#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Schiphol Smart Parking

De prijs van Schiphol Smart Parking is variabel aan de tijd van het jaar. Tijdens de zomermaanden kunnen de tarieven oplopen met wel 80%. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats, dan kunt u tot 1 dag van tevoren een plaats reserveren. Belangrijk is dat wanneer u gebruik wilt maken van Schiphol Smart Parking u deze zo ver mogelijk vooraf reserveert, dan zijn de parkeertarieven het laagst. Smart parking is een parkeergelegenheid op de luchthaven zelf en daarom zeer betrouwbaar. Echter, u betaalt hier in de meeste gevallen een hoger bedrag dan wanneer u kiest voor een externe aanbieder met bijvoorbeeld een shuttle service. Mocht u nóg goedkoper willen parkeren? Vergelijk dan de tarieven van lang parkeren Schiphol op deze pagina. 

Lees meer
Adres parkeerplaatsHoliday Avenue, Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Schiphol Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Firenze - 23-03-2018 "Eventjes in de bus en bent er zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol P3 parkeren, hoe gaat dat precies in zijn werk?

Wanneer u gebruik maakt van de smart parking service lang parkeren Schiphol p3, dan staat uw auto op 4 minuten afstand van Schiphol vandaan. U wordt met een shuttle bus vervoert naar de luchthaven en u kunt hier uw reis voortzetten. Hier worden geen extra kosten voor berekend en u kunt ook weer van de service gebruik maken wanneer u terug moet naar uw auto. P3 Schiphol is vergelijkbaar met veel andere aanbieders die werken met de bekende shuttle service alleen wordt deze geleid door de organisatie van Schiphol. Hier kunt u meer lezen over de verschillende parkeeropties bij Schiphol.
 

Schiphol Smart Parking Shuttle

Wilt u parkeren op Schiphol dan kunt u via Vliegen en Parkeren een plek op de parkeerplaats van Schiphol Smartparking reserveren. U betaald exact dezelfde prijs en u bent zeker van een parkeerplaats. Wanneer u kiest voor P3 parkeren kiest u voor een parkeerplaats die op 4 minuten rijden van het vliegveld verwijdert ligt. U zal middels een shuttle bus naar de terminal gebracht worden en na uw reis wordt u ook weer naar de parkeergelegenheid gebracht. Wit u meer informatie over deze parkeeroptie of andere parkeeraanbieders kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via de mail en u kunt met ons chatten voor advies en ondersteuning.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b