#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Speed Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
Speed Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
34 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Roel Verantwoord- 20-12-2017 "Snel, netjes en adequaat. Locatie zag er redelijk netjes uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Jaspers- 20-12-2017 "Busje was er bijna direct op de terugweg (5 minuutjes wachten) meneer had ook een leuk praatje in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vizar Demboula- 20-12-2017 "Nette plaats, goed personeel busje reed goed door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja - 20-12-2017 "Aardige man, afspraken werden nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marian van Eeden- 22-05-2019 "Prima geregeld en een stuk voordeliger dan de andere parkeermogelijkheden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Lips- 04-06-2019 "Het parkeerterrein is niet héél makkelijk te bereiken. De prijs viel wel tegen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
edward kruijt- 12-06-2019 "Heel dichtbij ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Prima geregeld! Goede afspraken en zelden zo snel terug bij de auto geweest. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Randag- 06-07-2019 "Bj aankomst stond er gelijk iemand klaar om ons een plek toe te wijzen. Zeer vriendelijke mensen die ons binnen een paar minuten naar de vertrekhal brachten. Bij terugkomst konden we wederom direct instappen. Goed geregeld wij komen zeker terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "top service, niet hoeven wachten en binnen 5 min op het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
john Vollebregt- 12-07-2019 "Top Geregeld!! een aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Super geregeld en vriendelijke mensen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Spooren- 28-07-2019 "Super vriendelijke chauffeur, stipt op tijd, fijne ruime bus met heerlijke stoelen. Echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van Hoof- 29-07-2019 "Goede lokatie. 5 min van vliegveld. Nette vriendelijke en snelle stipte schuttle dienst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marius Van Asperen- 25-08-2019 "Vriendelijke, accurate chauffeur. Mooie bus voor vervoer naar vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerrit Brouwer- 07-09-2019 "Scherpe prijs en een sympathieke en correcte chauffeur. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop van Dooren- 11-09-2019 "Alles perfect geregeld snel naar de luchthaven en snel opgehaald na een telefoontje "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Perfect op tijd, vriendelijk, betrouwbaar, dicht bij vliegveld, voor de deur afgezet. Ik zal een volgende keer weer van deze service gebruik maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Scheerder- 15-09-2019 "Goed geregeld! Stipt met ophalen! Dik tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-09-2019 "Snelle en vriendelijke service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hannemijn van Gaalen- 30-09-2019 "Goede service! Erg goed geholpen. Auto stond nog netjes op ons te wachten na de vakantie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rini Van Zetten- 15-10-2019 "echt super goed!!! auto staat veilig en contact perfect !! afzetten en ophalen volgens afspraak . als we weer gaan vanaf Rotterdam zeker de auto daar heen . mvg van ons !!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitte Brekelmans- 16-10-2019 "Prima en snel vervoer naar en van de luchthaven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Corrie Horstmann- 17-10-2019 "Top geregeld !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alphonsus martens- 21-10-2019 "Geannuleerd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-02-2020 "Het was een goeie ervaring auto goed geparkeerd netjes gebracht en opgehaald van vliegveld ik zal het in de toekomst nog eens doen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Helmert Lokhorst- 22-02-2020 "Prettig ontvangen, correct behandeld, een aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-03-2020 "Uitermate vriendelijk, even bellen en direct opnemen en reactie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-03-2020 "V.erkeerde terugvlucht op afhaalschema. Opgelost Door te bellen. Geen probleem"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marèll Schoenmaker- 17-07-2020 "Heel erg goed geholpen bij speedparking! De locatie lijkt wat achteraf maar is echt prima om je auto te parkeren tijdens je vakantie. Grote complimenten voor de chaffeur die ons naar het vliegveld bracht en weer ophaalde van het vliegveld, erg vriendelijke man die heel behulpzaam is naar je toe. Ik zou SpeedParking zeker aanraden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2020 "Prima service. Aan te bevelen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Koen Van Delm- 19-07-2020 "Aanrader: auto staat op parkeerterrein achter de woning van de eigenaar. Zeer vriendelijke man die u naar de luchthaven brengt met zijn luxe bus. Hij houdt de aankomsttijden van uw terugvlucht in het oog en komt nu ophalen. Bellen was niet nodig. Uitstekende en vriendelijke service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2020 "Prima parkeerplaats en je wordt voor de ingang van het vliegveld afgezet. Enige nadeel is dat de parkeerplaats wat verouderd is en je met een lage auto wellicht wat lastig kunt parkeren. Met een normale auto heb je hier overigens geen last van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2020 "Fijne manier om geld te besparen op het parkeren bij Rotterdam Airport ! Perfect op tijd geholpen door een supervriendelijke chauffeur met gevoel voor humor en beleefdheid. Is een aanrader. Bedankt !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NuParkeren
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
NuParkeren
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
51 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Besselink- 02-06-2019 "Ontvangst van chauffeur mag wel iets vriendelijker. Was ook niet herkenbaar bij wie we moesten zijn...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Schlundt Bodien- 05-06-2019 "Prima organisatie. Alleen bij aankomst op vliegveld wat langer moeten wachten i.v.m. veel auto's die tegelijkertijd moesten worden opgehaald. Maar verder top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "goed alleen.. ..lange wachtijd bei aankomst (met handbagage gaat super snel dus de wacht tijd was iets te lang,,had gewacht dat de auto al daar klaar stond te wachen...maar was niet zo...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeannette Koeken-van Leeuwen- 07-06-2019 "Bij vertrek vanaf Rotterdam AirPort half uur vantevoren gebeld, zoals afgesproken . Er stond niemand klaar , hebben daarna nog een half uur moeten wachten met 2 kleine kinderen bij ons . Moesten dus ontzettend haasten voor de vlucht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-06-2019 "Prima ervaring. Auto snel terug, en in goede staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Correct en snel. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Hennink- 12-06-2019 "Hebben 20 minuten moeten wachten op onze auto bij terugkomst opmerking van de mijnheer was heeft u haast !!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.C.L.G van der Reest- Kolenbrander- 12-06-2019 "Alles alleen maar positief! Duidelijk waar te parkeren en supersnelle service bij het halen en brengen van de auto bij het ophaalpunt ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-06-2019 "Zoals instructie voorafgaand aan bezoek rotterdam airport gebeld, niet een half uur zoals aangegeven maar zelfs een uur vantevoren. Toch krijgen we boze telefoontjes 15-30 minuten voor aankomst dat ze zo lang moeten wachten terwijl we exact op het aangegeven moment arriveren. Bij terugkomst direct gebeld (ze zeiden dat dat niet eens nodig zou zijn omdat ze vluchtinformatie bekijken). Desondanks ruim 40 minuten moeten wachten op een vervelend moment laat op de avond waardoor we pas diep in de nacht thuis waren. Wat mij betreft geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Erg goed geregeld. Geen enkel punt van kritiek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Uitstekende service en vriendelijk personeel. Een aanrader,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aart Keijzer- 22-06-2019 "Zeer goed keurig geholpen . Doen dit al aantal keren. Ga door zo. Gr"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Balten Delhaas- 23-06-2019 "Heel plezierig, we kregen de tip van iemand dat we op deze manier onze auto konden gebruiken in plaats van het openbaar vervoer. Bedankt voor de vriendelijke behandeling. Groet Edith Delhaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "1 dag eerder moeten terugkomen. Na telefoontje werd de auto keurig klaar gezet. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "goede tijdafspraken. snel aanwezig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra de Klerk- 07-07-2019 "Supergoed geregeld ! Bereikbaarheid bij terugkomst was even lastiger. Constant gelijk in gesprek deuntje alsof lijn afgesloten leek doch na 4 pogingen wel response en de auto’s waren er snel ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Fogaras- 10-07-2019 "Op zichzelf was aflever en ophaaldienst netjes en op tijd. Er zijn echter twee negatieve punten die de dienstverlening zwaar negatief/onplezierig maken nl.: - de kilometerstand bij teruggave van de auto was 55km hoger dan bij aflevering - degene die de wagen terugbracht kon daar natuurlijk geen verklaring voor geven en heb gevraagd om e.e.a. na te zoeken en mij daarover te informeren - terugkoppeling is niet gebeurd en bij telefonisch navraag kreeg ik een opgewonden en onbeschoft persoon aan de lijn die alleen maar beweerde dat wat ik zei niet kon ( impliciet mij voor leugenaar uitmaakte) en uiteindelijk gewoon de telefoon ophing. Al met al geeft het geheel een onprofessionele en onbetrouwbare indruk. Als je van de diensten van dit bedrijf gebruik maakt zorg dat je foto's maakt van kilometerstand en formulieren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Toelen Jan- 12-07-2019 "Alles is vlekkeloos verlopen. Bij vertrek konden we onze auto zonder te wachten afgeven. Bij aankomst stond onze auto al klaar zodat we direct terug naar huis konden rijden. Wij zijn super tevreden... TOP service. Gemakkelijker vindt je nergens anders"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theunis Linthof- 14-07-2019 "Zeer tevreden. Alles ging perfect op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick den Dekker- 16-07-2019 "Het duurde zowel bij de aankomst als het vertrek wel erg lang, voordat de chauffeur er was"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Poernanand Kalicharan- 18-07-2019 "De service was perfect. De boekingen een kleine wijziging daarna ging prima. Parkeren blijft een dure hobby maar de service was hartstikke goed. Alles is goed georganiseerd en hele vriendelijke medewerkers. Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Bij aankomst was er iemand nét voor ons die niet gebeld zou hebben, toevallig een zelfde type auto en dezelfde kleur. Misschien toch beter om het kenteken te vragen? Bij terugkomst stond mij auto al klaar, maar was degene die de sleutel bij zich had net weg, waardoor we moesten wachten. Gelukkig had ik de reservesleutel mee en kon de bagage vast in de auto. Al met al "schoonheidsfoutjes", maar ik ga er zeker vaker gebruik van maken!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Gewoonweg waardeloos. Op de heenweg moesten we wachten; de chauffeur was koffie halen en zette deze vervolgens op de motorkap, waarop hij ook het formulier in vulde. Wij hadden het formulier niet geprint; dit doen wij tegenwoordig niet meer, alles staat op je mobiel, waarop de opmerking kwam dat we ons huiswerk niet goed hadden gedaan. Toen ik mijn irritatie liet merken, kreeg ik de opmerking dat ik verwend was zeker? Bij aankomst ruim 35 minuten moeten wachten na het bellen; de parkeerplaats voor valet parking ligt op 1 km afstand. Vervolgens ging dezelfde chauffeur vragen of wij een horloge voor hem konden regelen, die vond hij wel mooi?? Wij hebben regelmatig gebruik gemaakt van valet parking op Eindhoven en Amsterdam, maar dit nog nooit mee gemaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect geregeld! Zowel bij vertrek als bij aankomst stond er iemand/de auto klaar. Erg vriendelijk en behulpzaam!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
marco van ieperen- 29-07-2019 "Top geregeld voor een nette prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Medewerkers zijn vriendelijk, alleen onze auto zat helemaal onder de vogelpoep toen we hem terug kregen. Terwijl ik hem de dag voor vakantie nog gewassen had. Ik heb zelf de vogelpoep de volgende dag bij thuiskomst eraf gepoetst na 3x wassen. Helaas heeft deze vogelpoep er te lang opgezeten, waardoor mijn lak beschadigd is. Ik nog steeds overal vlekken zitten. Daar ben ik niet blij mee helaas. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Prima service, prima geregeld erg tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Alles is goed gegaan. Met mijn auto is slechts een kleine 10 km mee gereden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noor Jansen-Slaman- 14-08-2019 "Perfect. Ik was eerst best wel voorzichtig, omdat ik dacht dat het misschien wel eens een scam zou kunnen zijn. Zou het zo weer doen! Maar 5 min moeten wachten bij aankomst Rotterdam Airport, toen we terug kwamen stond de auto klaar. Met een baby is dit erg fijn, aangezien je meteen op het vliegveld bent. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Denny Nandlall- 16-08-2019 "Helemaal Top! Vriendelijk en optijd. Was me 1e keer, hopen dat het 2e keer ook precies zo zal zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lenno de Vos- 21-08-2019 "Prima geregeld, rondom fotos van de auto gemaakt door de chaufeur en de km stand genoteerd, achteraf maar 7 km gereden . Vriendelijke man ook!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Amal kloppenburg- 23-08-2019 "Goede eerste ervaring. Top service. Ze hielpen zelfs met de koffers inladen. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen telefonisch was bij aan-terugkomst slecht te verstaan, maar hierdoor geen probleem ondervonden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M Marlissa- 25-08-2019 "Heenweg alles prima en snel en accuraat geregeld. Top! Terugweg idem op 1ding na: De auto kwam pas na zo‘n 20 minuten. Dat is niet erg als je het maar weet. Dus met communicatie erover was onze rating nog hoger. Plaats van overdracht is de Kiss en Ride, dat is lekker dichtbij en overzichtelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Boy Schoenmaker - 27-08-2019 "Alles prima verlopen. Er stond iemand klaar om de auto in ontvangst te nemen, kilometerstand werd genoteerd/gefotografeerd en een rondje om de auto gelopen om eventueel al bestaande schades te noteren. Bij terugkomst gebeld toen we de koffers hadden. Na ongeveer een kwartiertje stond de auto voor onze neus. Er stond 6 km extra op de teller van het heen en weer rijden naar het parkeerterrein. Heel erg tevreden dus!!! Aanrader, volgende keer weer!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben Bol- 06-09-2019 "Prima service! Goede communicatie en op afgesproken plaats en tijd gereed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "Prima verzorgd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rachid Ouald Chaib- 11-09-2019 "Op tijd auto opgehaald , vriendelijke man , op de terug weg stond de auto gewoon klaar , prima gasten complement."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrikus Croonen- 24-09-2019 "We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van valet parking en het is ons zeer goed bevallen. De parkeeraanbieder was altijd tijdig op de locatie aanwezig en heeft ons vriendelijk te woord gestaan. Kilometerstand is genoteerd en een film is gemaakt van de auto. Een aanbeveling derhalve voor anderen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-09-2019 "Uitstekend, alleen de plaats om de auto achter te laten was onduidelijk. "Bij de vertrekhal". advies: verander dit in de K&R Kiss&Ride afzetplaats."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ostara babb- 26-09-2019 "Het was snel en prima geregeld.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wj Wennink- 09-10-2019 "5. Sterren alles prima en op tijd geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ria Overdevest- 18-10-2019 " Iets dan lof, auto stond klaar toen wij vliegveld verlieten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sander Chedi- 23-10-2019 "Heel goed, alles ordelijk afgehandeld, km stand OK, net ca. 6 km gereden, van en naar parkeren. Top als zo alle klanten ervaren!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-10-2019 "Niets op aan te merken, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne Fierlafijn- 12-11-2019 "Super vriendelijk en correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Alflen-de Groot- 19-11-2019 "Keurig op tijd, snel en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-02-2020 "Keurige behandeling, op tijd bij vertrek en aankomst. Ondanks dat de aankomst wee uur later was dan gepland."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van Nimwegen- 16-07-2020 "Perfecte ervaring, snel en vriendelijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Air
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Park Air
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
43 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Harrie Hermans- 05-06-2019 "ging heel goed, doen we vaker"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melle Bakker- 14-06-2019 "Alle criteria boven verwachting. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Germaine Kamano- 16-07-2019 "Het is goed tevreden dat ze hebben goed geholpen. Vanwege heb mijn auto pech geweest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Alles was top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
liesbeth konings- 18-07-2019 "Alles correct!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Alles perfect geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-07-2019 "Vooraf altijd een beetje huiverig wat betreft valetparkeren. Op de heenreis en terugreis was alles prima geregeld en binnen 10 minuten stond er iemand. Vriendelijke gasten en slechts enkele kilometers met de auto gereden dus volledig betrouwbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Alles erg goed geregeld en uitermate vriendelijk. Aan iedereen aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Goede service en een vertrouwde indruk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Heel handig en goede service. Was voor ons de 1e keer, maar gaan dit zeker vaker doen. Netjes op tijd en snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Honoré- 26-07-2019 "Vlotte en correcte afhandeling van het parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gunnar Konijn- 26-07-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Kradolfer Kradolfer- 29-07-2019 "We waren zelf iets verlaat en ze belden ons meteen op, heel goed! Locatie bij Airport Rotterdam moesten wij even zoeken, stond anders op het formulier. Is eenvoudig, bij 'Kiss en Ride'. Vriendelijke mensen! Auto stond netjes klaar toen we weer aankwamen (we hadden vertraging, heb ze zelf even gebeld om dat te zeggen)!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Het is een fijne manier van reizen zoals de service nu was. Alles keurig op tijd geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marnix Nillissen- 04-08-2019 "Prima. Vooraf en achteraf precies zoals afgesproken. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Op tijd, vriendelijk, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Prettig geholpen en bij terugkomst stond auto al klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ralph van eijk- 12-08-2019 "Goed geregeld Helaas zat de auto wel vol vogelpoep"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jamal Ghelali- 16-08-2019 "Kort en krachtig,niet goed moest een 1uur wachten op mijn auto bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Veenstra- 16-08-2019 "prima service. medewerker stond op de afgesproken tijd op ons te wachten. keurig de lijst met km stand ingevuld en foto's genomen. bij aankomst ook alles perfect verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.W.F. Romme- 24-08-2019 "Goedkoop, stipt op tijd en keurige afhandeling. Prima, doe ik weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Kramp- 25-08-2019 "prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danielle Veldhuizen- 26-08-2019 "Ik heb, 2 weken geleden, ruim 24 uur van te voren mijn reservering geannuleerd (wat kan volgens de algemene voorwaarden), maar heb daarna niets meer vernomen (ondanks 3 reminders). Dus ben zeer ontevreden over de service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G.R.P. Derkse- 05-09-2019 "Nvt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "Op afgesproken tijdstippen stond er iemand om de auto in ontvangst te nemen en weer terug te geven. Vooraf werden foto's gemaakt van de km stand en de staat van de auto. (het maken van foto's is volgens mij alleen van nut voor de beheerder, want als er tijdens het stallen schade ontstaat kan gewoon een nieuwe foto gemaakt worden. M.i. dienen de gemaakte foto's per mail naar de auto bezitter gestuurd te worden zodat beide partijen in bezit zijn van dezelfde foto's)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
bastiaan jongstra- 08-09-2019 "gewoon uitstekend"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-09-2019 "Aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja van Ooyen- 14-09-2019 "Alles perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen van Boekel- 19-09-2019 "We kregen de auto beschadigd terug. Vervolgens wekenlang geen reactie op mails, telefoontjes en klachten. Na 5 weken eindelijk reactie: aansprakelijkheid wordt afgewezen. Maak geen gebruik van dit bedrijf!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "Prima bedrijf inzake valet parking. slechts positieve ervaringen. suggestie: geef bij de locatie Rotterdan concreet Kiss and Ride plaats aan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.M.J. Tuerlings- 29-09-2019 "Goed adres aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meindert Kap- 14-10-2019 "Werkelijk TOP"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roelof Veenhof- 27-10-2019 "Top, persoon stond er bij aankomst, nette overdracht met km stand en foto’s. Bij terugkomst stond alles weer in gereedheid. Echte aanrader. Ga zo door. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "prima service !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo van Beuningen- 05-11-2019 "Prima service. Onderweg een half uur voor aankomst gebeld en op de parkeerplaats werden we opgewacht. Alles verliep vlotjes en vlekkeloos. Bij terugkomst, zoals afgesproken direct na de landing gebeld en toen we bij de parkeerplaats aan kwamen was de chauffeur er met onze auto binnen 5 minuten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R. van der Lee- 18-02-2020 "het afgeven van mijn auto op de luchthaven van Rotterdam en het ophalen van mijn auto was allemaal perfect geregeld, hiervoor nog hartelijke dank met vriendelijke groet, Riny van der Lee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harri van Dun- 20-02-2020 "De service was perfect als klant hebben we niet moeten wachten Bij aankomst stond de chauffeur reeds te wachten Hij belde zelf met de vraag hoe laat we dachten te arriveren En bij thuiskomst stond de auto keurig netjes klaar met de chauffeur voor overdracht van de sleutels Slechts 7 km is er met de auto gereden Onze complimenten "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2020 "Keurig op tijd, vriendelijke chauffeurs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pilo Peerlings- 13-07-2020 "Echt een perfecte organisatie. Zowel bij vertrek en bij aankomst niet een minuut hoeven wachten. TOP!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Spinhoven- 22-07-2020 "Vertrek geen problemen maar bij terugkomst zeker een half uur moeten wachten voordat mijn auto pas voor kwam rijden. Verder heeft er iemand aan mijn knop voor hoogte instelling gezeten waardoor ik op de rijksweg ineens terug moest naar 70 km per uur omdat anders de auto zo blokkeren. Dus geen goede ervaring deze eerste keer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2020 "Goede ervaring. Vriendelijk personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MElyin Vargas- 08-08-2020 "Goede service en Super snel! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Easy Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emanuel kuba- 20-12-2017 "Optijd maar de chauffeur had wel haast merkte ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Valet zoals ik het had verwacht, netjes optijd herkenbaar en goed bereikbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Reinink- 20-12-2017 "Beleefde medewerker en hielp nog met de koffers. Doen wat ze zeggen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mission Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Mission Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Garant Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Garant Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
45 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 12-09-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 12-09-2018 "Fijne en betaalbare service bij Rotterdam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Blom- 23-06-2019 "Hebben voor het eerst bij hun geboekt, goede prijs voor valet parkeren., maken foto's van je auto en bij terug keer vragen zij ook je auto goed te controleren. Kort om goede service en vriendelijk. Advies aan hun stuur de gemaakte foto's op naar de eigenaar van de auto na terug gaven van de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemarie Post- 28-06-2019 "Top service! Kan ik iedereen aanraden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny Weijers- 01-07-2019 "heel goed doe het de volgende keer zo weer prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andrea bernardini- 01-07-2019 "Sharp, friendly. Excellent service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joost peeren- 02-07-2019 "prima keurig geholpen,en geen rare km afwijkingen bij dit bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-07-2019 "Alles precies volgens afspraak verlopen. Vriendelijke chauffeur. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Zeer goed! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Bij het vertrek was een extra telefoontje nodig omdat we niet werden opgewacht, maar dat werd met enkele minuten geregeld. Ondanks ruim 1,5 uur vertraging bij terugkomst troffen we een vriendelijke medewerker en konden we snel op weg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Stipt, vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paolo Seijsener- 22-07-2019 "Transparante en heldere site. Eenvoudig boeken. Eigen auto voor de deur van het vliegveld opgehaald en gebracht, tegen een hele goede prijs. Super stipt (Bij ophalen en brengen stond men al te wachten) , super vriendelijk (helpen met koffers). Complimenten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Top: op tijd, voor de deur en vriendelijk. Een volgende keer weer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "prima afhandeling. Om te herhalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo Leene- 08-08-2019 "Prima service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "In één woord: perfect! Alles conform afspraak. Vriendelijke en correcte medewerkers. Zeer dicht bij in/ uitgang. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas van Erve- 10-08-2019 "Zowel bij vertrek en aankomst zij we zeer vriendelijk ontvangen op de luchthaven door de medewerker van Garant parking. Auto gecheckt met foto's en kilometerstand, prima! Na een belletje snelle service met ophalen en brengen van de auto en ook hierbij geen problemen. Alles bij alles een prima ervaring met Garant parking en zeker een aanrader voor eenieder!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike Vervoort- 13-08-2019 "Zeer tevreden en ondanks vertraging om middernacht geland en auto kwam aanrijden toen we naar buiten liepen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Zeer goed en accuraat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Perfecte service! Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "heel erg makkelijk. als je bij de kofferband staat bel je dat je bent geland. en als je buiten komt staat je auto weer klaar voor je.ik ben heel erg tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "Gewoon een prima service !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Steen- 19-08-2019 "Eerste keer met Garant Parking en erg tevreden. Zeer vriendelijke service en keurig op tijd zoals afgesproken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Alles prima geregeld...goed telefonisch contact en de auto stond op tijd bij de luchthaven Rotterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Grace Karijodikromo- 20-08-2019 "Niks op aan te merken, Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Helemaal top! Bij aankomst op de luchthaven werden wij al opgewacht. Netjes werden er foto's van de auto gemaakt. En nadat wij aankwamen gebeld en we kwamen tegelijkertijd aan bij de afgesproken tijd. De km stand werd nagekeken en er werd weer een rondje om de auto gelopen. Super ervaring die ik zo weer zou doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
S.F. van der Laan- 21-08-2019 "Topservice ! Doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joost Lowenthal- 27-08-2019 "Zeer vriendelijk. De beloofde 10 minuutjes werden er ruim 20 bij terugkomst. Het adres waar de auto ingeleverd moet worden is Gatwickbaan en niet airportplein zoals op de reservering staat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "Prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Veldhuysen- 05-09-2019 "Ging heel vlot . Vriendelijke medewerker die ons hielp met uitladen bagage. Ook bij het ophalen stond de auto al klaar. Volgende keer gaan we dit weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Loomans- 09-09-2019 "Zeer tevreden! zeker een aanrader. Helemaal ontspannen op vakantie gegaan. 10/10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
reinier mol- 09-09-2019 "Voor alles een 10 maar vooral bijzonder vriendelijk!!! Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion van Erp van der Heijden- 11-09-2019 "helemaal tevreden, kunnen het iedereen aanraden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "Goede services .netjes en secuur. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annette Sluijter- 16-09-2019 "Alles volgens afspraak verlopen. Prima en vriendelijk personeel. Bood zelfs aan de koffers in de auto te laden nog nooit meegemaakt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.C. (Adrie) Cornelisse- 20-09-2019 "De auto werd keurig op tijd opgehaald en weer teruggebracht door vriendeljkk personeel. Voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Ferdek- 20-09-2019 "Great service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-09-2019 "Topervaring! Direct aanwezig om de auto te halen bij aankomst op vliegveld voor vertrek en bij terugkomst na twee weken stond de medewerker met de auto al klaar. Niets op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud van Doesburg- 27-09-2019 "Zij voldoen volledig aan hun verplichting. Wij kunnen iedereen aanraden in zee te gaan met Vliegen en Parkeren! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Half uurtje voor aanvang gebeld en doorgekregen dat we de auto naar de Kiss & Ride konden rijden. Amper paar minuutjes gewacht op een vriendelijke jongeman die een aantal foto’s van de auto maakte, kilometerstand heeft genoteerd en de auto onder z’n hoede nam. Bij terugkomst gebeld en tot onze verrassing stond de auto al klaar omdat ze het vluchtschema netjes in de gaten hadden gehouden. Zeker aan te bevelen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Stevens- 02-10-2019 "Prima en professioneel geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
D. de Jong-van Dijk- 16-11-2019 "Probleemloos,behulpzaam,correct,goedkoop, daarom een dikke 10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elbert van Esveld- 18-11-2019 "Geen telefonische bereikbaarheid ondanks 10x bellen (vooraf) Geen chauffeur gezien. Schande "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-12-2019 "Alles klopte zoals gewenst én afgesproken was! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Schmidt- 06-02-2020 "Prima geregeld bij luchthaven Rotterdam. Na een telefoontje stond de chauffeur klaar om de auto mee te nemen. Bij aankomst was de wagen binnen 5 minuten voor de deur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cruise Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.4 Goed
Cruise Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 23-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valet Parkeer Service
Bekijk foto's
Beoordeling
9.8 Top!
Valet Parkeer Service
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
159 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 28-07-2019 "Alles prima verlopen. Tot de volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Vriendelijk en stipt. Voor ons de eerste keer, zonodig maken we er opnieuw gebruik van "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renee Berends- 31-07-2019 "Zeer goede en vriendelijke service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Timmer- 02-08-2019 "Zeker een aanrader. Goede service prima prijs..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harma jacobsen- 02-08-2019 "Netjes, snel, en betrouwbaar. Minpunt er zat veel vogelpoep op de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique van den Bor- 03-08-2019 "Helemaal top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald van de Geer- 03-08-2019 "Het was een waar genoegen om met Valet Parkeer Service te werken. Doen wat ze beloven. TIP. Eerst kijken waar de auto geparkeerd staat als je hem terug brengt. Auto had onder een boom gestaan en er zat ook na het afspuiten nog behoorlijk vogelpoep op. Volgende x zou ik zo weer voor Valet Parkeer Service kiezen!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Prima geregeld, goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.K. Hromadka- 04-08-2019 "Heb mijn auto terug gekregen met smerige witte verontreiniging op de lak. Waarschijnlijk vogelpoep. Heb dat ‘s avonds niet gezien omdat het donker was. Heb heel veel moeite gehad om de shit de volgende dag te verwijderen. Geen aanbeveling. Overigens stiptheid en vriendelijkheid personeel in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lie Chen Ong- 04-08-2019 "Enorm tevreden, heel erg klant gericht, persoonlijke service! Wij zijn fan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De eerste keer de exacte locatie vinden was even wat lastig maar met telefonische hulp zijn we er gekomen. En bij terugkomst stond de auto al klaar. Weiniggereden kilometers op de teller. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoek Meurs- 07-08-2019 "We zijn erg tevreden. Auto werd snel nadat we op het vliegveld waren overgenomen en stond al klaar toen we weer terugkwamen. Vriendelijk personeel. We doen dit een volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "geweldige service; vriendelijk, heel dicht bij de vertrekhal en stipt op tijd. En dat alles voor een prima prijs. Echt super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julianne Verreijken- 08-08-2019 "Hele goede ervaring gehad. Vriendelijke mensen en op tijd. 1 minpuntje: toen we belde voordat we de auto af gingen geven, kregen we een “mailbox is vol” melding. Dat is niet prettig om te horen omdat het dan lijkt alsof er niemand komt. Gelukkig na 3 maal bellen wel iemand gesproken en is het goed gekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Pippel- 09-08-2019 "Netjes en prima alles op tijd verzorgt. Contact zoeken was erg makkelijk met het opgegeven tel nummer waarop ze altijd bereikbaar zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis van der Zaag- 09-08-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Mijn auto echt voor de ingang neergezet en samen de kilometerstand opgeschreven en foto's gemaakt van de auto. Omdat mijn auto een gps system had kom ik hem vanuit mijn vakantie adres volgen . Hij stond 3 kilometer verder en is tijdens mijn vakantie niet verplaatst. Bij terug komst hadden wij 3 uur vertraging en dan wil je na de koffers ophalen snel naar huis. De auto stond klaar en koffers er in en kon gelijk wegrijden. We zouden eerst op p3 willen parkeren maar daar was geen plek op onze datum. Achteraf was dit ook nog een stuk goedkoper. Maar is het wel een stap om je auto af te geven maar door mijn gps heb ik kunnen zien dat ze het netjes gedaan hebben en zal ik mijn volgende vakantie weer op deze manier doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van der Heijden- 11-08-2019 "Geweldig goed geregeld nog nooit zo fijn geregeld dikke 10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Durk Van Loon- 12-08-2019 "Goede service, fijne communicatie, het voldeed aan mijn verwachtingen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "De chauffeur stond al gelijk klaar en was erg duidelijk waar we heen moesten ,dat was met de terugweg ook zo (we belde,maar hij stond eral met onze auto)echt perfect, echt een aanrader. De man was ook erg beleefd, stopte zelfs de koffers in de auto,toen ik de auto controleerde.dit gaan we zeker vaker doen.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert van der Linden- 17-08-2019 "Bij vertrek gebeld dat we eraan kwamen. We moesten wel even wachten bij de luchthaven voordat iemand kwam opdagen voor de auto. Na nogmaals een aantal keer gebeld te hebben kwam een vriendelijke jongen die zijn excuses maakte en aangaf dat het buitengewoon druk was ( logisch in het hoogseizoen). Onze auto werd nagelopen op schade en nadat de kilometerstand was genoteerd op een formulier waarvan beide partijen een exemplaar krijgen konden we onze reis aanvangen. Bij terugkomst in Nederland wederom contact opgenomen met Valet Parkeer Service dat we gearriveerd waren en bij de bagageband stonden. Hierbij kreeg ik te horen dat de auto al klaar stond dus nadat we onze bagage hadden konden we direct instappen en richting huis rijden. Ook nu werd weer keurig de auto nagelopen op schade en de kilometerstand gecontroleerd. Kortom een prima aanbieder en een aanrader!!!! Volgende vakantie zal ik zeker weer gebruik maken van deze aanbieder "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Šaćira Ganić- 17-08-2019 "Super goede service! Een aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerry Mahadewsing- 17-08-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Best spannend om je auto mee te geven aan een vreemde, maar prima ervaring gehad. Erg vriendelijk personeel, vrolijk en ze waren er zowel op de heen- als terugweg erg snel. Het enige wat ik eng vond is dat er gezegd werd dat ze niet verantwoordelijk waren voor kleine krasjes. Gelukkig geen last van gehad, maar ik vraag me af of het inderdaad zo is, want dan vind ik dat toch wel een dingetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Alles verliep goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "bij aankomst duurde het wat lang voor de medewerker er was, ongeveer een kwartier, maar zeer vriendelijk en voorkomend. Bij terugkomst stond de auto al klaar, heel fijn. 7 kilometer mee gereden, perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ento Wassenaar- 20-08-2019 "Prima, geregeld ze nemen meteen telefoon op, als je belt en ze zijn aardig en behulpzaam."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Perfecte, nette service, vriendelijk, stipt en vooral een veilige plek voor de auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Prick van Wely- Beswerda- 23-08-2019 "Gewoon perfect. Valet parkeren is wel een issue de laatste tijd ivm joyriding en of schade. Maarrrrrr bij valet parkeer service gewoon top en betrouwbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark van den Berg- 24-08-2019 "Uitstekende service. Zowel bij vertrek als aankomst niet hoeven wachten. Hele vriendelijke chauffeurs. Volgende vakantie hoeven wij niet verder te zoeken naar een valet parkeer bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob de Bruin- 24-08-2019 "Keurig op tijd en snel de auto afgeleverd en bij terugkomst weer klaar stond om te ontvangen. De kilometerstand wordt gecontroleerd en de staat van de auto. Dit wordt genoteerd en bij terugkomst wordt dit wederom gedaan door een zeer vriendelijke en beleefde medewerker. Kortom een service die ik iedereen kan aanbevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel speelman- 25-08-2019 "Heel fijn dat de auto direct klaar stond toen we met de koffers aan kwamen lopen. Als je weer terug komt van vakantie wil je graag direct naar huis en dat kon nu mooi."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Spek- 26-08-2019 "perfect geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Prima service. Vriendelijke jongeman. Alles netjes geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
roald van der heide- 28-08-2019 "nauwelijks moeten wachten (onze heenreis 10 min max) en op terugreis stond de auto klaar - telefonische bereikbaarheid is goed - 10 gereden met auto om te parkeren. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-09-2019 "Prima geregeld, kwamen afspraken na. Bij terugkomst stond auto reeds klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carolus ludovicus adrianus jongeneelen- 05-09-2019 "alles zeer stipt en super vriendelijk ,uitemate tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Ravelli- 06-09-2019 "Met alle recente heisa omtrent Valet parking ( op Schiphol) toch een beetje sceptisch t.a.v. mijn boeking maar kan niet anders zeggen dat dit een prima ervaring was. De medewerker was op tijd op de juiste locatie om mijn auto over te nemen en ook bij terugkomst weer terug te geven. De medewerkers waren vriendelijk, netjes en professioneel. Mijn complimenten en ik ga hier zeker in de toekomst meer gebruik van maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Prima service. Vooraf worden foto's gemaakt van de auto, achteraf controleer je de km stand. 7 km mee gereden. Top dus! Alleen gebruikt om echt naar de verblijfplaats te rijden. Kosten van de service waren oké in vergelijking met anderen. Dezelfde jongen als waar we de auto aan afgaven, kwam m ook weer brengen. Stond al klaar toen ik belde. Ik vind het prima geregeld, een volgende keer kies ik dezelfde partij!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "correcte behandeling, er was slechts 3 km met onze auto gereden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna van Vliet- 13-09-2019 "Prima ervaring. Had alleen wat moeite om de afgeefplek te vinden en kwam zo op verkeerde plek terecht. Maar die is nu gekend en ik doe het zeker volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Lens- 13-09-2019 "Top service voor een prima prijs. Op de heen reis paar minuten gewacht op de chauffeur en op de terug weg stonden ze al klaar. + 9 km op de teller"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robèrt Beuting- 15-09-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Van den Hoven - 16-09-2019 "Super Service en correcte afhandeling. Er was met mijn auto 5 km gereden Van het vliegveld Rotterdam naar de parkeer gelegenheid . Dit is wat anders dan de tv uitzendingen over schiphol .Volgende keer altijd weer Ik dank U zeer hartelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
juut van der kloof- 18-09-2019 "Superservice! Keurig nette jongens die onze auto haalden en brachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-09-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-09-2019 "echt top. niet hoeven wachten. vriendelijk. voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
eddy jansen- 20-09-2019 "Mijn ervaring met de mensen was méér dan positief. Zelfs bij de vertraging van de terugvlucht vanuit Split naar Rotterdam waarbij de luchthaven van Rotterdam ondertussen gesloten was en wij genoodzaakt waren om via Schiphol te landen en daar met de bus naar Rotterdam werden gebracht was het voor de medewerkers zelfs géén enkel probleem om de sleutel van onze wagen rond 04.00h in de ochtend persoonlijk naar de parking te brengen. Zij hadden zelf al opgemerkt dat de terugvlucht problemen kende en stelden ons meteen gerust dat alles in orde zou komen en hoe. Hamza stond ons doodleuk op te wachten in Rotterdam en met een big smile overhandigde hij ons de sleutels en wenste hij ons nog een leuke thuiskomst. Wat een pracht kerel. Zijn collega die ik s'nachts mocht opbellen zodat hij Hamza kon verwittigen is me de naam ontgaan maar hopelijk lees je dit en dikke pluim jongens. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Grace Sellier- 22-09-2019 "Prima en strak geregeld! Een aanrader. Betrouwbaar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aad Van den Ende- 22-09-2019 "gewoon goed, afzetten en ophalen voor de uitgang nog beter"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Boer- 23-09-2019 "Volgende keer weer. Kan ik iedereen aanraden. Ga voortaan meer van R'dam dan van Schiphol vliegen, hoewel dat dichter bij is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "perfect - goede en nette service. We waren vertraagd op de terugvlucht, maar dat was geen enkel probleem. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan van der Borst- 26-09-2019 "Perfecte service en snelle afhandeling en keurig op tijd aflevering en ophalen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dennis Kappen- 28-09-2019 "Perfecte en snelle service. Wij gaan in het vervolg weer gebruik maken van de valet-parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion de Goederen- 29-09-2019 "Fijn, vriendelijk en komt afspraken na!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Floor van de Wiel- 29-09-2019 "Prima service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-09-2019 "Stipt op tijd! Vriendelijke benadering. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van der Valk- 30-09-2019 "Snel en deskundig. Mogelijk meer duidelijkheid vooraf waar auto bij vertrek kan worden afgegeven. daar moest ik nu zelf over bellen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-10-2019 "Zeer goede service, snel en correct. Auto stond al netjes klaar toen wij belde dat wij de koffers hadden. Volgende keer gewoon weer, wanneer wij vanaf Rotterdam vertrekken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Prima op tijd locatie voor afgeven en ophalen goed parkeren op korte afstand zal zeker volgende keer weer gebruik maken van deze service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Hanegraaf- 03-10-2019 "Ik zeg de volgende keer weer!!! Was prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Shafiek Jaggoe- 03-10-2019 "Uitstekend!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Max Koning- 04-10-2019 "Goede service, geen klachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Tempel- 05-10-2019 "Prima bedrijf Valet Parkeer Service! Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Auto staat al klaar als je het vliegveld verlaat in Rotterdam!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Door dat we zo snel de koffer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Prima ervaring met deze aanbieder. Samen foto gemaakt van kilometer stand. Bij terugkomst stond de auto al klaar en samen weer de kilometerstand gecontroleerd. Zeer vriendelijke medewerker. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "Super. Alles perfect geregeld. En met terug komst stond de auto al klaar. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carla van den Puttelaar- 08-10-2019 "Een zeer positieve ervaring met deze parkeerservice. Het enige jammere is dat de auto blijkbaar onder een boom heeft gestaan en daardoor met vogelpoep en hars van de boom was bedekt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk de Haas- 08-10-2019 "Perfecte dienst netjes op tijd en heel beleefd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A J Arts- 09-10-2019 "De service was helemaal top . goed geregeld en alles volgens afspraak. zeker voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "De derde keer gebruik gemaakt van Valet parking. Keurig netjes. Niets op aan te merken. Alleen vind ik het toch nog een stuk lopen naar de vertrekhal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laura Tukker- 11-10-2019 "Alles echt top verlopen. Op het vliegveld aangekomen stond er al iemand op ons te wachten. En bij terugkomst een belletje doen zodat ze weten dat je geland bent, en zodra we de koffers hadden en naar buiten liepen stond de auto alweer klaar. Super aardig en vriendelijke jongens. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 "Prima op tijd (beide keren)!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-10-2019 "Netjes en snelle afhandeling. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-10-2019 "Was uitstekend allemaal , op tijd , heel vriendelijk en correct !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcus Mollekens- 13-10-2019 "Correct op tijd zoals beloofd. Auto in perfecte staat terug gevonden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M. Kruitwagen- 13-10-2019 "Prima en alles zoals afgesproken. Volgende keer weer!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Niels Luijben- 14-10-2019 "Hebben een 10 min moeten wachten bij aankomst, geen probleem. vriendelijk personeel. terug stond de auto al klaar waarbij de medewerker vroeg of ik de kilometerstand even wilde controleren, en die klopte prima. ook heel vriendelijke medewerker. prijs was goed €74.50 voor 11 dagen, vind ik heel netjes. zou het zo weer doen bij deze aanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remi Moons- 14-10-2019 "keurig op tijd en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "Heen was de parkeerder te laat door drukte op de weg, terug stond de auto klaar was perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk te Brinke- 16-10-2019 "vriendelijk en uiterst vlotte en nette afhandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arie van lierop- 17-10-2019 "Goede ervaring.alleen nog even vermelde dat op kiss n ride afgesproken moet worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Looij- 17-10-2019 "Eerder al bij jullie geweest en wederom tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Frie- 17-10-2019 "Maak bij vertrek een afspraak waar de auto bij terugkomst staat. Verder alles Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop de Winter- 18-10-2019 "Top service ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anja Peterse- 20-10-2019 "Keurig volgens afspraak, nette en vriendelijke mijnheer en niet te duur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Van zweden- 20-10-2019 "Prima gegaan niet lang gewacht.nette jongen hielp nog mee koffers in auto zetten.topbedrijf.volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Prima ervaring met deze aanbieder. We werden tijdig opgewacht door de medewerker, er werd me gevraagd om een foto te maken van de kilometerstand en ik kon me vanaf de kiss&ride naar de vertrekhal begeven. Bij terugkomst stond de auto netjes op tijd op mijn te wachten en werd me gevraagd om met de gemaakte foto de kilometerstand te controleren. Er was 6 km mee gereden dus ook goed. Aanrader dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "locatie zou beter kunnen, dichter bij ingang /uitgang terminal gebouw zou beter zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeffrey Bindels- 22-10-2019 "Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerco van Beelen- 22-10-2019 "snelle en goede hulp voor een mooie prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
hans v. sambeek- 22-10-2019 "ik ben erg tevreden over de service, ik heb nog geen minute hoeven te wachten, super !!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-10-2019 "Prettige en snelle afhandeling van zowel vertrek als aankomst!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Perfect, extra controle of ik de eigenaar van de auto wel was. Kon niet beter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "Het was voor ons de eerste keer dat wij Valet Parkeer Service gebruikte, maar het is ons heel goed bevallen. Keurig op tijd bij aankomst en toen wij weer aankwamen op Zestienhoven. Onze auto prima in orde. Goede service. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Suzana Schneider - 27-10-2019 "Prima service en voordelig geprijsd. Volgende keer alweer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martien De Groene- 29-10-2019 "Was prima geregeld. Er stond bij aankomst chauffeur klaar, weinig formaliteiten dus snel weg en bij aankomst stond de auto na gebeld te hebben zelfs al op de parkeerplaats die dichtbij de terminal ligt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marvin Bruijstens- 30-10-2019 "Prima service. zeer vriendelijke en behulpzame contactpersoon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert van Engelen- 01-11-2019 "Prima service, niets op aan te merken. Bij terugkomst heel even moeten wachten (10 minuten) maar kan daar mee leven, zijn tenslotte niet de enigen die van hun service gebruik maakten. Misschien kunnen ze de vluchten in de gaat houden en desbetreffende auto's alvast klaar zetten in het vervolg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Heemst- 02-11-2019 "Super makkelijk om je auto voor de deur af te geven en zelf zo het vliegveld in te lopen. Zowel telefonisch als bij het ophalen en brengen van de auto vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ze verplichten je even de km-stand te checken bij afgeven en ophalen wat keurig is. Zowel bij brengen als halen niet hoeven wachten op de auto dus soepeler had niet gekund. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lesley Cross- 05-11-2019 "Geweldig!!! Snel en super makkelijk. Ik ga het zeker nog een keer reserveren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F Stallaert- 05-11-2019 "Zeer aan te bevelen. Correct en vriendelijk behandeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Schippers- 11-11-2019 "Wij maken eigenlijk altijd gebruik van valet parking als wij gaan vliegen aangezien onze hond (erg groot) altijd mee gaat op vakantie en hij noodgedwongen in een bench moet. Wij hebben nu voor de eerste keer gebruik gemaakt van ’Valet Parkeer Service’ en ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig was!! Super aardige nette jongen bij vertrek en aankomst, normaal moet je altijd bellen en nog even wachten voordat er iemand komt maar deze keer stond hij al netjes op ons te wachten op de kiss en ride parkeerplaats, bood ons tevens nog aan te helpen met de koffers en de bench, echt geweldige service!! Ga bij onze volgende trip zéker weer gebruik maken van hun service, echt een aanrader!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
leo uittenbosch- 21-11-2019 "Fantastische service. Personeel zeer correct en hulpvaardig. alles op tijd. volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "Heerlijke service op Rotterdam. Snel ter plaatse bij vertrek en auto stond zelfs al klaar bij terugkomst. Netjes met vaststelling van gereden kilometers. Vriendelijke mensen en goed betaalbaar. Aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "Erg tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter van de Giessen- 11-12-2019 "Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van Vliegenenparkeren op Rotterdam The Haque Airport. Stipt op tijd. De prijs is redelijk en er was slechts 7 km mee gereden. Perfect. Zal zeker de volgende keer weer van hun diensten gebruik maken. Nogmaals hartelijk dank."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-12-2019 "Voor ons was dit een allereerste kennismaking en alles verliep simpelweg perfect. Een vijftal keren per jaar -wij zijn tachtigers- vliegen wij naar de Algarve. Mede door deze ervaring met het valet parkeren hier, gaan wij proberen zoveel mogelijk via luchthaven Rotterdam naar Faro te vliegen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Driss Laukili- 13-12-2019 "Top service en top gozer in alle vertrouwen omgegaan met de auto, chapeau!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben Kooistra- 23-12-2019 "Voor deze prijs een top service. Snelle service bij het afgeven en ophalen van de auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick Van der Mei- 27-12-2019 "Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Vliegen en Parkeren Rotterdam. Ideaal om bij P&K je auto op te laten halen en na de vakantie weer op te pikken! Zelfs de bagage wordt uit- ingeladen. Daarnaast was zowel op de vertrekdag als op de aankomstdag de benadering van de medewerkers erg correct en vriendelijk!! Zeker een reden om, indien mogelijk qua bestemming, vanuit Rotterdam te vertrekken????✈️????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-12-2019 "Nette service. Snelle afhandeling. Vriendelijke, servicegerichte medewerker, hulp bij de koffers. Onze auto stond bij terugkomst al klaar. Foto km stand ter controle. Je moet een foto nemen van de km stand bij vertrek, bij aankomst wordt de foto gecheckt. Een 10!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-12-2019 "Prima service. Aaardige en behulpzame medewerkers!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-01-2020 "Zeer goede ervaring! Ophalen en afleveren van mijn auto ging bijzonder snel. Bij terugkomst stond m’n auto klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-01-2020 "Perfecte service en scheelt een hoop tijd en geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kevin Dijkers- 06-01-2020 "Prima service, alles goed geregeld en geholpen met bagage! top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nelly Van Ginkel- 11-01-2020 "Super geregeld, dichtbij vertrekhal. En het kost bijna geen tijd. Snelste manier om te reizen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-01-2020 "Zeer betrouw baar en netjes op tijdt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Anker- 20-01-2020 "Top , prima op tijd , vreindelijke, spontane gasten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mariska van den Berg- 29-01-2020 "Prima service, bij aankomst heel even weten wachten omdat ze nog met een andere klant bezig waren, maar dat kan gebeuren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Boogaard- 04-02-2020 "De vriendelijke man staat keurig te wachten en legt uit wat er gaat gebeuren. Even km stand op foto zetten en klaar zijn we. Bij terugkeer na landing gebeld en hij staat er weer met de auto. teller 5 km gereden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maurice Jong- 09-02-2020 "Perfect geregeld en chauffeur stond al klaar dat ik geland was"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cor van Leeuwen- 09-02-2020 "Super service, zowel bij vertrek als aankomst stond de chauffeur er al. Hele vriendelijke man die goed voor onze gezorgd heeft. TOP! Tot in mei, dan gaan we weer vliegen. ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnoud Weijers- 13-02-2020 "Uitstekende mogelijkheid om zonder zorgen en gemakkelijk te parkeren bij vertrek vanaf vliegveld Rotterdam/ Den Haag. Vriendelijke, stipte service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Looij- 16-02-2020 "Wederom een heel prettige ervaring. Keurig op tijd en zeer vriendelijk. Zeker volgende reis weer bij hun parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Woudenberg- 19-02-2020 "We hebben voor de eerste keer van de service gebruik gemaakt en ze stonden netjes bij kiss and ride te wachten. Ook terug reis ontvangst was zeer snel en er waren 6 hele KM met de auto gereden. Super!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans van Unnik- 19-02-2020 "Deze parkeeroplossing is helemaal top en zeker "waar voor je geld" Enig minpuntje was dat we een paar minuten hebben moeten wachten bij vertrek. Volgende keer doen we het zeker opnieuw!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gina Bertsch- 20-02-2020 "Super, een vette 10"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-02-2020 "Prima en snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Boukema- 24-02-2020 "Bijzonder tevreden over deze goeie service. Heel aardige jongen die de auto haalde en bracht, alles keurig op tijd en vlakbij de ingang van het gebouw. Ik ga dit zeker weer doen en raad het iedereen aan! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-02-2020 "bij aankomst 5 minuten te lang wachten; bij aankomst perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mehmet Kozan- 26-02-2020 "Goede service tegen een lage prijs, echt een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-02-2020 "heel tevreden!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Uittenbosch- 29-02-2020 "fantastische organisatie alles perfect volgende keer weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Feike Elgersma- 03-03-2020 "Geweldig snelle service en binnen 5 minuten me auto op locatie. Op naar de volgende keer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Víctor Tezanos- 10-03-2020 "TOP!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Niicolaas van der valk- 10-03-2020 "Zowel de vooraanmelding bij vertrek en terugmelding voor parkeren auto op Rotterdam The Hague Airport verliep voortreffelijk . Geen minuut wachttijd en zeer voorkomend personeel. Een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-03-2020 "Prima geregeld, niet hoeven wachten. Auto voor de deur ingeleverd en bij terugkomst stond die al op ons te wachten. Prima service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-03-2020 "was supersnel ter plaatsen, erg vriendelijk en hielp ook met het inladen van de koffers, gewoon top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fokke Linssen- 13-03-2020 "Perfecte timing. We konden de auto direct afgeven. Omdat wij onverwacht eerder terugkeerde naar Rotterdam The Hague Airport moest er door vliegen&parkeren snel gehandeld worden en dat hebben ze gedaan, ondanks het feit dat zij hun melding pas een half uur van tevoren kregen. Weer stipt op tijd. Chapeau en een 10+!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-03-2020 "Prima service, keurige mensen. Auto bij terugkomst op Rotterdam pico bello in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-03-2020 "Goed en snel geregeld. Er is maar 6 kilometer met mijn auto gereden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Glenn van der Heijde- 29-03-2020 "Vanwege de 'Coronacrisis' gingen onze vluchten naar/van Spanje niet door. Heb 1 dag voor vertrek Valet Parkeerservice geannuleerd en kreeg binnen een paar dagen geld (na aftrek van een paar Euro's) op mijn bankrekening terug. Voelt voor mij dermate betrouwbaar dat ik in de toekomst zeker vaker gebruik van Valet Parkeerservice wil maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2020 "Prima service en niet hoeven te wachten. Hielp met de koffers, overdracht sleutel op hygienische manier. Gewoon prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christelle REALE- 13-07-2020 "Very good and efficient, perfect solution, cheaper than normal parking !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2020 "Super goede service, vanaf nu allen nog meer gebruik maken van vliegenenparkeren.nl"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erica Dijkstra- 16-07-2020 "Hele goeie service..we waren te vroeg ter plaatse maar zijn heel goed geholpen..zijn zeer correct en helpen je goed.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stany Nielandt- 17-07-2020 "Top service, een echte aanrader!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anna Smit- 18-07-2020 "Fantastisch, netjes op tijd en goede communicatie! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerry Thannhauser- 21-07-2020 "Wij waren positief verrast! Doordat je de laatste tijd wat negatieve dingen hoort over valet parking was het toch spannend om onze (nieuwe) auto achter te laten. Vlak voor aankomst gebeld en toen we aankwamen stond er een nette, vriendelijke jongeman op ons te wachten. We namen alles even door en hebben foto's gemaakt van de auto en de kilometerstand. De koffers werden uitgeladen en wij konden heerlijk op vakantie. Bij terugkomst even gebeld en toen kregen we te horen dat de auto al klaar stond. Hoe fijn is dat. Er was 13 km mee gereden en hij zag er keurig uit. De koffers werden weer voor ons ingeladen en we meteen richting huis. En dat alles voor een redelijke prijs. Als wij weer vliegen vanaf Rotterdam gaan wij hier zeker weer parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Looij- 22-07-2020 "Voor de zoveelste keer bij jullie geparkeerd en altijd uitstekend geholpen en zeer vriendelijke behandeld. Tot de volgende keer maar weer zeg ik"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Han van Grootel- 23-07-2020 "Super geregeld, alles precies nagekomen zoals afgesproken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2020 "Een vriendelijke chauffeur stond zowel bij de heen- als bij de terugreis klaar op de afgesproken plaats. Er werd zelfs geholpen bij het inladen van onze koffers. Wij zijn ontzettend tevreden en boeken hier weer tijdens onze volgende reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2020 "Top service!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
B Ayvaz- 25-07-2020 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kris mettepenningen- 26-07-2020 "Gemakkelijk , goedkoop , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2020 "Super fast, accurate, all on time. All perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkBird Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
ParkBird Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Robert Hamberg- 08-01-2020 "Zeer tevreden heb dit nu voor 2 e keer gedaannette jongen ook die de auto kwam halen en brengen ik zal zeggen ga zo door tot in mei"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
MOBIHUB | Overschiese Kleiweg
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lisa Miggels- 07-08-2019 "Makkelijke service met de taxi! Ook lekker comfortabel natuurlijk en alles ging snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Derks- 21-08-2019 "Prima ervaring met vliegen en parkeren, appje en telf. contact met zeer vriendelijke chauffeur met wegbrengen en ophalen, stond gelijk klaar op parkeerterrein en luchthaven Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking Rotterdam
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Central Parking Rotterdam
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Abdul Kanstul- 20-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ilse Kerkhofs- 20-12-2017 "Altijd Central parking en was hier goedkoper dan bij central parking zelf en reserveren was veel makkelijker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diana - 20-12-2017 "Fijne service, altijd Centralparking voor ons."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Thijssen- 23-05-2019 "Waardeloos!!!! Niemand te bereiken toen we aankwamen op t vliegveld. Uiteindelijk de auto maar zelf op een parkeerplek neer gezet om de vlucht niet te missen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Uiterst tevreden over het aannemen van de auto en het afleveren op de dag van vertrek en aankomst. Locatie is heel goed en is nagekomen zoals geboekt (overdekt). Zal zeker nogmaals gebruik maken van de accommodatie bij een volgende reis via Rotterdam/ The Haque Airport. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Hopstaken- 06-06-2019 "zeer goed fijn geholpen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wil de bijl- 07-06-2019 "gemak dient de mens maar zoveel gemak als hier is wel een heel goed begin vd vakantie bij terugkomst stond de wagen al klaar . instappen en wegrijden ga dit zeker vaker doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "een prima ervaring. even bellen en de auto kan afgeleverd, respectievelijk opgehaald worden. hele prettige medewerkers die erg vriendelijke, duidelijk en behulpzaam waren. wij zullen zeker vaker van deze dienst gebruik maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Niets anders dan lof voor de service. Dit was onze eerste ervaring maar zeker niet de laatste. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harald Mols- 20-07-2019 "De auto werd vriendelijk aangenomen, gecontroleerd en km stand genoteerd. De locatie was perfect. Bij aankomst belden we en stond de auto zelfs al op ons te wachten. We kregen de sleutel meteen en konden na aankomst rond 23.00 dus meteen koffers inladen en naar huis rijden. prijs/kwaliteit dus goed in orde. Wij zijn zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Rotterdam

Op Rotterdam wordt veel gebruik gemaakt van valet parkeren. De parkings moeten daarom extra zorgvuldig met auto’s omgaan. Dat vinden niet alleen jullie als consumenten, maar ook wij erg belangrijk. Zeker omdat er met uw kostbare bezit gereden wordt. Dat maakt het des te belangrijk dat alle aanbieders regelmatig beoordeeld worden. Niet alleen om toekomtige klanten te informeren, maar ook omdat wij bij Vliegen en Parkeren uw verhaal graag horen. Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie namelijk belangrijk. We waarborgen de betrouwbaarheid van onze parkings, maar dit kunnen we niet zonder uw ervaring! Lees daarom op deze pagina alle beoordelingen over onze valet- en shuttle parkeeraanbieders rondom Rotterdam. De cijfers hierboven geven een indicatie over de tevredenheid van voorgaande klanten. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter. De parkeeraanbieders worden beoordeeld op drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Hieronder leest u hoe de recensies over de parkings tot stand komen. Klanten krijgen bij terugkomst een uitnodiging om hun parkeerervaring met ons en anderen te delen. Dit is belangrijk omdat wij zo op de hoogte blijven van parkeerservices, maar ook om toekomstige klanten te inspireren of adviseren. Hierom zijn we blij met iedere recensie. Bij Vliegen en Parkeren geloven we erin dat iedere parking in ons parkingportfolio betrouwbaar is. Maar dit willen wij u niet vertellen, we hopen dat anderen dat voor ons doen. De beoordelingscriteria worden hier nader uitgelegd. Met de variabele stiptheid bedoelen we de wachttijd op de parking. Werd u meteen weggebracht naar het vliegveld of heeft u enige tijd gewacht? Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel gemeten en ook de locatie komt aan bod. Dit tezamen zorgt voor het eindcijfer per parkeergelegenheid. Lees gemakkelijk alle recencsies op onze website bij Parkeren Rotterdam Airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren gaan we samen met onze vliegreizigers op zoek naar hun ideale parking, maar we maken de keuze natuurlijk niet voor hen! We blijven objectief en laten u beslissen welke variabelen het belangrijkst zijn. Wilt u goedkoop parkeren bij Rotterdam, of wilt u een buitengewone parking service? Op de info pagina van parkings vindt u informatie over zowel veiligheids- als servicefaciliteiten en u kunt hier een sfeerimpressie middels foto’s verkrijgen. Deze review pagina biedt een extra mogelijkheid om kennis te maken met de parking. Door middel van beoordelingen weet u wat u boekt en bent u verzekerd van een geschikte parkeergelegenheid bij Rotterdam airport! Wilt u nog meer informatie, of graag een van onze medewerkers spreken? Bel, app of mail gerust onze gratis klantenservice!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b