#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 02
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

Schippersstop Eindhoven Airport 

Eindhoven Airport is een sterk groeiende luchthaven. Sinds 2010 is het aantal passagiers meer dan verdubbeld en er reizen nu ongeveer 5 miljoen reizigers per jaar via Eindhoven Airport. Deze groei betekent ook dat een parkeerplek zoeken een stuk lastiger kan zijn dan voorheen. We leggen de nadruk op ´kan´ want bij Vliegen en Parkeren vindt u binnen enkele minuten uw parkeerplaats Eindhoven Airport. Wij hebben een ruim aanbod van voordelige en betrouwbare aanbieders, zo weet u dat u veilig kunt Parkeren bij Eindhoven Airport. Schippersstop is een van de voordeligste aanbieders bij Eindhoven Airport. U kunt parkeren in de vorm van shuttle parkeren. De parking is voorzien van een ruim aanbod aan veiligheidsvoorzieningen, service en faciliteiten. Het terrein van de parking is geasfalteerd, verlicht en afgesloten door middel van een slagboom. Tevens wordt de parking 24-uur per dag bewaakt, is de parking voorzien van camera’s en kunt u zelfs uw auto laten wassen. Bekijk de details pagina van Schippersstop voor meer informatie.

Lees meer
Adres parkeerplaats Habraken 2601, Veldhoven
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met SchippersStop bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over SchippersStop
SchippersStop wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F. Mertens- 20-12-2017 "Gewoon goede service en als verassing onze auto nog gewassen ook. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Was prima niet meer niet minder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hoeben- 19-12-2017 "Auto gratis gewassen en 10 minuten met de shuttle, prima parkeerplaats en met de kiezel stond de auto ook verhard."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Eindhoven Airport met Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar goedkoop parkeren Eindhoven Airport dan doet u dat natuurlijk via Vliegen en Parkeren. Bij ons vindt u een ruim aanbod van betrouwbare én voordelige aanbieders die veel voordeliger zijn dan de parkings van Eindhoven Airport zelf. Bekijk eens onze blogs en u ziet vanzelf hoéveel voordeliger. Wanneer u wilt parkeren op Eindhoven Airport dan vult u uw reisdata in, wij tonen u direct het beschikbare aanbod en u hoeft alleen nog maar een keuze te maken en te reserveren. Het is zeer belangrijk van tevoren te reserveren want de parkings raken snel vol en de prijzen kunnen snel stijgen. Nadat u gereserveerd heeft ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes op een rijtje staat.

Shuttle Parkeren Met Schippersstop

Bij Schippersstop kunt u goedkoop parkeren Eindhoven Airport aan de hand van shuttle parking. Shuttle parking staat bekend om zijn eenvoud en lage tarieven. Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parking dan rijdt u zelf naar de gereserveerde parking en hier parkeert u uw auto. Vervolgens wordt u middels een Eindhoven Airport shuttle bus naar het vliegveld gebracht. U bent binnen 30 minuten, veelal 15 minuten op weg naar het vliegveld. De shuttlebus zet u af bij de terminal en u kunt uw reis vervolgen. Bij terugkomst belt u de aanbieder, nadat u uw koffers weer in bezit heeft. Vervolgens komt er direct een shuttlebus uw kant op. De shuttlebus zal u vanaf de afgesproken locatie weer naar uw auto brengen en u kunt weer op weg naar huis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )