#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
Bekijk beoordelingen

Sky Autopark Keulen Airport

Reizigers vanuit Nederland kiezen steeds vaker om te vliegen vanaf Keulen. Dit vliegveld ligt niet ver over de grens en is makkelijk met de eigen auto te bereiken. Rondom Keulen Airport zijn genoeg mogelijkheden om een goede parkeeroptie te vinden. Goedkoop parkeren Keulen Airport kan bij Sky Autopark. De parking bevindt zich vlakbij de luchthaven en is zodoende een toplocatie wat betreft Keulen Airport parking. Op de privé parkeerlocatie zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig en is beveiligd met camera’s. Sky Autopark biedt parkeren Keulen Airport aan in de vorm van valet parking. Ook biedt Sky Autopark Keulen verschillende extra mogelijkheden aan, zoals het reinigen van de auto, tankservice en waar nodig kosteloze starthulp. Het zal u bij deze parking dus aan niets ontbreken.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Keulen
Adres parkeerplaats Waldstraße 125, 51145 Keulen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Autopark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Sky Autopark
Sky Autopark wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Smeets- 11-06-2019 "alleen jammer dat mijn elektrische auto niet geladen kon worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jeroen geertsen- 02-06-2019 "Binnen vijf minuten werd de auto netjes opgehaald en weer terug gebracht! als je goed duits spreekt is het ideaal ze spraken gebrekkig engels maar het werd allemaal begrepen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Luchthaven Keulen op Vliegenenparkeren.nl

Er zijn verschillende parkings rondom Keulen Airport waar u veilig kunt kiezen voor lang parkeren vliegveld Keulen. Om u zo veel mogelijk te helpen en om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om uw meest belangrijke opties te vergelijken. Via Vliegen en Parkeren komt u er gemakkelijk en snel achter welke parking u het best kunt kiezen. Op onze website kunt u zien welke parking het goedkoopst is, welke het dichtst bij de luchthaven is en of u er bijvoorbeeld overdekt kunt parkeren. U kunt zelf bepalen welke opties u belangrijk vindt en van welke parkeerservice u gebruik wilt maken. Door dit in te vullen bij Vliegen en Parkeren heeft u binnen een handomdraai de beste resultaten voor uw wensen!

Valet Parkeren Keulen bij Sky Autopark

Of u nu een korte zakenreis maakt of op een lange vakantie gaat, u heeft zelf de keuze uit kort of lang parkeren Keulen Airport. Sky Autopark biedt u de valet parkeren service aan. Dit houdt aan dat u zelf rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen rijdt. Hier staat een chauffeur van Sky Autopark op u te wachten om, na verschillende controles, uw auto voor u te parkeren op het parkeerterrein van de parking. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaar staan bij de luchthaven, zodat u direct huiswaarts kunt. Deze service heeft grote voordelen, bijvoorbeeld dat u direct kunt beginnen met inchecken, het u veel tijd scheelt en niet met uw bagage hoeft te zeulen. Uw sleutel kunt u niet bij u houden, maar die worden veilig bewaard in de kluis van de parking. Parkeren vliegveld Keulen is via valet parking dus extra gemakkelijk maar ook zeker veilig en vertrouwd.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )