#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
NuParkeren
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
NuParkeren
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
34 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Besselink- 02-06-2019 "Ontvangst van chauffeur mag wel iets vriendelijker. Was ook niet herkenbaar bij wie we moesten zijn...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Schlundt Bodien- 05-06-2019 "Prima organisatie. Alleen bij aankomst op vliegveld wat langer moeten wachten i.v.m. veel auto's die tegelijkertijd moesten worden opgehaald. Maar verder top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "goed alleen.. ..lange wachtijd bei aankomst (met handbagage gaat super snel dus de wacht tijd was iets te lang,,had gewacht dat de auto al daar klaar stond te wachen...maar was niet zo...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeannette Koeken-van Leeuwen- 07-06-2019 "Bij vertrek vanaf Rotterdam AirPort half uur vantevoren gebeld, zoals afgesproken . Er stond niemand klaar , hebben daarna nog een half uur moeten wachten met 2 kleine kinderen bij ons . Moesten dus ontzettend haasten voor de vlucht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-06-2019 "Prima ervaring. Auto snel terug, en in goede staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Correct en snel. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Hennink- 12-06-2019 "Hebben 20 minuten moeten wachten op onze auto bij terugkomst opmerking van de mijnheer was heeft u haast !!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.C.L.G van der Reest- Kolenbrander- 12-06-2019 "Alles alleen maar positief! Duidelijk waar te parkeren en supersnelle service bij het halen en brengen van de auto bij het ophaalpunt ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-06-2019 "Zoals instructie voorafgaand aan bezoek rotterdam airport gebeld, niet een half uur zoals aangegeven maar zelfs een uur vantevoren. Toch krijgen we boze telefoontjes 15-30 minuten voor aankomst dat ze zo lang moeten wachten terwijl we exact op het aangegeven moment arriveren. Bij terugkomst direct gebeld (ze zeiden dat dat niet eens nodig zou zijn omdat ze vluchtinformatie bekijken). Desondanks ruim 40 minuten moeten wachten op een vervelend moment laat op de avond waardoor we pas diep in de nacht thuis waren. Wat mij betreft geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Erg goed geregeld. Geen enkel punt van kritiek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Uitstekende service en vriendelijk personeel. Een aanrader,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aart Keijzer- 22-06-2019 "Zeer goed keurig geholpen . Doen dit al aantal keren. Ga door zo. Gr"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Balten Delhaas- 23-06-2019 "Heel plezierig, we kregen de tip van iemand dat we op deze manier onze auto konden gebruiken in plaats van het openbaar vervoer. Bedankt voor de vriendelijke behandeling. Groet Edith Delhaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "1 dag eerder moeten terugkomen. Na telefoontje werd de auto keurig klaar gezet. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "goede tijdafspraken. snel aanwezig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra de Klerk- 07-07-2019 "Supergoed geregeld ! Bereikbaarheid bij terugkomst was even lastiger. Constant gelijk in gesprek deuntje alsof lijn afgesloten leek doch na 4 pogingen wel response en de auto’s waren er snel ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Fogaras- 10-07-2019 "Op zichzelf was aflever en ophaaldienst netjes en op tijd. Er zijn echter twee negatieve punten die de dienstverlening zwaar negatief/onplezierig maken nl.: - de kilometerstand bij teruggave van de auto was 55km hoger dan bij aflevering - degene die de wagen terugbracht kon daar natuurlijk geen verklaring voor geven en heb gevraagd om e.e.a. na te zoeken en mij daarover te informeren - terugkoppeling is niet gebeurd en bij telefonisch navraag kreeg ik een opgewonden en onbeschoft persoon aan de lijn die alleen maar beweerde dat wat ik zei niet kon ( impliciet mij voor leugenaar uitmaakte) en uiteindelijk gewoon de telefoon ophing. Al met al geeft het geheel een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Als je van de diensten van dit bedrijf gebruik maakt zorg dat je foto's maakt van kilometerstand en formulieren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Toelen Jan- 12-07-2019 "Alles is vlekkeloos verlopen. Bij vertrek konden we onze auto zonder te wachten afgeven. Bij aankomst stond onze auto al klaar zodat we direct terug naar huis konden rijden. Wij zijn super tevreden... TOP service. Gemakkelijker vindt je nergens anders"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theunis Linthof- 14-07-2019 "Zeer tevreden. Alles ging perfect op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick den Dekker- 16-07-2019 "Het duurde zowel bij de aankomst als het vertrek wel erg lang, voordat de chauffeur er was"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Poernanand Kalicharan- 18-07-2019 "De service was perfect. De boekingen een kleine wijziging daarna ging prima. Parkeren blijft een dure hobby maar de service was hartstikke goed. Alles is goed georganiseerd en hele vriendelijke medewerkers. Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Bij aankomst was er iemand nét voor ons die niet gebeld zou hebben, toevallig een zelfde type auto en dezelfde kleur. Misschien toch beter om het kenteken te vragen? Bij terugkomst stond mij auto al klaar, maar was degene die de sleutel bij zich had net weg, waardoor we moesten wachten. Gelukkig had ik de reservesleutel mee en kon de bagage vast in de auto. Al met al "schoonheidsfoutjes", maar ik ga er zeker vaker gebruik van maken!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Gewoonweg waardeloos. Op de heenweg moesten we wachten; de chauffeur was koffie halen en zette deze vervolgens op de motorkap, waarop hij ook het formulier in vulde. Wij hadden het formulier niet geprint; dit doen wij tegenwoordig niet meer, alles staat op je mobiel, waarop de opmerking kwam dat we ons huiswerk niet goed hadden gedaan. Toen ik mijn irritatie liet merken, kreeg ik de opmerking dat ik verwend was zeker? Bij aankomst ruim 35 minuten moeten wachten na het bellen; de parkeerplaats voor valet parking ligt op 1 km afstand. Vervolgens ging dezelfde chauffeur vragen of wij een horloge voor hem konden regelen, die vond hij wel mooi?? Wij hebben regelmatig gebruik gemaakt van valet parking op Eindhoven en Amsterdam, maar dit nog nooit mee gemaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect geregeld! Zowel bij vertrek als bij aankomst stond er iemand/de auto klaar. Erg vriendelijk en behulpzaam!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
marco van ieperen- 29-07-2019 "Top geregeld voor een nette prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Medewerkers zijn vriendelijk, alleen onze auto zat helemaal onder de vogelpoep toen we hem terug kregen. Terwijl ik hem de dag voor vakantie nog gewassen had. Ik heb zelf de vogelpoep de volgende dag bij thuiskomst eraf gepoetst na 3x wassen. Helaas heeft deze vogelpoep er te lang opgezeten, waardoor mijn lak beschadigd is. Ik nog steeds overal vlekken zitten. Daar ben ik niet blij mee helaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Prima service, prima geregeld erg tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Alles is goed gegaan. Met mijn auto is slechts een kleine 10 km mee gereden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noor Jansen-Slaman- 14-08-2019 "Perfect. Ik was eerst best wel voorzichtig, omdat ik dacht dat het misschien wel eens een scam zou kunnen zijn. Zou het zo weer doen! Maar 5 min moeten wachten bij aankomst Rotterdam Airport, toen we terug kwamen stond de auto klaar. Met een baby is dit erg fijn, aangezien je meteen op het vliegveld bent. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Denny Nandlall- 16-08-2019 "Helemaal Top! Vriendelijk en optijd. Was me 1e keer, hopen dat het 2e keer ook precies zo zal zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lenno de Vos- 21-08-2019 "Prima geregeld, rondom fotos van de auto gemaakt door de chaufeur en de km stand genoteerd, achteraf maar 7 km gereden . Vriendelijke man ook!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Speed Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Speed Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
14 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Roel Verantwoord- 20-12-2017 "Snel, netjes en adequaat. Locatie zag er redelijk netjes uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Jaspers- 20-12-2017 "Busje was er bijna direct op de terugweg (5 minuutjes wachten) meneer had ook een leuk praatje in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vizar Demboula- 20-12-2017 "Nette plaats, goed personeel busje reed goed door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja - 20-12-2017 "Aardige man, afspraken werden nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marian van Eeden- 22-05-2019 "Prima geregeld en een stuk voordeliger dan de andere parkeermogelijkheden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Lips- 04-06-2019 "Het parkeerterrein is niet héél makkelijk te bereiken. De prijs viel wel tegen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
edward kruijt- 12-06-2019 "Heel dichtbij ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Prima geregeld! Goede afspraken en zelden zo snel terug bij de auto geweest. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Randag- 06-07-2019 "Bj aankomst stond er gelijk iemand klaar om ons een plek toe te wijzen. Zeer vriendelijke mensen die ons binnen een paar minuten naar de vertrekhal brachten. Bij terugkomst konden we wederom direct instappen. Goed geregeld wij komen zeker terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "top service, niet hoeven wachten en binnen 5 min op het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
john Vollebregt- 12-07-2019 "Top Geregeld!! een aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Super geregeld en vriendelijke mensen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Spooren- 28-07-2019 "Super vriendelijke chauffeur, stipt op tijd, fijne ruime bus met heerlijke stoelen. Echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van Hoof- 29-07-2019 "Goede lokatie. 5 min van vliegveld. Nette vriendelijke en snelle stipte schuttle dienst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Easy Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emanuel kuba- 20-12-2017 "Optijd maar de chauffeur had wel haast merkte ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Valet zoals ik het had verwacht, netjes optijd herkenbaar en goed bereikbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Reinink- 20-12-2017 "Beleefde medewerker en hielp nog met de koffers. Doen wat ze zeggen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Air
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Park Air
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
20 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Harrie Hermans- 05-06-2019 "ging heel goed, doen we vaker"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melle Bakker- 14-06-2019 "Alle criteria boven verwachting. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Germaine Kamano- 16-07-2019 "Het is goed tevreden dat ze hebben goed geholpen. Vanwege heb mijn auto pech geweest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Alles was top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
