#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Sky Park Schiphol

Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa, alleen Heathrow in Londen en Charles de Gaulle in Parijs zijn nog groter. Zo’n grote luchthaven betekent veel reizigers, veel vluchten en dus enorme drukte. Hierdoor kan parkeren bij Schiphol een lastige én prijzige optie worden. Maar niet als je reserveert via Vliegen en Parkeren! Bij Vliegen en Parkeren hebben we een ruim aanbod van zeer voordelige parkeeraanbieders. Deze aanbieders kunt u onderling vergelijken en u kunt direct reserveren, zo heeft u binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek geregeld! Parkeren Schiphol kan bijvoorbeeld bij Sky Park. Sky Park biedt u de keuze uit shuttle en valet parking. De parking is uitgerust van de nodige voorzieningen zoals camera’s, 24-uurs bewaking, omheining en nog veel meer. Zo weet u zeker dat uw auto goed staat wanneer u gaat parkeren op Schiphol.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kruisweg 583, 2132 NA Hoofddorp, Netherlands
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Park
Sky Park wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Echt vragen om een revieuw? Dit vraagt om deze zaak maar eens 'goed' uit te leggen! Wij hebben voor onze vakantie een plekje gereserveerd in Hoofddorp, reservering is daarbij ook bevestigd. Nu kwamen wij netjes op tijd aan en wat bleek deze hele parkeergelegenheid niet bestond. Er waren wat mensen werkzaam daar en die wilden ons wel met onze auto naar de vlieghaven brengen, en daarbij hielden ze dan de sleutel en vroegen ons geld € 80,- . Dit hebben uiteraard niet gedaan. Tevens hebben wij alle telefoonnummers gebeld die we hadden en ook daar geen gehoor. Ik vind het ronduit belachelijk en riekt naar oplichting en dan vragen om een revieuw, beetje raar! en wat zeggen Julie hierop? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Van Rompaey- 04-08-2019 "Doordat het boekingsysteem telkens een foutmelding maakte, heb ik ongewild 2 x geboekt en dus ook 2 x betaald. Ik heb de mensen ter plaatse dit getoond en gevraagd dit recht te zetten, maar het is nog steeds niet gebeurd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Uitstekende service. Enige issue was dat niet alle informatie (waaronder adres in Nieuw-Vennep (wij hadden Hoofddorp)) goed is doorgezonden. Ondanks dat we dus op verkeerde locatie stonden zijn we door het personeel uitstekend geholpen en hebben de verloren weer bijna weer ingehaald. Chapeau! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Verhulst- 20-12-2017 "Was prima stond in de bocht bij Schiphol te wachten. Even auto controleren en klaar. Jongeman was ook vriendelijk, deed het netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Roelofsen- 20-12-2017 "Zoveelste keer bij Sky Park, nu via Vliegen en parkeren al met al top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lena Linowska- 19-12-2017 "Goed parkeren bij Schiphol, makkelijke site en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Schiphol met Vliegen en Parkeren

Wanneer u gaat parkeren bij Schiphol, kies dan voor Vliegen en Parkeren! Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie, zo weet u zeker dat u goedkoop parkeren Schiphol kunt afvinken! U vult uw reisdatums in en wij zullen direct het beschikbare aanbod van auto parkeren Schiphol tonen. Vervolgens kunt u vergelijken op basis van verschillende variabelen, zo kunt u gemakkelijk uw ideale parkeerplek vinden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren. U ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging en u betaalt geen reserveringskosten. Wij proberen dit proces zo gemakkelijk én voordelig mogelijk te maken. Onze klanten waarderen dit met een 8,4 en hier zijn wij trots op! Bekijk eens onze reviews en zie waar onze trots vandaan komt.

Shuttle Parkeren bij Sky Park

Wanneer u kiest voor shuttle parking Schiphol, dan kiest u voor een voordelige en makkelijke parkeervorm. U rijdt zelf met uw auto naar de parking en hier parkeert u zelf uw auto. Vervolgens wordt u door een Schiphol shuttle binnen 30 minuten na aankomst, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht en kunt u uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u wanneer u uw koffers weer in bezit heeft contact op met de parking. Vervolgens komt er direct een shuttlebus uw kant op om u weer naar de parking te brengen en u kunt direct weer op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )