#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkeren bij Sky Park Eindhoven Airport 

Een betrouwbare en voordelige parkeerplaats vlakbij Eindhoven vliegveld klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het zeker mogelijk. Als u graag bij vliegveld Eindhoven parkeren wilt, dan is Sky-Park een goede optie. Bij Sky-Park kiest u voor Park and Ride, ook wel shuttle parkeren genoemd, wat inhoudt dat u zelf naar het parkeerterrein vlakbij vliegveld Eindhoven rijdt om vervolgens uw auto daar te parkeren. Wachten is daarna niet nodig, want dan wordt u met de gratis shuttlebus naar de luchthaven gereden. Bij terugkomst van uw reis kunt u opnieuw gebruikmaken van de gratis shuttlebus en wordt u direct naar uw auto gereden.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park Deluxe bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven met Vliegen & Parkeren

Of u er nu voor kiest om kort of lang te parkeren bij het vliegveld, bij Sky-Park bent u verzekerd van voordelige prijzen. 8 dagen parkeren bij vliegveld Eindhoven kost bij Sky-Park slechts 45 euro. Dat is nog geen 6 euro per dag. Behalve de voordeligheid is ook de veiligheid een belangrijk thema bij Sky-Park. Het parkeerterrein is volledig omheind en is goed bewaakt. Op die manier kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten tijdens uw reis. Altijd te reserveren via www.vliegenenparkeren.nl zonder extra kosten!

Voordelig dichtbij vliegveld Eindhoven parkeren

Er zijn tal van parkeermogelijkheden om uw auto veilig achter te laten tijdens uw reis, maar het is vaak een tijdrovende klus om al die mogelijkheden te vergelijken. De website van Vliegen en Parkeren kan u daarbij helpen. Nadat u al uw wensen en voorwaarden heeft ingevuld, verschijnt er een lijst met de beste parkeeropties voor u. Wilt u graag dat uw auto overdekt geparkeerd wordt, dan vinkt u dat aan in het zoeksysteem waarna de beste optie voor u bovenaan komt te staan. Wilt u liever voor de laagste prijs parkeren, dan kiest u daarvoor. Gemakkelijk en snel komt u zo achter de juiste keuze.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b