#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Sky-Park Eindhoven Airport

In de omgeving van luchthaven Eindhoven hebben zich verschillende parkeeraanbieders gevestigd. Om te weten waar u nu het beste kunt parkeren Eindhoven Airport, moet u weten wat de verschillende parkings aanbieden. Een van de parkings bij Eindhoven airport is Sky-Park. Deze parking heeft al ruime ervaring en is gevestigd op meerdere locaties. Het parkeerterrein bij Eindhoven airport is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en is goed bewaakt. U kunt er dus zeker van zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens Eindhoven Airport lang parkeren. De shuttle service van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. Wanneer u nog twijfelt wat de beste optie is betreft Eindhoven airport parkeren kunt u in dit artikel meer informatie vinden.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park Deluxe bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren Eindhoven Aiport met Vliegen en Parkeren

Om er helemaal zeker van te zijn dat u de juiste parkeeraanbieder kiest om uw auto te parkeren tijdens uw reis, kunt u via de website van Vliegen en Parkeren op een makkelijke manier de verschillende aanbieders vergelijken. U vult in aan welke voorwaarden de parking moet voldoen, waarna de website van Vliegen en Parkeren u een compleet overzicht geeft van de opties met de daarbij horende belangrijke informatie. Hierdoor maakt u altijd de beste keuze betreft het vergelijken van parkeerplaatsen Eindhoven Airport.

Shuttle Parking met Sky-Park

Bij Sky-Park is het de bedoeling dat u zelfstandig naar het parkeerterrein rijdt om uw auto te parkeren. Deze vorm van parkeren wordt ook wel shuttle parkeren genoemd. Hierbij wordt u na het parkeren van uw auto met de gratis shuttlebus naar de vertrekhallen van de luchthaven gereden. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald met de gratis shuttlebus en wordt u terug naar uw auto op het parkeerterrein gebracht. Een hele makkelijke service en u wordt zelfs geholpen met uw bagage! Budget parking Eindhoven doet u eenvoudig door parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken via onze website. Omdat Sky-Park scherpe prijzen hanteert, kunt u lang parkeren Eindhoven Airport combineren met de beste service en lage prijzen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b