#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Frankfurt Parkservice
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Frankfurt Parkservice
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Samir B- 19-12-2017 "Chauffer was er twee keer op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Van der Staaij- 20-12-2017 "Voor 3 weken geparkeerd, keurig geholpen en voor hetzelfde bedrag stond mijn auto overdekt geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark Service
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Aeropark Service
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Michalina Pischek- 04-07-2019 "busjes deed er even over maar hoefde niet lang te wachten en vriendelijk geholpen, ga ik vaker doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frankfurt Airport Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
5.1
Frankfurt Airport Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
5.1
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
- 04-07-2019 "wel ver met het busje maarja wist ik van tevoren. wel goed geholpen en niet lang hoeven wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Onvriendelijke mensen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Prettige en snelle service, afstand naar vliegveld iets verder dan verwacht maar verder prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Braken- 21-08-2019 "Waarschuwing: dit bedrijf is absoluut onbetrouwbaar. Wij zijn dit jaar in augutus met deze parkeerannbieder in zee gegaan. Omdat ik graag voor goed geregeld en betrouwbaar kies heb ik bewust niet de goedkoopste gekozen en ook gekozen voor overdekt parkeren. Wat blijkt... bij terugkomst verse schade op mijn linkerportier. Gezien de vuiligheid op de auto (die schoon was ingeleverd bij vertrek) was mijn auto niet overdekt geparkeerd. Intussen al 2 bekeuringen ontvangen vanuit Frankfurt met foto waaruit blijkt dat hij tot heden op 2 verschillende locaties in een woonwijk in Frannkfurt geparkeerd heeft gestaan. Bedrag bekeuringen totaal bijna 150 euro. De vraag is over nog niet meer bekeuringen gaan volgen... Ik heb gebeld met de organisatie. Die beloven dat ze het oplossen maar doen vervolgens gewoon niets. Absoluut geen zaken mee doen dus!!! En hopelijk gaat de overheid maatregelen nemen om dit soort malafide organisaties te verbieden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParKing Frankfurt
Bekijk foto's
Beoordeling
6.4 Prima
ParKing Frankfurt
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Adrianus Dingena Maria van Vugt- 05-06-2019 "Veel te laad met ophalen, word geen Engels gesproken en alles verloopt zeer rommelig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-06-2019 "Slechte parkeerplaats. Geen ruimte om je auto fatsoenlijk te parkeren, onvriendelijk. Zeker geen aanbeveling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Lokatie prima, prijs is prima voor lokatie, 24u per dag open. Personeel parkeerplaats correct maar nors, maar moest direct 10 euro extra betalen voor transfer van 5e persoon. Auto snel een plek, sleutel gewoon meenemen. Snel vertrek naar airport. Bij terugkomst vrijwel meteen transfer terug naar de parkeerplaats en afgezet naast de auto, echt perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst lang moeten wachten om de auto te parkeren op het terrein. Het is een oud bedrijvenpark. Je kan de auto niet lekker wegzetten. Teveel auto’s om in te parkeren of weg te rijden. Gelukkig had ik een ‘goede’ parkeerplek. Bij wegrijden me best moeten doen om eruit te komen door geparkeerde auto’s overal. Zal hier niet gebruik van maken. Mensen vrij nors. Spreken ook slecht engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Frankfurt am Main

Ruim 60 miljoen reizigers passeren jaarlijks het airport Frankfurt am Main. Hiervoor zijn natuurlijk ook wat parkeerplekken nodig. Het vliegveld zelf faciliteert daarin, maar graag brengen wij ook de parkeermogelijkheden rondom de airport in beeld. Op die manier maken we het goedkoop parkeren Frankfurt Main namelijk mogelijk. Bij Frankfurt Main bieden twee van onze partners een uitstekende shuttle service aan. Waardoor u niet op de luchthaven, maar nabij parkeert. Doordat u gebruik maakt van een shuttle service, hoeft u niet te parkeren op Frankfurt Main en dat bespaart kosten. Naast het goedkoop parkeren, willen we ook dat onze Nederlandse vliegreizigers betrouwbaar kunnen parkeren. Onze parkings bij Frankfurt Main zijn betrouwbaar, maar in plaats van dat wij u dat vertellen, laten we dat liever onze eigen klanten doen. Middels deze review page kunt u gemakkelijk zien welke parking het hoogst scoort op bijv. service. Zo maakt u een weloverwogen parking keuze voor het lang parkeren Frankfurt Main Airport.

Alle Informatie over Parkeren bij Frankfurt am Main en Beoordelingen

Zoals hierboven benoemd kunt u bij Frankfurt am Main Airport gebruik maken van de shuttle parkeervorm. Dat houdt in dat u eerst naar de locatie van de parking rijdt, waarnaar u middels een shuttle bus de weg naar de luchthaven vervolgt. U wordt direct voor de terminal afgezet, waardoor u niet eens hoeft meer hoeft te lopen. Dat is nog een luxe! Om de goede service van onze Duitse parkeerpartners te waarborgen, vragen we terugkerende klanten om hun parkeerervaring te beoordelen. Dit gebeurt op drie peilers: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Met stipheid bedoelen we de wachttijd op de parking of de luchthaven. Met locatie bedoelen we de reisafstand tot aan de airport en met vriendelijkheid meten we de omgang van het parking personeel. Dit, in combinatie met alle overige parking info, vormt een totaalbeeld van het parkeren bij Frankfurt Main. Klik dus ook op de parking logo’s, voor meer informatie over veiligs-/servicefaciliteiten en foto’s. Heeft u nog vragen over het lang parkeren Frankfurt Main, of wilt u een van onze medewerkers spreken? Contact dan gerust onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we goed dat u goedkoop wilt parkeren bij Frankfurt Main. Zo houdt u tenslotte een centje over voor de reis! Naast het voordelig parkeren, is het belangrijk dat u bij een betrouwbare parking reserveert. Lees daarom bovenstaande recensies en laat voorgaande reizigers u adviseren/inspireren in het zoeken naar de ideale parking. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw reisdata invoeren en klaar is kees! Wij tonen hierna het beschikbare parkeeraanbod bij Franfurt Main. Reserveren duurt slechts twee minuutjes. Heeft u nog vragen over het shuttle parkeren, bekijk dan ook de instructiefilmpjes op de pagina over parkeervormen. Begin lekker onbezorgd aan de reis en boek uw parking op tijd om kosten te besparen! 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )