#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Sky Autopark
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Sky Autopark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ideal Parken
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Ideal Parken
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ronald Gerards- 27-06-2018 "Prima, netjes optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Shuttle/Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Park Shuttle/Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkshuttle24
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Parkshuttle24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Park and Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Pakr and fly tegen lagere prijs, prima deal!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Eensterhof- 19-12-2017 "Mooie locatie, 2x 10 minuten wachten voor we op weg waren, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mousa Bouazzi- 19-12-2017 "Taxi was netjes op tijd, auto was goed beveiligt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, duurde wel even voor we weg waren maar prijs was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Köln Parkplatz
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Köln Parkplatz
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Mathias Zwitsers- 19-12-2017 "Redelijk klein terrein, prima mensen en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steven Guillik- 19-12-2017 "Prima terrein gelegen op korte afstand tot het vliegveld. Terugweg duurde wel een half uur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melanie Steensen- 20-12-2017 "Prima service, bus stond direct klaar om naar het vliegveld te gaan. ook bij de terugweg niet lang hoeven wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Keulen Airport

Ook bij Keulen Airport is het aanbod aan parkings groot. Hoe weet u nou welke parking het beste bij u past? Vergelijk alle parkings eenvoudig via onze website. U kunt gemakkelijk filteren op basis van prijs, beoordelingen of reistijd maar deze pagina gaat nog een stukje verder. Door middel van deze pagina willen we u graag de transparantie van onze website laten zien. Hier kunnen namelijk alle voorgaande klanten de parkeeraanbieder beoordelen op basis van drie pijlers: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Wat deze begrippen inhouden, leest u hieronder. Bij terugkomst van de reis ontvangt iedere klant het verzoek tot beoordelen. Dit is erg prettig, want wij blijven graag objectief in de vergelijking. Bovendien, niemand kan u beter inspireren of adviseren dan onze klanten en hun parkeerervaringen. Heeft u zelf een parkeerervaring, schroom dan niet om deze hier achter te laten bij de desbetreffende parking! Zo maken we samen het betrouwbaar parkeren bij Keulen airport een stukje inzichtelijker.

Alle Informatie over Parkeren bij Köln en Beoordelingen

Bij Keulen Airport kunt u zowel shuttle als valet parkeren. Maar welke parkeervorm u ook kiest, de service hoort natuurlijk uitstekend te zijn! Helaas kunnen wij niet iedere dag bij de parking zijn en dus vragen we de klanten om hun ervaringen te delen. We doen dit op basis van drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie. We hopen dat klanten de parking zo volledig mogelijk beoordelen, omdat wij én toekomstige klanten zo een beter beeld krijgen bij de parkeergelegenheid. Met stiptheid vertellen klanten iets over de wachttijd op de parking of het vliegveld. Hebben zij bijvoorbeeld lang of kort gewacht op de shuttle service? Met locatie bedoelen we de reisafstand of de parking omgeving van de aanbieder en met vriendelijkheid wordt de service van het personeel gemeten. Dit alles zorgt voor een eindcijfer tussen 1 en 10. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter natuurlijk! Voor alle overige vragen over het parkeren bij Keulen airport, kijk ook in onze FAQ. 

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we goed dat u een kostbaar bezit ‘achterlaat’ gedurende uw reis. Hiervoor is vaak lang gespaard en klanten zijn uiteraard zuinig op hun vervoersmiddel. Wij gaan ervan uit dat al onze gescreende parkings dit ook doen en blijven daarom graag op de hoogte van hun service. Met behulp van alle reviews en beoordelingen kunnen we de kwaliteit op ons platform waarborgen en dus zijn we blij met iedere recensie! Wilt u graag goedkoop parkeren bij Keulen Airport? Dan gaan we samen met u op zoek naar de meest goedkope parking voor uw parkeerperiode. Wilt u graag de beste service voor uw auto? Geen probleem, dan biedt deze pagina een extra meerwaarde om de meest geschikte parking te vinden! Op basis van uw reisdata en gewenste parkeervorm, nemen we u bij de hand naar de best passende parkeergelegenheid rondom Keulen. Graag maken we voor u alle opties voor het lang parkeren bij vliegveld Keulen inzichtelijk én betrouwbaar! Wilt u persoonlijk contact met een van onze medewerkers, contact dan onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen!

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )