle services zijn ook altijd inbegrepen in de prijs, dus u kunt lekker onbezorgd aan de reis beginnen. Zorg dat u tijdig een reservering maakt, om zeker te zijn van een parkeerplaats! Mocht u nog vragen hebben over onze dienst, stuur dan een mailtje naar https://www.vliegenenparkeren.nl/contact.html. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg bij het parkeren Charleroi!

Shuttle parkeren met Aeropark

Zoals al benoemd, bevindt de parking zich maar op 11 minuten afstand van het vliegveld. Bovendien, wordt de shuttle service automatisch in uw boeking meegenomen. Het shuttle parkeren houdt in dat u eerst naar het adres van de parking: Avenue Jean Mermoz 29 in Gosselies mag rijden. Vanaf daar neemt een chauffeur de rit over. Hij brengt en haalt u vervolgens van de luchthaven met een van de Aeropark shuttle bussen. Het shuttle parkeren is een erg voordelige parkeervorm en wordt dus vaak gekozen bij het Brussel Charleroi parkeren. Heeft u nog vragen, kijk dan ook eens in onze FAQ

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b