#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Budget Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Budget Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
13 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rogier Timmer- 19-12-2017 "Eerste keer valet en uitstekend bevallen zeker voor de prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Terugweg 25 minuten moeten wachten!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Op Schiphol 20 minuten moeten wachten bij het afgeven van de auto, terwijl ik 30 min van tevoren en nog eens 10 min van tevoren had gebeld om mijn aankomsttijd door te geven. Bij terugkomst 30 min moeten wachten op mijn auto. Dit maakt wat mij betreft valet parking overbodig, kan dan net zo goed op een shuttle bus wachten. Over de locatie kan ik niets zeggen, want die heb ik niet gezien. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem hoekstra- 12-08-2019 "We hebben de auto niet parkeert bij jullie omdat onze zoon ons heeft gebracht en weer heeft op gehaald . 24 uur er voor hebben we het geannuleerd jammer dat je je geld terug krijgt 100 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Cardinaal- 12-08-2019 "Helaas heen zeker 25 minuten staan wachten, terug ruim een kwartier. Helaas had de chauffeur een flinke schade gereden, nu in afwachting op de afwikkeling, ga er vanuit dat dit goed zal komen, maar veel minder enthousiast deze ronde, weet ook niet of ik wederom van de diensten gebruik ga maken wrsch afhankelijk van de afwikkeling "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Lickfeld - 07-09-2019 "Was weer prima gewoon erg goed volgende weer daar parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Dungen van den- 10-09-2019 "De heenreis ging perfect hele vriendelijke chauffeur en een prima en snelle afhandeling. Bij de terugkomst best wel even moeten wachten tot de auto er was dat is wel wat minder als je uit een warm land komt en in de kou staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "Very good service. Stress free and easy to arrange "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Dekkers- 14-10-2019 "Prima service, ben ondertussen vaste klant tot volle tevredenheid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elisabeth den Hollander- 15-10-2019 "Erg lang moeten wachten bij terugkomst op Schiphol omdat zij meer leveranties tegelijk hadden. Dit had men moeten vertellen bij het bellen na aankomst. Verder service goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "1. Half uur wachten bij terugkomst. 2. Het was me niet direct duidelijk dat de auto werd teruggebracht bij de vertrekhal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart van Luijk- 09-12-2019 "Op de heenreis door een miscommunicatie onnodig mogen wachten. Terug perfect en proactief geregeld. Net uit de slurf werd ik gebeld, of ik was geland. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.5 Top!
24:7 Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
47 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Frank Strik- 07-06-2019 "Mijn eerste ervaring met 24/7 Valet Parking was uitstekend, behoudens dat ik blijkbaar geboekt heb via een 'oude' website waardoor het telefoonnummer niet klopte, Gelukkig gaf degene van het telefoonnummer mij wel het goede nummer, Daarna verliep alles perfect,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andries Westphal- 10-06-2019 "Ophalen en het terug brengen. Van de auto ging heel netjes . Wacht op terug komst vond ik wat te lang,maar de auto komt netjes terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Altijd spannend zo'n eerste keer ;-) maar top geregeld, geen stress en de auto weer keurig retour. Even moeten wachten bij terugkomst maar was ook binnen 10 minuten uit het vliegtuig bij de vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Ik zou niet meer anders willen! Adviseer iedereen die ik spreek over vliegenenparkeren. Top[ service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2019 "We zijn super tevreden, auto stond klaar en dat scheelt veel tijd! Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Correct en op tijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anton Bogaert- 24-07-2019 "Gewoon top , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjang Pesch- 31-07-2019 "super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Kempink- 31-07-2019 "Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep goed. Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Het duurde lang voordat men er was om onze auto op te halen en men was slecht bereikbaar toen we de auto weer nodig hadden. Hier hadden ze wel een verklaring voor; de telefoon lag elders."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "op heen reis 45 min gewacht op halen auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bjorn Verriet- 08-08-2019 "Goed bevallen, mooi voor de deur en mooi op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Charlie Vijverberg- 13-08-2019 "laatste tijd in de media veel negatieve geluiden omtrent deze vorm van parkeren 9zijn veel verschillende in de markt) maar ik kan niets anders zeggen dat het bij mijn super is gegaan en zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wilfred zwijnenburg- 14-08-2019 "snelle boeking ook wat betreft de prijs en alles werd snel en goed afgehandeld op schiphol en bij terug komst ging ook alles weer perfect en snelle service bedankt hiervoor 24:7 valet parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bos- 17-08-2019 "In tegenstelling tot alle negatieve berichtgeving in de media over dit soort bedrijven kan ik niet anders zeggen dan dat dit bedrijf meer dan correct heeft gewerkt. Keurige mensen redelijk op tijd en correcte afhandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dees van den Berg- 17-08-2019 "Ging allemaal reuze vlot. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Geen enkel minpuntje!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Deze vorm van parkeren is uitstekend bevallen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Louwes- 19-08-2019 "Op de heenreis hoefden we niet al te lang te wachten. Op de terugreis duurde het helaas wat langer en stond onze auto niet op de afgesproken plaats. Heen was wel midden in de nacht dus rustiger! Verder super tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Netjes geregeld en auto was vlot terug voor een goede prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kaisar Al-Sultany- 31-08-2019 "Netjes en op tijd ????????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "Prima geregeld, net personeel. We kregen de auto prima terug, geen horrorverhalen, stand km teller 21 km gestegen voor de heen- en terug rit"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-09-2019 "De stiptheid is wat minder omdat we twee keer hebben gebeld, de eerste keer nadat we net geland waren en de tweede keer toen we de koffers hadden gekregen. Vanaf het moment van de tweede keer duurde het bijna 25 minuten voordat onze auto werd voorgereden. Dat vond ik best lang duren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henny van der Heijden- 07-09-2019 "Alles perfect gegaan. Ondanks dat wij bij aankomst wat te laat waren en het vliegtuig bij terug komst een uur vertraging had "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Suylen- 08-09-2019 "Jammer dat bij aankomst niet duidelijk werd gezegd dat ik bij terminal 3 C moest zijn. Ik stond bij 3D . Verder staat er op de website, die ik uitgeprint had niet dat je op het moment dat je land al moet melden dat je bent geland . Dus ik heb me keurig gemeld op het moment dat ik de bagage had. Dus te laat. Verder was de chauffeur vriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vitalijus Sitnikovas- 08-09-2019 "Super ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjon de Jager- 16-09-2019 "Prima! De auto stond klaar toen ik uit de vertrek hal kwam. De medewerkers waren correct en vriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HANS LAGENDIJK- 23-09-2019 "Een behoorlijke vertraging door file op de A4, maar via telefonisch contact met de operator, stond de chauffeur keurig op tijd op de afgesproken locatie. Omdat er zoveel aanbieders van valet parking zijn, zou een iets betere herkenbaarheid van 24/7 wel prettig zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Schenk- 24-09-2019 "Eerste ervaring maar zeker niet de laatste. Wat een perfecte service en timing. Je hoort wel eens slechte verhalen maar hier absoluut niets te klagen gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nathalie Leloutre- 24-09-2019 "Perfect !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-09-2019 "Goede service. Bij aankomst werden we opgewacht. Bij vertrek moesten we toch nog een kwartier wachten, ondanks dat we conform de afgesproken wijze twee keer hadden gebeld. Personeel excuseerde zich netjes en gaf aan dat "het drukker was dan normaal." beoordeling 8.0"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul leysen- 28-09-2019 "10/10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Alles was perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Regina Smeenk- 02-10-2019 "Geweldig! Keurig op tijd, aardig en de auto stond weer fijn klaar toen we thuiskwamen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Prima parkeer service! Aardige chauffeurs die je auto komen ophalen en brengen bij vertrek 3. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Herman Leusink- 07-10-2019 "Om te beginnen was de reservering snel geregeld via de duidelijke site. Bij aankomst op Schiphol stond een medewerkster al op ons te wachten. Ging dus vlot en wij liepen al binnen 5 minuten de vertrekhal in. Bij terugkomst op Schiphol 15 a 20 minuten op onze auto moeten wachten. Niet onoverkomelijk, maar wanneer wachttijd bekend is, kan dat beter even gecommuniceerd worden met klanten. Verder een prima ervaring met 24/7 !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "In de mail staat niet duidelijk dat je bij terugkomst 2 x moet bellen, de eerste keer direct na landing, dat werd wel aan de telefoon beweerd, daarom moesten wij ruim 20 minuten op de auto wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Bruin- 11-10-2019 "Uitstekende service, goed op tijd, vriendelijke medewerkers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "Alles prima volgens afspraak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Alles perfekt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Prima service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marnix Gijsen- 24-10-2019 "Alles helemaal top verlopen ... goede service, snel en heldere communicatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jessica Otten- 29-10-2019 "Prima op tijd en goede service! Duidelijke afspraken over op/af haal locatie. Daarnaast is de telefoon communicatie erg goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-11-2019 "Top. Ook al vertrok ik erg vroeg van Schiphol (5:00), stond de chauffeur al vriendelijk op me te wachten. Met terugvlucht die vertraging had ook prima geregeld. Even netjes gebeld na landen en op moment dat ik bij parkeerplaats aankwam, kwam ook net mijn auto aan. Aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Turaj Atabaki- 07-11-2019 "50 minutes waiting on arrival"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H nouws- 08-11-2019 "Super handig! Je stopt voor de vertrekhal . Je auto wordt overgenomen . Bij terugkomst bellen na ontvangst van de koffer en binnen een paar minuten wordt je auto weer voorgereden. Zelfs de stoelverwarming was al aan :). Aardige mensen . Gaan we zeker vaker zo doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Kluijtmans- 29-11-2019 "Prima club, behulpzame mensen aan de telefoon en de halers/brengers. Tip: iets meer info geven over de plek waar de wagens worden gestald (foto's). Ik zal deze mensen de volgende keer zeker weer inschakelen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
WeParc
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
WeParc
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Serge Bielen- 19-12-2017 "Ideaal Valet parkeren en tegen goede prijzen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julia Sweers- 20-12-2017 "personeel was netjes en op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, wat ik verwacht had"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Drive up Services
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Drive up Services
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
35 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Carianne de Loijer- 19-12-2017 "Niet heel groot, wel goede service en bewaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Griffoen- 20-12-2017 "Mooie locatie, huis aan de voorkant oogt dan wel een beetje gek maar meneer was vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Baeten- 02-06-2019 "Zeer vlotte en professionele service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G Dirksen- 16-06-2019 "alles was prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lies de Vroom- 27-06-2019 "Super vriendelijk personeel, bus steeds ter plekke als we aankwamen, zowel op de heen als terug reis. Ook snel, 7 minuten. Wij vonden de lokatie niet super te vinden, maar oude tomtom. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andrea Borkent- 29-06-2019 "Na een fout van mijzelf toch keurig en snel geholpen, super!!! Bedankt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mandy Platje- 30-06-2019 "Gewoon top!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick Rietveld- 04-07-2019 "Na aankomst was het even wachten op een medewerker, maar de parkeerplaats ligt zo dicht bij Schiphol dat het geen probleem is. De terugreis was nog sneller. Check, tekenen, klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Schroer- 07-07-2019 "De parkeer plaats is niet te vinden , werdt naar een andre plek gestuurd , ook helemaal fout , toen maar op schiphol geparkeerd en ook nog het vliegtuig gemist . Oh ja nog bedankt hoor , ik niet weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sieb Kindermans- 25-07-2019 "Alles netjes volgens afspraak verlopen. Zowel het brengen naar als ophalen van Schiphol verliep voorspoedig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Majid Ahmadi- 13-08-2019 "Alles goed gegaan en op tijd, vriendelijke medewerkers. Ik ben tevreden. De locatie is wel moeilijk te vinden ook met navigatie moest ik even zoeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Zeer tevreden mee, dichtbij de luchthaven, snelle afhandeling. We werden snel opgehaald van luchthaven, midden in de nacht, minder dan 10 min.gewacht ! Zeer vriendelijke medewerkers. Zeker tevreden mee! Volgende keer zou ik ook hier reserveren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van Wel- 18-08-2019 "Het was makkelijk en snel te boeken. Aardig personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Snelle service; je moet wel de sleutels inleveren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Erg stipt, komen afspraken goed na. Alles verloopt soepel. Personeel is niet extreem vriendelijk om je in een vakantie stemming te brengen. Maar dat is verder ook niet noodzakelijk. Alles is prima verlopen zoals de planning."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Was allemaal hoed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
José Staman- 25-08-2019 "Super snel, meneer hielp erg vriendelijk en was voor en na de vakantie enthousiast! Ik zou zo weer daar boeken! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Raemdonck- 26-08-2019 "Volgende keer opnieuw"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remko Wijnbergen- 27-08-2019 "Meestal erg sceptisch en mindere ervaringen gehad bij andere parkeerservices rondom Schiphol. Dit is echt een verademing. Vriendelijk personeel, direct belbaar en aan de telefoon, geen callcentre, maar bellen en direct contact. Binnen 10 min op Schiphol en binnen 10 min van schiphol bij de auto. Een aanrader en goede prijskwaliteit "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Ernst- 28-08-2019 "Over het algemeen prima, snel weggebracht en snel gehaald. Wel wat minder vriendelijk aan de telefoon. Ook was er met de auto 9km gereden, wat vreemd is, maar omdat er verder geen schade oid was heb ik het gelaten voor wat het was."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Wijnhoven- 01-09-2019 "Na eerst een beetje een vreemde aanblik van de locatie, (lijkt een werkplaats met parkeerplaats er bij) zijn we snel met een shuttlebusje naar Schiphol gebracht. Rit was prima en snel. Bij terugkeer 1 keer gebeld, en omdat we alleen handbagage hadden, konden we snel naar de uitgang lopen. binnen 5 minuten was het busje er al weer. We waren binnen het kwartier weer bij onze auto. Heel goed service en niet duur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
B.T.O. Smit- 05-09-2019 "Het contact was zeer plezierig. Alles verliep zoals was beloofd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Abboud Choury- 13-09-2019 "Heel goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-09-2019 "Onze allernieuwste TomTom navigatie kon de locatie niet vinden. Met behulp van de parkeeraanbieder is het goed gekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
gertjan vorstenbosch- 23-09-2019 "prima geregeld zoals altijd, meteen naar Schiphol en bij aankomst binnen 10 minuten weer opgehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
adri doornebosch- 26-09-2019 "Goed verzorgt netjes op tijd! Volgende keer weer, top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-09-2019 "Zeer goede service. Snel en heel vriendelijk. En een hele mooie prijs. Zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
William Sprangers- 30-09-2019 "De ervaring van deze aangeboden service is goed en wij zijn inmiddels meerdere malen zeer tevreden. Een ontzorgende start en einde van de vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
math willems- 14-10-2019 "Goede service...voor een goede prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jan van Beusichem- 16-10-2019 "prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-11-2019 "Prima service, busje was ruim op tijd om ons op te halen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.m. Van sluis- 20-11-2019 "Vriendelijk stipt op tijd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ulrich Epping- 09-12-2019 "Perfect Service, as always :-)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flight Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Flight Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
natasja de jong- 06-11-2019 "Prettige eerste kennismaking, afspraken zijn keuring nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Comfort Parking Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Comfort Parking Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Wouter - 19-12-2017 "Zeer dichtbij en niet duur, voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nasr V- 20-12-2017 "Zeer nette garage, goede mensen 2 keer meteen vertrekken, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Cuesters- 20-12-2017 "Zag er netjes uit, bus optijd en vriendelijke mensen. Auto stond nog overdekt ook"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Snoek- 02-10-2019 "We moesten erg lang wachten voordat we werden opgehaald, chauffeur welke ons ophaalde communiceerde niet met ons en reed veel te hard en roekeloos. Hij bleek achteraf nog op andere gasten te wachten, maar dat duurde hem te lang waardoor hij alsnog terugging naar de locatie. Ik denk dat het toch beter is als de klanten jullie bellen als ze de koffers hebben en niet als ze bij de bagageband staan dit kan soms erg lang duren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Schiphol Parking Premium
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
24:7 Schiphol Parking Premium
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
46 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-03-2018 "geweldige parkeerplaats, fijne mensen en zelfs geholpen met de bagage!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera - 27-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 27-03-2018 "Inclusief sleutelbehoud is wel prettig voor mijn gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André De Groot- 25-05-2019 "Echte weiland parking, groot dus aardig eindje lopen naar de receptie. Wachten op de bus is een crime bij kou of regen. Terug vanaf Schiphol, bus was net weg op c13 bij Sheraton, wachten duurde 40 minuten. Hmmm dat is best lang."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Markus Schulp- 27-05-2019 "Door onvoorziene pech met auto probeer ik 23 uur voor het ingaan van parkeer periode te Cancellen en krijg als bericht sorry 24 uur van te voren.... geen restitutie dus .... ronduit geen begrip voor situatie ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Gea- 08-06-2019 "wachten duurt altijd lang, maar binnen 20 min. was de bus er. mogelijk een andere opstapplaats bij Schiphol regelen, het is er erg druk met bussen en dus passagiers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Zag er niet heel fris uit. Verharde weg Zou een boel veranderen:"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Tijssen- 04-07-2019 "Paar keer gebruik genaakt van deze service. Vond de oude vervice beter. 06 nummer bellen als je op Schiphol bij bagageband stond en daar was hij. Nu soms lang wachten en meerdere locaties af."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Bleker- 07-08-2019 "Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Mooi op tijd gebracht en gehaald. Busje stond klaar. Vreemd was wel het feit dat ter plekke 10 euro extra betaald moest worden om de autosleutel te mogen behouden terwijl dit op de website anders stond. Gelukkig stond de auto er prima bij ( de horrorverhalen van de andere VIP Valet parekeren lazen we gelukkig alleen op internet). al met al een prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Erg onvriendelijk ontvangst. Wel goede locatie. Snel gebracht en weer opgehaald van schiphol. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robin Schoemaker- 21-08-2019 "Heenreis: Op zich goed. Ze brengen je naar Schiphol, en dat is wat je wilt. Het zou allemaal wel wat sneller kunnen. Je zit gewoon ergens achteraf op een weiland in Aalsmeer je auto neer. Er zijn echter meer klanten. Terugreis: (14 dagen later) Gebeld om 23:26, en we vertrokken richting onze auto om 00:07. Is dat goed of slecht........?? Op zich niet onredelijk, maar ze rijden natuurlijk eerst naar de parkeerplaats van de auto. En dan ben je weer 10 min tot 15 min verder....voordat je echt in je eigen auto zit. Ik heb hier eens over nagedacht........de volgende keer de trein......of vliegen vanaf Dusseldorf. Dat voelt makkelijker, ook al wonen we in Zwolle."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
