#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Speed Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Speed Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Roel Verantwoord- 20-12-2017 "Snel, netjes en adequaat. Locatie zag er redelijk netjes uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Jaspers- 20-12-2017 "Busje was er bijna direct op de terugweg (5 minuutjes wachten) meneer had ook een leuk praatje in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vizar Demboula- 20-12-2017 "Nette plaats, goed personeel busje reed goed door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja - 20-12-2017 "Aardige man, afspraken werden nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NuParkeren
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
NuParkeren
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Easy Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emanuel kuba- 20-12-2017 "Optijd maar de chauffeur had wel haast merkte ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Valet zoals ik het had verwacht, netjes optijd herkenbaar en goed bereikbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Reinink- 20-12-2017 "Beleefde medewerker en hielp nog met de koffers. Doen wat ze zeggen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mission Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Mission Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Garant Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Garant Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 12-09-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 12-09-2018 "Fijne en betaalbare service bij Rotterdam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cruise Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.4 Goed
Cruise Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking Rotterdam
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Central Parking Rotterdam
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Abdul Kanstul- 20-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ilse Kerkhofs- 20-12-2017 "Altijd Central parking en was hier goedkoper dan bij central parking zelf en reserveren was veel makkelijker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diana - 20-12-2017 "Fijne service, altijd Centralparking voor ons."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Rotterdam

Op Rotterdam wordt veel gebruik gemaakt van valet parkeren. De parkings moeten daarom extra zorgvuldig met auto’s omgaan. Dat vinden niet alleen jullie als consumenten, maar ook wij erg belangrijk. Zeker omdat er met uw kostbare bezit gereden wordt. Dat maakt het des te belangrijk dat alle aanbieders regelmatig beoordeeld worden. Niet alleen om toekomtige klanten te informeren, maar ook omdat wij bij Vliegen en Parkeren uw verhaal graag horen. Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie namelijk belangrijk. We waarborgen de betrouwbaarheid van onze parkings, maar dit kunnen we niet zonder uw ervaring! Lees daarom op deze pagina alle beoordelingen over onze valet- en shuttle parkeeraanbieders rondom Rotterdam. De cijfers hierboven geven een indicatie over de tevredenheid van voorgaande klanten. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter. De parkeeraanbieders worden beoordeeld op drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Hieronder leest u hoe de recensies over de parkings tot stand komen. Klanten krijgen bij terugkomst een uitnodiging om hun parkeerervaring met ons en anderen te delen. Dit is belangrijk omdat wij zo op de hoogte blijven van parkeerservices, maar ook om toekomstige klanten te inspireren of adviseren. Hierom zijn we blij met iedere recensie. Bij Vliegen en Parkeren geloven we erin dat iedere parking in ons parkingportfolio betrouwbaar is. Maar dit willen wij u niet vertellen, we hopen dat anderen dat voor ons doen. De beoordelingscriteria worden hier nader uitgelegd. Met de variabele stiptheid bedoelen we de wachttijd op de parking. Werd u meteen weggebracht naar het vliegveld of heeft u enige tijd gewacht? Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel gemeten en ook de locatie komt aan bod. Dit tezamen zorgt voor het eindcijfer per parkeergelegenheid. Lees gemakkelijk alle recencsies op onze website bij Parkeren Rotterdam Airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren gaan we samen met onze vliegreizigers op zoek naar hun ideale parking, maar we maken de keuze natuurlijk niet voor hen! We blijven objectief en laten u beslissen welke variabelen het belangrijkst zijn. Wilt u goedkoop parkeren bij Rotterdam, of wilt u een buitengewone parking service? Op de info pagina van parkings vindt u informatie over zowel veiligheids- als servicefaciliteiten en u kunt hier een sfeerimpressie middels foto’s verkrijgen. Deze review pagina biedt een extra mogelijkheid om kennis te maken met de parking. Door middel van beoordelingen weet u wat u boekt en bent u verzekerd van een geschikte parkeergelegenheid bij Rotterdam airport! Wilt u nog meer informatie, of graag een van onze medewerkers spreken? Bel, app of mail gerust onze gratis klantenservice!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )