#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Sky Autopark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Sky Autopark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
17 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jan Dia- 19-12-2017 "Fijn terrein met prima valet service stonden beide keren klaar in herkenbaar tenu."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Halen en brengen van auto ging goed, telefonisch contact was goed, klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jeroen geertsen- 02-06-2019 "Binnen vijf minuten werd de auto netjes opgehaald en weer terug gebracht! als je goed duits spreekt is het ideaal ze spraken gebrekkig engels maar het werd allemaal begrepen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Smeets- 11-06-2019 "alleen jammer dat mijn elektrische auto niet geladen kon worden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Dodemont- 17-07-2019 "First time valet parking in Cologne airport and a very good expereince with Sky Autopark, nicely on time , quick service, and friendly service, what else can we expect more..... except an Nespresso ???? i'll book there next time again "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
j.h.g. storms- 25-07-2019 "bij uitrijden kaartje ongeldig Bellen met de man van de betaalautomaat hielp niet. Hij wilde weten waar wij de reservering gedaan hadden. Moet U bij vliegen en parkeren zijn werd gezegd.Betalen Euro 8,-- voor uitrijden. Graag terugstorten op mijn rekening nl81 rabo"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
albert haan- 25-07-2019 "Super geregeld........veilig en voelde heel vertrouwd bij aankomst werd om de auto heen gelopen voor eventuele schade en werd mij een briefje overhandigd waar oo de km stand en al op stond Bij terug komst gebeld dat ik geland was en mijn auto kwam ong.10-15 minuten later op afgesproken plaats aan en werd mij netjes overhandigd en een beilige thuis reis gewenst Nogmaals dit zal ik zeker vaker doen het was super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Boudewijn Tooren- 26-07-2019 "Het was voor mij onduidelijk dat je je auto af geeft op het vliegveld. Daarnaast werd ik, toen bij terugkomst belde vanaf het vliegveld, werkelijk belachelijk behandeld. De man schreeuwde en snauwde. Bij tweede keer bellen, was mijn auto er snel. Dus geen woord meer gewisseld en snel vertrokken. Hoewel kosten en stiptheid prima op orde waren, zal ik door deze behandeling in de toekomst een andere aanbieder zoeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Noa Zuidema- 06-08-2019 "Niet tevreden. Erg onvriendelijk personeel en niet professioneel. De auto is met schade teruggekomen en hier werd naar mijn mening "te" makkelijk over gedaan. De locatie was voor ons ook erg onduidelijk. Het personeel spreekt gebrekkig engels, het is dus een pre om de Duitse taal te beheersen. De tijd van het ophalen en brengen van de auto is prima in orde! Wegens de schade en het onvriendelijke personeel geeft mij de reden om hier niet weer te reserveren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van Daal- 06-08-2019 "Prima geregeld alleen werd bij de terugkomst niet gezegd waar we precies moesten wachten "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Hendrik- 07-08-2019 "Heel soepel gegaan "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Alles ging stipt op tijd. Binnen de 5 minuten werd de auto opgehaald en ook weer terug gebracht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob De Lange- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
René Doppen- 11-08-2019 "Vooral de persoonlijke benadering sprak me erg aan. Verder dus inderdaad een prima service voor een prima prijs...!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Silvonton Niessing- 14-08-2019 "Goede en snelle service. Prima tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitta Marchal- 18-08-2019 "2 rondjes gereden om de auto af te geven ivm het parkeren rondom het vliegveld, en lang moeten wachten bij het terugbrengen van de auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Shuttle/Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Park Shuttle/Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Bors- 26-06-2019 "Alles oké geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHM Bessems- 13-07-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Guntlisbergen- 23-07-2019 "Super geregeld ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
IBRAHIM TAMER NALDEMIR- 13-08-2019 "Zeer goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkshuttle24
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Parkshuttle24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
17 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Vellinga- 02-07-2019 "Parkshuttle24 is ons prima bevallen. Helemaal top. Op alle drie de punten een 10, echt niks op aan te merken. Mochten we weer vanaf Keulen vliegen dan parkeren we zeker weer bij hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Degener- 12-07-2019 "Super geregeld allemaal en heel vriendelijke chauffeurs Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Mijn ervaring was prima! Zeker een aanrader. Ik had alleen wat problemen met het ophalen. De persoon aan de telefoon begreep ik niet, waardoor het wat langer Duurde, voordat we opgepikt werden. Maar Verder niets dan lof!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kenneth Degenaers- 19-07-2019 "Goede service, snel ter plaatse na aankomst op de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 22-07-2019 "2de keer geboekt dit jaar, perfecte verzorging en stipt op tijd. Tevens makkelijk bereikbaar en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Margriet Meijer- 01-08-2019 "De heenweg waren we erg tevreden. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Prima. Bij aankomst op het vliegveld werden we afgezet bij terminal 2 en kregen we te horen dat we daar ook wee opgehaald werden. Leuke chauffeur ! Toen we terug van vakantie waren stonden we bij terminal 2 en hebben we gebeld. Toen na 10 minuten kwam het busje en daar stapte een erg boze man uit en was aan het schelden dat we op de verkeerde plek stonden. Hij was erg onvriendelijk. We moesten zelf de koffers maar in de bus zetten. Ook bij aankomst op de parkeerplek moesten we zelf onze koffers maar pakken en hij liep zo weg, zei verder niks meer.... In het busje hangt een papier dat ze alleen trinkgeld aannemen van aardige mensen. Maar wij geven in dit geval alleen trinkgeld aan aardige chauffeurs en dat was deze zeker niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Grote parkeerplaats waar we zelf de auto weg mochten zetten en ook de sleutel mee mochten nemen. Personeel sprak echter geen Engels. Ze spraken een Duits, maar onderling met elkaar een andere taal. Personeel kwam niet vriendelijk over, maar bracht ons netjes van parkeerplaats naar het vliegveld en terug en alles goed op tijd. Toen we geland waren en hadden gebeld waren ze er binnen 10 min. Prima om je auto neer te zetten vanaf Keulen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Het ophalen was een drama. Het duurde lang voordat er iemand kwam en degene die kwam was erg chagrijnig omdat er veel Mensen zaten te wachten op hun. Dus dat was ook nog een gedoe. Voor ons nooit meer dus. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Heenreis moesten we wachten wanneer er een busje vrij was om ons naar het vliegveld in Keulen te brengen. Ruim 30 minuten moeten wachten. Om opgehaald te worden vanaf het vliegveld hebben we ruim 45 minuten moeten wachten ivm files...... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Alles prima geregeld. De mensen waren optijd om ons op te halen bij 't vliegveld Keulen (Koln). Je neemt je eigen autosleutels mee op vakantie dus niemand kan 'joyrijden'. Zij waren ook qua prijs de goedkoopste. Enige minpuntje: auto's staan te dicht naast elkaar geparkeerd ivm openen van deuren. Grote mensen van bijna 2 m groot is 't minder qua uitstappen/instappen. Volgend jaar gaan wij zeker weer met hen in zee. Greetz. RS, Limburg NL"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Bij aankomst stond ‘hun parking’ vol en moesten we naar een andere parking 5min verderop rijden (we werden door iemand van hun begeleid naar deze parking). Na onze reis werden we netjes opgehaald (op de plek waar we afgezet werden voor de reis). Ik twijfel er wel aan als de parking bewaakt wordt, het geeft in ieder geval geen veilige indruk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Was ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van der Laan- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascalle van Galen- 18-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Airea
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Parking Airea
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
12 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Michel Hol- 03-06-2019 "Altijd even vriendelijk en goede service. Stipt op tijd als je aankomt. Een belletje en binnen een paar minuten staat de auto voor je neus en kan je naar huis. Heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Gillessen- 07-06-2019 "Wij waren gewoon tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Prima geregeld. Een half uur vooraf gebeld dat we eraan kwamen en op de terugweg direct gebeld toen we de koffers hadden. Beide keren stond er al iemand voor ons klaar, hielp met de koffers en was voorkomend. Prima ervaring, doen we volgende keer weer. Dit is stressvrij vertrekken en aankomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Buvens- 16-06-2019 "Super ervaring dit was de eerste keer voor ons. Heel vriendelijk, hebben +\- 5 min moeten wachten. Heel tevreden. Wij zullen in de toekomst er zeker nog gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
E.G.C. Tegenbosch- 17-07-2019 "De locatie is wat moeilijk te vinden en ligt op een afgelegen plek, maar dit wordt geheel gecompenseerd door de stiptheid en de vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt. Zelfs als je na middernacht land. Een belletje nadat je de koffers in bezit hebt en ongeveer 15 minuten later is de chauffeur er en helpt je met de koffers. In 10 minuten ben je weer bij je eigen auto en kun je op weg naar huis. Voor ons is deze ervaring boven verwachting supergoed verlopen. TOP!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Wat ver van het vliegveld gelegen, maar opvallend stipt v.w.b. shuttle (vertrek zowel als ophaal) en uiterst vriendelijk personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sophie Ysebaert- 25-07-2019 "Een aanrader. Stipt en heel vriendelijk, heel goede verhouding prijs kwaliteit service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Timmermans- 26-07-2019 "Alles verliep snel en soepel! tevreden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A Hoek- 07-08-2019 "Uitstappen en instappen voor de deur van de luchthaven. Vlak voor aankomst even bellen en de medewerker staat klaar om je auto mee te nemen. Bij terugkomst bel je als je je koffers hebt en binnen 5 minuten staan ze weer op de luchthaven. Auto heeft vlakbij geparkeerd gestaan. Er was maar 6 km mee gereden. Prima service voor een schappelijke prijs!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tanja Kroesen- 07-08-2019 "We came 27-07-2019 in the morning. Car checked together for damage etc. Pictures were taken. Off we went. We landed 6-08-2019 02:00 in the night. We called the parking and they picked us up. We got in the car and the emediately gave us our car key ( still at the airport) when we arrived at the parking it was dark and no streetlights nothing. So we put on the flashlight for our phone to look at our car. The very unfriendy employee asked us what we were looking for. We told him we wanted to check the care just like they did when we came in 10 days before. We found one big scratch on our car and damage om the lamp. They told us we needed to prove that scratch wasn’t there before we parked the car. The biggest bullshit because they took pictures with my husband. 15 minutes to check the whole care when we entered and no check when we come back to pick the car up? They didn’t want to do anything about it and we had 3 kids with us. There were 2 employees. One big guy who was very unwilling and rude ( if it was my company i would be very imberrassed for him) and one employee who talked normally but couldn’t do anything because the other employee was his boss. We left with the agreement to bith take pictures of the scratch and i could call the number from the parking card at 14:00 because the owner would be there. I called twice around14:15... nobody picked up. No call back....this is not done for me. Worst parking ever! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anthonie Nieuwenhuis- 13-08-2019 "Prima ervaring, volgende keer weer, locatie wat moeilijk te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Korten- 17-08-2019 "De locatie van deze parking is helaas moeilijk te vinden doordat er niks van borden staan. De ontvangst is prima. Het personeel is vriendelijk. Al zij de locatie ietwat louche. Bij het ophalen van onze auto stond deze nog niet klaar en moesten er verschillende auto's verplaatst worden. Als je naar huis wil, sta je hier niet op te wachten. Ik twijfel of ik van deze parking de volgende keer wederom gebruik zal maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Park and Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
16 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeroen Eensterhof- 19-12-2017 "Mooie locatie, 2x 10 minuten wachten voor we op weg waren, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mousa Bouazzi- 19-12-2017 "Taxi was netjes op tijd, auto was goed beveiligt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, duurde wel even voor we weg waren maar prijs was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dieter Kühne- 08-06-2019 "Goedkope oplossing voor duur parkeren op vliegveld. Auto wordt netjes geparkeerd (sleutel wel inleveren maar tankinhoud en km stand worden genoteerd). Evt foto's maken voor/van beschadigingen. Ca 5 minuten transfer tijd. Je wordt voor departure gate C afgezet en ook opgehaald. Telefoontje is voldoende."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Gubbels- 12-06-2019 "Super service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jef Van hees- 10-07-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peggy Turlinckx- 13-07-2019 "Alles prima. Vlotte afhandeling. We komen terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-07-2019 "De parkeerplaats ligt op een industrie terrein. Het is even zoeken, maar het is niet heel moeilijk te vinden. Je meldt je bij het hokje wat vooraan staat en dan worden je gegevens gecontroleerd en genoteerd. Je auto wordt door hun weg gezet en je autosleutels houden hen. Er is een busje die je afzet bij het vliegveld en je daar ook weer ophaalt. Wij hoefden niet lang te wachten, maar het kan max 30 min duren voordat je wordt opgehaald of weggebracht. Het was prima geregeld en niet duur. Het enige minpuntje vonden wij dat het terrein niet verlicht is 's nachts en dat het lastig kan zijn om je auto terug te vinden omdat je hem zelf niet weg gezet hebt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Bleuming- 04-08-2019 "Helemaal goed geregeld ze hebben het goed voor elkaar zeer snel "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Moesten ca 45 min wachten om opgehaald te worden, terwijl dat maar 10 min zou moeten zijn. Oorzaak. Ze lieten mensen instappen die kwamen aangelopen en niet werden gecontroleerd, terwijl stonden te wachten en zodoende busje vol was. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tanco Rooijackers- 12-08-2019 "Alles prima geregeld. Km standen en inhoud tank worden genoteerd. Binnen 10 minuten opgehaald van het vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Toen we aankwamen bij de parkeerplaats hebben we ons gemeld bij de balie (hok). Al vrij snel werden papieren ingevuld en hun zouden onze auto wegzetten. We hebben maar 5 minuten moeten wachten op de transfer, en we reden 5-10 minuten naar t vliegveld. Terug bij aankomst centrale gebeld en zeer snel weer opgehaald bij vliegveld, autosleutels in ontvangst genomen, auto was netjes geparkeerd en zonder schade en zeer makkelijk terug te vinden. Als ik weer via Keulen vlieg neem ik deze parkeerplaats. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Meulendijks- 18-08-2019 "Prima organisatie????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-08-2019 "Wegbrengen ging snel. Het ophalen duurde iets te lang. Goed bedrijf met duidelijke afspraken????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
tom diepgrond- 24-08-2019 "prima ervaring. keurig ontvangen. beetje sceptisch over afgeven autosleutel ( tesla rijders behoeven dat niet) bij terugkomst niet lang behoeven te wachten. zal zeker een volgend keer hier weer mijn auto stallen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Köln Parkplatz
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Köln Parkplatz
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Mathias Zwitsers- 19-12-2017 "Redelijk klein terrein, prima mensen en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steven Guillik- 19-12-2017 "Prima terrein gelegen op korte afstand tot het vliegveld. Terugweg duurde wel een half uur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Melanie Steensen- 20-12-2017 "Prima service, bus stond direct klaar om naar het vliegveld te gaan. ook bij de terugweg niet lang hoeven wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ideal Parken
Bekijk foto's
Beoordeling
6.9 Prima
Ideal Parken
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ronald Gerards- 27-06-2018 "Prima, netjes optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dennis Olijnyk- 02-07-2019 "Heel slecht. Wij hebben de chauffeur meerdere keren gebeld en de chauffeur heeft ons laten weten dat wij een uur te vroeg waren en wij dus of een uur moesten wachten of extra moesten betalen. Nadat wij gezegd hebben dat we er niet mee eens zijn, zijn we toch akkoord gegaan. Nadat de chauffeur eindelijk na 45 minuten arriveerde, was onze auto te lang?? Daarvoor moest ook extra betaald worden. Echt complete onzin. Vervolgens zijn wij gewoon met onze auto naar het vliegveld en hebben wij daar gewoon de volle pond betaald. Wij gunden de chauffeur echt geen cent meer. Uiteindelijk €90,- betaald op het vliegveld zelf. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lucienne schouten- 19-07-2019 "Duidelijk, stipt, snel en erg vriendelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Redelijk lang wachten op transfer naar vliegveld tijdens heenreis. Sleutel moest afgegeven worden, stond niet in de beschrijving "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Bij aankomst was de aanbieder niet erg vriendelijk tegen kennissen van ons die daar toevallig ook waren omdat deze hadden aangeduid op hun reservatie dat ze hun autosleutel wouden bijhouden. Misschien de klanten deze mogelijkheid dan niet geven, dan is er ook geen discussie mogelijk. Bij terugkomst was hun shuttle bus in panne. Ze hebben dan voorgesteld om onze auto te brengen nar de airport. Hebben drie kwartier moeten wachten totdat ze er waren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Lankheet- 07-08-2019 "Slechte ervaring, nog nooit eerder zo meegemaakt. Bij parkeren auto kon er geen vriendelijk woord af. Alleen maar roepen dichteraan parkeren. Gevraagd of ik vluchtnummers door moest geven ivm ophalen auto. Dit was niet nodig. Bij terugkonst airport Keulen netjes gebeld dat we er waren en toen werd ons telefonisch medegedeeld dat hun de taxibusje ter reperatie hebben. Kan gebeuren maar nu komt het....we konden dus met 3 personen niet opgehaald worden, alleen chauffeur van onze auto mocht mee omdát er een luxe auto in was gezet en geen zoals het zou horen een busje. Toen ik hier opheldering over vroeg ben ik niet allervriendelijkst geholpen. Uiteindelijk dus toch maar alleen mijn man meegestuurd met taxi omdat we er anders nu nog zouden staan. We boeken deze service toch niet voor niets? Erg jammer om zo je heerlijke vakantie te eindigen! Van ons een onvoldoende. Heb zelfs gisteren bij thuiskomst een mail naar hun zelf gestuurd maar helaas geen reactie op gekregen! Dus nu maar openbaar maken! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Harmelink- 09-08-2019 "Omdat de vliegtijd veranderd was, En ik dit vergeten had door te geven moest ik 10 euro boete betalen. Persoonlijk vind ik dit jammer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkTime
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
ParkTime
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria Teresa Olivieri- 18-06-2019 "Vlot en snelle service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adriana van Hoof- 20-06-2019 "Beetje moeilijk te vinden maar heel erg netjes geregeld en snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Van Uffelen- 26-06-2019 "De lokatie wat vreemd,bij een goederen overslag bedrijf,maar de afhandeling keurig,bij terugkomst,ook snelle afhaal procedure,met beleefde en vriendelijk personeel,top!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robby Lenaerts- 12-07-2019 "Onvriendelijke service. Ophaalpunt bij de terugvlucht op de luchthaven was hetzelfde als op de heenvlucht. Toen wij dit niet meteen in de gaten hadden reageerden zij erg onbeleefd. De chauffeur dreigde ook extra's aan te rekenen in ruil voor een fooi! Daarna stond mijn auto helemaal vast achteraan de parking bij het naar huis gaan waardoor eerst een tiental auto's dienden verplaatst te worden vooraleer ik naar huis kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dominic jackers- 15-07-2019 "Nieuw busje Alles prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob in 't Zand- 15-07-2019 "Snel en correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lolkje Miedema Wadman- 28-07-2019 "Was en goed verblijf voor onze auto "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gulay Yildirim- 10-08-2019 "ik heb wel een goede ervaring gehad. ze zijn vriendelijk en nauwkeurig. Het was wel erg druk toen wij aankwamen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima geregeld allemaal, snelle check in en transfers van en naar het vliegveld. Auto stond zelfs al netjes voor ons klaar. Dikke prima dus !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Arntz- 21-08-2019 "Super firma alles correct verzorgd. Boeken volgende keer zeker weer bij jullie. We zijn super tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sam van Kranenburg- 22-08-2019 "Hartstikke goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tuna Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Tuna Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
8 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Kocak Kadir- 13-06-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Shauni Vermeiren- 19-06-2019 "Super goede ervaring, wij waren eerst bang voor onze auto af te geven en al zeker onze sleutel, maar bij aankomst werden we zeer goed ontvangen en onze auto werd gewoon netjes geparkeerd. Onze sleutel ging in een bakje en veilig achter slot en grendel. Super tevreden, zeker een aanrader, wij boeken allesinds dezelfde parking volgende keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Benes- 18-07-2019 "Geen probleem. Sleutel moet men achterlaten - maar dat wisten we wel. Men kreegt wel niks op papier mee - geen ontvangstbewijs, niks. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Janneke Stemerdink- 01-08-2019 "Goede ervaring! Aardige mensen en we werden snel gehaald en gebracht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Gewoon goed. Afspraken prima nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Op de heenvlucht, hebben we meerdere malen moeten waar de chauffeur bleef, die ons weg zou brengen naar de luchthaven Keulen. Hebben daardoor een uur staan te wachten.Waardoor onze tijd voor de vliegreis, in gevaar kwam. En op de terugreis hetzelfde, hebben we netjes een half uur van tevoren gebeld. Aangegeven dat we met 2 gezinnen van 4 personen waren. Uiteindelijk kwam de chauffeur, en nam een ander gezin mee van 4 personen, en zei tegen ons dat wij nogeens 20 minuten moesten wachten nadat hij eerst het andere gezin weg moest brengen. Die werd 20 minuten werd ook weer ruim een half uur. Dus bij elkaar weer ruim een uur nadat wij ruim een half vantevoren hadden gebeld. Onze auto's die bij hun geparkeerd stonden, was niks mee, die stonden netjes ongeschonden klaar. Kortom qua transfer naar luchthaven zeer slecht, en qua parkeren van de auto is niks mis mee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Auto achter gelaten. Vonden het wel spannend aangezien je verschillende verhalen hoort laatste tijd. Werden netjes weggebracht en weer opgehaald. Zou volgende keer weer via hun boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tunc Ali- 21-08-2019 "Perfect en goedkoop tegenover andere beheerders,netjes op tijd gebracht en opgehaald.ik zal zeker volgende keer weer bij ze parkeren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tuna Park Overdekt
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Tuna Park Overdekt
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "Beetje een aparte naam maar wel goede service. Hele nette parkeergarage en wel fijn dat de auto overdekt staat geeft toch een fijn gevoel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
26 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Pakr and fly tegen lagere prijs, prima deal!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Keulen Airport

Ook bij Keulen Airport is het aanbod aan parkings groot. Hoe weet u nou welke parking het beste bij u past? Vergelijk alle parkings eenvoudig via onze website. U kunt gemakkelijk filteren op basis van prijs, beoordelingen of reistijd maar deze pagina gaat nog een stukje verder. Door middel van deze pagina willen we u graag de transparantie van onze website laten zien. Hier kunnen namelijk alle voorgaande klanten de parkeeraanbieder beoordelen op basis van drie pijlers: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Wat deze begrippen inhouden, leest u hieronder. Bij terugkomst van de reis ontvangt iedere klant het verzoek tot beoordelen. Dit is erg prettig, want wij blijven graag objectief in de vergelijking. Bovendien, niemand kan u beter inspireren of adviseren dan onze klanten en hun parkeerervaringen. Heeft u zelf een parkeerervaring, schroom dan niet om deze hier achter te laten bij de desbetreffende parking! Zo maken we samen het betrouwbaar parkeren bij Keulen airport een stukje inzichtelijker.

Alle Informatie over Parkeren bij Köln en Beoordelingen

Bij Keulen Airport kunt u zowel shuttle als valet parkeren. Maar welke parkeervorm u ook kiest, de service hoort natuurlijk uitstekend te zijn! Helaas kunnen wij niet iedere dag bij de parking zijn en dus vragen we de klanten om hun ervaringen te delen. We doen dit op basis van drie categorieën: Stiptheid, vriendelijkheid en locatie. We hopen dat klanten de parking zo volledig mogelijk beoordelen, omdat wij én toekomstige klanten zo een beter beeld krijgen bij de parkeergelegenheid. Met stiptheid vertellen klanten iets over de wachttijd op de parking of het vliegveld. Hebben zij bijvoorbeeld lang of kort gewacht op de shuttle service? Met locatie bedoelen we de reisafstand of de parking omgeving van de aanbieder en met vriendelijkheid wordt de service van het personeel gemeten. Dit alles zorgt voor een eindcijfer tussen 1 en 10. Hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter natuurlijk! Voor alle overige vragen over het parkeren bij Keulen airport, kijk ook in onze FAQ. 

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we goed dat u een kostbaar bezit ‘achterlaat’ gedurende uw reis. Hiervoor is vaak lang gespaard en klanten zijn uiteraard zuinig op hun vervoersmiddel. Wij gaan ervan uit dat al onze gescreende parkings dit ook doen en blijven daarom graag op de hoogte van hun service. Met behulp van alle reviews en beoordelingen kunnen we de kwaliteit op ons platform waarborgen en dus zijn we blij met iedere recensie! Wilt u graag goedkoop parkeren bij Keulen Airport? Dan gaan we samen met u op zoek naar de meest goedkope parking voor uw parkeerperiode. Wilt u graag de beste service voor uw auto? Geen probleem, dan biedt deze pagina een extra meerwaarde om de meest geschikte parking te vinden! Op basis van uw reisdata en gewenste parkeervorm, nemen we u bij de hand naar de best passende parkeergelegenheid rondom Keulen. Graag maken we voor u alle opties voor het lang parkeren bij vliegveld Keulen inzichtelijk én betrouwbaar! Wilt u persoonlijk contact met een van onze medewerkers, contact dan onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen!

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )