#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 0:30
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Safe & Save Weeze Airport

Enkele kilometers over de grens met Duitsland ligt vliegveld Weeze. Erg populair gezien de goedkope vluchten en ook kunt u er ook zeer goedkoop parkeren Weeze! Door deze ligging kan dit vliegveld een makkelijke en soms voordelige optie zijn om uw reis te starten. Bij Vliegen en Parkeren vindt u een ruim parkeeraanbod rondom Weeze Airport. Een goede optie om uw auto veilig te parkeren bij Weeze Airport tijdens uw reis, is Safe and Save Parking. De parkeerplaats van Safe & Save is uiterst veilig en heeft een uitgebreid servicepakket. Weeze parkeren kan dus uitstekend via Vliegenenparkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaats Wezerweg 28 Well (Nederland)
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Safe & Save Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Safe & Save Parking
Safe & Save Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Demir- 19-12-2017 "Goede service, wel sleutels afgeven dit wist ik niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pierre-Paul Vervoort- 19-12-2017 "Heen en terug op tijd, helas geen verharde ondergrond.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "fijne reis gehad, inclusief het parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Esmee H- 19-12-2017 "Vorige keer ook geboekt bij Safe & Save. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Weeze via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren biedt u vele betrouwbare maar scherp geprijsde parkeerplaatsen aan. Om gegarandeerd de beste optie voor uw wensen te reserveren, is het mogelijk om verschillende parkings bij het vliegveld van Weeze te vergelijken. Lang parkeren Weeze Airport wordt hierdoor super bereikbaar! Bent u nog niet zo bekend met shuttle of valet parking bekijk dan onze handige parkeervormen pagina! Belangrijk om te weten is dat goedkoop parkeren Weeze vliegveld via ons mogelijk is maar altijd betrouwbaar is en blijft. Dat blijkt ook uit onze reviews

Shuttle Parkeren Weeze via Safe & Save

Het is bij deze Park and Ride optie, ook wel shuttle parkeren, de bedoeling dat u zelf naar de parkeerplaats rijdt om uw auto te parkeren. Bij de prijs inbegrepen zit de Weeze Airport shuttleservice, die u vervolgens binnen enkele minuten voor de vertrekhal afzet en u bij terugkomst weer ophaalt. U wordt geholpen met uw bagage, waardoor u zonder zorgen aan uw reis kunt beginnen. Valet parking Weeze wordt niet aangeboden door Safe and Save parking. Mocht u vragen hebben, maak dan gebruik van onze gratis klantenservice.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )