Download onze app
Volg ons facebook 06 178 960 42 | +31 88 57 00 123 | Niet bereikbaar
Reserveren bij Schiphol Smart Parking Reserveren
Services
  • Shuttle parkeren
Reistijd tot vliegveld4 minuten Openingstijden Deze parking is 24 uur per dag geopend.
Parkeerplaats schiphol smart parkingParkeerplaats schiphol smart parking
Korte instructiefilm over shuttle parkeren en valet parkingBekijk hier

Schiphol Smart parking vooraf gemakkelijk reserveren

Locatie Schiphol Smart Parking
De prijs van Schiphol Smart Parking is variabel aan de tijd van het jaar. Tijdens de zomermaanden kunnen de tarieven oplopen met wel 80%. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats, dan kunt u tot 1 dag van tevoren een plaats reserveren. Belangrijk is dat wanneer u gebruik wilt marken van Schiphl Smart Parking u deze zo ver mogelijk vooraf reserveert. Dan zijn de parkeertarieven het laagst. Smart parking is een parkeergelegenheid op de luchthaven zelf en daarom zeer betrouwbaar. Echter betaald u hier in de meeste gevallen een hoger bedrag dan wanneer u kiest voor een externe aanbieder met bijvoorbeeld een shuttle service. Mocht u goedkoper willen parkeren vergelijk dan de tarieven van lang parkeren Schiphol op deze pagina. 

Schiphol P3 parkeren, hoe gaat dat precies in zijn werk?

Wanneer u gebruik maakt van de smart parking service lang parkeren Schiphol p3. Staat uw auto gelegen op 4 minuten van Schiphol vandaan. U wordt met een shuttle bus vervoert naar de luchthaven en u kunt hier uw reis voortzetten. Hier worden geen extra kosten voor berekend en u kunt ook weer van de service gebruik maken wanneer u terug moet naar uw auto. P3 Schiphol is vergelijkbaar met veel andere aanbieders die werken met de bekende shuttle service alleen wordt deze geleid door de organisatie van Schiphol. Hier kunt u meer lezen over de verschillende parkeeropties bij Schiphol.

Op de luchthaven parkeren

Wilt u parkeren op Schiphol dan kunt u via een plek op de parkeerplaats van Schiphol Smartparking reserveren. U betaald exact dezelfde prijs en u bent zeker van een parkeerplaats. Wanneer u kiest voor P3 parkeren kiest u voor een parkeerplaats die op 5 minuten rijden van het vliegveld verwijdert ligt. U zal middels een shuttle bus naar de terminal gebracht worden en na uw reis wordt u ook weer naar de parkeergelegenheid gebracht. Wit u meer informatie over deze parkeeroptie of andere parkeeraanbieders kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via de mail en u kunt met ons chatten voor advies en ondersteuning.
 
Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook