#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
CC Car Check
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
CC Car Check
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Fouad Zouardi- 19-12-2017 "Gewoon een parkeerplaats, was goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ans van der Heijden- 19-12-2017 "Boeken en parkeren was beide goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hilde - 20-12-2017 "Dichtbij de luchthaven, wel een paar minuten lopen. met onze koffers was dit goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
silvia ter haar- 09-09-2019 "Prima geregeld Op loopafstand van terminal, makkelijk bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hotel Zur Morschbach
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Hotel Zur Morschbach
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Regine de Groote- 20-12-2017 "Parkeren en met busje naar de luchthaven gebracht. prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
S Marras- 23-08-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harrie van den Berg- 29-08-2019 "Wij waren zeer te vreden met deze service van shuttleserervoce zum morschbach dit kan ik iedereen aanraden wij hebben dit nu al een paar keer gedaan en het is super goed wij zijn zeer tevreden en zullen ook in de toekomst zeker gebruik blijven maken van deze chuttleservice "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leen Brak- 08-03-2020 "Zeer goed bevallen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Frankfurt Hahn

Frankfurt Hahn is één van de grootste Duitse luchthavens, waar jaarlijks 2,5 miljoen mensen aan hun reis beginnen. Dat is een behoorlijk aantal en dus zijn er veel parkeerplaatsen nodig. De parkeertarieven op airport Frankfurt Hahn, zijn net als bij andere luchthavens aan de hoge kant. Gelukkig bestaan er alternatieve parkings, die wij graag voor u inzichtelijk maken. Naast het goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn, willen we ook dat onze Nederlandse vliegreizigers betrouwbaar kunnen parkeren. Zeker wanneer u wilt lang parkeren bij Fankfurt Hahn, is het belangrijk dat u uw auto op een veilige plek achterlaat. Natuurlijk staan wij achter al onze producten, maar graag laten we klanten spreken over hun parkeerervaring bij luchthaven Frankfurt. Hierom hebben we een review pagina gemaakt. Zo kunnen onze klanten u adviseren als het gaat om geschikte parkings. Kijk naast de recensies, ook naar foto’s en overige parking faciliteiten. Zodat u een juiste keuze maakt voor het parkeren bij Frankfurt Hahn Airport.

Alle Informatie over Parkeren bij Frankfurt Hahn en Beoordelingen

Bij Frankfurt Hahn kunt u zowel shuttle parkeren, als parkeren op loopafstand. Welke parkeervorm u ook kiest, daar hoort een goede service bij! Wij vragen klanten om die goede service, samen met ons te waarborgen. Zodat niet alleen u, maar ook toekomstige reizigers betrouwbaar kunnen parkeren. We vragen terugkerende klanten hun parkeerervaring met ons te delen. In bovenstaand overzicht vindt u de parkings gerankt op beoordeling. Hierbij geldt: Hoe hoger het cijfer, hoe beter natuurlijk. De parkings Frankfurt Hahn worden beoordeeld op basis van drie peilers: Stiptheid, waarmee we de wachttijd op de parking of de airport bedoelen. De locatie van de parking en ook de vriendelijkheid van het personeel wegen mee in het eindoordeel. Voor alle overige vragen over recensies, kunt u terecht bij onze gratis klantenservice. Kijk ook in onze FAQ voor overige vragen.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat uw auto niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar geparkeerd staat. Een auto is vaak een kostbaar bezit, en dus moet daar zorgvuldig mee worden omgegaan. Om u hierover te informeren, zetten wij alle parkeermogelijkheden voor u op een rijtje. U ziet per parking de foto’s, veiligheidsfaciliteiten en overige info. Hiervoor klikt u op het logo van de parking. Daarnaast willen we een totaalbeeld scheppen middels klantervaringen op deze pagina. Samen met u gaan we graag op zoek naar uw ideale parking. Wilt u goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn, dan voert u eenvoudig de reisdata in en alle mogelijkheden worden weergegeven. Heeft u nog vragen over de manier van parkeren, kijk dan op de pagina parkeervormen voor alle informatie over het shuttle-/ valet parkeren. Goedkoop lang parkeren Frankfurt Hahn, boekt u al binnen twee minuten via Vliegen en Parkeren.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b