#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
HolidayParking Köln
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
HolidayParking Köln
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Leo Gerards- 12-12-2019 "De 10 dik verdiend. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-12-2019 "Was niet best maar me auto stond er nog"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-03-2020 "Fijne parkeerplaats. Goede service. Snelle shuttelservice. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Autopark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Sky Autopark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
24 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jeroen geertsen- 02-06-2019 "Binnen vijf minuten werd de auto netjes opgehaald en weer terug gebracht! als je goed duits spreekt is het ideaal ze spraken gebrekkig engels maar het werd allemaal begrepen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Smeets- 11-06-2019 "alleen jammer dat mijn elektrische auto niet geladen kon worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Dodemont- 17-07-2019 "First time valet parking in Cologne airport and a very good expereince with Sky Autopark, nicely on time , quick service, and friendly service, what else can we expect more..... except an Nespresso ???? i'll book there next time again "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
j.h.g. storms- 25-07-2019 "bij uitrijden kaartje ongeldig Bellen met de man van de betaalautomaat hielp niet. Hij wilde weten waar wij de reservering gedaan hadden. Moet U bij vliegen en parkeren zijn werd gezegd.Betalen Euro 8,-- voor uitrijden. Graag terugstorten op mijn rekening nl81 rabo"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
albert haan- 25-07-2019 "Super geregeld........veilig en voelde heel vertrouwd bij aankomst werd om de auto heen gelopen voor eventuele schade en werd mij een briefje overhandigd waar oo de km stand en al op stond Bij terug komst gebeld dat ik geland was en mijn auto kwam ong.10-15 minuten later op afgesproken plaats aan en werd mij netjes overhandigd en een beilige thuis reis gewenst Nogmaals dit zal ik zeker vaker doen het was super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Boudewijn Tooren- 26-07-2019 "Het was voor mij onduidelijk dat je je auto af geeft op het vliegveld. Daarnaast werd ik, toen bij terugkomst belde vanaf het vliegveld, werkelijk belachelijk behandeld. De man schreeuwde en snauwde. Bij tweede keer bellen, was mijn auto er snel. Dus geen woord meer gewisseld en snel vertrokken. Hoewel kosten en stiptheid prima op orde waren, zal ik door deze behandeling in de toekomst een andere aanbieder zoeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noa Zuidema- 06-08-2019 "Niet tevreden. Erg onvriendelijk personeel en niet professioneel. De auto is met schade teruggekomen en hier werd naar mijn mening "te" makkelijk over gedaan. De locatie was voor ons ook erg onduidelijk. Het personeel spreekt gebrekkig engels, het is dus een pre om de Duitse taal te beheersen. De tijd van het ophalen en brengen van de auto is prima in orde! Wegens de schade en het onvriendelijke personeel geeft mij de reden om hier niet weer te reserveren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van Daal- 06-08-2019 "Prima geregeld alleen werd bij de terugkomst niet gezegd waar we precies moesten wachten "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Hendrik- 07-08-2019 "Heel soepel gegaan "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Alles ging stipt op tijd. Binnen de 5 minuten werd de auto opgehaald en ook weer terug gebracht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob De Lange- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
René Doppen- 11-08-2019 "Vooral de persoonlijke benadering sprak me erg aan. Verder dus inderdaad een prima service voor een prima prijs...!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Silvonton Niessing- 14-08-2019 "Goede en snelle service. Prima tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitta Marchal- 18-08-2019 "2 rondjes gereden om de auto af te geven ivm het parkeren rondom het vliegveld, en lang moeten wachten bij het terugbrengen van de auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
angelique terpstra- 26-09-2019 "voor de 2 e keer geboekt alles goed geregeld net als de 1 ste keer als we weer vanaf deze luchthaven vliegen boeken we zeker weer bij hun"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-09-2019 "Goed geregeld en vriendelijk. Netjes op tijd en volgens afspraak. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jonathan Ipekdjian- 16-10-2019 "1 woord TOP service ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudolf Martens- 24-01-2020 "Waardeloos auto park Wij moesten 20 euro extra betalen toen we de auto terug kregen en uit eindelijk stonden we in de kou te wachten bij onze auto omdat de man weg was gelopen En we moesten ook nog eens 10 euro parkeer kosten betalen op airport door die man Noooit meer Wáardeloos autopark en zeer slechte man "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-02-2020 "Netjes geregeld en snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Audrians Nico- 01-03-2020 "Alles naar wens verlopen. Zowel bij aankomst als vertrek. Volgende keer ga ik hen zeker contacteren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geerd-jan de Waal- 09-06-2020 "wat een rare mail, we zijn natuurlijk helemaal niet weg geweest, heel jammer zo,n mail?????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Shuttle/Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park Shuttle/Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
8 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Bors- 26-06-2019 "Alles oké geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHM Bessems- 13-07-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Guntlisbergen- 23-07-2019 "Super geregeld ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
IBRAHIM TAMER NALDEMIR- 13-08-2019 "Zeer goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Bogaerts- 31-08-2019 "Goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkshuttle24
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Parkshuttle24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
67 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Vellinga- 02-07-2019 "Parkshuttle24 is ons prima bevallen. Helemaal top. Op alle drie de punten een 10, echt niks op aan te merken. Mochten we weer vanaf Keulen vliegen dan parkeren we zeker weer bij hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Degener- 12-07-2019 "Super geregeld allemaal en heel vriendelijke chauffeurs Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Mijn ervaring was prima! Zeker een aanrader. Ik had alleen wat problemen met het ophalen. De persoon aan de telefoon begreep ik niet, waardoor het wat langer Duurde, voordat we opgepikt werden. Maar Verder niets dan lof!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kenneth Degenaers- 19-07-2019 "Goede service, snel ter plaatse na aankomst op de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 22-07-2019 "2de keer geboekt dit jaar, perfecte verzorging en stipt op tijd. Tevens makkelijk bereikbaar en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Margriet Meijer- 01-08-2019 "De heenweg waren we erg tevreden. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Prima. Bij aankomst op het vliegveld werden we afgezet bij terminal 2 en kregen we te horen dat we daar ook wee opgehaald werden. Leuke chauffeur ! Toen we terug van vakantie waren stonden we bij terminal 2 en hebben we gebeld. Toen na 10 minuten kwam het busje en daar stapte een erg boze man uit en was aan het schelden dat we op de verkeerde plek stonden. Hij was erg onvriendelijk. We moesten zelf de koffers maar in de bus zetten. Ook bij aankomst op de parkeerplek moesten we zelf onze koffers maar pakken en hij liep zo weg, zei verder niks meer.... In het busje hangt een papier dat ze alleen trinkgeld aannemen van aardige mensen. Maar wij geven in dit geval alleen trinkgeld aan aardige chauffeurs en dat was deze zeker niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Grote parkeerplaats waar we zelf de auto weg mochten zetten en ook de sleutel mee mochten nemen. Personeel sprak echter geen Engels. Ze spraken een Duits, maar onderling met elkaar een andere taal. Personeel kwam niet vriendelijk over, maar bracht ons netjes van parkeerplaats naar het vliegveld en terug en alles goed op tijd. Toen we geland waren en hadden gebeld waren ze er binnen 10 min. Prima om je auto neer te zetten vanaf Keulen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Het ophalen was een drama. Het duurde lang voordat er iemand kwam en degene die kwam was erg chagrijnig omdat er veel Mensen zaten te wachten op hun. Dus dat was ook nog een gedoe. Voor ons nooit meer dus. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Heenreis moesten we wachten wanneer er een busje vrij was om ons naar het vliegveld in Keulen te brengen. Ruim 30 minuten moeten wachten. Om opgehaald te worden vanaf het vliegveld hebben we ruim 45 minuten moeten wachten ivm files...... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Alles prima geregeld. De mensen waren optijd om ons op te halen bij 't vliegveld Keulen (Koln). Je neemt je eigen autosleutels mee op vakantie dus niemand kan 'joyrijden'. Zij waren ook qua prijs de goedkoopste. Enige minpuntje: auto's staan te dicht naast elkaar geparkeerd ivm openen van deuren. Grote mensen van bijna 2 m groot is 't minder qua uitstappen/instappen. Volgend jaar gaan wij zeker weer met hen in zee. Greetz. RS, Limburg NL"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst stond ‘hun parking’ vol en moesten we naar een andere parking 5min verderop rijden (we werden door iemand van hun begeleid naar deze parking). Na onze reis werden we netjes opgehaald (op de plek waar we afgezet werden voor de reis). Ik twijfel er wel aan als de parking bewaakt wordt, het geeft in ieder geval geen veilige indruk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Was ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Laan- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascalle van Galen- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Janssen- 12-09-2019 "Prima geregeld, ik zou direct opnieuw boeken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Thijssen- 03-10-2019 "Wij hebben een heel goede ervaring met parkshuttle24 gehad. Alles klopte!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SPM Lieshout- 05-10-2019 "Erg service gericht"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willie Vorgers- 06-10-2019 "Goede service. De parkeerplaats wordt aangewezen. Snelle transfer naar luchthaven. Voor de deur afgezet. Terugkomst, even bellen en binnen 10 minuten, 's nachts om 00.15 uur de transferbus voor de deur van luchthaven. Even wat onduidelijkheid over de afhaalplek, boven bij de vertrekhal, maar dat lag aan mijn eigen taalbarrière. Verder alles goed en stipt geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Uit principe waren we het niet eens met extra betaling van 2 euro (wel betaald overigens) want we hadden vantevoren betaald en het zou all in zijn. Nu moesten we toch nog 2 euro extra betalen voor het brengen naar het vliegveld. Niet netjes en dit maakt het niet bevorderlijker nogmaals te boeken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi van de Koevering- 18-10-2019 "allen jammer dat we 4 euro bij moesten betalen een tijd per ongeluk verkeert in gevult"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi van de koevering- 18-10-2019 "alleen jammer dat we 4 euro bij moesten betalen voor een verkeerde tijd die we per ongeluk in hadden gevult"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Super goede service werden meteen gebracht en opgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Zeer goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rianne Raap - 18-10-2019 "Dichtbij de luchthaven en Je wordt fijn geholpen bij terugkomt even bellen en ze staan er in je op te halen super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nedret Bulduk- 24-10-2019 "Locatie en stiptheid supergoed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
CA Klaassen- 27-10-2019 "Ging allemaal snel Moest wel nog € 2.00 bij betalen voor het vliegveld ? Alleen telefoonnummer terug stond niet goed in de brief Stond een + maar moest na na vraag 0049 zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Ontvangst was prima, werd geholpen met plekje voor m'n auto zoeken. Let op dat je wel 2 euro contant bij moet betalen bij aankomst. Telefoonnummer in de brief is niet goed en heb het nummer via google moeten opzoeken! Ophalen was erg efficient omdat de bus al stond te wachten op 2 andere reizigers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Van ek- 29-10-2019 "Super geregeld . Parkeren en de shutel stond al klaar voor vertrek . Terug waren ze er 3 minuten nadat we gebeld hadden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-11-2019 "Prima organisatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Kelchtermans- 07-11-2019 "Zeer goede ervaring met deze dienst gehad. Zou men wagen zo terug hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-11-2019 "Stiptheid ,locatie en vriendelijkheid prima. Voor mij een volgende keer weer met dit bedrijf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-11-2019 "Genoeg ruimte en breed vak om je auto te parkeren. Niet ver vanaf vliegveld. Snelle service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aldin Mrkalj- 25-11-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrie Middelburg- 27-11-2019 "Na dat ik gebeld had werd min.gezegd dat hij over een 15 / 20 min op het vliegveld zou zijn prima.Na 15 min. word ik gebeld met de vraag hoe groot mijn koffers waren en hoeveel want hij wou dan met de luxe wagen komen.Hij was dus nog op de parkeerplaats in Troisdorf waarop hij zei dat hij in de file stond dit kan dus niet.Ik wil niet in de maling genomen worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Esther Bels- 27-11-2019 "Busje zat vol terwijl we 2x netjes gebeld hadden..... moesten we 25 min. Wachten op de volgende en dat vonden we jammer!! Voor de rest prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henderikus Cazemier- 01-12-2019 "Goed te vinden, heenreis ietwat norse duitser die direct om 2 EURO vroeg om op het vliegveldterrein te komen; raar en niet vermeld, of niet duidelijk vermeld. Terug snachts top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Croes- 02-12-2019 "Voor herhaling vatbaar, vriendelijk en lokatie prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo van de Vorst- 04-12-2019 "50 minuten buiten in de kou moeten wachten op het busje. Meerdere keren gebeld en het antwoord had ook wel wat vriendelijker gekund. Bovendien is er op het parkeerterrein geen mogelijkheid om even droog te schuilen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "geweldig, zeker aan te raden. Goede prijs kwaliteit verhouding en zowel transfer heen als terug prima geregeld, niet lang hoeven wachten ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Woppy van der Velde- 10-12-2019 "tijd was prima,maar personeel beek niet bereid om naar de afmetingen van de bus te kijken waardoor we €20 extra moesten betalen. Nadat we tijdens de vakantie een klacht hadden ingediend werd dit weer terug gestort. Maar de irritatie was er al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Hover- 18-12-2019 "Prima geregeld, zowel op de heen als terug weg maar 5 minuten hoeven te wachten. Super volgende keer reserveer ik zeker weer een plek bij parkshuttle24"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Van Hunen Wigman- 22-12-2019 "Zowel heen als terug zeer snelle service en schone parking. In maart zeker weer hier parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Dokter- 27-12-2019 "Booked bc they said you could charge electric cars there, even stressed the importance of it in the booking. Upon arrival turns out there is no possibility. Cost me an extra hour after returning. Also, you have to pay a fee for the transfer. Small fee, but still.. Just mention it clearly on the site man, be honest about it. Will never book with them again, I like to do business in a straight manner"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Glenn Loeve- 29-12-2019 "Toen wij op de afgesproken aankomsttijd bij de parkeerplaats aankwamen reed de shuttle leeg weg, waardoor we een half uur moesten wachten, daarna moesten we nog 2euro extra betalen om op het vliegveld te komen, wat ik begrijp maar wil die kosten natuurlijk liever van tevoren weten, bij terugkomst netjes gebeld toen we onze koffers hadden, buiten aangekomen stonden er nog 5 mensen op de shuttle te wachten, (wij waren ook met zijn vijven), die was er na 15 min, toen zegt die chauffeur dat we niet allemaal in de bus passen, en ze hebben een lijst met welke mensen hoe laat ze deze moeten ophalen, dit vond ik echt belachelijk slecht, en dan ook nog de smoes maken dat zijn collega er zo aankomt, wij hebben nog een extra half uur moeten wachten ( dit was om 03:00 uur snachts ) voordat zijn collega kwam, deze was de hele terugrit aan het bellen en met een hand aan het sturen, voor de locatie van het parkeren vind ik goed maar de organisatie rammelt aan alle kanten, gehaast en chaotische mensen werken daar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kocak turgay- 05-01-2020 "Perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Teresa Travaglini- 28-01-2020 "Perfect, vriendelijk en behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wouter Van Denzen- 29-01-2020 "Super service! Optijd, goed bereikbaar en goede prijs-kwaliteitverhouding "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozephus van de Voort- 01-02-2020 "Zeker voor herhaling vatbaar, goede prijs/kwaliteit"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob de Paauw- 18-02-2020 "Gisteren om 24 uur gebeld en gezegd dat wij klaar stonden op luchthaven Keulen om opgehaald te worden. Men meldde ons binnen 15 minuten aanwezig te zijn. Na 4 telefoontjes haalde men ons pas op om 1.30 uur, of te wel: we hebben anderhalf uur moeten wachten om terug gebracht te worden naar de parkeerplaats. Hij vertelde dat hij al drie keer eerder was geweest, maar dat wij er niet stonden. Dat is onmogelijk. Het is een éénrichtingsverkeer weg en dan had ik het busje moeten zien. Hij was erg nors, ook tegen de andere klanten in de auto. Op het parkeerterrein stopte hij bij de ingang en niet bij de auto. We moesten zelf maar met onze koffers naar het einde van de parkeerplaats lopen, dat was volgens hem de regel. Omdat wij op vakantie waren hebben mijn vrouw en ik gezwegen, want ruzie lost niets op. Parkshuttle24 zullen wij uiteraard nooit meer gebruiken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Borkent- 24-02-2020 "Prima bedrijf en exact wat stiptheid betreft "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik-Edo Willems- 25-02-2020 "telefonisch slecht bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bruno Van der Eedt- 01-03-2020 "ik vond het leuk om ook in het Engels te kunnen communiceren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
C Van Helden- 02-03-2020 "Bij aankomst zeer chaotisch,bij wegbrengen bijna aanrijding omdat de chauffeur te snel wilde invoegen,bij aankomst wederom zeer chaotisch en dringen geblazen om maar vervoerd te worden,laat de chauffeur de namen afroepen wie op dat moment op de desbetreffende namenlijst staat,zo wordt iedereen op een fatsoenlijk en eerlijke manier weer terug vervoerd naar de parkeerplaats,voor ons 1x en niet weer met 24 parkshuttle"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-03-2020 "Door de werken wat er bezig zijn was de plaats moeilijk te vinden. Ze hadden ze beter kunnen aangeven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-03-2020 "Ik heb mijn auto vol krassen terug gevonden aan 1 zijde!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-03-2020 "Prima plaats om te reserveren. dicht bij de luchthaven, en alles is goed verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-03-2020 "Parking vlot bereikbaar ondanks wegenwerken in de buurt. Bij terugkeer wel een tijdje moeten wachten doordat meerdere reizigers/families terugkeerden... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre van der Kooi- 06-03-2020 "Alles was meer dan prima, enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat er geen Engels gesproken wordt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reinier Lindeman- 09-03-2020 "Op heenweg zeer goed bij terugkeer naar auto onduidelijkheid afhaalplaats doordat ik de Duitse taal niet goed ken maar ze bleven zeer behulpzaam naar ons toe dus voor de volgende keer weet ik hoe het werkt en ga ook weer er gebruik van maken hun diensten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-03-2020 "Parkeerplaats in Troisdorf is goed bereikbaar mits ondersteuning. Vriendelijke chauffeurs bij zowel wegbrengen als ophalen, welke vlot verliep. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Maessen- 19-03-2020 "Goede service qua brengen en ophalen. Alleen het vinden van de locatie is erg lastig. De prijs is goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rieky Hakkens- 08-04-2020 "Ten eerste is onze vakantie niet doorgegaan!!! Ten tweede hadden we een mailtje gestuurd om het geld terug te krijgen, maar hier geen reactie op gekregen dat vinden wij een slechte zaak met vr groet Rieky Hakkens "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Visser- 10-05-2020 "Meteen toen we hoorden dat onze vakantie naar Turkije ivm corona geannuleerd (maart 2020) was ook parkshuttle24 geannuleerd. Zit nu nog op te wachten op antwoord en teruggave van het betaalde bedrag. Waardeloos dus!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus de Bakker- 27-05-2020 "Alles geanuleerd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Safe Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park Safe Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Yvonne Wolters- 02-11-2019 "Locatie was prima. Alleen niet meteen duidelijk waar tankstation was waar we de auto moesten afgeven. Dachten dit te doen op vliegveld vertrekhal. Alles goed gekomen. Bij terugkomst stond auto klaar bij vertrekhal.Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-11-2019 "Er zijn wel een paar kantjes aan maar dat valt best te genieten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park and Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
34 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeroen Eensterhof- 19-12-2017 "Mooie locatie, 2x 10 minuten wachten voor we op weg waren, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mousa Bouazzi- 19-12-2017 "Taxi was netjes op tijd, auto was goed beveiligt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, duurde wel even voor we weg waren maar prijs was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dieter Kühne- 08-06-2019 "Goedkope oplossing voor duur parkeren op vliegveld. Auto wordt netjes geparkeerd (sleutel wel inleveren maar tankinhoud en km stand worden genoteerd). Evt foto's maken voor/van beschadigingen. Ca 5 minuten transfer tijd. Je wordt voor departure gate C afgezet en ook opgehaald. Telefoontje is voldoende."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Gubbels- 12-06-2019 "Super service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jef Van hees- 10-07-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peggy Turlinckx- 13-07-2019 "Alles prima. Vlotte afhandeling. We komen terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-07-2019 "De parkeerplaats ligt op een industrie terrein. Het is even zoeken, maar het is niet heel moeilijk te vinden. Je meldt je bij het hokje wat vooraan staat en dan worden je gegevens gecontroleerd en genoteerd. Je auto wordt door hun weg gezet en je autosleutels houden hen. Er is een busje die je afzet bij het vliegveld en je daar ook weer ophaalt. Wij hoefden niet lang te wachten, maar het kan max 30 min duren voordat je wordt opgehaald of weggebracht. Het was prima geregeld en niet duur. Het enige minpuntje vonden wij dat het terrein niet verlicht is 's nachts en dat het lastig kan zijn om je auto terug te vinden omdat je hem zelf niet weg gezet hebt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Bleuming- 04-08-2019 "Helemaal goed geregeld ze hebben het goed voor elkaar zeer snel "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Moesten ca 45 min wachten om opgehaald te worden, terwijl dat maar 10 min zou moeten zijn. Oorzaak. Ze lieten mensen instappen die kwamen aangelopen en niet werden gecontroleerd, terwijl stonden te wachten en zodoende busje vol was. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tanco Rooijackers- 12-08-2019 "Alles prima geregeld. Km standen en inhoud tank worden genoteerd. Binnen 10 minuten opgehaald van het vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Toen we aankwamen bij de parkeerplaats hebben we ons gemeld bij de balie (hok). Al vrij snel werden papieren ingevuld en hun zouden onze auto wegzetten. We hebben maar 5 minuten moeten wachten op de transfer, en we reden 5-10 minuten naar t vliegveld. Terug bij aankomst centrale gebeld en zeer snel weer opgehaald bij vliegveld, autosleutels in ontvangst genomen, auto was netjes geparkeerd en zonder schade en zeer makkelijk terug te vinden. Als ik weer via Keulen vlieg neem ik deze parkeerplaats. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Meulendijks- 18-08-2019 "Prima organisatie????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-08-2019 "Wegbrengen ging snel. Het ophalen duurde iets te lang. Goed bedrijf met duidelijke afspraken????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
tom diepgrond- 24-08-2019 "prima ervaring. keurig ontvangen. beetje sceptisch over afgeven autosleutel ( tesla rijders behoeven dat niet) bij terugkomst niet lang behoeven te wachten. zal zeker een volgend keer hier weer mijn auto stallen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fabienne Lavigne- 28-08-2019 "Bij aankomst meermaals gebeld, telkens kregen we te horen dat er iemand zou komen . Na 2 uur wachten uiteindelijk een taxi genomen !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.M. van Berkum- 31-08-2019 "Vriendelijk en behulpzaam. Maar wachten op de bus bij het vliegveld duurde voor mijn gevoel iets te lang. 45 minuten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-09-2019 "Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Adriaens- 20-09-2019 "Zeer tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marnix Tops- 27-09-2019 "Zeer vlotte afhandeling. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ridvan Balkoca- 01-10-2019 "Netjes op tijd, goed geordend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel Jungbauer- 04-10-2019 "Het was lastig via de navigatie uw bedrijf te bereiken. 2 dezelfde straatnamen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "Spijtig dat het zo duur is. Bij een andere firma betaal je merkelijk minder voor dezelfde parking."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Koper- 19-10-2019 "Het personeel was onvriendelijk, kortaf en bot. Omdat onze vlucht vertraagd was, heb ik dat doorgebeld, maar dat werd niet gewaardeerd. Toen we geland waren, belde ik o.v.v. het reserveringsnummer, maar daar antwoordde hij op met: “ja, ja, was brauchen Sie?” Ja, goh, we staan op een vliegveld, wat zouden we nodig hebben? Er zouden twee busjes binnen een kwartier komen, maar de tweede was er pas na 20 - 25 minuten. De chauffeur was erg gehaast en liep te delegeren dat we maar vooral snel moesten instappen. Daarna zat hij tijdens het rijden te eten en drinken en zijn rijstijl was gehaast; om 01:45 ‘s nachts dus! De auto was voor ons ergens op het parkeerterrein gezet en werd door hun ook weer opgehaald. De auto werd met lopende motor en open deur neergezet met de bedoeling dat we maar zo snel mogelijk zouden vertrekken. Nee, van deze parkeerplaats maken we nooit meer gebruik. Met een beetje meer vriendelijkheid zou onze recentie heel anders zijn geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "We moesten bij terugkomst lang wachten voordat we opgehaald werden; geen vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rien van den Heuvel- 31-10-2019 "5 minuten na aankomst op weg naar het vliegveld. 10 minuten na dat we belden zijn we opgehaald, dit was om 4 uur in de nacht"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jean-pierre catrysse- 03-11-2019 "ALLES IN ORDE"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-11-2019 "Het voldeed zeker aan onze verwachtingen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-11-2019 "Bij aankomst op de parking konden ze onze boeking niet terug vinden. Aangezien ik enkel een geprinte versie bij had en niet de mail kon tonen werd een nieuwe boeking opgemaakt. Aangekomen op onze bestemming vond ik de mail terug en heb hem doorgestuurd. Het probleempje was dan al opgelost. Dit was misschien wel de 15de keer dat we bij hen parkeren en het was de eerste keer dat er een probleempje was. Het werd onmiddellijk opgelost, dus volgende keer zijn wij weer klant."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-12-2019 "Keurige parkeerplaats "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marianne Valkenberg- 04-01-2020 "Prima plek. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Seref Bayram- 17-01-2020 "chauffeur mag wat vriendelijker en behulpzaam zijn"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christiaan Dewaele- 19-02-2020 "vlot afgehandeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Köln Parkplatz
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Köln Parkplatz
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Mathias Zwitsers- 19-12-2017 "Redelijk klein terrein, prima mensen en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steven Guillik- 19-12-2017 "Prima terrein gelegen op korte afstand tot het vliegveld. Terugweg duurde wel een half uur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melanie Steensen- 20-12-2017 "Prima service, bus stond direct klaar om naar het vliegveld te gaan. ook bij de terugweg niet lang hoeven wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ideal Parken Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
Ideal Parken Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
schoeters marc- 03-03-2020 "we werden zelf opgebeld voor aankomst op de luchthaven en kregen goede instructies in het Engels. auto werd gecontroleerd. na de vakantie stond de auto binnen de afgesproken termijn klaar. er was slechts 9 km mee gereden. zeer goede service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Benders- 13-03-2020 "Super geregeld . Precies volgens afspraak en zeer correct! Dankjewel! Gaan we voortaan altijd gebruik van maken ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ideal Parken Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Ideal Parken Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
9 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ronald Gerards- 27-06-2018 "Prima, netjes optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dennis Olijnyk- 02-07-2019 "Heel slecht. Wij hebben de chauffeur meerdere keren gebeld en de chauffeur heeft ons laten weten dat wij een uur te vroeg waren en wij dus of een uur moesten wachten of extra moesten betalen. Nadat wij gezegd hebben dat we er niet mee eens zijn, zijn we toch akkoord gegaan. Nadat de chauffeur eindelijk na 45 minuten arriveerde, was onze auto te lang?? Daarvoor moest ook extra betaald worden. Echt complete onzin. Vervolgens zijn wij gewoon met onze auto naar het vliegveld en hebben wij daar gewoon de volle pond betaald. Wij gunden de chauffeur echt geen cent meer. Uiteindelijk €90,- betaald op het vliegveld zelf. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lucienne schouten- 19-07-2019 "Duidelijk, stipt, snel en erg vriendelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Redelijk lang wachten op transfer naar vliegveld tijdens heenreis. Sleutel moest afgegeven worden, stond niet in de beschrijving "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Bij aankomst was de aanbieder niet erg vriendelijk tegen kennissen van ons die daar toevallig ook waren omdat deze hadden aangeduid op hun reservatie dat ze hun autosleutel wouden bijhouden. Misschien de klanten deze mogelijkheid dan niet geven, dan is er ook geen discussie mogelijk. Bij terugkomst was hun shuttle bus in panne. Ze hebben dan voorgesteld om onze auto te brengen nar de airport. Hebben drie kwartier moeten wachten totdat ze er waren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Lankheet- 07-08-2019 "Slechte ervaring, nog nooit eerder zo meegemaakt. Bij parkeren auto kon er geen vriendelijk woord af. Alleen maar roepen dichteraan parkeren. Gevraagd of ik vluchtnummers door moest geven ivm ophalen auto. Dit was niet nodig. Bij terugkonst airport Keulen netjes gebeld dat we er waren en toen werd ons telefonisch medegedeeld dat hun de taxibusje ter reperatie hebben. Kan gebeuren maar nu komt het....we konden dus met 3 personen niet opgehaald worden, alleen chauffeur van onze auto mocht mee omdát er een luxe auto in was gezet en geen zoals het zou horen een busje. Toen ik hier opheldering over vroeg ben ik niet allervriendelijkst geholpen. Uiteindelijk dus toch maar alleen mijn man meegestuurd met taxi omdat we er anders nu nog zouden staan. We boeken deze service toch niet voor niets? Erg jammer om zo je heerlijke vakantie te eindigen! Van ons een onvoldoende. Heb zelfs gisteren bij thuiskomst een mail naar hun zelf gestuurd maar helaas geen reactie op gekregen! Dus nu maar openbaar maken! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Harmelink- 09-08-2019 "Omdat de vliegtijd veranderd was, En ik dit vergeten had door te geven moest ik 10 euro boete betalen. Persoonlijk vind ik dit jammer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marij Spronck- 05-01-2020 "Had iets ruimte gepakt qua aankomsttijd en vertrektijd maar dit is bij deze parking geen optie. De tijd wat je opgeeft wordt ook aangehouden. Als je later of eerder aankomt of terugkomt moet je wachten totdat ze weer tijd hebben voor n rit. Daardoor bijna onze vlucht gemist. Voor ons in ieder geval geen optie meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yasin Bakac- 19-03-2020 "????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkTime
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
ParkTime
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
