#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Safe & Save Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Safe & Save Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
43 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Esmee H- 19-12-2017 "Vorige keer ook geboekt bij Safe & Save. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "fijne reis gehad, inclusief het parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pierre-Paul Vervoort- 19-12-2017 "Heen en terug op tijd, helas geen verharde ondergrond.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Demir- 19-12-2017 "Goede service, wel sleutels afgeven dit wist ik niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
johan raets- 01-06-2019 "super na enkele minuten werden we opgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudy Deckers- 04-06-2019 "Even moeten zoeken waar ik precies moest zijn want er was weinig bewegwijzering. De shuttles zijn wat aftands maar de service en vriendelijkheid zijn prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Taoufik Jahlaf- 11-06-2019 "Dik aanraders!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Prima! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean Latour- 17-06-2019 "Vlot en stipt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Van ginneken- 19-06-2019 "Het was heel goed zeker aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Bij de reservering heb ik het verkeerde vluchtnummer doorgegeven. Dit heb ik via de site herstelt, hiervan heb ik een bevestiging ontvangen. Bij aankomst in Weeze bleek dat ze nog niet op ons geteld hadden en stonden we verkeerd geregistreerd bij hun. Beide busjes waren al vol en we konden niet mee terug rijden. De chauffeur van een van de busjes heeft meteen een taxi voor ons geregeld en die heeft ons naar de auto gebracht. Netjes en snel opgelost, uitstekende service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ad Mijnes- 25-06-2019 "Perfect! ???? Bij inleveren auto wordt samen gekeken naar de auto (beschadigingen e.d.), kilometerstand opgenomen en alles ingevuld op formulier. Daarna netjes voor de vertrek afgezet. Bij terugkomst staat het busje al weer te wachten, je krijgt direct je autosleutels (wel even zeggen wie je bent ter controle) en daarna met het busje naar de stalling. Daar staat de auto al netjes klaar. Prima geregeld. Bij een volgende vlucht af Weeze, brengen wij onze auto vast en zeker weer. Aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Potgieter- 27-06-2019 "Prima ervaring. Alles stipt op tijd, precies zoals afgesproken. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
koen goris- 07-07-2019 "Alles perfect geregeld en super vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Clenjans- 07-07-2019 "Alles naar wens verlopen. Vriendelijk personeel. Werken volgens afspraak."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
terence byrne- 10-07-2019 "super service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Niet hoeven te wachten op busje bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "ging supersnel, top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ayham Mardini- 25-07-2019 "Prima bedrijf "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Mostard- 27-07-2019 "Beste park+ shuttle tot nu toe! Zeer goed bereikbaar en erg snel. Stonden netjes klaar bij terugkomst. Ze hielden zelf bij of er eventueel vertraging was. Echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
c de poter- 28-07-2019 "ontvangst goed, verzorging brengen en ophalen probleemloos, auto staat klaar om te kunnen wegrijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Margot Slaghekke- 29-07-2019 "Onze kinderen waren zeer enthousiast het ging perfect????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Faizel Habiboella- 02-08-2019 "Goede service het is om aanteraden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Van der Bas- 04-08-2019 "Goed en betrouwbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud van den Heuvel- 07-08-2019 "Goed geregeld, stipt en netjes. Namen de dag v vertrek nog even contact om af te stemmen. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Vlek de Coningh- 07-08-2019 "Prima efficiënte parkeer voorziening. Geen enkele opsmuk, Parkeren, brengen en ophalen naast je auto terug. Precies zoals je het hebben wil."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Nolet- 22-08-2019 "Op tijd en vriendelijk. Dicht bij vliegveld Weeze, echt 7-10 minuten. Ook op de terugweg stond de chauffeur al netjes op ons te wachten. super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willen Jan van den Broek- 23-08-2019 "Was super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Piras- 23-08-2019 "Alles goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "-"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Bij vertrek en bij aankomst stond men ons al op te wachten, dus hebben we niet onnodig hoeven wachten. Vriendelijke medewerkers. Tevens attent, dat je op de dag van vertrek eerst nog even wordt gebeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Diesveld- 28-08-2019 "Alles perfect geregeld zowel bij afreis als aankomst"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob Goede- 28-08-2019 "Prima bedrijf. Door de medewerkers word je stipt en keurig behandeld. De auto staat op een veilige plaats en gedocumenteerd zijn de kilometers. Kortom vakwerk en niet al te duur. Een aanrader voor wie lang moet parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christof Lewyllie- 01-09-2019 "Stipt, correct en verbazend goeie service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Van Weereld- 01-09-2019 "Alles volgens afspraak, goede service, belden zelfs voor aankomst wanneer we er ongeveer zouden zijn om zo nog beter het transport naar de luchthaven te regelen. Was onze 2de maal en zeker niet de laatste keer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J van der velde- 03-09-2019 "prima service; keurig op tijd; super vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-09-2019 "Snelle reservatie, correct en op tijd,goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luca Caelen- 07-09-2019 "Super goede ervaring gehad. Bij aankomst ( we waren iets te vroeg ) komt er vrijwel meteen iemand naar buiten met papieren om de kilometer stand op te schrijven en de auto te controleren op krassen deuken ed. Het busje stond al klaar, alles ingeladen en binnen 15 min waren we op het vliegveld. Kregen nog ene kaartje mee als er iets was konden we bellen. Eenmaal terug stond het busje alweer klaar. Super service. Onze auto stond ook al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido De Keersmaecker- 21-09-2019 "Een week voor vertrek was er een probleem met de parking met shuttleservice, maar door een correcte behandeling werd de annulatie correct opgelost door ons een beter alternatief voor te stellen. Bedankt voor de commerciele oplossing."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valet Parking Weeze
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Valet Parking Weeze
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Thodör Biswalz- 19-12-2017 "Moesten de plek nog even afspreken maar voor de rest alles duidelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
w. Walstra- 19-12-2017 "Terugweg wel 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roothans- 19-12-2017 "Tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P3 Weeze
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
P3 Weeze
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
82 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeroen van de Kruijs- 01-10-2018 "Kleine 5 tot 8 minuten lopen en redelijk goedkoop. Was wel weinig plek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Kok- 23-05-2019 "Prima ! Klanten informeren dat ze met het ticket van het binnenrijden, ook kunnen uitrijden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Dirk Wassenaar- 24-05-2019 "Parkeren is prima, wel onduidelijk als je van te voren reserveert of kenteken herkenning werkt? Moest nl een kaartje trekken. Maar geen bewijs dat hij het kenteken herkend had Pas bij uitrijden bleek dat het oke was. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert de Korte - 07-06-2019 "Ik heb wel moeten zoeken. Het was mij niet bekend dat je door de poort heen moest om P3 te bereiken. Ik had op internet gekeken enzag dat P3 verder lag dan P1. Ik dacht dat de ingang, waar stond 3,-- betalen. Verderop werd mijn kenteken wel herkend en ging spontaan open. Bij vdertrek ging de 1 ste slagboom wel open en de 2 de niet moerst eerst kaartje in de automaat stoppen. Kan de 2 de slagboom ook niet op kentken werken?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ineke van den Ham- 07-06-2019 "Parkeren, lopen en vliegen is ideaal. Ik mis alleen wat wagentjes, met 3 tassen/koffers is het toch een flink stuk lopen. Ik was een paar uur te laat ivm vertraging, geen extra kosten gemaakt. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Boekings-bevestiging ontvangen via Mobian, de instructies bleken bij aankomst op parkeerterrein niet te kloppen. Contact opgenomen met Mobian, blijkt vervolgens dat er met een andere provider contact opgenomen dient te worden, vliegen en parkeren.nl - wijzigen de parkeerduur blijkt niet mogelijk. Vervolgens zowel Mobian als vliegenenparkeren gebeld. Beiden wijzen naar elkaar. Met andere woorden bijzonder ontevreden. Parkeren in Weeze kan prima bij andere aanbieders waar de service vele malen makkelijker verloopt en parkeren op P3 vooral niet doen via vliegenenparkeren, te duur, te omslachtig en service ontbreekt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Easy to park and close to the airport"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelo van den Berg- 11-06-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Alles was goed, allen lopen veer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan de Groot- 26-06-2019 "Het is goed geregeld en duidelijk aangegeven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Alles verliep zonder obstakels en of onduidelijkheden! Aan te raden aan iedereen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chantal Tenfelde- 26-06-2019 "Goed gegaan. Parkeerterrein is wel groot, maar druk. Even zoeken voor een parkeerplaats en dit was niet in eens het hoogseizoen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Rouwenhorst- 01-07-2019 "Goede ervaring met beteekking tot parkeerfaciliteiten, ik moest wegens persoonlijke omstandigheden in de parkeerperiode tussentijds terugvliegen naar Duitsland en werd vriendelijk geholpen om van her parkeerterrein te komen. Ik hoefde de uitrijkaart niet te genruiken bij het uitrijden zodat ik die in ern later stadium weer kon gebruiken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ed Peijnenburg- 15-07-2019 "Ik heb hier niet zo goede ervaring mee opgedaan. Toen ik op de luchthaven aankwam bij P3 ging de slagboom niet open. Ik kon ook niet meer terug omdat er auto`s achter mij stonden. Ik moest toen een ticket uit de automaat pakken om door te kunnen rijden. Op de luchthaven heb ik het nummer gebeld wat op mijn reserverings formulier stond maar die zeiden dat ik een ander nummer moest bellen. Ik heb dat toen gedaan maar daar gaven ze me weer een anders nummer (Duits) wat ik moest bellen. Heb ik niet gedaan was er een beetje klaar mee. Toen ik na een week het parkeer terrein wou verlaten ging dus de slagboom weer niet open. Ik heb toen op de bel gedrukt bij de automaat waar je eigenlijk je betaalde ticket moet ingeven. Daar kreeg ik een Duits bedrijf aan na mijn kenteken door gegeven te hebben deden ze de slagboom gelukkig open. Ik zou zeggen niet reserveren maar gewoon een ticket nemen als je het parkeer terrein oprijd. Er is altijd plaats genoeg ook in het hoog seizoen en heb je dit gezeik niet..... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "P3 is kortbij de vluchthaven. Goed te lopen. Geen reden om p2 of p1 te boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Prima en snel te regelen, prima voor elkaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Prima locatie, beetje onduidelijk dat je toch een kaartje moet nemen (bij de tweede poort). Maar ging prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P Leiwakabessy- 28-07-2019 "Minpunt: Bij het verlaten van parkeerplaats geen kenteken herkenning! Gelukkig na belletje en gegevenscontrole konden we uitrijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Top dat slagboom gelijk op kenteken opende Niet duidelijk dat we kaartje die we bij ingang kregen moesten doen. Deze bij uitrijden toch weer gebruiken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Makkelijk dat het op kenteken is en dat je geen papieren hoeft mee te nemen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Super goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
CAH Martens- 06-08-2019 "Communicatie is goed geregeld. Parkeerplaats dicht bij vliegveld ; op loopafstand. Goede ervaring: wij zouden opnieuw gebruik maken van deze parkeeraanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "stiptheid en vriendelijkheid zijn niet van toepassing bij deze review"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Ideaal parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Goed georganiseerd. In eerste instantie onduidelijk bij het ontvangen van een kaartje of je de kaartautomaat nog moet gebruiken om eruit te rijden. Als je het kaartje in de automaat doet, geeft hij aan dat je moet betalen. Maar dit proces heb ik geannuleerd. De slagbomen herkenden het kenteken, dus uiteindelijk perfect. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Prima geregeld door kentekenplaat herkenning. Mooie afstand van terminal. Aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlijn Jansen- 26-08-2019 "Vertrok later dan aangeven en bijbetalen was niet nodig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walid Hedni- 30-08-2019 "Dichtbij en simpel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra van Rooij- 31-08-2019 "Makkelijk te reserveren en je kan gelukkig ook zonder creditcard betalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank van Sluijters- 01-09-2019 "Duidelijke instrukties en ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Koenders- 01-09-2019 "Prima voorziening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carine Biesmans- 09-09-2019 "Beste. Uw service was 0. Ik heb 2 dagen op voorhand laten weten dat wij de parking moesten annuleren door een ziekenhuisopname, op het mailadres opgegeven op jullie website. Ik heb niks gehoord en het geld was natuurlijk weg.... Heel spijtig dat jullie dan vermelden dat er geannuleerd kan worden..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-09-2019 "Top plek om te parkeren. Echt op loop afstand. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub van der Beek- 11-09-2019 "Goed 5 minuten lopen naar de hal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Makkelijk en duidelijk bestellen via de webshop. In en uit rijden zonder gedoe. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Hulshof- 15-09-2019 "Voortreffelijk geregeld allemaal. Administratieve afhandeling duidelijk als P3 bijna vol is, dan is de afstand wel groot. Misschien is prijsdifferentatie een oplossing."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Tol- 17-09-2019 "We hebben een prima reis gehad gisteren, maar zijn niet te spreken over parkeren bij P3 Weeze! Omdat we met een groep (waaronder ook 3 kleine kinderen) reisden in 2 auto's leek het ons wel praktisch van te voren te reserveren voor de parkeerlocatie. Het in en uitrijden zou dan vlot kunnen verlopen was de gedachte. Echter bij uitrijden ging de slagboom niet open en gaf het apparaat aan dat we eerst langs de betaalautomaat moesten. Dat gedaan, maar uitrijden bleek pas mogelijk na opnieuw het volledige bedrag te betalen voor beide auto's!!! Daar kwam nog overheen dat iemand voor ons kennelijk zonder betalen was weggelopen. De betaalafhandeling was door het apparaat niet afgebroken. Toen we ons kaartje aanboden aan de betaalautomaat werd er ook geen alarm geslagen door het apparaat, maar is doodleuk ook het bedrag van de voorganger afgeschreven. Door de opgelopen vertraging en de vermoeide kinderen zijn we eerst maar al balend huiswaarts gekeerd...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Alles prima verlopen. Duidelijke instructies per email. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Gewoon goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Silvano Veldema- 26-09-2019 "Direct doorrijden middels kentekenherkenning. Prima parkeerplek gevonden op P3 (onoverdekt). Verlaten ging goed met kaartje."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theodorus van Dijk- 26-09-2019 "Ik vind dit een lastige review. Stiptheid hebi ik nl. alleen zelf in de hand. Vriendelijkheid is niet aan de orde want alles gaat online en ik spreek niemand. De locatie op zich is prima maar ingeval van stromende regen zou een shuttle tegen betaling een optie zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A Bosveld- 28-09-2019 "Werkt super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
GW van der Meij- 29-09-2019 "Perfect geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Rijnders- 29-09-2019 "Tevreden, geen problemen. Zeker omdat nu niet apart betaald hoeft te worden om eerst passagiers en koffers uit te laden bij de vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henricus Jacobs- 01-10-2019 "Prima geregeld.hadden op de retourvlucht vertraging en waren derhalve later dan gepland. In eerste instantie weigerde daardoor de poort te openen. Een druk op de ???? en de poort werd voor ons geopend. Zonder verdere vragen of uitleg. Super. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Prima parkeren; goed aan te lopen. Zelfs mogelijk om bij aankomst passagiers en bagage af te zetten Zeker voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "We kozen voor gereserveerd parkeren. Dit is perfect verlopen: kentekenherkenning bij eerste en tweede slagboom, ook bij het verlaten van het parkeerterrein (dus ticket niet echt nodig)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Prima geregeld. Geen problemen met in of uitrijden. Goede prijs kwaliteit verhouding .Loop afstand naar terminal ca 10 min."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "De ervaring bij vliegveld Weeze was uitstekend Alles van te voren geboekt en t liep op rolletjes ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Prima gereld met parkeren op deze wijze"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-10-2019 "Perfect geautomatiseerd. Zeer genruiksvriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Het was niet duidelijk waar we binnen moesten en dat we konden doorrijden ivm de nummerherkenning. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marleen Marckx- 02-11-2019 "alles zeer vlot en perfect verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Milou Vanrijssen- 11-11-2019 "prima geregeld voor een goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-11-2019 "Prima parking als je 500 meter lopen geen bezwaar vind."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Bergman- 17-11-2019 "Nadat het uitrijden niet helemaal goed ging werden we zeer onvriendelijk behandelt en bejegend. Diegene die daar op de hulp zit moeten ze eens een cursus klantvriendelijkheid aanbieden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
frans bierman- 30-11-2019 "Na online reserveren allemaal super makkelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-12-2019 "Parkeerterrein P3 op loopafstand van vertrekhal, ongeveer 5-6 minuten. Inrijden met nummerherkenning gaat vlot. Parkeerkaartje wel in ontvangst nemen want deze is nodig bij vertrek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Coenen- 17-12-2019 "Prima online geregeld en makkelijk met betalen. Bij aankomst opent de slagboom automatisch met kentekenherkenning. Uitrijden hetzelfde. P3 ligt het verst weg maar daar is de prijs ook naar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yoka Stada- 19-12-2019 "Een hele prewttige service om vooraf alles al geregeld te hebben. De slagbomen gaan automatisch open door de kentekenherkenning. Het enige minpuntje vond ik het feit dat ik geen bevestiging ontving en tot terugkomst onzeker was of alles goed was gegaan met de betaling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-12-2019 "10 op 10...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-12-2019 "Diverse luchthavens hebben vaak aanbiedingen voor parkeren per dag. P3 is in verhouding duur voor 1 week parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-12-2019 "Jammer dat de nummerplaat herkenning niet werkte. Ipv aangebeld per ongeluk een kaartje getrokken. Na terugkomst afgerekend, want we waren ook nog een paar dagen langer verbleven. Advies van de vriendelijke man die ons hielp: niet reserveren, de prijs is altijd hetzelfde. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonardus Sarneel- 31-12-2019 "Goede parkeerplaats,voor een goede prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-01-2020 "Problemen met reservering en koppeling met kenteken van de auto maar opgelost. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-01-2020 "Prima plek klein stukje lopen voor herhaling vatbaar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-01-2020 "P3 is nog steeds dichtbij de vertrekhal. De slagboom gaat automatisch omhoog dankzij kenteken herkenning. Ideaal! We waren binnen 5 minuten na het verlaten van het gebouw met de auto vertrokken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert ter Schegget- 10-01-2020 "Prima, voldoende plek en dichtbij de terminal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Mierop- 11-02-2020 "In het begin van luchthaven niet altijd even duidelijk aangeduid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-02-2020 "Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de vertrek en aankomsthal. De paden vanaf het parkeerterrein zijn voor verbetering vatbaar. Als je beschut wil blijven kan je tussen de autos doorlopen. Let wel op want sommige stukken zijn niet verhard. Wij kwamen in het donker aan en dan zie je de paden slecht. De verwijzingroute naar de uitgang moet echt veel duidelijker. Het achterste gedeelte van p3 is heel donker. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-02-2020 "Vooraf betaald, werkt perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Jogems- 18-02-2020 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-03-2020 "Klein vliegveld maar alles gaat snel geen wachttijen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Antonius Van den Bosch- 08-03-2020 "Allesgoed verlopen behalve het uitrijden . Maar ook dat ging vrij vlot. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jelle Hofman- 16-03-2020 "perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop Van Oosterom- 16-03-2020 "Het ging perfect,aankomen rijden slagboom open,kaartje eruit halen weer slagboom open,makkelijk parkeren en na de vakantie weer snel en makkelijk weg.Super geregeld .volgende keer als we van Weeze vertrekken doen we het weer zo.Top!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thijs Vreugdenhil- 22-03-2020 "wij zijn niet gegaan omdat er corona virus onze vakantie heeft afgelast/ Wat voor ons een tip zou zijn is dat de telefoon servicedesk beter engels zou kunnen leren praten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-05-2020 "Ik kan geen ervaring delen i.v.m. annuleren van de vakantie in Bari vanwege corona. Erg jammer dat er nog geen antwoord is om ons parkeergeld terug te krijgen ondanks diverse ingesproken berichten en email. Hopelijk kan er op een later tijdstip wel een fijne review geplaatst worden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P1 Weeze
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
P1 Weeze
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
14 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hans Burggraaf- 12-06-2019 "Zeer goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Zoals je het wenst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOOP DOMINICUS- 01-08-2019 "zeer goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.A. van Florestein- 06-08-2019 "We hebben voor 11 dagen parkeren €128 euro betaald, terwijl een vriendin die naast ons had geparkeerd maar zonder te reserveren slechts €100 kwart was voor 14 dagen. Ik voel me bekocht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R.M. Van Grunsven - 08-08-2019 "Genept. Gewoon kut"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna Maria Seijnder de Vaan- 06-09-2019 "Helemaal super. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Nadat we thuis gereserveerd hadden richting P1 op de luchthaven Weeze. Daar aangekomen ging de slagboom direct voor ons open en we konden pal voor de aankomst/vertrekhal parkeren. Bij terugkomst ging alles wederom even soepel!! Aanradertje dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Kiers- 24-09-2019 "Helaas door ziekte geen gebruik kunnen maken van Uw parkeerplaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel Stroucken-van Kempen- 04-10-2019 "Super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Reservering via internet. Oprijden, parkeren en vertrekken zonder problemen op basis van opgegeven kenteken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BWF Hüsken- 26-11-2019 "Uiterst plezierig om zo dicht bij een vertrekhal te kunnen parkeren, zonder hinderlijke interventie van personen of apparaten. Klasse model!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Olga Bot- 01-02-2020 "Zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frits Bijkerk - 17-02-2020 "Top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul janssen- 01-03-2020 "Slecht kon bij aankomst niet uitrijden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Desiree Leenders- 02-03-2020 "Alles klopte! Dichtbij ingang vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P2 Weeze
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
P2 Weeze
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
35 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Johan H. Van Vark- 09-06-2019 "Prima oplossing die veel tijd uitspaart!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-06-2019 "Het is bij het aanrijden bij de slagboom heel onduidelijk wat je moet doen. Na twee aanrij-pogingen ging de slagboom nog steeds niet open. Uiteindelijk uit wanhoop een ticket getrokken en €3,00 betaald. Bij terugkomst werd er nogmaals om een betaling gevraagd??! Na het doorbellen van mijn reserveringsnummer werd de slagboom geopend. Mijn €3,00 teveel betaalde bedrag ben ik echter kwijt!! Beetje jammer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Buiting- 04-07-2019 "Slecht en 23 euro op 7 dagen duurder dan rechtstreeks boeken. Ik heb geboekt voor 7 dagen moest betalen €85,38 terwijl het normaal 62 euro kost. Bovendien is reservering niet mogelijk. Bovendien kreeg ik de bevestiging van een heel andere club tw MOBIAN GLOBAL. Geen informatie. Het adres vd parkeeraanbieder bleek adres en telnr. van een valet parker die niets met P2 van doen heeft en de man die ik aan de lijn kreeg van Mobion ene Kasper Bakker. Wist ook niet hoe het werkte wat ik moest doen met de parkeeraanbieder bellen.Maar dat bleek een valet parker die van niets wist. Hij wilde mij niet bevestigen welk nummer dan wel en hoe het dcan wel ging lopen wist hij ook niet. Hij zou mijn een tel.nr toe te sturen maar ook dat niet gebeurd.Maw zoek het maar uit. Opgelicht!! Uiteindelijk maar een kaartje getrokken en gelukkig bleek bij uitrijden dat ik niet opnieuw behoefde te betalen. Ik denk op kenteken maar weet niet zeker. Uiteindelijk veel ergernis en 23 euro teveel betaald. Dus nooit doen!!Ik