#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Autowäsche Autowäsche
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
Bekijk beoordelingen

Zoekt u een veilige en goedkope parkeerplaats voor uw personenwagen als uw vliegtuig opstijgt op Keulen Airport? Park en Fly Keulen Airport biedt u de mogelijkheid om lang goedkoop te parkeren. Bij lang parkeren vliegveld Keulen kan u zowel kiezen voor Shuttle parkeren als voor Valet parkeren.

Goedkoop parkeren Keulen-Bonn

Shuttle parkeren is de goedkoopste en meeste gebruikte vorm voor parkeren wanneer uw reis vertrekt op Keulen Bonn Airport. Dit houdt in dat u bij uw vertrek met uw auto naar de parking rijdt en met een comfortabele shuttle bus met een professionele chauffeur naar de luchthaven gebracht wordt. Bij uw terugkomst wordt u met een shuttle teruggebracht naar de parkeerplaats. Het opgeleide personeel en de camerabewaking op het omheinde parkeerterrein zorgen ervoor dat u uw wagen met een gerust gemoed kan achterlaten tijdens uw reis. In de prijs zit het shuttle vervoer voor 4 personen inbegrepen. Bij elke persoon extra zal er een bedrag van 3 euro extra aangerekend worden. Omwille van verzekeringsredenen moet u uw autosleutels achterlaten op het parkeerterrein. Deze sleutels worden veilig bewaard in een kluis. Indien uw wagen hoger is dan 1,90 meter of breder is dan 2 meter, moet u dit vermelden bij de boeking. Parkeren Keulen Bonn Airport kan je online reserveren via

Keulen-Bonn Airport Parking: Valet parkeren

U kan ook opteren voor de Valet-service voor lang parkeren Keulen Airport. In deze formule rijdt u tot aan de luchthaven waar u uw wagen en de sleutels overdraagt aan een medewerker van de parking. Bij uw terugkeer zal uw wagen klaarstaan. Parkeren Keulen Airport vergelijken doet u dus gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. Park and Fly Keulen biedt u de beste garanties voor een goedkope en veilige parkeerplaats voor uw auto.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Keulen
Adres parkeerplaats Waldstraße 125, 51145 Keulen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Autopark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Sky Autopark
Sky Autopark wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Smeets- 11-06-2019 "alleen jammer dat mijn elektrische auto niet geladen kon worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jeroen geertsen- 02-06-2019 "Binnen vijf minuten werd de auto netjes opgehaald en weer terug gebracht! als je goed duits spreekt is het ideaal ze spraken gebrekkig engels maar het werd allemaal begrepen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )