#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

SAS Parking Hamburg Airport

Bij de parkeeraanbieder SaS Parking Hamburg parkeert u in de vorm van shuttle parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 6 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij ook rekening met eventuele wachttijd, zo zult u nooit hoeven te haasten en kunt u rustig op reis gaan. Het parkeren Hamburg gebeurt op een goed beveiligde locatie en er wordt uitstekende service geboden. De parkeerplaats van SaS Parking Vliegveld Hamburg is voorzien van camera’s en 24-uurs bewaking en is afgesloten dankzij omheining en een slagboom. Het verlichte en geasfalteerde terrein kent geen maximale inrijhoogte en is voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. De openingstijden zijn 03:00 tot 00:00, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als shuttleservice.

Lees meer
Adres parkeerplaats Gutenbergring 11, 22848 - Norderstedt, Deutschland
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met SaS Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Het parkeerproces van de shuttleservice

Wanneer u parkeert bij SaS Parking Hamburg Airport dan rijdt u op de dag van vertrek direct naar het adres Gutenbergring 11, 22848 te Norderstedt. U dient ongeveer 15 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen, het nummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Zo kan Hamburg SaS Parking rekening houden met uw komst. Bij aankomst parkeert u de auto, toont u de reserveringsbevestiging en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst neemt u nadat u geland bent weer telefonisch contact op, hierop volgend wordt een shuttlebus naar de luchthaven gestuurd om u weer op te halen. Het ontmoetingspunt is bij terminal 2. U wordt meegenomen en teruggebracht naar de parkeerplaats.

Onze klantreviews en ervaringen

De rapportcijfers die u op onze website vindt zijn gebaseerd op de reviews van onze klanten. Wij geven namelijk iedere klant, na afloop van het parkeren, de mogelijkheid een review in te vullen en de parkeerervaring te delen. Wilt u dus weten hoe het parkeren er bij Hamburg Airport SaS Parking aan toe gaat, bekijk dan de klantreviews. Ook kunt u onze website beoordelen, dit kan direct na het maken van een reservering. We waarderen het zeer als u ons wilt beoordelen, zo kunnen we onze website continue verbeteren om aan jullie wensen te voldoen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b