30 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria Teresa Olivieri- 18-06-2019 "Vlot en snelle service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adriana van Hoof- 20-06-2019 "Beetje moeilijk te vinden maar heel erg netjes geregeld en snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Van Uffelen- 26-06-2019 "De lokatie wat vreemd,bij een goederen overslag bedrijf,maar de afhandeling keurig,bij terugkomst,ook snelle afhaal procedure,met beleefde en vriendelijk personeel,top!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robby Lenaerts- 12-07-2019 "Onvriendelijke service. Ophaalpunt bij de terugvlucht op de luchthaven was hetzelfde als op de heenvlucht. Toen wij dit niet meteen in de gaten hadden reageerden zij erg onbeleefd. De chauffeur dreigde ook extra's aan te rekenen in ruil voor een fooi! Daarna stond mijn auto helemaal vast achteraan de parking bij het naar huis gaan waardoor eerst een tiental auto's dienden verplaatst te worden vooraleer ik naar huis kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dominic jackers- 15-07-2019 "Nieuw busje Alles prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob in 't Zand- 15-07-2019 "Snel en correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lolkje Miedema Wadman- 28-07-2019 "Was en goed verblijf voor onze auto "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gulay Yildirim- 10-08-2019 "ik heb wel een goede ervaring gehad. ze zijn vriendelijk en nauwkeurig. Het was wel erg druk toen wij aankwamen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima geregeld allemaal, snelle check in en transfers van en naar het vliegveld. Auto stond zelfs al netjes voor ons klaar. Dikke prima dus !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Arntz- 21-08-2019 "Super firma alles correct verzorgd. Boeken volgende keer zeker weer bij jullie. We zijn super tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sam van Kranenburg- 22-08-2019 "Hartstikke goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gursel Aydogdu- 26-08-2019 "Heel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joyce van Eck- 30-08-2019 "Helemaal prima! Vlot, vriendelijk en op tijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geri Savenije- 03-09-2019 "Supersnelle manier om veilig te parkeren, goede prijs-kwaliteit. Zelfs toen ik mijn telefoon in de bus had katen liggen kwamen ze terug naar het vliegveld gereden om me mijn telwfoin terug te geven voor ik in het vliegtuig stapte. Superservice!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arian Oosterik- 17-09-2019 "De service kwam professioneel over. Bij inleveren van onze autosleutels, werd de auto gecheckt op eventuele beschadigingen, ook werd de kilometerstand genoteerd. Echter bij het instappen bij de chauffeur die ons naar het vliegveld bracht en tevens de terugweg van het vliegveld naar de parking, werd er ontzettend hard gereden (waar je 80km per uur mag rijden, stond de 125 km op de teller en op de autobaan waar 120km gereden mocht worden, reed hij zelfs 170/175km per uur). De chauffeurs kwamen op ons over als gestresst. Ze haalden onverantwoord in en als een auto voor ons zich wel aan de snelheid hield, werd het grote licht erop gezet, zodat de auto snel van onze rijbaan ging. Verder toen we geland waren en de koffers hadden gebeld met Partime, de man aan de telefoon was erg chagrijnig , ongeduldig en opdringerig. Kortom de afstand is goed te doen met 10 min rij afstand naar het vliegveld, maar verder kwa vriendelijkheid en veiligheid hebben we zeer onze twijfels. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Evert Richter- 24-09-2019 "Goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Bolderen- 24-09-2019 "Alles prima, alleen de locatie is moeilijk te vinden vanwege bouwwerkzaamheden omdat het ook middne in de nacht was. Rest is prima. goed opgevangen, weggebracht en met ophalen ca. 25 minuten moeten wachten. Zeker voor herhaling aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniëla Schmeets - 28-09-2019 "Zeer goede ervaring. En goedkoop. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Burak Ozturk - 30-09-2019 "Top service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elisabeth Maria Hofland-Deckers- 30-09-2019 "Zeer goedgeregeld hartelijk bedankt en tot de volgende keer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Endro Somers- 05-10-2019 "Prima service, snel naar het vliegveld gebracht en ook weer snel opgehaalt. Keken de auto goed na en alles genoteerd. Auto stond weer vooraan toen we kwamen. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ludovic Seeuws - 07-10-2019 "Vlot onthaal en afhandeling. Vriendelijk personeel. Ik kan me wel voorstellen bij piekmomenten dat er grote wachtrijen kunnen ontstaan voor afhaal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Boonen- 13-10-2019 "Moeilijk te vinden, personeel onvriendelijk, onprofessioneel en een complete chaos in het kantoortje. Taxi chauffeur scheurt als een gek. Toen we terug kwamen hebben we zeker 1 uur moeten wachten voordat we onze auto terug kregen. Daar sta je dan midden in de nacht....daar stonden ouders met kleine kinderen cq baby in de kou te wachten. Interesseert hun helemaal niets. Voor ons was dit de 2e keer en zeker de laatste keer. Ze moeten nog heel, heel veel leren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-11-2019 "Vlotte incheck, vriendelijk onthaal, kwartiertje rijden tot aan de luchthaven. Bij het afhalen correct op afspraak."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dejan Anastasijevic- 13-11-2019 "Geweldig "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HAYRETTIN YUSAN- 24-12-2019 "Snel en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roberto Santoro- 08-01-2020 "All good. However communication might be difficult if you don't speak German."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lucien jacobs- 14-01-2020 "alles naar wens verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-01-2020 "Voorziening en vervoer prima. Personeel bij aankomst en vertrek niet vriendelijk. Kunnen kennelijk alleen schreeuwen door de telefoon"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel van den Berg- 01-02-2020 "Ontvangst door eigenaar was een beetje nors, maar op zich prima. 15 minuten moeten wachten op een andere klant die nog moest komen, maar we waren precies op tijd op het vliegveld. Bij ophalen heb ik 15 minuten moeten bellen, er werd niet opgenomen. Dan word je wel onrustig. Ineens kwam de bus voor rijden. Op mijn vraag waarom hij de telefoon niet opnam zei hij heel nors: omdat ik aan het rijden was! Vreemd dat je met zo'n bedrijf niet doet aan handsfree bellen.... onderweg terug naar de parkeerplaats werd hij meerdere keren door andere klanten gebeld die hij ook gewoon wegswipte. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk en zorgt voor onrust bij je klanten. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats keurde hij ons geen blik meer waardig. Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel. Voor ons geen parktime meer! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Airea Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Parking Airea Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
21 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Michel Hol- 03-06-2019 "Altijd even vriendelijk en goede service. Stipt op tijd als je aankomt. Een belletje en binnen een paar minuten staat de auto voor je neus en kan je naar huis. Heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Gillessen- 07-06-2019 "Wij waren gewoon tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Prima geregeld. Een half uur vooraf gebeld dat we eraan kwamen en op de terugweg direct gebeld toen we de koffers hadden. Beide keren stond er al iemand voor ons klaar, hielp met de koffers en was voorkomend. Prima ervaring, doen we volgende keer weer. Dit is stressvrij vertrekken en aankomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Buvens- 16-06-2019 "Super ervaring dit was de eerste keer voor ons. Heel vriendelijk, hebben +\- 5 min moeten wachten. Heel tevreden. Wij zullen in de toekomst er zeker nog gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
E.G.C. Tegenbosch- 17-07-2019 "De locatie is wat moeilijk te vinden en ligt op een afgelegen plek, maar dit wordt geheel gecompenseerd door de stiptheid en de vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt. Zelfs als je na middernacht land. Een belletje nadat je de koffers in bezit hebt en ongeveer 15 minuten later is de chauffeur er en helpt je met de koffers. In 10 minuten ben je weer bij je eigen auto en kun je op weg naar huis. Voor ons is deze ervaring boven verwachting supergoed verlopen. TOP!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Wat ver van het vliegveld gelegen, maar opvallend stipt v.w.b. shuttle (vertrek zowel als ophaal) en uiterst vriendelijk personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sophie Ysebaert- 25-07-2019 "Een aanrader. Stipt en heel vriendelijk, heel goede verhouding prijs kwaliteit service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Timmermans- 26-07-2019 "Alles verliep snel en soepel! tevreden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A Hoek- 07-08-2019 "Uitstappen en instappen voor de deur van de luchthaven. Vlak voor aankomst even bellen en de medewerker staat klaar om je auto mee te nemen. Bij terugkomst bel je als je je koffers hebt en binnen 5 minuten staan ze weer op de luchthaven. Auto heeft vlakbij geparkeerd gestaan. Er was maar 6 km mee gereden. Prima service voor een schappelijke prijs!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tanja Kroesen- 07-08-2019 "We came 27-07-2019 in the morning. Car checked together for damage etc. Pictures were taken. Off we went. We landed 6-08-2019 02:00 in the night. We called the parking and they picked us up. We got in the car and the emediately gave us our car key ( still at the airport) when we arrived at the parking it was dark and no streetlights nothing. So we put on the flashlight for our phone to look at our car. The very unfriendy employee asked us what we were looking for. We told him we wanted to check the care just like they did when we came in 10 days before. We found one big scratch on our car and damage om the lamp. They told us we needed to prove that scratch wasn’t there before we parked the car. The biggest bullshit because they took pictures with my husband. 15 minutes to check the whole care when we entered and no check when we come back to pick the car up? They didn’t want to do anything about it and we had 3 kids with us. There were 2 employees. One big guy who was very unwilling and rude ( if it was my company i would be very imberrassed for him) and one employee who talked normally but couldn’t do anything because the other employee was his boss. We left with the agreement to bith take pictures of the scratch and i could call the number from the parking card at 14:00 because the owner would be there. I called twice around14:15... nobody picked up. No call back....this is not done for me. Worst parking ever! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anthonie Nieuwenhuis- 13-08-2019 "Prima ervaring, volgende keer weer, locatie wat moeilijk te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Korten- 17-08-2019 "De locatie van deze parking is helaas moeilijk te vinden doordat er niks van borden staan. De ontvangst is prima. Het personeel is vriendelijk. Al zij de locatie ietwat louche. Bij het ophalen van onze auto stond deze nog niet klaar en moesten er verschillende auto's verplaatst worden. Als je naar huis wil, sta je hier niet op te wachten. Ik twijfel of ik van deze parking de volgende keer wederom gebruik zal maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cedric Weber- 12-09-2019 "1 minpuntje. De chauffeur die ons kwam ophalen herkende het bedrijf niet waarbij we geboekt hadden. Daar ontstond enige verwarring over. Na nogmaals het contact nummer te hebben gebeld nam de chauffeur ons toch mee. Eind goed al goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Redmar Smit- 27-12-2019 "Perfect geregeld. We werden gelijk weggebracht en toen we belden, stond er met 10 minuten iemand klaar. Echt top! Locatie inderdaad wat moeilijk te vinden, maar aan de andere kant: als je eenmaal weet waar je heen moet, is het eigenlijk best een logische plek ;)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Wolhoff- 13-01-2020 "Het bedrijf is aan het eind van een doodlopende straat gevestigd. Chauffeur bracht ons direct naar het vliegveld en hield het vluchtnummer in de gaten bij terugkomst. Zij belden nog eerder dan wij en was binnen 5 minuten na het gebouw te zijn uitgelopen bij ons. Volgende keer weer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marten Dorr- 20-01-2020 "prima en klantvriendelijk maar even moeilijk te vinden zonder instructiebord bij de ingang"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Jacobs- 02-02-2020 "Super ervaring mee hele lieve mensen. Super goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Hoogaars- 22-02-2020 "Nooit meer!!!!!! Onvriendelijk ten top,ergens helemaal achteraf,na ophalen bij het bedrijf zelf nog 20 min op de plaats gestaan omdat meneer te druk bezig was met andere mensen en wij er niet uit konden omdat zijn bus ervoor stond en hij hem gewoon niet ging verzetten. Waardeloos!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-02-2020 "We konden bij aankomst vrijwel gelijk weg naar het vliegveld en de terugweg na landing gebeld en na 15-20 min waren ze er, zoals ze ook aan de telefoon zeiden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Germain Theunissen- 27-02-2020 "Top, alles goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Sanijs- 02-03-2020 "Prima ervaring! Het enige verbeterpunt dat we hebben is dat een duidelijker bord bij aankomst handig zou zijn. Wij kwamen in het donker aan en zijn nog rond gereden omdat we dachten verkeerd te zitten terwijl later bleek dat we toch op de juiste plek waren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tuna Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Tuna Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
20 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Kocak Kadir- 13-06-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Shauni Vermeiren- 19-06-2019 "Super goede ervaring, wij waren eerst bang voor onze auto af te geven en al zeker onze sleutel, maar bij aankomst werden we zeer goed ontvangen en onze auto werd gewoon netjes geparkeerd. Onze sleutel ging in een bakje en veilig achter slot en grendel. Super tevreden, zeker een aanrader, wij boeken allesinds dezelfde parking volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Benes- 18-07-2019 "Geen probleem. Sleutel moet men achterlaten - maar dat wisten we wel. Men kreegt wel niks op papier mee - geen ontvangstbewijs, niks. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Janneke Stemerdink- 01-08-2019 "Goede ervaring! Aardige mensen en we werden snel gehaald en gebracht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Gewoon goed. Afspraken prima nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Op de heenvlucht, hebben we meerdere malen moeten waar de chauffeur bleef, die ons weg zou brengen naar de luchthaven Keulen. Hebben daardoor een uur staan te wachten.Waardoor onze tijd voor de vliegreis, in gevaar kwam. En op de terugreis hetzelfde, hebben we netjes een half uur van tevoren gebeld. Aangegeven dat we met 2 gezinnen van 4 personen waren. Uiteindelijk kwam de chauffeur, en nam een ander gezin mee van 4 personen, en zei tegen ons dat wij nogeens 20 minuten moesten wachten nadat hij eerst het andere gezin weg moest brengen. Die werd 20 minuten werd ook weer ruim een half uur. Dus bij elkaar weer ruim een uur nadat wij ruim een half vantevoren hadden gebeld. Onze auto's die bij hun geparkeerd stonden, was niks mee, die stonden netjes ongeschonden klaar. Kortom qua transfer naar luchthaven zeer slecht, en qua parkeren van de auto is niks mis mee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Auto achter gelaten. Vonden het wel spannend aangezien je verschillende verhalen hoort laatste tijd. Werden netjes weggebracht en weer opgehaald. Zou volgende keer weer via hun boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tunc Ali- 21-08-2019 "Perfect en goedkoop tegenover andere beheerders,netjes op tijd gebracht en opgehaald.ik zal zeker volgende keer weer bij ze parkeren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bo Penders- 26-08-2019 "Ontzettend tevreden! Goed geregeld & snel opgehaald op het vliegveld! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Bij terugkomst lang moeten wachten aan de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia Stolk- 03-09-2019 "Werkt prima, goedkoop en snelle service een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christian Bouman- 08-09-2019 "het ligt op een goede locatie vlakbij de snelweg en is dus makkelijk te bereiken... helaas is er voor de wachttijd geen koffie aanwezig.. verder nette parkeerplaats.. voor herhaling vatbaar..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon Jaminon- 14-09-2019 "Bij heenreis te weinig personeel als er meer mensen dan 8 naar de luchthaven moeten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wil van Loon- 16-09-2019 "Vriendelijk ontvangst. Snelle rit naar vliegveld en ook snel opgehaald ondanks vertraging van onze vlucht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Mierop- 29-09-2019 "perfect, enkel was de locatie (voor ons) niet goed aangeduid/herkenbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Zeer chaotisch / ongeorganiseers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Wienen- 23-10-2019 "Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kris Verstrepen- 04-11-2019 "Alles in orde. De ontvangst zou vriendelijker mogen zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marja Meerwijk- 05-11-2019 "vriendelijke mensen en was top geregeld. met ophalen wat langer gewacht, maar ze waren dan ook zeer druk. de 1 erin, de ander er uit en de volgende stond ook alweer te wachten. geen km mee gereden toen we weg waren. wanneer we weer vliegen, dan gaan we hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Colette Bul- 08-11-2019 "Super vriendelijke en goed optijd top service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tuna Park Overdekt
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Tuna Park Overdekt
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "Beetje een aparte naam maar wel goede service. Hele nette parkeergarage en wel fijn dat de auto overdekt staat geeft toch een fijn gevoel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Hoefsmit- 05-09-2019 "Bij de heenreis zoals aangegeven 15 min. voor aankomst gebeld en toen nog 10 min. gewacht voor iemand kwam. Terugreis, gebeld toen we de koffer hadden en binnen 10 min wachten was het busje daar. Volgende keer weer gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ivo van den Berg- 21-10-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "Op zich ben ik tevreden over Tunapark. Makkelijk te vinden, snelle komst van de aanbieder, zowel bij het parkeergebouw als bij de luchthaven. Door de zandstorm op Gran Canaria zijn we 2 dagen later terug gekomen als gepland. Dan is het even slikken voor die 2 extra dagean, buiten je schuld om, een bijbetaling van 10 euro moet betalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Airea Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
4.3
Parking Airea Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
4.3
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 07-10-2019 "Beetje chaotisch verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkCool
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
ParkCool
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Gert-Jan Schuitert- 19-02-2020 "Prima parkeren direct weg gebracht, en bij terugkomst binnen een kwartier weer opgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-03-2020 "Het was heel goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerald Pijpers - 10-03-2020 "Goed bereikbaar, snelle service.Aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
76 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Pakr and fly tegen lagere prijs, prima deal!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Waardeloze parkeeraanbieder! Voldaan aan het verzoek om een kwartier voor aankomst te bellen: niet bereikbaar, later een bandje dat je aan de lijn moet blijven. Terugreis: vertraging, maar de aanbieder geeft niks aan de taxichauffeur door. Deze vertrekt na 30 minuten wachten, want dat is de marge. Na veel getouwtrek over de serviceverlening is de taxichauffeur blijven wachten. Vertel mij hoe je binnen 30 minuten na landing en wachten op bagage bij de taxi kunt zijn! Onmogelijk!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.B.M. Cornel- 03-10-2019 "Vriendelijk medewerker. Vreemd dat we nog € 4,-- ter plaatse moesten bijbetalen "vliegveld tax"."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Broersma- 12-10-2019 "Keurig naar het vliegveld gebracht, en ondanks vertraging tijdens de terug vlucht stond de chauffeur met bus keurig op ons te wachten, en werden we weer keurig bij onze auto afgezet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 "Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Auto in goede staat terug gekregen. Enkel bij het ophalen merkte ik dat er mee gereden was tijdens onze vakantie. Dit vind ik absoluut niet kunnen! Helaas heb ik geen bewijs van de kilometer stand. Maar de rij-modus was veranderd van NORMAL naar SPORT. De passagiersstoel was ook volledig anders ingesteld (wat raar is, ik verwacht enkel de bestuurderstoel aangepast terug te krijgen) en alle verwarming-instellingen stonden op max. terwijl ingeleverd met airco op 18C. Ook was onze auto de enige die vooraan al klaar stond van een groep van 10pers. Alle andere moesten hun auto nog achteraan op de parking ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Lameris- 15-10-2019 "Goed en snel geregeld, volgende keer zeker weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold F P Scoop - 15-10-2019 "is zo goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Slingerland- 15-10-2019 "Prima mogelijkheid om uw auto te stallen tegen een redelijke prijs. Hoewel het terrein verhard is, staan er bij regen grote plassen waardoor u toch met natte voeten verder moet. De shuttle-dienst werkt prima en als de bus gaat rijden bent u er ook met een kwartier. Ook het vooraf aanmelden (heen- en terug), werkte prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Kluijt- 16-10-2019 "Goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Resi Pauwels- 22-10-2019 "Toen ik de reservering maakte had ik wat angst voor het onwetende. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen. Ik wist niet wat ik kon of mocht verwachten. Maar eerlijk is eerlijk ........ ik raad jullie aan bij iedereen die een vlucht of vakantie boekt via Schiphol. Bij deze zijn jullie de Nummero Uno die ik aanraad als je je wagen onbezorgd wil achterlaten bij jongens die je de beste service en prijs geven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arend Withaar- 28-10-2019 "Vriendelijke ontvangst. Zelf parkeren en autosleutels mee. Snel door naar de vertrekhal. Bij terugkomst ongeveer 15 min na telefoontje opgepikt. Prima. Reistijd van 15 minuten is alleen te halen als het niet druk is. Locatie niet heel dicht bij snelweg. Ondanks dat zeker aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maartje Nijland- 13-11-2019 "Goede en snelle service, snel op de luchthaven, erg vriendelijk en behulpzaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-11-2019 "Het on line reserveren ging erg vlot. Ook het brengen en halen naar en van Schiphol was prima verzorgd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-12-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Engelen- 23-12-2019 "Ideale locatie. goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolas Van Parys - 03-01-2020 "Vriendelijk geholpen was een beetje moeilijk te vinden. Alles correct verlopen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-01-2020 "Stipt, correct. Vlotte shuttle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-01-2020 "Good Service and Good Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Peeters- 06-01-2020 "In eerste instantie tijdens het boeken enige vorm van scepsis, zeker gezien het feit dat er enige reviews geschreven zijn waarin de vriendelijkheid en service niet echt positief waren. Uiteindelijk geboekt en echt ervaren dat de service uitstekend is, vriendelijke mensen en keurig op tijd. Wij gaan in de toekomst zeker weer gebruik maken van Parken Flughafen DUS Neuss. Wel is het zo dat de sleutel ingeleverd moet worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-01-2020 "Top Service!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-01-2020 "Aankomst was prima in orde. Na telefoontje stond er iemand ons al op te wachten. Het retourneren van mijn auto was slecht geregeld. Had aangegeven dat we de auto bij AirPort Sofitel hotel afgeleverd wilde hebben ivm extra overnachting ivm late vlucht. Toen we de receptie van het hotel lieten bellen werd zij eerst 4 x doorverbonden. Daarna eindelijk op kenteken (wat ze al 2 x had doorgegeven) de auto gevonden. Kon wel bij Sofitel worden afgeleverd maar dat koste €10 extra!! Heel vreemd aangezien ik dit bij de boeking al vermeld had en dus al betaald was. Uiteindelijk toch maar weer met alle koffers naar de AirPort gelopen waar de auto verder snel en netjes afgeleverd werd. Zal hierdoor niet meer via vliegenenparkeren.nl boeken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ino Zweers- 15-01-2020 "Ik merkte op nadat ik de autosleutel terug had gekregen dat er 27 kilometer met mijn auto was gereden. De dagteller stond op 114 km toen ik de autosleutel inleverde en op 141 km toen ik na een week vakantie hem weer terug kreeg. Ik wilde eerst nog naar kantoor lopen om me beklachtte doen. Ik vind dit niet normaal. Mocht er een bekeuring of iets dergelijks zich voor doen dan ga ik er zeker werk van maken!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-01-2020 "Prima ervaring qua locatie, stiptheid en vriendelijkheid. Er zou alleen wel op de website vermeld moeten worden dat er met de auto gereden zal worden (waarschijnlijk om op een andere parking neer te zetten). Er is 28 km met onze auto gereden tijdens onze vakantie en dat wisten we niet vantevoren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wil Bonne- 17-01-2020 "Niks mis mee gewoon goed vriendelijk en zeker een zeer goed prijs Voor ons volgend jaar gewoon weer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Max Cappers- 18-01-2020 "we werden snel naar het vliegveld gebracht en snel weer opgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk den Butter- 18-01-2020 "Prima service en stipt geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arnold net- 18-01-2020 "Professionele stipte aanname van de auto, dit geldt ook voor de teruggave."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Pullens- 19-01-2020 "2 minuten rijden van de luchthaven. Meteen gebracht en bij terugkomst stonden ze al op ons te wachten bij het vliegveld dus dit verliep vlotjes. Wel 30 km gereden met de auto... verder tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Bruinen- 22-01-2020 "prettige ontmoeting. Op de een of andere manier was mijn reservering niet geregistreerd, maar men kwam toch de auto halen en ik kreeg hem ook weer terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerrit Speelman- 24-01-2020 "Prima service! Zet op de site dat de parkeerplaats zich bevindt achter de Chinees !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-01-2020 "zeer tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-01-2020 "Goede locatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-01-2020 "Good place"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danny De Rudder- 30-01-2020 "Na het bellen stond de man daar na 5 min. Als we via Düsseldorf gaan is het zeker terug daar. Prijs ook heel schappelijk was ook 1 van de reden dat we daar geboekt hebben "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOHAN SCHEELEN- 01-02-2020 "Uitstekende Prijs , service ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris Goris- 03-02-2020 "Locatie op slechts 2 min. van luchthaven, vriendelijk onthaal en stipt op afspraak bij ophaling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-02-2020 "In orde"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Van Herck- 05-02-2020 "Correcte, snelle service, zowel bij wegbrengen als ophalen. Auto blijft wel niet op dezelfde plaats staan bij langere periode dan 2 dagen, dus sleutel sowieso achterlaten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yunus Altintas- 08-02-2020 "Service was prima ik hoefde bijna niet te wachten. Er is wel met mijn auto gereden ik heb de kilometers genoteerd er is ongeveer 100 km mee gereden spiegels waren mee gespeeld stoel en stuur was mee gespeeld. Mijn tank was helemaal leeg. Gelukkig zat we geen schade op de auto maar ik zal zeker nooit meer mijn sleutels achterlaten dit was de eerste en laatste keer. SLEUTELS NIET ACHTERLATEN !! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob van Nieuwkasteel- 11-02-2020 "Goede service,alles mooi op Tijd geregeld, top bedrijf"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Brouns- 14-02-2020 "Zeer goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arthur Althoff- 15-02-2020 "Prima parkeergarage alleen was er 27 km met auto gereden waarom ??"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-02-2020 "Ze werken vlot, adequaat en accuraat!, Locatie was iets lastiger te vinden ivm de in onze ogen wat onlogische huisnummering, maar even een belletje en de telefoon wordt direct opgenomen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem Wijnbergen- 23-02-2020 "Direct de telefoon opnemen en direct ons vervoeren. Super snel allemaal. Zeker een aanrader!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-02-2020 "Very friendly staff, in only a few minutes we were at the airport. When we arrived we give a call and again in a few minutes we were back. The car was exactly as we left it. :) The entrance is between the Chinese pilars... Can't be missed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mat van Glabbeek- 01-03-2020 "Locatie is prima bereikbaar. Reistijd naar Schiphol is prima, ca. 15 min. Parkeerterrein, wegdek, is in slechte staat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-03-2020 "Zeer aangename ervaring!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Van Dijk- 02-03-2020 "Perfect op tijd opgepikt en terug gebracht! Voor mij de tweede ervaring. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cas Teunissen- 02-05-2020 "Bij aankomst parkeerplaats tegen afspraak in autosleutel inleveren. Chauffeur shuttlebus reed onverantwoord gevaarlijk. Bij ophalen auto stond deze op andere plaats. Verder had men zich z.g. vergist en vroeg men voor een maand extra parkeergeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
k.s. dijkema- 06-05-2020 "Ivm Corona is onze vlucht geannuleerd Daarom verzocht aan vliegenenparkeren om vooruit betaalde bedrag terug te storten. Er wordt op geen enkele manier gereageerd, geen mailtje en ook geen geld terug. Aan een tegoedbon hek ik niets. Wil gewoon mijn geld terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Keulen Airport

Ook bij Keulen Airport is het aanbod aan parkings groot. Hoe weet u nou welke parking het beste bij u past? Vergelijk alle parkings eenvoudig via onze website. U kunt gemakkelijk filteren op basis van prijs, beoordelingen of reistijd maar deze pagina gaat nog een stukje verder. Door middel van deze pagina willen we u graag de transparantie van onze website laten zien. Hier kunnen namelijk alle voorgaande klanten de parkeeraanbieder beoordelen op basis van drie pijlers: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Wat deze begrippen inhouden, leest u hieronder. Bij terugkomst van de reis ontvangt iedere klant het verzoek tot beoordelen. Dit is erg prettig, want wij blijven graag objectief in de vergelijking. Bovendien, niemand kan u beter inspireren of adviseren dan onze klanten en hun parkeerervaringen. Heeft u zelf een parkeerervaring, schroom dan niet om deze hier achter te laten bij de desbetreffende parking! Zo maken we samen het betrouwbaar parkeren bij Keulen airport een stukje inzichtelijker.

Alle Informatie over Parkeren bij Köln en Beoordelingen

Bij Keulen Airport kunt u zowel shuttle als valet parkeren. Maar welke parkeervorm u ook kiest, de service hoort natuurlijk uitstekend te zijn! Helaas kunnen wij niet iedere dag bij de parking zijn en dus vragen we de klanten om hun ervaringen te delen. We doen dit op basis van drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie. We hopen dat klanten de parking zo volledig mogelijk beoordelen, omdat wij én toekomstige klanten zo een beter beeld krijgen bij de parkeergelegenheid. Met stiptheid vertellen klanten iets over de wachttijd op de parking of het vliegveld. Hebben zij bijvoorbeeld lang of kort gewacht op de shuttle service? Met locatie bedoelen we de reisafstand of de parking omgeving van de aanbieder en met vriendelijkheid wordt de service van het personeel gemeten. Dit alles zorgt voor een eindcijfer tussen 1 en 10. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter natuurlijk! Voor alle overige vragen over het parkeren bij Keulen airport, kijk ook in onze FAQ. 

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we goed dat u een kostbaar bezit ‘achterlaat’ gedurende uw reis. Hiervoor is vaak lang gespaard en klanten zijn uiteraard zuinig op hun vervoersmiddel. Wij gaan ervan uit dat al onze gescreende parkings dit ook doen en blijven daarom graag op de hoogte van hun service. Met behulp van alle reviews en beoordelingen kunnen we de kwaliteit op ons platform waarborgen en dus zijn we blij met iedere recensie! Wilt u graag goedkoop parkeren bij Keulen Airport? Dan gaan we samen met u op zoek naar de meest goedkope parking voor uw parkeerperiode. Wilt u graag de beste service voor uw auto? Geen probleem, dan biedt deze pagina een extra meerwaarde om de meest geschikte parking te vinden! Op basis van uw reisdata en gewenste parkeervorm, nemen we u bij de hand naar de best passende parkeergelegenheid rondom Keulen. Graag maken we voor u alle opties voor het lang parkeren bij vliegveld Keulen inzichtelijk én betrouwbaar! Wilt u persoonlijk contact met een van onze medewerkers, contact dan onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen!

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b