liesbeth konings- 18-07-2019 "Alles correct!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Alles perfect geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-07-2019 "Vooraf altijd een beetje huiverig wat betreft valetparkeren. Op de heenreis en terugreis was alles prima geregeld en binnen 10 minuten stond er iemand. Vriendelijke gasten en slechts enkele kilometers met de auto gereden dus volledig betrouwbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Alles erg goed geregeld en uitermate vriendelijk. Aan iedereen aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Goede service en een vertrouwde indruk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Heel handig en goede service. Was voor ons de 1e keer, maar gaan dit zeker vaker doen. Netjes op tijd en snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Honoré- 26-07-2019 "Vlotte en correcte afhandeling van het parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gunnar Konijn- 26-07-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Kradolfer Kradolfer- 29-07-2019 "We waren zelf iets verlaat en ze belden ons meteen op, heel goed! Locatie bij Airport Rotterdam moesten wij even zoeken, stond anders op het formulier. Is eenvoudig, bij 'Kiss en Ride'. Vriendelijke mensen! Auto stond netjes klaar toen we weer aankwamen (we hadden vertraging, heb ze zelf even gebeld om dat te zeggen)!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Het is een fijne manier van reizen zoals de service nu was. Alles keurig op tijd geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marnix Nillissen- 04-08-2019 "Prima. Vooraf en achteraf precies zoals afgesproken. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Op tijd, vriendelijk, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Prettig geholpen en bij terugkomst stond auto al klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ralph van eijk- 12-08-2019 "Goed geregeld Helaas zat de auto wel vol vogelpoep"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jamal Ghelali- 16-08-2019 "Kort en krachtig,niet goed moest een 1uur wachten op mijn auto bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Veenstra- 16-08-2019 "prima service. medewerker stond op de afgesproken tijd op ons te wachten. keurig de lijst met km stand ingevuld en foto's genomen. bij aankomst ook alles perfect verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mission Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Mission Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Garant Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Garant Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
27 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 12-09-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 12-09-2018 "Fijne en betaalbare service bij Rotterdam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Blom- 23-06-2019 "Hebben voor het eerst bij hun geboekt, goede prijs voor valet parkeren., maken foto's van je auto en bij terug keer vragen zij ook je auto goed te controleren. Kort om goede service en vriendelijk. Advies aan hun stuur de gemaakte foto's op naar de eigenaar van de auto na terug gaven van de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemarie Post- 28-06-2019 "Top service! Kan ik iedereen aanraden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny Weijers- 01-07-2019 "heel goed doe het de volgende keer zo weer prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andrea bernardini- 01-07-2019 "Sharp, friendly. Excellent service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joost peeren- 02-07-2019 "prima keurig geholpen,en geen rare km afwijkingen bij dit bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-07-2019 "Alles precies volgens afspraak verlopen. Vriendelijke chauffeur. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Zeer goed! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Bij het vertrek was een extra telefoontje nodig omdat we niet werden opgewacht, maar dat werd met enkele minuten geregeld. Ondanks ruim 1,5 uur vertraging bij terugkomst troffen we een vriendelijke medewerker en konden we snel op weg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Stipt, vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paolo Seijsener- 22-07-2019 "Transparante en heldere site. Eenvoudig boeken. Eigen auto voor de deur van het vliegveld opgehaald en gebracht, tegen een hele goede prijs. Super stipt (Bij ophalen en brengen stond men al te wachten) , super vriendelijk (helpen met koffers). Complimenten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Top: op tijd, voor de deur en vriendelijk. Een volgende keer weer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "prima afhandeling. Om te herhalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo Leene- 08-08-2019 "Prima service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "In één woord: perfect! Alles conform afspraak. Vriendelijke en correcte medewerkers. Zeer dicht bij in/ uitgang. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas van Erve- 10-08-2019 "Zowel bij vertrek en aankomst zij we zeer vriendelijk ontvangen op de luchthaven door de medewerker van Garant parking. Auto gecheckt met foto's en kilometerstand, prima! Na een belletje snelle service met ophalen en brengen van de auto en ook hierbij geen problemen. Alles bij alles een prima ervaring met Garant parking en zeker een aanrader voor eenieder!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike Vervoort- 13-08-2019 "Zeer tevreden en ondanks vertraging om middernacht geland en auto kwam aanrijden toen we naar buiten liepen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Zeer goed en accuraat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Perfecte service! Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "heel erg makkelijk. als je bij de kofferband staat bel je dat je bent geland. en als je buiten komt staat je auto weer klaar voor je.ik ben heel erg tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "Gewoon een prima service !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Steen- 19-08-2019 "Eerste keer met Garant Parking en erg tevreden. Zeer vriendelijke service en keurig op tijd zoals afgesproken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Alles prima geregeld...goed telefonisch contact en de auto stond op tijd bij de luchthaven Rotterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Grace Karijodikromo- 20-08-2019 "Niks op aan te merken, Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Helemaal top! Bij aankomst op de luchthaven werden wij al opgewacht. Netjes werden er foto's van de auto gemaakt. En nadat wij aankwamen gebeld en we kwamen tegelijkertijd aan bij de afgesproken tijd. De km stand werd nagekeken en er werd weer een rondje om de auto gelopen. Super ervaring die ik zo weer zou doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
S.F. van der Laan- 21-08-2019 "Topservice ! Doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cruise Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.4 Goed