B.A.J. le Belle- 09-09-2019 "Kon op locatie zelf een plekje zoeken, busje bracht ons vrijwel direct naar Schiphol, bij terugkeer na ontvangst koffers direct gebeld en busje kwam bijna gelijktijdig aan, kortom alles snel en soepel verzorgd, voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gernot Spahn- 12-09-2019 "Op de heenweg moesten we best lang wachten, voordat we naar het vliegveld werden gebracht, maar we waren nog ruim op tijd. Op de terugweg verliep alles zeer soepel en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "Prima niet te duur "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Goed geregeld volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G.A. Visser- 21-09-2019 "Alles weer goed voor elkaar. Gelukkig zijn de busjes terug. Veel beter. Onthoud: bij terugkomst op Schiphol 24/7 pas bellen als je de koffers hebt. (Sorry 24/7)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johanna Polman-Jaspers- 23-09-2019 "Zeer tevreden, vriendelijk personeel, en de prijs ook top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Goed en snel geholpen en vervoerd. Om vaker zo te doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike van der Knaap- 23-09-2019 "Bij aankomst was de parking vol. Daardoor werd ik doorverwezen naar een andere locatie, 10 minuten verder weg. Na parkeren wilde het busje niet vertrokken totdat deze volledig was bezet. Hierdoor heb ik er 1,5 uur over gedaan om op Schiphol te arriveren. Schandalige service in mijn ogen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Top!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bartels- 02-10-2019 "Prettig snel betrouwbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maickel van de Waarsenburg- 03-10-2019 "247 parking is geen betrouwbare partner, ze boeken de parkeerplaatsen vol en vertellen je vervolgens dat je naar een andere parking moet. Dit schijnt een normale gang van zaken te zijn en bij een vraag hierover doen ze alsof je een complete idioot bent dat je verbaasd bent over het feit dat de parking volgeboekt is. Mijn advies is om gewoon via de officiele parking van Schiphol te parkeren. Nog beter is het om de trein te pakken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andrea Oomens- 04-10-2019 "Het enige nadeel vond ik dat de weg van het terrein. Zand en stenen en helemaal doorweekt. Er lagen behoorlijk veel plassen dat je met natte voeten je auto in moet stappen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Wendels- 05-10-2019 "Is allemaal prima geregeld en redelijk goedkoop ook nog. Geen klagen verder. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Het was vreemd dat wij naar Uithoorn moesten uitwijken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "Dikke 10! Goede service. Vriendelijk. Beste keus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marije van der Sande- 10-10-2019 "vriendelijke ontvangst met hulp van de chauffeur bij het in en uitladen. Dat was fijn. we komen de volgende keer weer bij jullie parkeren. een minpuntje: het had (veel) geregend en de koffers stonden in de modder. volgende keer laden we uit bij het stoepje...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-10-2019 "vertrek: stonden meerdere klanten te wachten, niemand wist waar ze heen moesten, man achter de balie kortaf! aankomst: moesten lang op vervangend busje wachten, chauffeur meer lui als behulpzaam. Ik geef de volgende keer liever iemand anders de mogelijkheid om zijn diensten te bewijzen, hier ga ik nooit meer parkeren!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
charles slegers- 14-10-2019 "De chauffeur was allervriendelijkst. Maar toen we belden terwijl we aan het lopen waren naar de vertrekhal hadden we nogal een chagrijnige medewerker aan de lijn dat we eerder hadden moeten bellen en niet pas toen we boven stonden. Want.... hij had 4 minuten geleden gebeld en toen namen we niet op. Maar toen waren wij als onze koffer vd band aan het halen wat overigens ook de eerste koffer op de band was!!!! Sneller hadden we het niet kunnen doen, wel langzamer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Makkelijk bereikbaar en snel op de luchthaven en dat voor een aangename prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fahim Kamran- 21-10-2019 "Top service op tijd gebracht naar schiphol en terug. 10 +"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Zo goed als geen wachttijd bij vervoer van en naar vliegveld en fijn geholpen bij receptie. Locatie is minder, veel kuilen en waterplassen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne Marie Schreuder- 22-10-2019 "Prima, vriendelijk en mooi op tijd, alleen terrein vol kuilen/stenen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "Makkelijk te vinden; terrein wat veel kuilen en gaten, oogt allemaal wat rommelig. Shuttle ziet er wat smoezelig uit. Stiptheid prima in orde, binnen een kwartier op Schiphol en ook terug prima. Zeer aardige chauffeurs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "24:7 komt gemaakte afspraken stipt na. Compliment. De ene baliemedewerker of chauffeur is de ander niet. Aan vriendelijkheid kan bij sommige medewerkers nog wat geschaafd worden. Locatie is een wel erg hobbelig terrein, maar verder goed bereikbaar en lijkt adequaat beveiligd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "Parkeerplek is verhard met gravel, helaas wat kuilen en in het donker niet goed verlicht, dat liep wat ongemakkelijk 's nachts. Verder helemaal prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-11-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-11-2019 "Terrein hobbelig en vol kuilen, goed opletten bij uitstappen en lopen...paar zakken zand/grind zou al een hoop oplossen. Na aankomst 06-nr gebeld en binnen 10 minuten stond de bus voor mijn neus. Bij terugkomst gebeld nadat ik was aangekomen in Aankomsthal 3 en binnen 5 minuten stond de bus weer voor mijn neus op de afgesproken plek. Voor mij de eerste maar zeker niet laatste ervaring met 24:7. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Voor de eerste keer hier geparkeerd en het is ons goed bevallen. Doen we volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Elsinghorst- 13-11-2019 "Goede service en punctueel parkeervakken en wegen op t park zeer slecht. Vooral in t donker erg gevaarlijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-11-2019 "Goed! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-11-2019 "Goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle en flexibele service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dariusz Kolcun- 03-12-2019 "Ik ben goed mee geholpen zelfs naar een te vroege aankomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Vreeling- 03-12-2019 "Mijn vriendin en ik, zijn bijzonder tevreden over 247 Parking. Twee weken geleden hebben wij, tegen een zeer scherpe prijs, geboekt bij 247 Parking voor een vliegvakantie naar Gambia. We kwamen 's nachts aan en werden verwelkomd door 2 vriendelijke mannen. Een van hen bracht ons direct naar Schiphol. Gisteren bij terugkomst, even bellen en na kort wachten werden we weer opgehaald door opnieuw een vrolijke behulpzame medewerker en we werden vlot naar het parkeerterrein gebracht. Het parkeerterrein van 247Parking is overigens wel wat hobbelig maar dit vinden wij geen probleem. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Goosen- 04-12-2019 "Vervoer van en naar vliegveld netjes geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ontime Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Ontime Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "de chauffeur was mooi op tijd, verklaart de naam ook denk ik;) verder netjes afgehandeld en kon snel weer door"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
The Valet Guys
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
The Valet Guys
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
16 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Sven - 22-06-2018 "Stonden klaar terug weg 5 minuutjes wachten, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Van af de reservering tot de dag van terug komst keurig geregeld alles op tijd. De volgende keer zeker weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemie Geuens- 16-07-2019 "De eerste keer dat we gebruik gemaakt hebben van deze parking. Een vriendin had de parking aanbevolen. Supereenvoudig en heel goed gegaan. Volgende keer doen we het weer op deze manier. Onze dank voor de vriendelijke chauffeurs!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Smit- 25-07-2019 "super verlopen geen problemen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Conform afspraak. Goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Op tijd ingenomen en weer terug geleverd. Goede bereikbaarheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Goed gegaan, wel bijna 30 minuten moeten wachten. Gekozen was voor ninnenstaan, echter vogelpoep erop. Werd gezegd dat laatste dag buiten wordt gezet!? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Halil Orucu- 24-09-2019 "Alles liep volgens de afspraken perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "Prima tevreden met parkeren bij The Valet Guys!! Hebben al diverse keren gebruik gemaakt van hun diensten. Zeer attent dat de medewerker de afgelopen keer òns belde toen wij door oponthoud onderweg wat later waren! Top! Klein minpuntje, laatste keer wat langer moeten wachten bij het ophalen maar verder ok!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertie Vanderlee- 30-10-2019 "Vlotte afhandeling bij vertrek maar bij terugkomst op luchthaven telefonisch niet bereikbaar. Afspraak was dat de wagen binnen geparkeerd zou worden maar heeft toch buiten gestaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Prima geregeld die vaker parking en qua prijs viel het ook mee. Veel beter dan met een shuttle."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris Demulder- 08-11-2019 "Zeer goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ria De Clerck- 08-11-2019 "We zijn zeer tevreden over de service van The Valet Guys. We belden een half uur vooraleer we aankwamen en ze stonden ons op te wachten op de plaats waar we hadden afgesproken. Bij aankomst stonden ze er 10 min later nadat we gebeld hadden op de plaats waar er was afgesproken. Jullie verdienen een dikke vette pluim voor jullie service en stiptheid , en vooral niet te vergeten de vriendelijkheid was zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-11-2019 "Prima, mooi op tijd, vriendelijke service ter plaatse en aan de telefoon. Niks mis mee!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
janneke troije- 26-11-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frederika Van 't Hooft- 04-12-2019 "Ideaal! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Secure Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Secure Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Steven - 09-07-2018 "Prima verzorgde parkeerplaats, shuttle was er 2 keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
laura - 09-07-2018 "Ging prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
The Star Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
The Star Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "auto afgeleverd aan een chauffeur bij schiphol. hij stond al klaar en was bij terukomst weer snel ter plekke gewoon top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EasyPark2Fly Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
9.6 Top!
EasyPark2Fly Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
14 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Stephan Mienen- 04-07-2019 "Shuttle parking geboekt, was snel weer op weg, dus dit compenseerde weer voor de reistijd. Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eric Biersteker- 25-07-2019 "Ik maak al jaren gebruik van deze service...zoals altijd prima in orde..aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet Wouters- 16-09-2019 "zeer tevreden over stiptheid en vriendelijkheid"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Het was in principe allemaal weer keurig geregeld , en voor herhaling vatbaar. Er zijn echter door de drukte op Schiphol steeds meer aanbieders voor parkeren rondom Schiphol , en merkte tijdens het reserverings proces dat de administrative afhandeling en betaling nu niet meer direct via easypark2fly verloopt , en ervooraf betaald dient te worden , wat achteraf eigenlijk toch niet nodig is , omdat je nog steeds ter plekke bij aankomst ook mag betalen. Het is kennelijk niet mogelijk de software van het reserverings systeem van de contractor aan te passen , zoals gevraagd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "zoals altijd snelle service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-09-2019 "Wij boeken ieder jaar bij jullie , al een jaartje of 12 nu ideaal bent zo op Schiphol en auto staat heerlijk in garage kan iedereen aanbevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-09-2019 "Prima geregeld. Stonden al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-10-2019 "ophalen v.a. Schiphol duurde wat langer wellicht door een omleiding bij Roelofarendsveen? verder tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Timmermans- 17-10-2019 "Was weer lekker op tijd zoals afgesproken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Al jaren trouwe klant, erg tevreden over de service. Aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.W. Hartog- 24-10-2019 "Vriendelijke ontvangst zoals altijd.Verplichtingen bij inleveren auto snel en goed afgehandeld.Bij terug komst idem dito."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
LEO MAASKANT / CONTARGO ROAD LOGISTICS - 25-10-2019 "goedemiddag helaas deze keer niet helemaal ok, daar sleutel en map verwisseld was en daardoor meermaals gebeld ben en moest wachten op de luchthaven voordat ik opgehaald werd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Van Der Wende- 26-11-2019 "zeer goed heb al jaren ervaring met easypark2fly blij daar komen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NICOLAAS AARNOUDSE- 26-11-2019 "Vanaf moment dat we de koffers oppikten en opgebeld hadden werden we opgehaald. De koffers werden ingeladen en we reden confortabel naar de parkeerplaats, waar onze auto klaar stond. Proficiat!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P1 Schiphol
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
P1 Schiphol
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Noud van Zuydeweyck- 12-08-2019 "Makkelijker dan dit wordt het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P4 Schiphol
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
P4 Schiphol
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeffrey van Weteringen- 04-07-2019 "Altijd fijn zo'n offciele parkeerplaats. Top geregeld en zat al snel in de shuttlebus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Dikke prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Prima plek om je auto te parkeren. Transfer met de bus ook goed. De bus stond klaar, vrij snel na instappen vertrok hij naar P3 en vervolgens naar P4. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-08-2019 "Perfect: goede aansluiting met de shuttel ook in de nacht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurriejan Elken- 01-09-2019 "Niet duidelijk waar men op de terugweg moet instappen, parking 247 toch beter geregeld, geen overvolle bus waar men moet staan, en ook geen geklooi met koffers in een bus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Wielen- 04-09-2019 "Had deze parkeerplek ruim voor onze vakantie geboekt voor een gunstig tarief. Vrienden maakten mij een beetje ongerust dat deze parkeerplaats geen officiële parkeerplaats van Schiphol zou zijn.... Maar alles was prima in orde! Volgende keer probeer ik ook weer hier te boeken,."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EasyPark2Fly Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
EasyPark2Fly Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 29-09-2019 "Het was super goed geregeld toppie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MOBIHUB 247 & Taxi
Bekijk foto's
Beoordeling
6.4 Prima
MOBIHUB 247 & Taxi
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
13 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Soy Snel- 04-07-2019 "Taxi heen en terug lekker flexibel werkt perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Heenreis ging op zich prima. Taxi was er op tijd maar mederwerker op de locatie was niet erg klantvriendelijk en mopperde over onduidelijkheden die niet door mij waren veroorzaakt. Na terugkomst gebeld met het nummer volgens de instructie. Hier werd mij gemeld dat ik een ander nummer moest bellen want dit nummer was niet juist. Juiste nummer mocht ik zelf uitzoeken. Met mobihub gebeld en volgens hun had ik in eerste instantie wel het juiste nummer gebeld. Kastje muur verhaal dus. Ik mocht zelf een taxi regelen en ik kon de rekeming declareren. Op de locatie aangekomen werd ik ronduit ontfatsoenlijk te woord gestaan door een medewerker en kreeg mijn sleutel. Taxi bonnetje 2 dagen geleden per mail verstuurd en gevraagd om een bevestiging. Tot op heden nog geen reactie ontvangen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Het afleveren van de auto verliep prima. Bij het ophalen op 26 juli 17.00 (na een nachtvlucht met weinig slaap) ging het helemaal fout. We werden 'verwelkomd' door een tierende medewerker die, omdat de taxi ons met bagage vooraan het terrein afzette, weigerde ons onze autosleutel terug te geven: we moesten maar even wachten. We stonden perplex! Toen we aangaven dat het parkeren van de taxichauffeur niet onze keuze was en wij graag snel naar huis wilden om nog een herdenkingsdienst bij te wonen, kregen we te horen 'dat zeggen ze allemaal!'. Hoe ongevoelig kun je zijn. Mijn vrouw brak in tranen uit. Gelukkig stond er een collega bij die het netjes overnam en ons wel de sleutels gaf. Een auto in gijzeling nemen omdat een taxichauffeur (wat overigens totaal geen probleem was) volgens de betreffende medewerker 2 meter moest parkeren: niet te begrijpen en niet acceptabel. De botte manier waarop we te woord werden gestaan, waarvoor ook toen duidelijk werd dat het echt onredelijk was, zonder excuses bleef, heeft ons diep geraakt. Een dergelijk niet-empatisch persoon achter een ontvangstbalie plaatsen, is echt niet acceptabel. We zullen hierover nog een klacht indienen. Dit kan echt niet. Van een heerlijke vakantien, waren we zo snel thuis. Hoe onpersoonlijk en onvriendelijk kan iemand blijven. Gelukkig was de collega erbij!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Vledder- 29-07-2019 "Het was super geregeld voor een goede prijs. Bellen 15 minuten voor aankomst en de taxi stond klaar. Terug ook prima. Erg prettig taxi voor ons gezin alleen. In stappen en direct vertrekken. Taxichauffeurs erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn super tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima service, snel vervoer van en naar Schiphol. Vriendelijke chauffeurs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Lokatie is eugenlijk van 24:7. Hier werden we onbeschoft te woord gestaan want we hadden tenslotte bij "die andere" geboekt, spraken ook heel negatief over Mobihub. Onduidelijk wie we moesten bellen bij aankomst en hoe we de chauffeur konden herkennen. Voor ons geen 2e keer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Korhorn- 13-08-2019 "Niets op aan te merken. Vriendelijke chauffeurs, comfortabele taxi's en zeer goede service. Volgend jaar komen we zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-09-2019 "slechte ervaring. afstemming taxi met parkeerplaats was er totaal niet. bij terugkomst lang moeten wachten omdat chauffeur eerst een nadere rit had. nooit meer op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berend Schenk- 01-10-2019 "Slecht bereikbaar ,konden niemand bereiken toen we terug kwamen van onze vakantie,zijn uiteindelijk met vrienden van onze groep mee gereden in hun taxi."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob van den Brink- 05-10-2019 "Auto geparkeerd op een parkeerterrein gelijk naast de N 201, niet te missen. Tijdens het aanrijden had de centrale en de chauffeur van de taxi al contact met mij opgenomen om alles te verifiëren. Op het parkeerterrein kwam netjes een taxi voorrijden met een zeer vriendelijke chauffeuse. Wij werden voor de deur van de vertrekhal afgezet. Voor aanvang van de terugreis vanuit Griekenland werd er contact met mij opgenomen om weer alles te verifiëren. Wij hadden vertraging, geen probleem er werd een andere chauffeur geregeld. Bij aankomst op Schiphol had ik al een bericht van onze taxichauffeur waar hij precies stond met wat voor een auto met het kenteken van zijn taxi. Zeer behulpzame en vriendelijke chauffeur die ons netjes heeft afgezet op het parkeerterrein. Stiptheid en vriendelijkheid allebei een 10. De locatie een 8 door het slechte weer was het daar wat modderig en het afgeven van mijn sleutels was ik wat wantrouwend over maar de beheerder ter plaatse heeft netjes uitgelegd waarom dat was en daar kon ik mij in vinden. Eindconclusie: Ik was aangenaam verrast wat mij allemaal werd geboden voor een zeer schappelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris Smit- 12-10-2019 "Voor ons eerste, maar ook laatste keer. Met een taxi opgehaald worden klinkt leuk, maar in de praktijk bied het totaal geen voordeel. Volgende keer gewoon op schiphol parkeren. Is bijna zelfde prijs en geen ge-emmer met engelssprekend iemand die niet weet waar het over gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick den Engelse- 13-10-2019 "Nooit meer met Mobihub!! Wij hebben geen taxi gezien zowel heen als terug. Ze laten je gewoon staan. Een hoop heen en weer gebel met engelstaligen, nederlandse taxi chauffeurs, mobihub zelf. Niemand kwam ons ophalen. Constant verkeerde vluchtnummers, vluchttijden, zgn andere mensen met onze taxi mee. Wel hebben we extra moeten betalen voor de shuttle bus van hetzelfde bedrijf. Daar zijn we uiteindelijk door gebracht en weer gehaald naar onze auto. N.b zei een taxi chauffeur die alles betreurde dat zodra het vliegtuig geland was in amsterdam wij gebeld zouden worden en opgehaald worden nav de vluchtnummers.....nou je raadt het al ... we zijn niet gebeld....het telefoonnummer was niet bereikbaar. In plaats daarvan konden we buiten in de zeik regen staan en wachten op de shuttle bus waarvoor we extra moesten betalen. Wij voelen ons zwaar belazert en wat schetst mijn verbazing ....staat nu op de sites dat reserveren bij mobihub 247 & taxi niet meer mogelijk is. En wat er staat in de omschrijving is helemaal onzin. Geen beschikbare plaatsen. Het is er 1 zooitje. Niemand weet waar hij mee bezig is, vluchttijden en nummers worden continu door elkaar gehaald. Ik heb het idee dat ze op een slinkse wijze zo aan meer geld komen om je meer te laten betalen voor een ritje met ipv de taxi een shuttle bus. Want ja wat doe je als je er staat met je koffers en je moet een vlucht halen of andersom naar je auto gebracht te worden. De telefoniste van Mobihub zou nog contact opnemen met ons over deze praktijken.....benieuwd of we ons geld terug krijgen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P3 Schiphol
Bekijk foto's
Beoordeling
9.9 Top!
P3 Schiphol
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.9
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Arnold van Kevelaar- 11-10-2019 "Deze keer een onaangename verrassing bij terug keer van vakantie. We hadden gereserveerd en betaald voor 9 dagen parkeren in de garage. Bij de slagboom voor uitrijden moesten we volgens de kaartautomaat eerst even 27.50 euro !!! overmaken voordat we verder konden. Achter ons natuurlijk veel wachtende automobilisten, dus maar gauw betaald. Toen naar `t kantoortje van de parkeergarage en om uitleg gevraagd. Daar werd onze boeking gecontroleerd, bleek allemaal in orde, maar deze medewerkster kon ons geen verklaring geven betreffende die 27.50 eur. Ze gaf ons `t e-mail adres van `t bedrijf die ons geld had geincasseerd (parking@schiphol.nl ) stuur een mailtje en alles zou goed komen werd er gezegd. Alle bewijs stukken door-gemaild. Een dag later al bericht, ze gaan `t bedrag binnen 7 dagen terug storten, met excuus voor `t ongemak. Dus al met al netjes afgewerkt. Wat ik eigenlijk niet correct vind is dat we voor 9 dagen hadden gereserveerd, en maar 8 dagen van de parkeergarage gebruikt gemaakt te hebben ze geen geld retour geven. Andersom is als je voor 8 dagen reserveer en je komt een dag later moet je natuurlijk bij betalen (dit is dan wel weer correct) Maar alles bij elkaar is P3 garage een hele mooie stalling met veel ruimte tussen de parkeerplaatsen, veel licht en goede bewijzering. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-11-2019 "Het is in theorie een prachtige manier van parkeren, maar de kenteken herkenning laat duidelijk te wensen over. Dus uitrijden ging zeker niet vlekkeloos"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Heel erg handig Op kenteken parkeren is gewoon aankomen parkeren en na de reis auto ophalen en weer weg rijden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-11-2019 "Alles liep soepel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
The Shuttle Guys
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
The Shuttle Guys
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
10 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Chris Engering- 23-09-2019 "Super ervaring, gewoon beetje vroeger vertrekken om zeker te zijn dat je op tijd bent omdat het toch 15 min Vd luchthaven ligt maar niks dan lof!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-09-2019 "We hadden iets meer dan twee uur vertraging, en moesten daarom iets later opgehaald worden, omdat onze auto twee uren langer op de parking stond, moesten we €10 bijbetalen, beetje vreemd toch"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
maria faassen- 29-09-2019 "Top service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Toewar- 01-10-2019 "Vriendelijke en behulpzame medewerkers!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Herrings- 19-10-2019 "Prima service. Vriendelijke mensen en goed bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Feico van Soest- 23-10-2019 "Alles prima verlopen. Goede service en allemaal verstaanbaar en begrijpelijk. Aanrader !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Liem- 26-10-2019 "Gaarne voor de volgende keer , merk en kenteken van de bus of logo van de maatschappij bij de ophalen door geven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-10-2019 "Van parkeerplaats naar schiphol heeft een uur gekost: 40 minuten wachten en 20 minuten met de shuttlebus. Terugreis idem dito. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marek Dzido- 08-11-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Bij het afzetten van de auto waren wij de enigen die naar het vliegveld gebracht moesten worden. Hierdoor hebben we niet hoeven wachten en zijn we direct door de heel vriendelijke chauffeur weggebracht. Op de terugweg hebben we wat langer moeten wachten. Ons was gevraagd om te bellen zodra we geland waren zodat de chauffeur zou weten dat hij kon vertrekken. Uiteindelijk is hij pas vertrokken toen we al buiten stonden te wachten en hebben we dus nog 20 minuten in de kou gestaan. Begrijpelijk dat het best even kan duren voor men uit het vliegtuig is en buiten staat, maar wij hebben gehaast zodat de chauffeur niet stond te wachten en dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Uiteindelijk zijn we zeker tevreden over Shuttle Guys. De auto stond netjes geparkeerd op een (deels) verhard terrein. Voor ons voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkingPoint Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
9.9 Top!
ParkingPoint Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.9
9 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-09-2019 "Alles volgens afspraak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Van Cauwenbergh- 08-10-2019 "Stiptheid, vriendelijkheid en locatie : alles was top !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roelof Kuiper- 20-10-2019 "Bij aankomst op schiphol moesten wij effe 15 min wachten, bij terugkomst was hij er direct. verder alles prima geregeld zoals afgesproken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali ALHINDI- 23-10-2019 "fantastic"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. VISSER- 28-10-2019 "alles prima geregeld met korte wachttijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chiel Jan van Hofwegen- 29-10-2019 "Mijn ervaring is zeer positief. Toen ik aankwam op Schiphol, stond een medewerker al te wachten en ik kon gelijk door naar de vertrekhal. Medewerker was vriendelijk en netjes. Bij aankomst belde ik bij de bagageband en werd mijn auto even later bij de aankomsthal voorgereden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Pierre- 04-11-2019 "Alles vlotjes verlopen, prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marko Pantelic- 08-11-2019 "Heel goed bevallen. Staan klaar als je aan komt rijden bij Schiphol in de bocht bij vertrekhal 2 en 3. Terug waren ze binnen 10 min na gebeld te hebben weer met de auto ter plaatse. Prima service. Worden netjes foto’s en filmpjes gemaakt van de auto bij afgeven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danny Bol- 02-12-2019 "Handig om, bij terugkomst, niet op zoek te moeten naar je auto die ergens op 30 minuten afstand op een parkeerterrein staat. Ik had 14 dagen in een omgeving van 30°C vertoefd. Om dan, bij vriesweer, meteen in een warme auto te stappen: zalig !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkFly Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
4.7
ParkFly Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
4.7
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 02-12-2019 "Negatieve ervaring! Jaren bij park en fly geparkeerd. Nu naar andere locatie zonder enige melding vooraf! Stonden op het oude adres heel vroeg in de ochtend voor gesloten deur!, via telefoon naar ander adres gevraagd. Wachten totdat men ons te woord kon staan. Bus niet op afgesproken tijd aanwezig. Open parkeerterrein, erg modderig, geen overdekte parkeermogelijkheid. Bij het ophalen op Schiphol snel aanwezig! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkFly Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
3.3
ParkFly Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
3.3
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
AJVM Jacobs- 30-11-2019 "Prettig om zo te kunnen parkeren. Echter heb ik minder goede ervaring , allereerst was het opgegeven telefoonnummer op de brief niet juist. Waar wij gereserveerd hadden bleek niet meer te bestaan 09007275359. Het koste mij 3 telefoontjes om wel een goed telefoonnummer te krijgen. Hierna bij goodparking liep alles soepel. Alleen zag ik ook een verschil in betaling. Op de bon van goodparking stond €80 en ik heb €95 betaald. annuleringsverzekering eraf €8 toch nog een verschil van €7 ?? Waar is die heen?? Ook heb ik de indruk dat mijn auto niet overdekt is geparkeerd , was nl redelijk vies toen ik hem terug kreeg. Graag uw reactie hierop hoe ik dit kan voorkomen!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AutoMotel
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
AutoMotel
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Familie Wolberink- 19-12-2017 "Shuttlebus gaat om de 10 minuten dus nooit lang wachten, Ideaal gewoon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fay Hoeben- 20-12-2017 "Locatie is net nieuw zag ik aan het asfalt. We werden in een grote bus naar het vliegveld gebracht en dat werkte goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fam. Eerenbeemt - 20-12-2017 "Eerste keer, goed bevallen terugweg 10 minuutjes wachten op de bus. Locatie was super overigens en een wc :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Sky Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lena Linowska- 19-12-2017 "Goed parkeren bij Schiphol, makkelijke site en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Roelofsen- 20-12-2017 "Zoveelste keer bij Sky Park, nu via Vliegen en parkeren al met al top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Verhulst- 20-12-2017 "Was prima stond in de bocht bij Schiphol te wachten. Even auto controleren en klaar. Jongeman was ook vriendelijk, deed het netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Uitstekende service. Enige issue was dat niet alle informatie (waaronder adres in Nieuw-Vennep (wij hadden Hoofddorp)) goed is doorgezonden. Ondanks dat we dus op verkeerde locatie stonden zijn we door het personeel uitstekend geholpen en hebben de verloren weer bijna weer ingehaald. Chapeau! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Van Rompaey- 04-08-2019 "Doordat het boekingsysteem telkens een foutmelding maakte, heb ik ongewild 2 x geboekt en dus ook 2 x betaald. Ik heb de mensen ter plaatse dit getoond en gevraagd dit recht te zetten, maar het is nog steeds niet gebeurd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Echt vragen om een revieuw? Dit vraagt om deze zaak maar eens 'goed' uit te leggen! Wij hebben voor onze vakantie een plekje gereserveerd in Hoofddorp, reservering is daarbij ook bevestigd. Nu kwamen wij netjes op tijd aan en wat bleek deze hele parkeergelegenheid niet bestond. Er waren wat mensen werkzaam daar en die wilden ons wel met onze auto naar de vlieghaven brengen, en daarbij hielden ze dan de sleutel en vroegen ons geld € 80,- . Dit hebben uiteraard niet gedaan. Tevens hebben wij alle telefoonnummers gebeld die we hadden en ook daar geen gehoor. Ik vind het ronduit belachelijk en riekt naar oplichting en dan vragen om een revieuw, beetje raar! en wat zeggen Julie hierop? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
24:7 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
38 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
B. Benke- 19-12-2017 "Gewoon goedkoop geparkeerd, is prettig bij deze aanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Soe Rolaya- 20-12-2017 "50 euro goedkoper dan Schiphol!! Optijd, netjes en een vriendelijke meneer in de bus :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Django R- 20-12-2017 "Parkeerplaats was niet verhard maar dat scheelde me 5€. Voor de rest was het goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F.D. Kuijer- 04-06-2019 "Een goede plaats om je auto te parkeren. wat ik een pluspunt vindt is de gezamenlijke busdienst naar Schiphol."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van Laar- 08-06-2019 "Alles prima, doe ik een volgende keer gewoon weer zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop Hirschfeld- 10-06-2019 "vriendelijk en efficient geholpen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Louis van Deursen- 15-06-2019 "Alles conform afspraak!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Gewoon top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita van Esch- 02-07-2019 "Gewoon goed. Geen poespas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roger Meskes- 05-07-2019 "Goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annet de Vries - 24-08-2019 "alles was super geregeld! snel en duidelijk !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lander wouters- 12-09-2019 "Vriendelijke chauffeurs was bij terugkomst iets misgelopen met een nieuwe chauffeur waardoor we langer hebben moeten wachten. Maar dit werd zo snel als kon opgelost. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hr RRVA Braun- 20-09-2019 "Niets op aan te merken en prima alternatief voor de absurde prijzen van Schiphol zelve"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Van Oosterhout- 22-09-2019 "Super. Snel en goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joy McKay- 25-09-2019 "Fijne ervaring aardige pendel chauffeur hielp met alles! Goede plek om auto paar dagen te stallen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniëlle Weustink- 29-09-2019 "Top parkeerservice, vriendelijk personeel. Met busje wordt je voor de deur van Schiphol afgezet en ook weer opgehaald. Ideaal!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
robert gijsberts- 30-09-2019 "net als eerst "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-09-2019 "Behulpzaam personeel. Onze navigatie had moeite om de locatie te vinden; wij werden door een busje van 24/7 tegemoet gereden, fijn. Ophalen bij het vliegveld verliep heel snel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NIKOLAOS DRAKOS- 03-10-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robbert Rietveld- 03-10-2019 "Ik raad iedereen aan hier te parkeren! Perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jg dolstra- 05-10-2019 "Helemaal geweldig geregeld allemaal top.Vriendelijke mensen fijne wachtruimte met toilet. Volgende x zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Mol- 05-10-2019 "Een betaalbare en prettige keuze om hier te parkeren. Netjes naar vliegveld gebracht en opgehaald. Zeer weinig wachttijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nikki Mommersteeg- 07-10-2019 "Top service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marja Schoorlemmer- 09-10-2019 "Alles prettig en vriendelijk geregeld omtrent het vervoer naar de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Ketting- 10-10-2019 "2x bij aankomst direct naar Schiphol gebracht en terug naar parkeerplaats "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Berends- 11-10-2019 "alles volgens afsprak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Nooit meer. Op de afgesproken tijd aangekomen, werd ik terug verwezen naar een parkeerplaats van een partnerbeheerder omdat 24:7 overboekt was. De partnerbeheerder bleek een stuk verder weg van Schiphol te zitten en bleek ook niet ingespeeld op de doorverwijzing van klanten van 24:7. Al met al was daardoor mijn reistijd naar Schiphol ongeveer een uur langer (15 minuten extra rijden naar de partnerbeheerder; meer dan 30 minuten wachten op de shuttlebus, want die was steeds vol en 15 minuten extra reistijd van de shuttlebus naar Schiphol omdat de partnerbeheerder een stuk verder weg van Schiphol zit). Klacht ingediend. Wordt niks meegedaan. Nooit meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra vonk- 21-10-2019 "Idiaal parkeren en snel op schiphol"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "prima geregeld kosten redelijk service m.b.t brengen en halen prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Wat een slechte organisatie! Bij aankomst bleek er geen plaats te zijn op de afgesproken plek. In plaats van dat je daar van tevoren over wordt ingelicht, zodat je gelijk naar de goede plaats kunt rijden.. Gelukkig waren we ruim op tijd. We werden (samen met vele anderen) naar een parkeerplaats 15 min verderop gestuurd. Deze parkeerplaats bleek daar echter niet op berekend, er reden slechts 2 minibusjes per uur naar Schiphol. We stonden daar met zo'n 30 mensen te wachten. Meer dan de helft heeft uiteindelijk zelf een taxi geregeld, omdat het voor hen te lang zou gaan duren om hun vlucht te halen. De communicatie over het (gebrek aan) vervoer was beroerd. Er werd alleen gezegd dat het goed zou komen, zonder dat duidelijk werd hoe lang het zou duren voor we mee konden met een bus. Toen we telefonisch contact opnamen met 24:7 parking en het probleem uitlegden, werden we gewoon weggedrukt! Uiteindelijk hebben wij (met dank aan alle mensen voor ons die een taxi hebben genomen waardoor wij eerder mee konden) net ons vliegtuig gehaald. Dit nooit meer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Heen prima, terug lang op shuttlebus moeten wachten ( bijna een uur)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-11-2019 "Kwalitatief Uitermate Teleurstellend "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna Winkelaar- 07-11-2019 "Geen enkel commentaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anneke van wijk- 09-11-2019 "De meneer van terug reis was minder aangenaam dan de jongeman op heenreis. De terugreis werd ook erg hard gereden naar mijn idee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Schoenaker- 11-11-2019 "Wij komen er al jaren en een prima betrouwbaar adres."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rene de jong- 15-11-2019 "gewoon goed voor weinig geld , zeker weer terug naar deze parkeeraanbieder "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-11-2019 "alles is goed verlopen alleen de enorme kuilen op het terrein kosten je auto een paar nieuwe schokbrekers moet nodig wat aan gedaan worden is al jaren zo"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
leo Vollebregt- 22-11-2019 "ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Park Ibiza
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
Sky Park Ibiza
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hank Oostervelden- 19-12-2017 "Voordelig parkeren in Aalsmeer dus makkelijk te bereiken vanuit het zuiden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Timo Vlieger- 20-12-2017 "Mooie locatie al waren er meer parkings op deze locatie? Was wel even wennen maar terrein zag er super spik en span uit, complimenten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Biesmans- 20-12-2017 "Mooi terrein 5*, medewerkers vriendelijk 5* en locatie was asfalst strak en netjes bijgehouden 5*"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
9.6 Top!
Central Parking Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hamminga- 19-12-2017 "Werkt eenvoudig, even bellen en ze weten dat je er aan komt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Geurs- 20-12-2017 "Wij parkeren altijd bij Karel van Central Parking. Wel duurder dan vorige keer maar servcie was ook weer super stonden 2x klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub Vergeer- 20-12-2017 "Super heen en terugweg auto wassen was ook goed, zag er weer netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert H- 20-12-2017 "Super, altijd met Central Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Karel, altijd goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Schiphol Smart Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Schiphol Smart Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Firenze - 23-03-2018 "Eventjes in de bus en bent er zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Autohotel Rijsenhout
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Autohotel Rijsenhout
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Willy Schrearen- 19-12-2017 "Goedkoop parkeren in Aalsmeer, makkelijk geregeld en goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven S- 20-12-2017 "Nette valet service, ongeacht de drukte bij Schiphol op de heenweg was Authotel wel goed te herkennen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rahmira Voleurs- 20-12-2017 "Werkte prima, geen extra kilometers ook gelukkig. Het was wel erg druk bij Schiphol.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
iParking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
iParking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Decraene- 18-07-2019 "Fantastische op maat van elke reiziger. Bij mijn weten bestaat het niet in Brussel. Een extra argument als belg om te kiezen voor Amsterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Bandel- 03-09-2019 "Vriendelijk en professioneel als altijd. Stipt op tijd, afspraak is afspraak. Keurige en professionele dienstverlening. Auto keurig afgeleverd en behandeld. Wij maken al enkele jaren gebruik van hun dienstverlening en blijven dat doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik De heus- 17-10-2019 "Prima service, telefonisch contact bij vertrek en aankomst en auto wordt direct ontvangen en teruggebracht. Zorgeloos, eenvoudig en betaalbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Prima bedrijf. Op tijd en vriendelijk. Goed bevallen dus voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anne Veenstra- 31-10-2019 "Prima verzorgd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Steenhuisen- 15-11-2019 "De manier om naar Schiphol te gaan en later weer naar huis. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jelle Hoekman- 25-11-2019 "Zeer netjes en professioneel! Vijf sterren waardig. Kwestie van afgeven en ophalen. Geen deuken geen kilometers geen sigaretten rook en de dure zonnebril lag gewoon op dezelfde plek. TOP!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean Jacques Jacobs- 06-12-2019 "Fantastisch mogelijkheid om je auto te parkeren. Heel erg correct en betaalbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Total Care Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Total Care Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Kumar - 19-12-2017 "Zeer nette garage, alles op tijd. tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bilal - 20-12-2017 "Wow, wat een mooie garage? Dacht eerst dat ik hier niet moest zijn maar echt heel fijn. Ging met een super geval daar de deur uit op weg naar mijn vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Mooi Super, echt prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Cerpentier- 20-08-2019 "Super goede ervaring, aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkingPoint Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
ParkingPoint Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
40 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Klein- 03-06-2019 "Snelle service correcte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Prima service en erg vriendelijke medewerkers. Kleine aanbeveling voor een 10 score. De auto staat bij aankomst terug al klaar. Maar verder prima geregeld. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leroy van de Pol- 06-06-2019 "Helemaal goed. Ze hebben precies gedaan wat belooft is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Very good experience. Didn't have to wait at all."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Janse de Jonge- 14-06-2019 "Prima service met duidelijke uitleg tegen een zeer redelijke prijs. Een ding is op Schiphol wat lastig: als je aankomt na een vlucht is het de bedoeling dat je eerst naar een hogere verdieping gaat en je daar de auto daar weer gaat halen bij de vertrekhallen 1,2,of 3. Auto's staan dus niet bij de aankomsthallen en dat geeft even wat verwarring. Schipholservice helpt je daarbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mirjam Hollander- 20-06-2019 "Prima service! Gekozen voor Valet parking, alles verliep op rolletjes voor zowel de heen als terugreis. Fijn dat je 's nachts binnen 10 minuten naar huis kunt rijden en nagenoeg geen tijd kwijt bent met wachten. Zou het zo weer doen op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastiaan Bel- 20-06-2019 "het was een afschuwelijke ervaring. Ik raad u ten zeerste aan uw auto mee te geven aan Valetparking. Ik kwam terug rond middernacht en had dus gezorgd voor vodoende brandstof in de auto meer dan 50% in de tank. De auto kreeg ik terug met een brandend benzine lampje en de meter stond ver onder nul. De chauffeur was direct verdwenen dus belde ik het kantoor. Het antwoord was "ik ben operator en niet voor deze problemen'"" beneden op Schiphol kunt u tanken. Helaas , daar kon Valet niets aan doen was de installatie buiten gebruik en moest ik op zoek naar een ander tank station. Die vond ik op aanwijzing langs de A4. Ik tankte let wel 56 Liter terwijl de tankinhoud 55 liter is. Dus nagenoeg leeg. zij hebben zeker 300 km met mijn auto gereden in de buurt van Utrecht want er waren 2 radio zenders afgestemd in de regio Utrecht. Advies, maak geen gebruik van Vlet parking A dam Schiphol. Let wel de beoordeling 8,0 past niet en is niet aan te passen door de beoordelaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "Prima, accurate service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-07-2019 "Prettige manier van parkeren. Je hoeft je nergens druk om te maken. Betrouwbaar en snel. Aangenaam geprijst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Communicatie verliep erg soepel via de telefoon. Bij heenreis was de chauffeur stipt op tijd op de afgesproken locatie aan het wachten. Bij terugreis ongeveer 10 minuten moeten wachten. All-in-all, heel goede ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Na een rit van 2u was het leuk om u auto gewoon naar een afgesproken plaats te brengen,geen parking te moeten zoeken in deze drukte. We werden vriendelijk onthaald,er werd foto"s genomen van de auto in de staat dat hij zich bevond. Koffers uitladen sleutels afgeven en we moesten ons geen zorgen meer maken... Nadat we terug geland waren een telefoontje om te laten weten dat je terug was,daar kregen we de melding dat we terug moesten bellen als we onze bagage hadden en dan zouden ze de auto brengen.Het enige minpuntje was, dat het voor ons onduidelijk was waar we onze auto terug konden oppikken ,na even te zoeken waren we er toch geraakt.Schiphol is ook enorm groot en wat onduidelijk in aanwijzingen. Bij onze auto aangekomen werden we opgewacht door vriendelijke jongens(ook al was het midden in de nacht) Samen een toertje rond de auto gedaan,om te kijken als er niets beschadigd is,km stand nakijken en we konden richting huiswaarts gaan. Ik zou dit zeker en vast opnieuw doen bij mn volgende vliegreis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R Furrer- 16-07-2019 "Wij kregen onze auto terug met eem waas van betongruis op onze auto, terwijl wij hem gewassen en gezogen ingeleverd hadden. Jammer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Super goed meegevallen. We gaan er nog gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Armen Harunyan- 19-07-2019 "We zijn zeer tevreden. ons auto werd op tijd opgehaald en afgeleverd. de jongen moest bij het afleveren nog even op ons wachten, waarvoor dank. bij elkaar erg vriendelijk en klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemiek Tavenier- 21-07-2019 "Heel handige manier om je auto snel te laten parkeren. Alles prima verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Perfect, voor herhaling vatbaar ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Niets op aan te merken. Alles ging goed. Goedkoper dan een een taxi. Zou het volgende keer weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Voor herhaling vatbaar ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Hagemeijer- 04-08-2019 "Prima service en alles goed op tijd ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MAH Koopman- 07-08-2019 "Niet dat ik zelf in de bedrijfskleding zit maar de mensen moeten beter herkenbaar zijn. Dus een leuke polo of jas met duidelijke herkenbaarheid. U kunt mij daar altijd voor bellen op 06/51095636 groet, Alex Koopman"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jobke Gerrits - 09-08-2019 "Een half uur van te voren konden we bellen. Ze stonden netjes te wachten. Namen de schade op die er was en de km stand. Nadien weer de auto rond gekeken en geen extra km gereden en ook geen schade. Ik vond het echt super netjes.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Moeiteloze service, perfect geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima, goede service, netjes op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remko Schotman- 13-08-2019 "Super ervaring met parkingPoint. Zowel heen als terug reis snelle service. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke chauffeurs die de auto’s kwamen ophalen en brengen. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Koelmans- 14-08-2019 "Professioneel bedrijf die gewoon doet wat ze beloven. Fijn! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Veelers- 17-08-2019 "Zeer correcte en betrouwbare valetparking, tegen een aantrekkelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Lausberg- 19-08-2019 "Prima bedrijf. Doet wat je ervan verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Alles verliep vlekkeloos "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
chr. Duhoux-Rueb- 25-08-2019 "snelle service, liep als een trein!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Els van den Tempel-Catsburg- 02-09-2019 "Ik ben zeer positief over het parkeren bij parking point! Ze waren zowel bij vertrek als aankomst goed op tijd! Er is niet met de auto gereden. Kilometerstand klopte prima! Dank voor de service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet Derks- 09-09-2019 "Alles perfect geregeld. Zouden het de volgende keer zo weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-09-2019 "Prima service! Het zou handig zijn als vermeld was dat je pas belt nadat je de koffers hebt opgehaald, scheelt onnodig contact! Auto netjes ingenomen en weer teruggeleverd zonder beschadigingen. Prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jolanda klaassen- 16-09-2019 "tot in puntjes geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-09-2019 "Super handig om zo op vakantie te vertrekken en terug te komen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peggy Verhaaff- 23-09-2019 "Op de heenreis werd ik een uur tevoren gebeld waar ik bleef. Vervolgens waren ze er wel op het juiste tijdstip. Terugweg ging ook supersnel. Zou het weer doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-11-2019 "locatie moeilijk te vinden en wat ver van de luchthaven. verder prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Xclusive Parking Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Xclusive Parking Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ivo - 19-12-2017 "Lang moeten wachten bij terugkomst. verder alles netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nabib Amhalial- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd auto zag er bij terugkomst ook nog netjes uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Waren meerdere parkings op een locatie. Ik had wel het minst betaald :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles is heel vlot verlopen en de mensen van Xclusive waren steeds stipt op tijd. Ook mijn vader was zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Wielen- 09-08-2019 "waren niet aanwezig toen we kwamen, toen we terugkwamen wisten ook ze niet dat we terug kwamen. parkeer plaats stond te vol en veel auto's buiten lijnen en erg chaotisch "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BERNIE Van Rosmalen- 18-08-2019 "Onze ervaring is goed alleen via vliegen en parkeren geboekt daar kregen we een verkeerd telefoon nummer door waar door we één uur op Schiphol hebben gestaan voor onze auto opgehaald werd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Budget Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
7.9 Goed
Budget Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
15 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Linsy van Doornik- 19-12-2017 "Gewoon de goedkoopste en parkeren ging allemaal goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emmy Sonnemans- 20-12-2017 "Locatie was niet super maar was ook het goedkoopst mij maakt t allemaal niet zoveel uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R Ottenbourgh- 20-12-2017 "Good people fine parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Bij regenachtig of koud weer is het geen pretje op de parkeerplaats. Weinig mogelijkheid tot schuilen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Meunier- 04-06-2019 "PRice was the main driver for the selection. Bus service was not great. 1) The location C13 was not easily seen from the arrival gates 3 and 4 ( behind a post). 2) The Bus did not stop at the C13 location, but somewhere else. 3) The bus that did the service did not have the description put on the paper handed out. Only a small A4 page was put on the bus and not readable from the C13 location. 4) Frequency of the bus should be increase About the location, the car was all dusty once I took it back About the customer orientation, when I got their, I had the comment that the hour was not right, but in the website, the hour of arrival was self populated. Not friendly approach from that person."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Delcho Rekov- 05-06-2019 "Ik ben tevreden met je parkeerdiensten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon Vos- 07-06-2019 "Tevreden maar wel slechte weg op het terrein en geen controle op de vluchten!!!!??"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Koycu- 27-07-2019 "Geen opmerkingen alles naar wens . Alleen oude busjes zonder airco !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linda Mooren- 07-09-2019 "Ze kwamen ons snel ophalen toen we geland waren. Enige vervelende is dat je zelf de auto moet parkeren op een groot en dus een stukje moet lopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Engelen- 13-09-2019 "Hoewel ik altijd een zeer tevreden klant ben van 24/7 in Aalsmeer die altijd zeer betrouwbaar is was mijn laatste ervaring erg negatief. Normaal is een afspraak voor een Europese vlucht drie uur voor vertrek ruim voldoende. Toen ik precies op het aangegeven tijdstip arriveerde kreeg ik te horen dat de parkeerplaats vol was. Werd verwezen naar X-Park in Uithoorn. Dit had men mij ook van te voren kunnen melden zodat ik niet eerst via Aalsmeer naar Uithoorn hoefde te rijden. Na aankomst aldaar geparkeerd in een verre uithoek zodat ik inmiddels na weer bij de receptie te zijn aangekomen opnieuw formulieren moest invullen. Daarna nog wachten op andere klanten waarna veel tijd verstreek. Procedure bij terugkeer omslachtig. Bellen bij landing. Daarna wederom bellen als je de koffers van de band hebt. Loopt naar de afgesproken plaats waarna na een half uur nog geen vervoer is. Tot tweemaal toe gebeld. Daarna nadat het busje na 3 kwartier aanwezig is "sorry, sorry, maar verkeersdrukte" staan we nog eens een kwartier te wachten op gasten die nooit komen opdagen waarna de chauffeur uiteindelijk na ons aandringen vertrekt. Dus u begrijpt dat ik niet erg tevreden ben. Normaal, en zeker nadat de shutle bus rijdt is alles prima verzorgd. Ditmaal erg slecht en een ruime onvoldoende. Vriendelijke groet, Wim Engelen Vriendelijke groet,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephen jeffrey krijgsman- 22-09-2019 "Prima , goede prijs "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Math Heijnen- 23-09-2019 "Op zich voor de tweede keer top, maar ik miste wel wat kilometers op mijn teller, om precies te zijn 4 ?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter de Waard- 24-09-2019 "Netjes geholpen. Niet of nauwelijks wachttijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "20 minuten wachten en ook moeten overtuigen dat Ik mee konn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop Röttschäfer - 08-10-2019 "Snel gebracht /snel op gehaald Prijs was oke Kan het aanraden om de auto daar te parkeren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Move on Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Move on Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
16 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Harrold - 26-06-2018 "Alles netjes in orde, ben benieuwd hoe het parkeren gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert- Jan- Johan Bootsman- 10-06-2019 "Zie mijn mail-bericht van donderdag 30 mei 9.29 uur, aan ïnfo@vliegenparkeren, waarin mijn reservering nr. 421207770 werd geannuleerd, i.v.m. pech eigen wagen.Bobine stuk?) Kreeg die dag geen mogelijkheid voor telefonisch contact met uw kantoor. Niemand aanwezig. Dag later Hemelvaart-dag weer niet. Heb de dienstdoende chauffeur gevraagd reservering te cancelen. Deze zou dit in het systeem laten aanpassen. Derhalve graag restitutie van Euro 49,95 op rek.nr NL13 SNSB 0925 0961 99, zodat we een volgende trip weer van uw paring gebruik kunnen maken. B.v. d. vr.gr. B.Bootsman Bennekom"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wien Koopmans- 08-07-2019 "Bij aankomst geen parkeervak vrij , zet auto maar ergens Na terugkomst 1 uur moeten wachten in nacht Nooit meer T"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jerry verkuijlen- 11-07-2019 "goede service, nadeel parking is niet afgesloten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veronique Vanhamel- 16-07-2019 "Vriendelijk en correct!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Familie AWR van den Hoonaard- 01-08-2019 "Parkeerplaats was overvol, geen goed gevoel bij gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-08-2019 "Was prima weinig tot geen wachttijd. Volgende keer gaan we hier weer heen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Service met een glimlach; en alles stipt op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertil Scheer- 25-08-2019 "Prima service, snelheid en klantvriendelijkheid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christie van Seventer- 26-08-2019 "Over de chauffeurs niets dan lof. Het was wel een hele kunst om een parkeerplek te vinden, maar ook dat lukte! Ik vond het erg prettig om zo de reis te beginnen en te eindigen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Top,fluitje van een cent,niks op aan te merken,prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "prima locatie, voor de 4e keer gebruik van deze parkeergelegenheid gemaakt, gewoon goed geregeld, geen klachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-10-2019 "Raad iedereen aan keurige parkeerplaatsen beloven wat ze doen ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-10-2019 "Op de heenweg hebben we ongeveer 15 minuten moeten wachten. Regenachtig en geen wachtplek die overdekt was. De parkeerplaats was niet afgesloten oftewel iedereen kon bij de auto´s terecht. Het busje waarin we vervoerd werden had maar 1 werkende koplamp, terwijl het donker was. Beide chauffeurs waren vriendelijk en werkte enorm mee. Complimenten voor hun werk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-10-2019 "Uitstekend geholpen door de medewerkers. Volgende keer ga ik weer via Move On Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Herman- 20-11-2019 "Egt super geregeld de volgenden keer weer super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Goodparking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Goodparking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Egbert - 19-12-2017 "Eerste keer met auto overdragen, erg handig zeker een aanrader dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lizzy v.d. Broek- 20-12-2017 "2x op tijd en redelik vriendelijk, wel wat haast locatie heb ik niet gezien dus beoordeel ik met 4 sterren. Mijn auto lijkt zelfs droog gestaan te hebben was in ieder geval niet vies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Korting 247 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Korting 247 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
8 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2018 "247 parking met kortinggg. Prima om de vakantie mee te starten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Weliswaar goedkoop, maar slechte organisatie! Onvriendelijke ontvangst, slechte planning! Man bij de receptie, vermoedelijk de eigenaar, was ronduit onbeschoft! We waren met een groep van 5 personen en zijn in gesplitste groepjes weggebracht, ronduit slecht! Chauffeur was wél vriendelijk en deed z’n uiterste best, maar die had helaas niets te vertellen. Al vele shuttle services gehad maar deze was ronduit slecht!! Beter iets meer betalen en wél n goede start van de vakantie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frits Corsten- 04-11-2019 "Prima geregeld niks te klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thamer issa- 09-11-2019 "goed geregeld en alle liep goed en goede service en goedkoop ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-11-2019 "Vanwege de vele regen lag het terrein vol met plassen en daardoor was het moeilijk met droge voeten bij de auto te komen. Het terrein kan dus wel enigszins aangepast worden, maar verder alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roimer Wit- 26-11-2019 "Top geregeld en goedkoop, misschien wel een tip, vul de kuilen op de parking een beetje op. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Steenstra- 01-12-2019 "Bedankt voor de goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-12-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Schiphol Airport

Wij, van Vliegen en Parkeren hechten veel waarde aan de volgende drie begrippen: Voordelig, Betrouwbaar én Transparantie. De pijler transparantie bieden we onze klanten middels deze reviewpagina. Het is fijn om te horen hoe andere klanten een bepaalde parking ervaren hebben. Wij kunnen u namelijk vanalles vertellen, maar andere klanten kunnen dat nog veel beter! Lees hierboven alles over de parkeeraanbieders bij Schiphol en welke aanbieder dus de beste service biedt. Iedere parking wordt beoordeeld op basis van klantrecensies. De cijfers lopen uiteen van 1 tot 10 en daarbij geldt: Hoe hoger hoe beter. De parkings worden beoordeeld op basis van drie criteria: De stiptheid, vriendelijkheid en locatie van de parking. We vragen alle klanten bij terugkomst om over hun parkeerervaring te schrijven, om zo toekomstige klanten te adivseren of inspireren!

Alle Informatie over onze Recensies bij Vliegen en Parkeren

De klantervaringen van anderen helpen u bij het maken van een weloverwogen parkeerkeuze. Op die manier kunt u zelf beslissen welke parking het beste bij uw reiswensen past. Wij brengen voor u het gehele parkeeraanbod in kaart, maar de uiteindelijke keuze laten we liever aan u over! De drie beoordelingspijlers worden hier uitgelegd. Het onderdeel stiptheid zegt iets over de wachttijd van de parking. Kon u meteen de reis naar het airport vervolgen of heeft u een tijdje gewacht voordat de shuttlebus wegreed? Daarna krijgt de service-vriendelijkheid een cijfer dat gebaseerd is op de vriendelijkheid van de parking en hun personeel. Het derde onderdeel betreft de parkeerlocatie t.a.v. het vliegveld. Bent u zojuist bij een van onze partner-parkings geweest? Deel dan ook uw parkeerervaring met ons en andere toekomstige klanten!

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Zoals hierboven benoemd, maken we graag het gehele parkeeraanbod rondom Schiphol voor u inzichtelijk. Zeker bij Schiphol is het aanbod aan parkeeraanbieders enorm, waardoor het overzicht verloren gaat. Op onze website vindt u alle mogelijkheden gesorteerd op prijs. We snappen dat u graag voordelig wilt parkeren, maar vergeet niet de parking te checken op andere belangrijkheden zoals sfeerimpressies, service-/veiligsheidsfaciliteiten en vanaf nu zelfs klantervaringen! Op die manier weet u zeker dat u een voordelige én betrouwbare parking boekt. Heeft u nog vragen over het parkeren bij Schiphol, of wilt u graag persoonlijk advies? Bel, app of mail dan gerust met onze gratis klantenservice.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )