#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Sky-Park Schiphol Airport

Lang parkeren bij Schiphol kan erg gemakkelijk en goedkoop met behulp van Sky-Park. U kunt gemakkelijk het aantal dagen aangeven die u nodig acht en vervolgens ziet u de prijs. Via ons parkeert u altijd veilig en kunt u goedkoop lang parkeren Schiphol. Naast dat u kunt parkeren bij Schiphol kunt u ook gebruikmaken van een andere expertise van deze aanbieder. U kunt namelijk uw auto vakkundig laten wassen. U kunt hierbij kiezen voor een standaard pakket maar ook voor een uitgebreid showroom poetspakket! Hierbij worden ook kleine beschadigingen zoals steenslag en krasjes behandeld. Bekijk onze website voor het gehele aanbod.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kruisweg 583, 2132 NA Hoofddorp, Netherlands
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Park
Sky Park wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Echt vragen om een revieuw? Dit vraagt om deze zaak maar eens 'goed' uit te leggen! Wij hebben voor onze vakantie een plekje gereserveerd in Hoofddorp, reservering is daarbij ook bevestigd. Nu kwamen wij netjes op tijd aan en wat bleek deze hele parkeergelegenheid niet bestond. Er waren wat mensen werkzaam daar en die wilden ons wel met onze auto naar de vlieghaven brengen, en daarbij hielden ze dan de sleutel en vroegen ons geld € 80,- . Dit hebben uiteraard niet gedaan. Tevens hebben wij alle telefoonnummers gebeld die we hadden en ook daar geen gehoor. Ik vind het ronduit belachelijk en riekt naar oplichting en dan vragen om een revieuw, beetje raar! en wat zeggen Julie hierop? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Van Rompaey- 04-08-2019 "Doordat het boekingsysteem telkens een foutmelding maakte, heb ik ongewild 2 x geboekt en dus ook 2 x betaald. Ik heb de mensen ter plaatse dit getoond en gevraagd dit recht te zetten, maar het is nog steeds niet gebeurd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Uitstekende service. Enige issue was dat niet alle informatie (waaronder adres in Nieuw-Vennep (wij hadden Hoofddorp)) goed is doorgezonden. Ondanks dat we dus op verkeerde locatie stonden zijn we door het personeel uitstekend geholpen en hebben de verloren weer bijna weer ingehaald. Chapeau! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Verhulst- 20-12-2017 "Was prima stond in de bocht bij Schiphol te wachten. Even auto controleren en klaar. Jongeman was ook vriendelijk, deed het netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Roelofsen- 20-12-2017 "Zoveelste keer bij Sky Park, nu via Vliegen en parkeren al met al top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lena Linowska- 19-12-2017 "Goed parkeren bij Schiphol, makkelijke site en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol Parking bij Vliegen en Parkeren

Parkeer Schiphol via Vliegen en Parkeren altijd veilig en super voordelig. Bij ons vindt u enkel betrouwbare aanbieders. Doordat alle parkings bij Schiphol direct via ons te reserveren zijn kunnen wij uw reservering optimaal begeleiden. Klanten zijn ook louter positief over de geleverde service van Vliegen en Parkeren, bekijk hier eens onze reviews! Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u vragen? Maak dan gebruik van onze gratis klantenservice, wij staan u graag te woord!

Valet parkeren en Shuttle parkeren bij Schiphol

U kunt bij deze aanbieder terecht voor twee verschillende varianten van het langparkeren. Bij valet parking Schiphol wordt uw auto bij Schiphol opgehaald en weer aan u overhandigt bij terugkomst. De andere variant is het shuttle parkeren. Hierbij rijdt u zelf naar uw parkeer aanbieder en vervolgens wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u contact op met uw aanbieder en zij zullen u weer van dienst zijn. Via deze video wordt het u gemakkelijk uitgelegd!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b