Cruise Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valet Parkeer Service
Bekijk foto's
Beoordeling
9.5 Top!
Valet Parkeer Service
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
28 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 28-07-2019 "Alles prima verlopen. Tot de volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Vriendelijk en stipt. Voor ons de eerste keer, zonodig maken we er opnieuw gebruik van "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renee Berends- 31-07-2019 "Zeer goede en vriendelijke service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Timmer- 02-08-2019 "Zeker een aanrader. Goede service prima prijs..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harma jacobsen- 02-08-2019 "Netjes, snel, en betrouwbaar. Minpunt er zat veel vogelpoep op de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique van den Bor- 03-08-2019 "Helemaal top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald van de Geer- 03-08-2019 "Het was een waar genoegen om met Valet Parkeer Service te werken. Doen wat ze beloven. TIP. Eerst kijken waar de auto geparkeerd staat als je hem terug brengt. Auto had onder een boom gestaan en er zat ook na het afspuiten nog behoorlijk vogelpoep op. Volgende x zou ik zo weer voor Valet Parkeer Service kiezen!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Prima geregeld, goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.K. Hromadka- 04-08-2019 "Heb mijn auto terug gekregen met smerige witte verontreiniging op de lak. Waarschijnlijk vogelpoep. Heb dat ‘s avonds niet gezien omdat het donker was. Heb heel veel moeite gehad om de shit de volgende dag te verwijderen. Geen aanbeveling. Overigens stiptheid en vriendelijkheid personeel in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lie Chen Ong- 04-08-2019 "Enorm tevreden, heel erg klant gericht, persoonlijke service! Wij zijn fan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De eerste keer de exacte locatie vinden was even wat lastig maar met telefonische hulp zijn we er gekomen. En bij terugkomst stond de auto al klaar. Weiniggereden kilometers op de teller. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoek Meurs- 07-08-2019 "We zijn erg tevreden. Auto werd snel nadat we op het vliegveld waren overgenomen en stond al klaar toen we weer terugkwamen. Vriendelijk personeel. We doen dit een volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "geweldige service; vriendelijk, heel dicht bij de vertrekhal en stipt op tijd. En dat alles voor een prima prijs. Echt super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julianne Verreijken- 08-08-2019 "Hele goede ervaring gehad. Vriendelijke mensen en op tijd. 1 minpuntje: toen we belde voordat we de auto af gingen geven, kregen we een “mailbox is vol” melding. Dat is niet prettig om te horen omdat het dan lijkt alsof er niemand komt. Gelukkig na 3 maal bellen wel iemand gesproken en is het goed gekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Pippel- 09-08-2019 "Netjes en prima alles op tijd verzorgt. Contact zoeken was erg makkelijk met het opgegeven tel nummer waarop ze altijd bereikbaar zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis van der Zaag- 09-08-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Mijn auto echt voor de ingang neergezet en samen de kilometerstand opgeschreven en foto's gemaakt van de auto. Omdat mijn auto een gps system had kom ik hem vanuit mijn vakantie adres volgen . Hij stond 3 kilometer verder en is tijdens mijn vakantie niet verplaatst. Bij terug komst hadden wij 3 uur vertraging en dan wil je na de koffers ophalen snel naar huis. De auto stond klaar en koffers er in en kon gelijk wegrijden. We zouden eerst op p3 willen parkeren maar daar was geen plek op onze datum. Achteraf was dit ook nog een stuk goedkoper. Maar is het wel een stap om je auto af te geven maar door mijn gps heb ik kunnen zien dat ze het netjes gedaan hebben en zal ik mijn volgende vakantie weer op deze manier doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van der Heijden- 11-08-2019 "Geweldig goed geregeld nog nooit zo fijn geregeld dikke 10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Durk Van Loon- 12-08-2019 "Goede service, fijne communicatie, het voldeed aan mijn verwachtingen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "De chauffeur stond al gelijk klaar en was erg duidelijk waar we heen moesten ,dat was met de terugweg ook zo (we belde,maar hij stond eral met onze auto)echt perfect, echt een aanrader. De man was ook erg beleefd, stopte zelfs de koffers in de auto,toen ik de auto controleerde.dit gaan we zeker vaker doen.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert van der Linden- 17-08-2019 "Bij vertrek gebeld dat we eraan kwamen. We moesten wel even wachten bij de luchthaven voordat iemand kwam opdagen voor de auto. Na nogmaals een aantal keer gebeld te hebben kwam een vriendelijke jongen die zijn excuses maakte en aangaf dat het buitengewoon druk was ( logisch in het hoogseizoen). Onze auto werd nagelopen op schade en nadat de kilometerstand was genoteerd op een formulier waarvan beide partijen een exemplaar krijgen konden we onze reis aanvangen. Bij terugkomst in Nederland wederom contact opgenomen met Valet Parkeer Service dat we gearriveerd waren en bij de bagageband stonden. Hierbij kreeg ik te horen dat de auto al klaar stond dus nadat we onze bagage hadden konden we direct instappen en richting huis rijden. Ook nu werd weer keurig de auto nagelopen op schade en de kilometerstand gecontroleerd. Kortom een prima aanbieder en een aanrader!!!! Volgende vakantie zal ik zeker weer gebruik maken van deze aanbieder "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Šaćira Ganić- 17-08-2019 "Super goede service! Een aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerry Mahadewsing- 17-08-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Best spannend om je auto mee te geven aan een vreemde, maar prima ervaring gehad. Erg vriendelijk personeel, vrolijk en ze waren er zowel op de heen- als terugweg erg snel. Het enige wat ik eng vond is dat er gezegd werd dat ze niet verantwoordelijk waren voor kleine krasjes. Gelukkig geen last van gehad, maar ik vraag me af of het inderdaad zo is, want dan vind ik dat toch wel een dingetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Alles verliep goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "bij aankomst duurde het wat lang voor de medewerker er was, ongeveer een kwartier, maar zeer vriendelijk en voorkomend. Bij terugkomst stond de auto al klaar, heel fijn. 7 kilometer mee gereden, perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ento Wassenaar- 20-08-2019 "Prima, geregeld ze nemen meteen telefoon op, als je belt en ze zijn aardig en behulpzaam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Worldhotel Wings
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Worldhotel Wings
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
77 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 03-06-2019 "Super dichtbij,goed geregeld,sleutel kun je gewoon meenemen. Echt helemaal super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "Super deze service. Auto staat in afgesloten garage op loopafstand van terminal. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Is een prima plek om je auto veilig binnen te parkeren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cheryl Abdul- 14-06-2019 "Goede locatie. Er werd direct opgenomen toen ik belde om 5.30 in de ochtend en direct doorverbonden. Aardige mevrouw die alles goed uitlegde en wenste mij een hele fijne vakantie toe. Bij het ophalen van mijn auto ging alles erg vlot en werd supernetjes behandeld. helemaal TOP! Tot de volgende keer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel van der Borden- 16-06-2019 "Bij aankomst slagbomen open ( 05.00 uur ) Geen ticket Parkeer wacht zei : hoeft niet Bij terugkomst gewoon ticket vragen aan balie Dat deed ik ; vraag was : waar is uw inrij ticket ?? Had ik dus niet Zonder verdere vragen kreeg ik uitrij kaart Wel vriendelijk , maar systeem is dus niet sluitend ; waarom geen inrij kaart Bewegwijzering naar ingang kan beter . Verder alles ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Super parkeerlocatie voor vliegen vanaf Rotterdam. Auto overdekt parkeren, nog geen 100 meter van vertrek/aankomsthal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rijn Vogel- 17-06-2019 "Gewoon goed geregeld, parkeergarage van hotel, overdekt en bewaakt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joaquim Vaia- 17-06-2019 "God"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
L.J. Mol- 18-06-2019 "Bij het parkeren heb ik diverse problemen ondervonden. Nadat wat ik rondgereden had om te kijken waar ik de auto voor 2 weken kon parkeren, heb ik uiteindelijk op de C verdieping geparkeerd. De koffers uit de auto gehaald en gekeken waar de lift was. Helaas nergens een lift te bekennen. Dus via de trappen naar beneden om te vragen hoe ik de koffers naar beneden moest krijgen. Uiteindelijk iemand van het personeel gevonden die vertelde mij dat ik op verdieping D moest parkeren omdat daar een lift was. Weer naar boven, koffers in de auto en naar verdieping D gereden. Daar was ook nergens een lift te bekennen. Maar weer een verdieping hoger naar verdieping E gereden. Hoera daar was een lift. De bediening van de lift was echter in cijfers. Na diverse tussenstops waren we uiteindelijk bij de uitgang. Na 2 weken vakantie zijn we op zoek gegaan naar onze auto. Om er van verzekert ter zijn dat we op de juiste verdieping zouden komen, gevraagd aan het daar aanwezige personeel welke verdieping we moesten hebben. Het personeel vertelde dat verdieping E op de vierde verdieping was. Echter op de vierde verdieping was niet verdieping E. We besloten dan maar op elke verdieping te stoppen om te kijken of onze auto daar stond. Verdieping 5 niet. Verdieping 6 niet. Dan maar weer naar beneden. En ja hoor de tweede verdieping heet verdieping E. Koffers ingeladen en richting uitgang gereden. Uiteindelijk stonden we voor de slagboom. Het kaartje in de gleuf dan zou de slagboom omhoog gaan. Nee dus! Het kaartje op diverse manieren in de gleuf gestopt. Uiteindelijk kwam op het display te staan dat ik naar de kassa moest gaan!!!!!! Nergens een kassa te zien. Gelukkig staat er op de automaat een telefoonnummer. Maar dat bleek van een bedrijf te zijn wat iets met apps te maken had. Ze konden mij niet verder helpen. Mijn koffer weer uit de auto gehaald en de papieren van de parkeer bestelling opgezocht. En het nummer gedraaid wat daar op stond. De juffrouw vroeg mijn naam en als ik bij de slagboom was zou ze hem openmaken. Mijn suggestie aan de beheerders is dan ook geef meer duidelijk op de website om dergelijke ergernissen te voorkomen. De juffrouw"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van Reede- 19-06-2019 "prima parkeer plek, lekker dichtbij de aankomst/vertrekhal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arie Ketelaars- 20-06-2019 "Vriendelijke prijs, vriendelijke mensen en goede locatie. Top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ralph verberne- 20-06-2019 "Perfecte locatie ruime parkeerplekken, correct personeel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reginald van Motman- 23-06-2019 "Prima overdekte parkeerplaats voor een schappelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gina van Enkhuijzen- 23-06-2019 "Perfect naast het vliegveld maar een plekje vinden konden we niet ..Alles was vol !! Hebben de auto maar ergens aan de kant gezet wat geen parkeerplaats was. Konden met 4 personen ook heel moeilijk de in / uitgang vinden ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martin ten Bokkel- 23-06-2019 "Heel makkelijk en 100 meter bande terminal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Uitstekend. Direct naar de vertrek/aankomsthal. En niet duur"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia Hopster- 24-06-2019 "Zeer praktische locatie om je auto te parkeren voor een redelijke prijs. Een minpuntje.....op de site of in de bevestiging wordt nergens vermeld dat je een uitrijkaart bij het hotel moet halen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Goed en snel!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim van der Steen- 25-06-2019 "Goede parkeergarage. Bijna verdwalen onderin het hotel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Prima ervaring. Dicht bij het vliegveld. Voor mensen die moeite hebben met een stuk lopen is dit erg fijn. Alleen was niet heel duidelijk dat je een kaartje moet trekken en dan bij terug komst moet laten afstempelen bij de balie van het hotel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem T.C Jansen- 26-06-2019 "Prima bevallen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van Pul- 26-06-2019 "prima parkeergelegenheid, naast de vertrekhal. Met de mogelijkheid om te overnachten voor de dag van vertrek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
W.G VAN DEN HOORN- 28-06-2019 "na binnenrijden bij HOTEL WINGS bleek dat je een parkeerkaart moest trekken , anders kom je niet binnen , de code die ik gekregen had kon ik niet gebruiken, !!!! hoe kom ik hier volgende week uit dacht zonder de parkeerkaart te moeten betalen ???? , dus maar naar de receptie van het hotel gegaan, daar was een allervriendelijkste jonge dame die mij vertelde dat na terugkomst hier een UITRIJKAART opgehaald kon worden, aangezien wij na middernacht terug kwamen was zij zo vriendelijk om de UITRIJKAART direct aan ons mee te geven , ( geweldige service van deze dame ) DIT WAS MIJ VAN TE VOREN NIET MEDEGEDEELD DOOR MOBIAN GLOBAL. IK VIND HET EEN SLECHTE SERVICE VAN DEZE AANBIEDER DAT ZIJ GEEN VOLLEDIGE INRIJ INFORMATIE GEVEN, JE MOET HET UITEINDELIJK ZELF ALLEMAAL UITZOEKEN !!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "Handige en betaalbare oplossing. Bij aankomst onduidelijkheid over de reservering, zodra dit was opgelost ging de afhandeling snel. Anders dan aangegeven op de site werd de auto door medewerker vang er bedrijf geparkeerd, dus wel sleutel afgeven. Ook twijfel of de auto wel in de parkeergarage werd geparkeerd zoals aangegeven. Bij terugkomst stond de auto weer klaar voor vertrek. Ondanks wat vraagtekens wel tevreden over de service en de locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rudy hermans- 30-06-2019 "Overdekt, zelf sleutel meenemen, direct naast het vliegveld. (200m) Snelle afhandeling. Herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P.J. de Leeuw den Bouter- 01-07-2019 "Was bijzonder plezierig zoals we geholpen en te woord gestaan zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H de Jong- 02-07-2019 "Na het telefoontje vooraf bij aankomst bij het vliegveld goed begeleid naar de parkeergarage. Voor deze prijs overdekt en.bewaakt gestaan, super (45€)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Zeker een volgende keer weer. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Beunen- 10-07-2019 "hier parkeren is gemakkelijk goedkoop en dichtbij"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Super locatie! Binnen een minuut ben je lopend op de luchthaven. Ideaal en zeker aan te raden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alex Raats- 11-07-2019 "Super geregeld en netjes volgens afspraak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolande van de Wiel- 11-07-2019 "Parkeren in overdekt terrein op paar passen vanaf vertrek/aankomt hal. Voor een prima prijs.Wij zullen hier de volgende keer zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-07-2019 "alles perfect verlopen !! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Prima parking en dichtbij vliegveld. Receptie in hotel zeer vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bob Van der Mark- 14-07-2019 "Geweldige ervaring,niet te duur voor een week ,denk er wel aan om inrijbon en mail te bewaren want die heb je weer nodig om te kunnen uitrijden met een uitrijkaart welke je bij de desk krijgt bij ophalen auto "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joop scholten- 15-07-2019 "was zeer goed prima geregeld zeer netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
gazel oykum ozdemir- 16-07-2019 "It was very nice and smooth"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "prima parkeerplek, lekker dicht bij de incheckbalie en betaalbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "Prima locatie op loopafstand. Vlotte, vriendelijke afhandeling. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Vandewinkel- 19-07-2019 "Piekfijn geregeld, enkel bij terug aankomen moest ik aantonen via welke aanbieder ik de parking had geregeld. Als ze mijn naam intikken weten ze toch genoeg... Bij aankomst nog lekker gegeten in hotel en dan naar huis. Nog een minpuntje, het zou fijn zijn moesten er bagagekarretjes aan de parking staan ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cuno en Lonneke Grob- 19-07-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Boudeling- 20-07-2019 "Ideaal parkeren, je loopt het hotel uit en stapt de vertrekhal binnen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique van Gaans- 20-07-2019 "Overdekt Parkeren in de parkeergarage gelegen naast het vliegveld en slechts op 2 minuten afstand ideaal !! Ook bij terugkomst scant receptie je parkeerticket en je kunt vertrekken Dus voor een redelijke prijs veel gemak "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Makkelijk bereikbaar. Voldoende plaats. Dicht bij de terminal. Niet duur. Aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emile Clitheroe- 21-07-2019 "kan het echt aanraden, misschien wel een aandacht puntje wat niet duidelijk was je moet een "voucher"van het hotel onder je voorruit plaatsen die moet je halen bij de receptie, dit staat niet bij de instructies dus ben ik eerst naar boven gereden en begon te twijfelen over wat ze bedoelde met de voucher, de papieren de je bij je boeking uitprint?? dus ben ik naar de receptie gelopen om te checken. dus voor je parkeert je eerst langs de receptie om een voucher te halen en als je terugkomt van je reis je parkeer kaart laten afstempelen bij de hotel receptie. maar nogmaals ik kan het echt aanraden 2min lopen naar de terminal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fred pulles- 22-07-2019 "allemaal goed. vlak bij de ingang van het vliegveld. en overdekt parkeren. even onduidelijk hoe het werkt. maar bij het weggaan je betaalbewijs bij de balie van hotel laten zien en je kunt gaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Auto stond prima geparkeerd. Uitgeprinte mail -volgens instructies- achter de voorruit van de auto. Bij terugkomst vraagt baliemedewerkster van het hotel om de mail met betalingsbevestiging..... Die ligt dus in de auto achter de voorruit..... 5 verdiepingen hoger.... Mail niet zo snel terug te vinden op de telefoon omdat de reservering al enige tijd geleden was. Baliemedewerkster blijft maar vragen (na vermoeiende vliegreis) van wie de mail afkomstig was en aan wie betaald was..... Onduidelijke procedure. Het hotel heeft duidelijk zelf niet in het systeem staan wie er bij hun gereserveerd heeft en geparkeerd staat. Ons uitrijkaartje werd uiteindelijk gescand met de mededeling dat we "voor deze keer"konden uitrijden. Tip voor het hotel: maak de procedure beter zodat de klant niet met dit soort vragen wordt lastig gevallen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Goed geregeld tegen een redelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lotte Blink- 24-07-2019 "Ideaal! Super dicht bij het vliegveld, ruime garage en vriendelijk personeel. Ga ik zeker nog een keer doen! :) "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer dicht bij het vliegveld. Overdekt parkeren. En dat alles voor het vriendelijke prijs. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolanda De Jonge- 26-07-2019 "Makkelijk omdat het erg dicht bij het vliegveld is. En de auto staat beschut. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima parkeerplek. Wellicht handig om als extra informatie te vermelden dat je bij de receptie van het hotel je uitrijkaart moet halen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Prima parkeerplek. Overdekt en heel kort lopen van de vertrekhal. Voor het wegrijden naar huis even de parkeerkaarten laten scannen bij de hotelreceptionist, maar dat ging oogheelkunde vlot. Zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "In eerste ik instantie was de informatie op de site wat onduidelijk, maar na goede communicatie was het duidelijk. Nette parkeerplaatsen en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
KJ Bos- 01-08-2019 "Prima. Dichtbij. Niet moeilijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Pors - 02-08-2019 "Alles was perfect!! Zeker volgende x weer hier parkeren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Rutten- 02-08-2019 "Fijne overdekte parking. Gunstig gelegen nabij de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marck Wessels- 05-08-2019 "Goedkoop en maar een klein stukje lopen naar Rotterdam Airport "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Genc- 07-08-2019 "Bij Mobian Reageren ze niet op Whatsapp. En bovendien stonden de gegevens niet in het systeem bij aankomst. Gelukkig hadden we bewijs op papier (reserveringsnummer etc)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Volgende keer weer. Super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Prima, snel en dichtbij"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "gemakkelijk te boeken, goed aangegeven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Albers- 08-08-2019 "Een aanrader beter kun je niet hebben korte bij de luchthaven en overdekt "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julien Puylaert- 11-08-2019 "1. Uitstekende locatie en prijs-kwaliteit-verhouding. 2. Opmerkelijk slechte bewegwijzering op het airportterrein voor de nieuwkomer (met Google maps loop je vast, en naam vh hotel van ver niet goed te zien). 3. Moeilijk om weer uit de parkeergarage te komen. Samen met enkele mede-lotgenoten flink rondgedwaald vanwege zeer spaarzaam aangebrachte bordjes met "uitgang". Groet, J. Puylaert +316.55821789"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Perfect geregeld en vriendelijke ontvangst bij terugkomst, alleen hadden we wat moeite om de auto terug te vinden, was niet heel duidelijk aangegeven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yorick Driesse- 12-08-2019 "Als je op Rotterdam vliegt is dit ideaal, het wingshotel ligt pal naast de luchthaven. Parkeren de lift naar beneden en je bent er zo goed als. Alleen het plaatsen van de voucher onder de vooruit was niet duidelijk omschreven in de mail. De mail is blijkbaar je voucher, verder perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Perfect!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Perfect..niet duur en goede service, bij terugkomst inrijkaartje laten scannen bij de receptie vh hotel en je kan zo uitrijden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Korsmit- 14-08-2019 "Hartstikke handig om hier je auto overdekt te parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roland Verwaal- 15-08-2019 "Het was voor ons vooraf onduidelijk hoe de garage te betreden en uiteindelijk te verlaten. Wat blikt : Kaartje kopen bij inrijden en voor ophalen auto een uitrijkaart te halen bij de receptie van het hotel. Communicatie vooraf zou beter kunnen. De rest is prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan westerink- 15-08-2019 "Positief: bereikbaarheid, overdekte parkeerplaats, kosten, loopafstand luchthaven. Minder positief: bovenste dek E erg donker, dek D en E vol, dus geen plaats. Na telefoontje plaats op dek C. Bij terugkomst vlotte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A van der veen- 18-08-2019 "Super geregeld en voor een goede prijs "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Veilig en goede overdekte parkeerplekken. 5 minuten lopen naar de vertekhallen. Alles ging heel soepel. Zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "Prima ervaring. Locatie is echt TOP! Tip: pas e-mail instructie aan dat het duidelijker is dat je niet de email bevestiging moet printen maar een voucher moet ophalen bij de receptie van het hotel die je achter de voorruit moet leggen. Verder kan de bewegwijzering in het hotel/garage beter. Als je goed kijkt is het allemaal te vinden maar is verre van intuïtief. Bedankt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Auto staat droog en vlakbij de terminal. Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel van Wijk- 21-08-2019 "Zeer goed. Op loopafstand naar terminal. Zorg wel bij het afhalen van uw auto dat u weet Bij wie u geboekt heeft. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lisa Miggels- 07-08-2019 "Makkelijke service met de taxi! Ook lekker comfortabel natuurlijk en alles ging snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Derks- 21-08-2019 "Prima ervaring met vliegen en parkeren, appje en telf. contact met zeer vriendelijke chauffeur met wegbrengen en ophalen, stond gelijk klaar op parkeerterrein en luchthaven Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking Rotterdam
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Central Parking Rotterdam
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Abdul Kanstul- 20-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ilse Kerkhofs- 20-12-2017 "Altijd Central parking en was hier goedkoper dan bij central parking zelf en reserveren was veel makkelijker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diana - 20-12-2017 "Fijne service, altijd Centralparking voor ons."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Thijssen- 23-05-2019 "Waardeloos!!!! Niemand te bereiken toen we aankwamen op t vliegveld. Uiteindelijk de auto maar zelf op een parkeerplek neer gezet om de vlucht niet te missen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Uiterst tevreden over het aannemen van de auto en het afleveren op de dag van vertrek en aankomst. Locatie is heel goed en is nagekomen zoals geboekt (overdekt). Zal zeker nogmaals gebruik maken van de accommodatie bij een volgende reis via Rotterdam/ The Haque Airport. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Hopstaken- 06-06-2019 "zeer goed fijn geholpen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wil de bijl- 07-06-2019 "gemak dient de mens maar zoveel gemak als hier is wel een heel goed begin vd vakantie bij terugkomst stond de wagen al klaar . instappen en wegrijden ga dit zeker vaker doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "een prima ervaring. even bellen en de auto kan afgeleverd, respectievelijk opgehaald worden. hele prettige medewerkers die erg vriendelijke, duidelijk en behulpzaam waren. wij zullen zeker vaker van deze dienst gebruik maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Niets anders dan lof voor de service. Dit was onze eerste ervaring maar zeker niet de laatste. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harald Mols- 20-07-2019 "De auto werd vriendelijk aangenomen, gecontroleerd en km stand genoteerd. De locatie was perfect. Bij aankomst belden we en stond de auto zelfs al op ons te wachten. We kregen de sleutel meteen en konden na aankomst rond 23.00 dus meteen koffers inladen en naar huis rijden. prijs/kwaliteit dus goed in orde. Wij zijn zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Rotterdam

Op Rotterdam wordt veel gebruik gemaakt van valet parkeren. De parkings moeten daarom extra zorgvuldig met auto’s omgaan. Dat vinden niet alleen jullie als consumenten, maar ook wij erg belangrijk. Zeker omdat er met uw kostbare bezit gereden wordt. Dat maakt het des te belangrijk dat alle aanbieders regelmatig beoordeeld worden. Niet alleen om toekomtige klanten te informeren, maar ook omdat wij bij Vliegen en Parkeren uw verhaal graag horen. Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie namelijk belangrijk. We waarborgen de betrouwbaarheid van onze parkings, maar dit kunnen we niet zonder uw ervaring! Lees daarom op deze pagina alle beoordelingen over onze valet- en shuttle parkeeraanbieders rondom Rotterdam. De cijfers hierboven geven een indicatie over de tevredenheid van voorgaande klanten. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter. De parkeeraanbieders worden beoordeeld op drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Hieronder leest u hoe de recensies over de parkings tot stand komen. Klanten krijgen bij terugkomst een uitnodiging om hun parkeerervaring met ons en anderen te delen. Dit is belangrijk omdat wij zo op de hoogte blijven van parkeerservices, maar ook om toekomstige klanten te inspireren of adviseren. Hierom zijn we blij met iedere recensie. Bij Vliegen en Parkeren geloven we erin dat iedere parking in ons parkingportfolio betrouwbaar is. Maar dit willen wij u niet vertellen, we hopen dat anderen dat voor ons doen. De beoordelingscriteria worden hier nader uitgelegd. Met de variabele stiptheid bedoelen we de wachttijd op de parking. Werd u meteen weggebracht naar het vliegveld of heeft u enige tijd gewacht? Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel gemeten en ook de locatie komt aan bod. Dit tezamen zorgt voor het eindcijfer per parkeergelegenheid. Lees gemakkelijk alle recencsies op onze website bij Parkeren Rotterdam Airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren gaan we samen met onze vliegreizigers op zoek naar hun ideale parking, maar we maken de keuze natuurlijk niet voor hen! We blijven objectief en laten u beslissen welke variabelen het belangrijkst zijn. Wilt u goedkoop parkeren bij Rotterdam, of wilt u een buitengewone parking service? Op de info pagina van parkings vindt u informatie over zowel veiligheids- als servicefaciliteiten en u kunt hier een sfeerimpressie middels foto’s verkrijgen. Deze review pagina biedt een extra mogelijkheid om kennis te maken met de parking. Door middel van beoordelingen weet u wat u boekt en bent u verzekerd van een geschikte parkeergelegenheid bij Rotterdam airport! Wilt u nog meer informatie, of graag een van onze medewerkers spreken? Bel, app of mail gerust onze gratis klantenservice!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )