#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Park en Fly P22 Meet en Greet
Bekijk foto's
Beoordeling
9.5 Top!
Park en Fly P22 Meet en Greet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EazzyPark Eindhoven
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
EazzyPark Eindhoven
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
22 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Auto dichtbij parkeren bij vertrek dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen. algemeen goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Super snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Vriendelijk en handelend personeel. Perfecte plek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Betty Geerts- 14-06-2019 "Perfecte locatie, wel druk bij inleveren van de auto, ophalen snel en zeer vriendelijk personeel! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
maria van beek- 16-06-2019 "Prima geregeld voor herhaling vatbaar ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Ik vond het vervelend om mijn sleutel van de auto in te moeten leveren, bij de aanvraag had ik aangegeven dat ik dit niet wilde, maar blijkbaar kon dat niet anders. Bij terugkomst zag ik dat er 13 km met mijn auto gereden was en hing er een rooklucht in de auto. Dit was de eerste ervaring met deze parkeerplaats maar ook meteen mijn laatste helaas... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Manders- 27-06-2019 "Makkelijker kan niet. Op en top tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Reekers- 28-06-2019 "Lekker dichtbij en goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Super tevreden lekker dichtbij "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eric Lanslots- 08-07-2019 "Medewerkers waren heel professioneel hebben ons goed geholpen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan de Haas- 10-07-2019 "Tot een dag voor vertrek gedane reservering niet bekend. Nogmaals moeten reserveren. Uiteindelijk 1e reservering alsnog terug kunnen vinden. Al met al veel tijd en ergens gekost. Ontvangst prima. Bij terugkomst paneeltje voor ramen openen kapot. Dit moet tijdens verplaatsen uit gebeurd zijn. Zou de mensen sieren om dit netjes op te melden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
STIJN VAN DEN BRANDEN- 13-07-2019 "vriendelijke ontvangst en locatie van de parking is supergemakkelijk : enkel straat oversteken en je bent bij de vertrekhal van de luchthaven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Very good no problems "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "prima voor elkaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JP Peeters- 29-07-2019 "alles zeer goed geregeld prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Langens- 31-07-2019 "Supersnelle/bediening, afhandeling! Zeker een aanrader????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dionijsius Rijnen- 04-08-2019 "Makkelijk bereikbaar en een snelle afhandeling zowel bij het brengen als bij het halen van de auto, zeker een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Zegers- 05-08-2019 "Het system wat eazzy park heeft werkt zeer efficient en snel. Geen lange rijen en je auto staat al klaar Enige opmerking die ik kan maken is dat tijdens de parkeerperiode een andere deur tegen mijn auto is gekomen, met een kleine schade van dien "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Locatie voor halen en brengen van de auto is top! Recht voor de deur van de luchthaven... 2 min lopen...Bij het ophalen staat de auto klaar... en ben je dus meteen weer weg!! Vriendelijk personeel. Gezien het verschil in de km stand (brengen/halen) staat de auto ca 7 km vanaf t vliegveld, maar zie dat als geen enkel bezwaar gezien de geboden service en kosten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Corita Werner- 09-08-2019 "Weg oversteken en je bent bij direct bij AirPort Eindhoven. Auto stond al klaar bij terug komst. Het was voor ons de eerste keer , zijn er heel tevreden over. Bij onze volgende reis zeker weer bij deze parkeeraanbieder Eazzypark Eindhoven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "EazzyPark Eindhoven is op 2 minuten lopen van vliegveld Eindhoven. Vriendelijk personeel. Maar wel vreemd dat er 24 km meer op de kilometerteller stond dan toen de auto daar door mij geparkeerd was. Ik wacht nog af of EazzyPark mij kan uitleggen hoe dat mogelijk is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
LIEVEN VANDENBERGHE- 18-08-2019 "PERFECTE LOCATIE / STIPTE EN VRIENDELIJKE AANPAK / SUPER PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.5 Top!
Central Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Christian Meijer- 19-12-2017 "Zakelijk reizen altijd met de Valet service van Centralparking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik vaassen- 12-06-2019 "Alles was perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "Parkeren bij vliegveld Eindhoven lekker dichtbij. We belden van tevoren en konden gelijk de auto afgeven, op de terugreis stond de auto klaar. Goede service op deze manier. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SchippersStop
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
SchippersStop
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
87 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jan Hoeben- 19-12-2017 "Auto gratis gewassen en 10 minuten met de shuttle, prima parkeerplaats en met de kiezel stond de auto ook verhard."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Was prima niet meer niet minder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F. Mertens- 20-12-2017 "Gewoon goede service en als verassing onze auto nog gewassen ook. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-05-2019 "Super behulpzaam en aardig geholpen. Wachttijd: nihil. Perfecte service. Enig minpuntje: Navigatie kon de locatie niet vinden.......Ligt dus niet aan SchippersStop!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G C van der Reest- 27-05-2019 "Prima service erg goed doordacht. Alles verliep vlekkeloos. Hartelijk dank. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.A.P. van Bussel- 27-05-2019 "Voor ons was het de eerste keer dat we bij SchippersStop parkeerden. Een prima ervaring! Zeker het onthouden waard. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Boerkamp- 28-05-2019 "Goed georganiseerd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Toen ik er de eerste keer kwam was mij niet helemaal duidelijk waar ik moest zijn op het terrein. Mijn auto dus maar geparkeerd op het af te sluiten terrein, echter moest ik de auto eerst in een hal rijden, bleek later. Uiteindelijk auto geparkeerd daar waar dit geregistreerd stond. Mijn terugvlucht was geannuleerd. Ik heb dat netjes gemeld, was geen probleem en ik heb de tijd die ik later terug was bij betaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ben Hopman- 30-05-2019 "Uitstekend alternatief voor parkeren op vliegveld Eindhoven.Goede en niet krappe afgebakende parkeerplaatsen.Vriendelijke medewerkers. Met ca 5 op luchthaven.Ook het ophalen gaat uitermate snel en goed.Alles met duidelijke procedures.Wij gaan er zeker meer gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Zundert- 30-05-2019 "Geweldig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaaske Mussche- 01-06-2019 "Ideaal om hier te parkeren als je vliegt vanaf Eindhoven airport. Voor herhaling vatbaar. Geen op- of aanmerkingen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "onvriendelijke ontvangst"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene van Eijk- 02-06-2019 "Goed verzorgd en accuraat. Locatie echt minder dan 10 minuten van airport. Net ten zuiden van Eindhoven, dus als je van het noorden komt dan is het net iets verder rijden. Verder helemaal prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Goede ontvangst en goede service. Alleen de route er naar toe zou beter aangegeven kunnen worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "We hebben meer dan een half uur moeten wachten voordat we konden parkeren. Er is hier niet over gecommuniceerd waarom dit zo lang duurde en hoe lang. Je zou verwachten dat ze dit kunnen weten van te voren aangezien ik dit bij mijn reservering moest aangeven, dus als ze drukte verwachte dat het sneller zou gaan. Daarnaast moet ik nog een keer hetzelfde formulier invullen terwijl ik dit al had gedaan. Daarnaast bij het ophalen werd ook niet gekeken wie er als eerste dit door had gegeven, maar was gewoon wie het brutaalst was werd beloond en mocht mee. We hebben er wat van gezegd maar dit werd afgewimpeld. Ik raad het niet aan om hier te parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Alles goed geregeld. Locatie moeilijk bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carieke Pol- 04-06-2019 "Hele goede service, duidelijke uitleg en prima shuttle service. Het is nog best een eindje rijden naar schipperstop, maar alleszins goed te doen. Wel even rekening mee houden in je reisschema. Prima ervaring, ik zou het zo opnieuw doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Suzanne Ploum- 05-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gertjan van der Burg- 05-06-2019 "Correcte afhandeling en chauffeur die netjes rijdt en vriendelijk is. Leuke gelegenheid even koffie te doen bij het bijbehorende tankstation."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gertjan van der Burg- 05-06-2019 "Correcte afhandeling en chauffeur die netjes rijdt en vriendelijk is. Leuke gelegenheid even koffie te doen bij het bijbehorende tankstation."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop van Beek- 06-06-2019 "Prima en klantvriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lancelot Devos- 12-06-2019 "Goed geregeld, er rijden veel shuttle-busjes dus je moet niet langer wachten dan 10'. GPS geeft het adres ook prima aan. De mannen die de busjes bestuurden en de jongeman die ons aan de balie ontving waren heel vriendelijk, de jonge vrouw die ons ontving bij aankomst aan de balie was dat echter helemaal niet. Wel jammer dat er geen afdak of beschutting is aan de wachtplaats aan de luchthaven. Vrij prijzig in vergelijking met andere luchthavenparkings op afstand; in Charleroi betaal ik bijvoorbeeld minder dan de helft."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Van der kolk- 12-06-2019 "Top service waren laat en met spoed naar vliegveld gebracht ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ineke Weeteling- 13-06-2019 "Goed geregeld, goeie prijs en prettige mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Etienne Simon- 14-06-2019 "Perfect geregeld, perfect op tijd , alleen nogal ver van de luchthaven maar dat kan waarschijnlijk niet anders. Ik had wel een probleem met het verrijden van de koffers over de grindondergrond van de parking.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bons- 15-06-2019 "Alles was prima geregeld. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Ermelinda Pinto Pinheiro- 15-06-2019 "Het was voor mij de eerste x en ik zou wel daar vaker gaan parkeren. Super professioneel bedrijf en vriendelijke personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John van Hartevelt- 16-06-2019 "Uitstekende service met een smile. Extra onverwachte verlenging werd zonder porblemen geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Ultee- 16-06-2019 "Leuk. Maar niet handig en pratisch."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-06-2019 "Prima en snel geregeld, alles is heel vlot verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francesco Kuhne- 17-06-2019 "Helaas mijn vlucht gemist, in principe door eigen toedoen maar dat ik 20 minuten op de shuttle bus naar het vliegveld moest wachten hielp niet bepaald. Vervolgens mijn vlucht kunnen omboeken naar 2 dagen later waardoor ik dus van de 8 dagen dat ik bij Schippers stond 5 dagen ''dubbel'' heb betaald. Bij de receptie wist de jongedame niet goed om te gaan met mijn vervelende situatie waarop ik om een manager vroeg. Deze verwees mij vervolgens met weinig empathie door door naar de boeker (vliegenenparkeren). Deze hebben contact opgenomen met Schippers maar helaas er was niks te regelen. Bij beide keren uitchecken kreeg ik in eerste instantie verkeerde autosleutels terug en mijn eigen auto stond niet op slot en niet op de handrem waardoor hij tegen een stoeprand leunde. Mijn tip zou zijn, leg de voorwaarden/processen goed uit aan je medewerkers zodat zij direct de verwachting kunnen managen en/of oplossing kunnen voordragen. Daarnaast was het wellicht leuk geweest als jullie als ''goedmakertje'' mijn auto hadden gewassen. Voor jullie een kleine moeite en het had mijn rotgevoel grotendeels weggenomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francesco Kuhne- 17-06-2019 "Helaas mijn vlucht gemist, in principe door eigen toedoen maar dat ik 20 minuten op de shuttle bus naar het vliegveld moest wachten hielp niet bepaald. Vervolgens mijn vlucht kunnen omboeken naar 2 dagen later waardoor ik dus van de 8 dagen dat ik bij Schippers stond 5 dagen ''dubbel'' heb betaald. Bij de receptie wist de jongedame niet goed om te gaan met mijn vervelende situatie waarop ik om een manager vroeg. Deze verwees mij vervolgens met weinig empathie door door naar de boeker (vliegenenparkeren). Deze hebben contact opgenomen met Schippers maar helaas er was niks te regelen. Bij beide keren uitchecken kreeg ik in eerste instantie verkeerde autosleutels terug en mijn eigen auto stond niet op slot en niet op de handrem waardoor hij tegen een stoeprand leunde. Mijn tip zou zijn, leg de voorwaarden/processen goed uit aan je medewerkers zodat zij direct de verwachting kunnen managen en/of oplossing kunnen voordragen. Daarnaast was het wellicht leuk geweest als jullie als ''goedmakertje'' mijn auto hadden gewassen. Voor jullie een kleine moeite en het had mijn rotgevoel grotendeels weggenomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fix Trade BV- 18-06-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Stugge ontvangst, maar daarentegen bij afloop parkeertermijn een vriendelijker behandeling. Communicatie voor het vervoer naar parkeer locatie in onze beleving niet optimaal. Algemeen een aan te bevelen parking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Appelman- 20-06-2019 "helemaal geweldig ! Aardige mensen. wordt goed en vriendelijk geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lionne Van den Eerenbeemt- 21-06-2019 "Vriendelijk, behulpzaam, binnen de afgesproken tijd weggebracht/opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F. Ent- 22-06-2019 "Alles perfect geregeld, ruime parkeerplaatsen, snel van/naar vliegveld, volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miriam Theijssen- 22-06-2019 "Wij zijn erg tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miriam Theijssen- 22-06-2019 "Wij zijn erg positief, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alberto Morgado - 22-06-2019 "Ik bem erg tevreden snelle en vriendelijke bedankt mijn zie wel terug top. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.R.M. Udo- 23-06-2019 "Locatie is prima maar het aanrijden geeft een probleem. Komende van de A2 is de bewegwijzering zeer matig. Ook met een TomTom, zoals we hoorden, was het ook slecht te lokaliseren. Verder was het wat ons betreft prima. Vriendelijke groet A. Udo"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik verheyen- 23-06-2019 "locatie was moeilijk te vinden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julia Jongerbloed- 24-06-2019 "Prima en makkelijk parkeren! Wij zijn er erg blij mee! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F Brouwer- 24-06-2019 "Goed en betrouwbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Sysmans- 25-06-2019 "correcte en stipte behandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertha Rouwenhorst- 25-06-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Piebinga- 25-06-2019 "Parkeerlocatie en het afhandelen van de parkeerplek was prettig en georganiseerd. Personeel bij de check-in en de check-out balie waren vriendelijk. Alleen de chauffeur van de heenreis bracht politieke praat op met enkele andere inzittende van het busje, wat voor ons niet echt nodig was. Verder gewoon een aanrader, en zal er vaker gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Menks Hornsveld- 26-06-2019 "Onze ervaring met SchippersStop is uitermate slecht. Wij hadden door omstandigheden ons vliegtuig gemist ,en moesten weer huiswaarts. Daardoor geen gebruik gemaakt van het parkeren bij SchippersStop. Wij wilden het betaalde bedrag voor het parkeren terug vorderen. Maar dit is geweigerd door SchippersStop. En dit vinden wij een zeer slechte klantenservice. Wij maken hierdoor verder ook geen gebruik meer van SchippersStop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARTHE PALMANS- 26-06-2019 "Perfecte service, zeer vriendelijk en klantgericht onthaal - absolute aanrader voor Eindhoven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erich Plate- 27-06-2019 "pirma gelegenheid om dichtbij vliegveld te parkeren. Het zou echter fijn zijn als je niet zo ver met de koffers naar de auto hoeft te lopen. Als je de auto door dezelfde slagboom terug kunt rijden als op de heenweg dan kun je dat probleem toch zo oplossen?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
L Derksen- 28-06-2019 "Heenweg: ik kon mijn auto zelf parkeren, sleutels ingeleverd en snel naar het afhaalpunt gebracht, op zichtafstand van aankomsthal . Terugweg: Bus stond klaar op afhaalpunt, konden gelijk instappen en naar de auto gebracht. Deze stond klaar voor het gebouw. Super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hoiling Wong- 29-06-2019 "Snel, vriendelijk en bovenal mijn auto is in goede handen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Humphrey Coemaet- 30-06-2019 "Wat een gemak. Auto neer zetten en wegwezen...... Ophalen ook goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Michels- 01-07-2019 "Nadat we gebeld hadden moesten we erg langs wachten op de shuttle- bus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2019 "Ik had gevraagd om ‘n routebeschrijving vanuit Dordrecht (op de site stond: met routebeschrijving), niet ontvangen. Zonder navigatie, heb ik niet in de auto, was ik dus aangewezen op mijn telefoon. Het terrein ligt nogal “ verlaten”, maar gelukkig gevonden. Verder geen klachten, was het prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
George Bongaerts- 02-07-2019 "Parkeerterrein niet vriendelijk voor rolkoffers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Versteeg- 06-07-2019 "Prima parkeer adres. Bij terugkomst was mijn accu leeg, maar ik werd meteen geholpen door een hele vriendelijke monteur. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "vriendelijke mensen, veilige rit, niet lang moeten wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Reyntens- 11-07-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Zweers- 13-07-2019 "Prima service. Niet al te ver met de shuttle bus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Everaert- 15-07-2019 "Zeer vlotte afhandeling. Geen wachttijden. Prima service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Nette gelegenheid en betaalbaar. De chauffeur die ons heen bracht mocht wel iets vriendelijker zijn. (Goedemorgen kon er nog niet af) maar dit heeft de chauffeuse op de terugreis goed gemaakt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
veerle bammens- 20-07-2019 "Mijn gps had wat moeite om de locatie te vinden, maar eens daar super tevreden ! Duidelijke informatie, veilig gevoel, snelle service. Bij terugkomst binnen 5 minuten opgepikt, ook al was het vliegtuig vroeger dan voorzien. Voor herhaling vatbaar !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Driessen- 20-07-2019 "Navigatie wist parkeerplek redelijk makkelijk te vinden, vriendelijk personeel, bij terugkomst na de reis 's avonds nummer gebeld zoals omschreven bij parkeren auto. Alles verliep prima, zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Gemakkelijk parkeren dichtbij airport. Snel weer opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Prettig en met enige afstand de goedkoopste!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra van Schaik- 24-07-2019 "Prima lokatie voor je auto om wat langer te parkeren. Zowel vertrek als aankomst prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Lijding- 25-07-2019 "Een super service. Punctueel. Klantvriendelijk. Zeker volgend jaar weer. Gewoon TOP"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Radersma- 27-07-2019 "Het adres was onduidelijk en niet te vinden, telefoneren leverde alleen een automatisch antwoord op en een sms die zei: "afslaan richting habraken, na 8 km een blauwe luifel". Ik had tijd zat, maar kon die habraken 2605 oid op geen enkele manier vinden (ooknog gevraagd naar ophaal-punt "schipper stop" op het vliegveld, en kon ook op geen enkele manier contact krijgen: Puur oplichterij volgens mij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Buitengewoon vriendelijk personeel. Snelle service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "goede service met halen en brengen naar de airport. En veel voordeliger (-50% kosten). "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Alles was in orde, de chauffeur geeft wel niet veel uitleg. Zet u gewoon af en rijdt verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Met GPS is aanrijroute onduidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samil Efendic- 02-08-2019 "We waren snel en naar tevredenheid volgens de afspraak geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renee van Limborgh- 03-08-2019 "Het was even zoeken om er te komen maar verder was alles goed en prettig geregeld. We zullen er zeker weer voor kiezen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Super goed geregeld,goede service,snel ook,beveel dit echt aan,goede prijs ook"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Leerkes- 06-08-2019 "Dit was onze eerste ervaring met SchippersStop. We werden snel naar de luchthaven gebracht. Ook het ophalen was professioneel geregeld en zonder wachten. De auto stond er nog in keurige staat en was niet van z'n plek geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemien van der Zanden- de Louw - 07-08-2019 "Snelle service, prima prijs / kwaliteit en betrouwbaar op alle fronten. Voor herhaling vatbaar een volgende keer.????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Goed bedrijf ,waar je met een gerust hart je auto kunt parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Meijer- 09-08-2019 "Alles prima geregeld, sleutel ingeleverd, kilometerstrand genoteerd, gelijk instappen in een busje en naar het het vliegveld gebracht. De terugreis even bellen en binnen een minuut of 5 was er weer een busje. De sleutel opgehaald en op het parkeerterrein zelf de auto gehaald. Als we weer van Eindhoven vliegen komen we hier zeker weer terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Puffelen- 09-08-2019 "Alles prima geregeld, vriendelijk en de pendelbus werk ook perfect. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Otten- 12-08-2019 "Zeer goede en snelle service !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Na de verhalen op Radar over parkeren bij Schiphol waren we een beetje angstig, maar dat was nergens voor nodig. Je komt aan bij de videostraat en ze vragen je kilometerstand. Vervolgens parkeer je zelf de auto. Prima vervoer naar en van het vliegveld. Absoluut een aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vanya Hisen- 17-08-2019 "Goede ervaring "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Ottjes- 19-08-2019 "Prima parkeergelegenheid, brengen en halen naar vliegveld gaat lekker vlot, geen onnodige wachttijden. Voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NICOLAS CEROVAC- 19-08-2019 "Fast and easy. Best solution for long stay parking flying from Eindhoven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "Auto staat er veilig en bewaakt. Sfstand naar de luchthaven is matig. Ook snap ik niet dat als ze weten dat er laat op de avond 23.30 meerdere vluchten komen, er niet al een auto staat. Nu moesten ze nog komen toen de eerste belde na de landing en werd de taxi onverantwoord vol gepropt omdat het lang niet paste. Op kantoor verliep alles weer wel heel vlot, lagen de sleutels klaar en was je binnen 5 min. Klaar. Al met al positief, maar planning kan beter"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Short Stay
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Park en Fly Short Stay
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en doeltreffend. Code intoetsen, parkeren en aanlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willeke Dierdonk- 19-12-2017 "Dichtbij en makkelijk reserveren plus parkeren heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EazzyPark Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
EazzyPark Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima gegaan. Tevoren inchecken verkortte de afhandeling ter plaatse."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Valet Buiten
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Park en Fly Valet Buiten
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
26 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G van den Berg- 22-05-2019 "top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Smorenburg- 22-05-2019 "Om de hoek bij de inchecklocatie. Auto staat klaar bij terugkomst. Vriendelijke ontvangst. Voelt vertrouwd om zo je auto met sleutel achter te laten. Km stand wordt door hen direct genoteerd zodat je bij thuiskomst ziet dat er niet mee gereden is... aanvankelijk drempel is weg..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Voor een stedentrip gebruik gemaakt van deze parkeergelegenheid. Het personeel is vriendelijk, de afhandeling verliep soepel en het is op korte afstand van de luchthaven. Ik kan alleen maar positief zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Smit- 26-05-2019 "Alles ging volgens plan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francien Burgers- 28-05-2019 "Lekker dichtbij het vliegveld op loopafstand. Duidelijker aangeven dat je de auto moet ophalen op de plaats waar je hem gelaten hebt... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J Bakker- 31-05-2019 "Parkeren geen probleem maar terug bleek dat er 18 km met de onze auto was gereden. We wachten nog op uitleg ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "Enige verwarring over wel of niet bellen van te voren door e-mails"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rick Mudde- 03-06-2019 "We werden keurig geholpen. Er is een paar kilometer met onze auto gereden maar dat vind ik vanuit zakelijk oogpunt niet meer dan logisch. De auto stond er weer toen we hem nodig hadden. Het is lekker dicht bij het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Top! Zeer goed geregeld! Bestaat allen onduidelijk over de lokatie waar je de auto moet afleveren. Op website staat dat auto voor ingang vliegveld opgehaald wordt, nadat je 25 minuten eerder gebeld hebt. Werkelijkheid is dat wanneer je belt je zelf de auto moet afleveren op een parkeerplaats 100 m van de ingang vandaan. Zeker geen onoverkomelijk probleem, maar zorgt wel even voor verwarring tijdens het bellen, terwijl je toch al met handen aan het stuur zit ;)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom De Schryver- 10-06-2019 "Uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willeke Biemans- 13-06-2019 "Het was weer top geregeld, bedankt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Helmut Vanhoorne- 13-06-2019 "Perfecte service alles op schema "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Fijne communicatie, vlakbij terminal en auto stond klaar bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-06-2019 "prima en lekker dicht bij vliegveld Eindhoven.( loopafstand)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Will Snitjer- 23-06-2019 "Heen was prima. Terugreis 3x gebeld, geen gehoor werd ook niet teruggebeld. Via noodnummer kontakt. Medewerker was met klant buiten bezig. Advies neem je mobiele telefoon dan ook mee naar buiten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles prima en snel geregeld. Zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Manon Engels- 17-07-2019 "Zeer vriendelijke bediening. Parking is op 2 minuten wandelen van de luchthaven. Sleutels afgeven en klaar! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bosman- 18-07-2019 "Het parkeren was heel goed en dicht bij de vertrekhal. Het is allemaal heel soepel verlopen. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
YVO PELLENS- 29-07-2019 "Alles was zoals afgesproken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Irene Peerdeman- 31-07-2019 "Dichtbij, goed geregeld, geen wachttijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Irene Peerdeman- 31-07-2019 "Dichtbij, goed geregeld, geen wachttijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hermien Lochan- 04-08-2019 "????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Alles 100% in orde, heel vriendelijke medewerkers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Perfecte service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.D.J. de Harder- 19-08-2019 "Super vriendelijk. Bij het ophalen was men ook na sluitingstijd nog aanwezig omdat de vertraging van de binnenkomende vlucht door hen gevolgd werd. Klein mi puntje is dat je nog wel een klein stukje moet lopen em dat is bij regen wat minder maar verder goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Long Stay
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Park en Fly Long Stay
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 10-06-2019 "dichtbij vliegveld en alles wijst zich vanzelf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "simpel, snel, eenvoudig en goede prijs/kwaliteitsverhouding. minpuntje; staat nergens vermeldt, de inrijcode is ook de uitrij code!! dus foto op telefoon of kopie bewaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hobert- 24-06-2019 "Alles perfect verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Goed te vinden en makkelijk het terrein dmv code te betreden. Keurig nette beveiligde parking! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Mid Stay
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Park en Fly Mid Stay
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Joep van Dullekom- 19-12-2017 "Dichter bij dan de P-locaties van het vliegveld zelf! Poortje door en ik was er. Inrijcode werkt overigens ook helemaal super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris van Dalen- 19-12-2017 "Je loopt ze de vertrekhal in super dichtbij en meteen weer weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Swinkels- 19-12-2017 "Dichtbij en niet te duur voor wat je krijgt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hubert Huis- 20-12-2017 "op loopafstand ongeveer 5 minuten lopen. Slagboom gaat met code open werkt super!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
26 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Martijn - 27-06-2018 "Schippersstop met extra korting, scheelt 6 euro!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Eindhoven

Bij Vliegen en Parkeren vinden we transparantie belangrijk. Wij hechten waarde aan klantervaringen en waarborgen op die manier de kwaliteit van ons aanbod. Wilt u weten welke parking bij Eindhoven de beste service biedt? Lees dan verder. Wilt u uw eigen parkeerervaring met toekomstige klanten delen? Geef dan uw mening! Alle parkings op onze website zijn beoordeeld door de klanten die bij die desbetreffende parking zijn geweest. De cijfers geven een indicatie over hun tevredenheid, hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter natuurlijk. We maken onderscheid in drie beoordelingscategoriën: Stiptheid, vriendelijkheid en de locatie van de parking. Bij terugkomst van de reis, ontvangen onze klanten een uitnodiging om hun parkeerervaring te delen en op die manier adviseren of inspireren zij onze toekomstige klanten.  

Alle Informatie over onze Recensies bij Vliegen en Parkeren

Alle parkeeraanbieders op ons platform zijn betrouwbaar. Dit weten we omdat we klantervaringen verzamelen en deze evalueren. Met behulp van onze klanten, houden we de parking services nauwlettend in de gaten. Het is daarom belangrijk dat onze vliegreizigers hun ervaring met ons delen. Wij zijn blij met iedere recensie en proberen toekomstige klanten daardoor een eerlijke parking te bieden. De beoordelingscritera stipheid, vriendelijkheid en locatie houden het volgende in: Met stiptheid wordt de wachttijd bedoeld. Heeft u lang moeten wachten voordat u verder naar het airport vervoert werd of gebeurde dit vrijwel meteen? Vriendelijkheid spreekt voor zich, we vinden het belangrijk dat parkings een vriendelijke service bieden. De derde categorie over locatie zegt iets over het adres van de parking ten op zichte van luchthaven Eindhoven. In het algemeen geven klanten dus hun mening over het totaalbeeld: Voldeed de parking aan hun verwachtingen en hoe was de kwaliteit? Lees eenvoudig alle recensies op onze website bij Parkeren Eindhoven Airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Vaak zien we terug dat goedkope parkings minder waarde hechten aan service. Wij vinden het belangrijk dat u dat weet en dat u kiest wat het belangrijkst voor u is. Een ding wat zeker is: Alle parkings op ons platform zijn niet alleen voordelig, maar ook betrouwbaar. Op de pagina’s van de aanbieders, vindt u alle informatie over de parking en kunt u foto’s bekijken voor een sfeerimpressie. De aangeboden service-/veiligsheidsfaciliteiten en ervaringen van onze klanten staan tevens op de aanbiederpagina’s omschreven. Op die manier weet u binnen enkele minuten alles over de parking en bent u verzekerd van een geschikte parkeerplaats bij Eindhoven airport!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )