#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Sky Park Schiphol Airport

Wanneer u op zoek bent naar een aanbieder van Schiphol parkeren die u vele mogelijkheden voorschotelt dan moet u bij Sky-Park Schiphol zijn! U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een uitstekende shuttle service. U bent dan ook binnen 7 minuten op Schiphol Amsterdam. Lang parkeren Schiphol is via Sky-Park goedkoop en betrouwbaar. Daarnaast is deze parking in het bezit van een officiële vergunning! Daarnaast is er ook nog een andere fijne bijkomstigheid. U kunt uw autosleutels meenemen op reis! Tijdens uw reis is het ook mogelijk om uw auto te laten uitzuigen, wassen of een showroom cleaning te geven.

Lees meer
Adres parkeerplaatsMiddenweg 7 Aalsmeer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park Ibiza bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Park Ibiza
Sky Park Ibiza wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Biesmans- 20-12-2017 "Mooi terrein 5*, medewerkers vriendelijk 5* en locatie was asfalst strak en netjes bijgehouden 5*"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Timo Vlieger- 20-12-2017 "Mooie locatie al waren er meer parkings op deze locatie? Was wel even wennen maar terrein zag er super spik en span uit, complimenten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hank Oostervelden- 19-12-2017 "Voordelig parkeren in Aalsmeer dus makkelijk te bereiken vanuit het zuiden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren bij Schiphol via Vliegen en Parkeren

Via ons vergelijkt en reserveert u enkel een betrouwbare parkeerplaats Schiphol met shuttle service of valet parking. In het artikel over ons lichten we u toe hoe wij zorgen dat u zorgeloos op vakantie kunt en geld kunt besparen op uw parkeerkosten. In de rubriek lang parkeren Schiphol vergelijkt u enkel shuttle parkeren. Mocht u graag een totaalvergelijking willen maken klik dan op: parkeren Schiphol. Bij Sky-Park kunt u parkeren in de vorm van shuttle parkeren. Bekijk voor een uitgebreide uitleg eens onze parkeervormen pagina!

Parkeertarieven Schiphol met elkaar vergelijken

Gezien de parkeertarieven van Schiphol Airport kan het zeer voordelig zijn om een keuze te maken uit het aanbod van externe parkeergelegenheden. Enkele jaren geleden was Schiphol nog fors duurder dan dat nu het geval is. Inmiddels zijn de prijzen van Schiphol smart parking ook gedaald en houdt de concurrentie elkaar zodoende scherp. Daar plukt u de vruchten van en kunt u vervolgens kiezen uit een van de aanbieders die het beste aansluit bij uw wensen. Let wel op dat indien u wilt parkeren op Schiphol reserveer dit dan tijdig. Zeker in de vakantie periodes gaan de tarieven met gemak €20 omhoog. Dit hebben we onderzocht in dit artikel. Mocht u willen kiezen voor een andere optie dan is Sky-park Schiphol zeker door ons aan te raden.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b