#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Schiphol Smart Parking P3

Wanneer u graag parkeert op Schiphol zelf is Smart parking de goedkoopste optie. Kiezen voor een parkeergelegenheid buiten Schiphol vindt niet iedereen even prettig. Men kent de aanbieder niet en kiest liever voor het vertrouwde Schiphol. In het verleden was het zo dat Schiphol Smart Parking vele malen duurder was maar dat verschil is bijgetrokken. Vergeleken met de goedkoopste aanbieders van shuttle parkeren betaald u nu €5 meer. U dient wel rekening te houden met het feit dat de Schiphol Smart parking faciliteit vol kan raken. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld P3 maar dan betaald u wel meer. Zorg er dan ook voor dat u tijdig reserveert zodat u zeker bent van een goede parkeerplek!

Lees meer
Adres parkeerplaatsHoliday Avenue, Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Schiphol Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Firenze - 23-03-2018 "Eventjes in de bus en bent er zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop Langparkeren op Schiphol

Doordat er vele externe aanbieders zijn gekomen die parkeerplaatsen aanbieden nabij Schiphol zijn de prijzen flink gezakt! Inmiddels zijn er zo’n 35 aanbieders van langdurig parkeren bij Schiphol Airport. Het voordeel van de consument is dat door de hevige concurrentie de prijzen stevig gedaald zijn. Echter heeft dit ook als nadeel dat men het overzicht is kwijt geraakt. Dat is dan ook de reden geweest waarom we Vliegen en Parkeren hebben opgericht. We wilden zorgen voor een overzicht waarbij de bezoeker centraal staat. Bekijk het totale overzicht van parkeren nabij Schiphol in de categorie Schiphol Airport. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b