#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wellicht de belangrijkste reden om te kiezen voor een parkeergarage gelegen rondom Schiphol is de prijs. Het tarief van Schihpol Smart Parking licht nu eenmaal hoger dan dat van de andere aanbieders. Daarnaast is het ook nog in vele gevallen sneller dan parkeren op Schiphol, iets wat Schiphol vaak als argument gebruikt om zijn service te promoten. In vele gavellan parkeert u uw auto ver van de gate en moet u nog een heel stuk lopen met uw zware koffers. Al onze aanbieders die een parkeerservice verlenen bij Schiphol airport brengen u toto de gate! Daarnaast wordt u ook nog eens geholpen met uw koffers, dat is pas service!

Parkeren nabij Schiphol Airport

Wanneer u besluit om te parkeren nabij Schiphol Airport heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Schiphol parking plaza biedt u een voortreffelijke gratis shuttle service aan tegen een aantrekkelijk tarief. De shuttle service houdt in dat u zelf naar de parkeergelegenheid rijdt en vervolgens wordt u door middel van de shuttle bus naar Schiphol vervoert. Hier wordt u bij de gate afgezet en wordt u geholpen met uw koffers. bij terugkomst staat er weer een shauffeur voor u klaar!

Vliegen en Parkeren

onze website is het online platform om een parkeergelegenheid te boeken nabij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Via de 'hoe lang wilt u parkeren' balk vult u makkelijk in hoeveel dagen u wilt parkeren. Vervolgens drukt u op 'toon prijzen'. U krijgt direct het tarief te zien dat de aanbieder rekent voor het parkeren van uw auto bij Schiphol. Mocht u nog vragen, tips of opmerkingen hebben dan kunt u deze altijd sturen naar: info@vliegenenparkeren.nl

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b