voel mij opgelicht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-07-2019 "Erg dichtbij vliegveld. Auto staat semi overdekt. Uitrijden gaat op kenteken. Ik beveel het zeker aan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Prima plek vlakbij het vliegveld. Paar minuutjes lopen. Slagboom automatisch open en dicht bij vooraf parkeerplaats geboekt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect georganiseerd. Parkeren voor € 9,25 per dag op 5 min lopen van vliegveld. Slagbomen gaan automatisch open bij binnenkomst en bij vertrek. Gewoon goed geregeld, geen gezeik, duidelijk. Heerlijk om zo de vakantie te beginnen en te eindigen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Lekker dichtbij de luchthaven veilig parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean-Marie Hamal- 05-08-2019 "Helaas ben ik niet op vakantie gegaan omwille van ziekenhuis opname , had een mail gestuurd naar info@parkive.be met de melding dat onze reis volledig wordt geannuleerd omwille van een ziekenhuis opname . Heb ook de vraag gesteld of we het betaalde bedrag ( 74 €) konden terug krijgen . Maar helaas tot op heden heb ik geen reactie of retour mail ontvangen. ps; onze reserveringsbebestiging nr :958924009 mvg Jean-Marie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Bij aankomt is het wel goed te weten dat er een parkeerticket uit de aanmeldpaal bij de slagboom komt. Neem deze mee, want die is weer nodig om bij terugkomst P2 te kunnen verlaten. Dit staat niet heel duidelijk in de omschrijving die je toegestuurd krijgt na afronding van de bestelling. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "De locatie is perfect en makkelijk te vinden. Helaas konden wij niet gelijk uitrijden. Er was iets misgegaan met het systeem. Wij hadden vooruit betaald. Na het gesprek met een medewerker bleek er een onverklaarbare fout te zijn. We stonden geparkeerd op P2 en volgens de uitrijkaart stonden we op P3. Met behulp van de reserveringsnummer konden wij alsnog weg. Dit overkwam ook een medeparkeerder, die naast ons vaststonden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert Jaspers- 13-08-2019 "Pergect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Zeer eenvoudig en snel. Prima loopafstand"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Schut - 30-08-2019 "Alles ging snel. Prima te lopen naar de terminal. Zou het de volgende keer weer zo doen. Ook een prima prijs voor de periode dat we hebben geparkeerd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Postelmans- 31-08-2019 "Volledige geautomatiseerde parking. Alles gelopen zoals verwacht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "System of number plate recognition did not work. As a result we needed to pull a normal ticket. When we came back and wanted to call the provider they did not pick up the phone for over 30 minutes. Location is good"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henny Dekkers- 02-09-2019 "Ik kan het iedereen aanraden. Je hoeft niemand in te schakelen om je weg te brengen of op te halen. Auto stond netjes onder een overkapping. Kortom uiterst tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jef Frambach- 10-09-2019 "De ligging is een beetje vreemd maar alles is zeer correct en zeer goed verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Mooie en ruime parkeerplek. Als je het vliegveld weet te vinden is P2 ideaal om te parkeren. Mooi de auto onder een afdak kunnen zetten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Andreo-Juez- 19-09-2019 "Vlotte en makkelijke reservatie. Duidelijke en eenvoudige richtlijnen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Agnes Thissen- 24-09-2019 "P2 , Super plek, overdekt, goed te belopen en snelle eenvoudige boeking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Het was superhandig, kaartje trekken bij de 2e slagboom, stond het kenteken al op. Parkeren en nog geen 10 minuten lopen. Terugweg in je auto stappen, kaartje in het kastje en de rest van de bomen gingen open toen we er voor stonden. Echt aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Creemers- 10-10-2019 "TOP service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Vooraf online geboekt. Bij de eerste slagboom konden we zo doorrijden dmv kentekenboord herkenning. En achteraf zo weer wegrijden zonder in de rij te staan voor afrekenen. Niet vergeten je parkeerkaart voor de tweede slagboom goed op te bergen en bij de hand te hebben bij het wegrijden. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-11-2019 "Perfect !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop van Dartel- 09-11-2019 "Het parkeren verliep geheel naar wens. Geheel conform hetgeen op internet was geplaatst. Het enige lastige vonden wij het feit dat er geen bagagewagentjes waren geplaatst en bij terugkomst ook nergens geplaatst konden worden. Wellicht hebben wij iets gemist."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gustaaf Tangelder- 26-11-2019 "Jammer dat bij aankomst de kentekenherkenning niet werkte waardoor de slagboom gesloten bleef."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ineke Rottine- 03-12-2019 "Simpel, goed, zonder problemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2019 "Parkeren prima. Ik heb vooraf geboekt via Mobian. Dat ga ik nooit meer doen. Vlucht gecancelled ivm Staking in Frankrijk. Kon pas twee dagen later weg.. maar er was reeds betaald dus geen geld terug?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alex van lieshout- 11-01-2020 "Perfect parkeren. Lekker kortbij de vertrekhal en overdekt parkeren bij P2. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Drost- 08-02-2020 "Paar minuten lopen, prima locatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-02-2020 "Super dichtbij en heel duidelijk aangegeven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.C.N. Dongen van- 25-02-2020 "Kenteken bij aankomst goed geregeld. Bij terugkomst enkel via intercom te regelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Verdellen- 26-02-2020 "Perfect. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerrit van der Laan- 20-03-2020 "Reis geannuleerd door reisbureau. Geen gebruik gemaakt van parkeerplaats. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Airport Parking Weeze
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Easy Airport Parking Weeze
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Agnes Verstruiken- 27-09-2018 "Auto zelf parkeren en hupsakee, ziet er ook netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Weeze Airport

Op Weeze Airport is het aanbod parkeeraanbieders schaars. Dit komt omdat het airport klein. De aanbieder die we hebben, is super betrouwbaar. Dat kunnen wij u natuurlijk vertellen, maar we hebben liever dat onze klanten dat zelf doen. De parkeeraanbieder Safe & Save is een aanbieder die zich bevindt op Nederlandse bodem. Dat is misschien een beetje verwarrend, maar Weeze airport is maar net over de grens van Nederland – Duitsland gesitueerd. Binnen 8 minuten staat u al op het vliegveld, waardoor parkeren Weeze airport ideaal is bij deze parking. Bovendien, kunt u gewoon in het Nederlands communiceren met de parking. Alle terugkerende klanten van Weeze vragen we om hun mening. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw parkeerplaats! De parkings bij Weeze airport worden beoordeeld op drie pijlers: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Daarover hieronder meer…

Alle Informatie over de Beoordelingen op Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij twee dingen héél belangrijk: Betrouwbaar parkeren en goedkoop parkeren. Dit laatste kunt u gemakkelijk zelf vergelijken op de website, maar over het betrouwbaar parkeren bij vliegvelden laten we onze klanten aan het woord. Zij weten immers hoe het is om te parkeren bij onze partners. Alle parkeeraanbieders worden beoordeeld op hun stipheid: Hoe lang heeft men moeten wachten bij het wegbrengen en ophalen? Vriendelijkheid: Hoe was de service en het personeel? En de locatie… wat spreekt voor zich. Op basis van deze pijlers geven we onze vliegreizigers inzicht in het parkeeraanbod rondom luchthavens. Niet alleen de prijzen, maar ook de service van parkings vinden wij belangrijk. Zo weet u zeker dat u betrouwbaar én voordelig parkeert. Heeft u nog vragen over de verschillende parkeervormen, of wilt u een van onze medewerkers spreken? Contact dan gerust onze gratis klantenservice!

Alle Informatie over de Parkings via Vliegen en Parkeren

Al onze parkings bij Weeze airport zijn uiterst betrouwbaar. Daarnaast, kunt u hier veel voordeliger parkeren dan op het airport zelf. De grote voordelen van vooraf uw parkeerplek boeken zijn: U kunt goedkoper parkeren waardoor u meer geld overhoudt voor de reis en daarbij bent u zeker van een parkeerplaats. Dit bespaart reistijd, want u hoeft zo ter plekke niet meer te zoeken naar een parking. Graag zoeken wij die parkeerplaats al met u mee, zo kunt u goed voorbereid en onbezorgd op reis. Wilt u graag weten hoe de parkings eruit zien? Of wilt u een sfeerimpressie van het parkeren Weeze airport, klik dan op de aanbieder logo’s. Daar vindt u alle informatie, de reistijd tot de airport Weeze en tevens foto’s van de parkeerlocatie.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b