#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Schiphol Smart Parking

De prijs van Schiphol Smart Parking is variabel aan de tijd van het jaar. Tijdens de zomermaanden kunnen de tarieven oplopen met wel 80%. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats, dan kunt u tot 1 dag van tevoren een plaats reserveren. Belangrijk is dat wanneer u gebruik wilt marken van Schiphl Smart Parking u deze zo ver mogelijk vooraf reserveert, dan zijn de parkeertarieven het laagst. Smart parking is een parkeergelegenheid op de luchthaven zelf en daarom zeer betrouwbaar. Echter betaald u hier in de meeste gevallen een hoger bedrag dan wanneer u kiest voor een externe aanbieder met bijvoorbeeld een shuttle service. Mocht u goedkoper willen parkeren vergelijk dan de tarieven van lang parkeren Schiphol op deze pagina. 

Adres parkeerplaats Holiday Avenue, Schiphol
Reistijd shuttle: 4min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Schiphol Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Schiphol P3 parkeren, hoe gaat dat precies in zijn werk?

Wanneer u gebruik maakt van de smart parking service lang parkeren Schiphol p3, dan staat uw auto op 4 minuten afstand van Schiphol vandaan. U wordt met een shuttle bus vervoert naar de luchthaven en u kunt hier uw reis voortzetten. Hier worden geen extra kosten voor berekend en u kunt ook weer van de service gebruik maken wanneer u terug moet naar uw auto. P3 Schiphol is vergelijkbaar met veel andere aanbieders die werken met de bekende shuttle service alleen wordt deze geleid door de organisatie van Schiphol. Hier kunt u meer lezen over de verschillende parkeeropties bij Schiphol.
 

Schiphol Smart Parking Shuttle

Wilt u parkeren op Schiphol dan kunt u via Vliegen en Parkeren een plek op de parkeerplaats van Schiphol Smartparking reserveren. U betaald exact dezelfde prijs en u bent zeker van een parkeerplaats. Wanneer u kiest voor P3 parkeren kiest u voor een parkeerplaats die op 4 minuten rijden van het vliegveld verwijdert ligt. U zal middels een shuttle bus naar de terminal gebracht worden en na uw reis wordt u ook weer naar de parkeergelegenheid gebracht. Wit u meer informatie over deze parkeeroptie of andere parkeeraanbieders kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via de mail en u kunt met ons chatten voor advies en ondersteuning.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )