#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

The Shuttle Guys Incl. Privé Taxi

Ondanks de naam is The Shuttle Guys sinds kort ook te boeken met een taxiservice. De transfer van het parkeren Luchthaven Schiphol wordt dus gedaan met een privé taxi Hierbij rijdt u naar dezelfde parkeerplaats als die van The Shuttle Guys, dus op de Ondernemingsweg 100, 1422 DZ in Uithoorn. Van tevoren ontvangt u per sms het telefoonnummer van de taxichauffeur. Dit telefoonnummer dient u 15 minuten voor aankomst te bellen, zo wordt ervoor gezorgd dat de taxi voor u klaar staat bij aankomst. Bij terugkomst krijgt u weer een sms, wellicht een ander nummer als de heenreis, en dit nummer belt u weer om opgehaald te worden. U spreek onderling met de taxichauffeur een specifieke locatie af bij de luchthaven. Controleer goed of uw aankomst- en vertrektijden en uw vluchtnummers kloppen. Hier wordt namelijk rekening mee gehouden door de taxicentrale en taxichauffeur!

Lees meer
Adres parkeerplaatsOndernemingsweg 100, 1422 DZ Uithoorn
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met The Shuttle Guys incl Privé Taxi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b