#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij brussel Airport, Times Parking

Met de taxi naar de luchthaven in Zaventem of met het openbaar vervoer kan best prijzig of lastig zijn. Met uw eigen auto bij de airport parkeren is dan een goede optie en is vaak goedkoper dan u denkt. Bij Times Parking is dé budget parking bij Brussel Airport. Dat goedkoop parkeren bij Brussel Airport mogelijk is, bewijst Times Parking met haar lage tarieven. 8 dagen parkeren is al mogelijk vanaf €81,- inclusief gratis vervoer naar de luchthaven. De dienst die zij aanbieden is lang parkeren bij Zaventem, ook wel Park and Ride genoemd. Uw auto staat volledig overdekt op een 24 uur per dag bewaakt terrein en u hoeft u sleutels niet af te geven. Kortom, zonder zorgen op reis met het voordeel van parkeren dichtbij de airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Gillekensstraat 1, Vilvoorde
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Times Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Times Parking
Times Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Voeldrant- 20-12-2017 "Prima locatie was okee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rens Beers- 20-12-2017 "Okee, prima. heenweg in 15 minuten opweg terugweg stond de bus al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Spraken geen Nederlands en meneer was niet heel vriendelijk. Nee volgende keer niet meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Personeel was erg gehaast komt denk ik door de drukte"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Park and Ride Brussel Airport

Als u naar Times Parking toe rijdt, houdt er dan rekening mee dat de parkeergarage zich precies onder het viaduct bevindt. Ondanks de wegwijzers kunt u hier toch snel voorbij rijden. Vanaf de parking zal u met een shuttle bus vervoerd worden en bent u binnen 10 minuten op de luchthaven. De pendeldienst is gratis en de bus beschikt over kinderzitjes. Op uw terugreis kunt u contact opnemen met Times Parking zodat de shuttle bus u weer naar uw auto kunt brengen.

Uw volgende reis met Vliegen en Parkeren

Vanaf Brussel Airport Zaventem vliegt u rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen en hiermee is de luchthaven is de grootste van België. Wist u dat de vestigingen van Starbucks op de airport de eerste in heel België waren? Vliegen en Parkeren biedt een compleet aanbod voor parkeren bij Brussels airport. Het zoeken en vinden van een parkeerplaats bij Brussels Airport wordt zo een stuk eenvoudiger. Ook voor airports in Nederland en Duitsland bieden wij een groot aanbod van parkeeraanbieders. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b