#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
EA Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
EA Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Mark Engelbertink- 25-10-2019 "Super service. Wij werden keurig ontvangen. De auto bekeken op schade en km. stand. Vervolgens voor de deur van het vliegveld afgezet. Na de vakantie opgebeld dat wij geland waren en op de bagage aan het wachten waren. Daarna stonden ze voor ons klaar op de afgesproken plek. Vervolgens naar hun bedrijf gebracht en de auto op schade gecontroleerd. Geen extra km. mee gereden. Echt een dikke 10!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park & Fly P24
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Park & Fly P24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Joep van Dullekom- 19-12-2017 "Dichter bij dan de P-locaties van het vliegveld zelf! Poortje door en ik was er. Inrijcode werkt overigens ook helemaal super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris van Dalen- 19-12-2017 "Je loopt ze de vertrekhal in super dichtbij en meteen weer weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Swinkels- 19-12-2017 "Dichtbij en niet te duur voor wat je krijgt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hubert Huis- 20-12-2017 "op loopafstand ongeveer 5 minuten lopen. Slagboom gaat met code open werkt super!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Euro-Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Euro-Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
55 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 18-09-2019 "Plaats is in het donker niet onmiddellijk te vinden. Best lichtgevende reclame plaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-09-2019 "Ze hebben mijn auto kapot gemaakt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Mally- 20-09-2019 "The staff is very friendly, especially this young person called Steven. Thank you to him, we will be back. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tonny Groot- 20-09-2019 "Geen standaard valet service, je moet namelijk iets verder lopen dan normaal. Maar verder alles netjes afgehandeld en auto stond bij terugkomst ook paraat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob van Veenendaal- 24-09-2019 "Perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Clasina Geertruida ten Pierik- 25-09-2019 "Prima geregeld, alleen stond het goede adres waar de auto geparkeerd moest worden niet op de info die ik had gekregen. Vriendelijke medewerker gaf ons het juiste adres."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-09-2019 "Goede bereikbaarheid, dichtbij aankomsthal goede service. Sleutels afleveren, bij aankomst bellen en auto staat klaar. Voor herhaling vatbaar. Was top!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
D.R. Juch- 30-09-2019 "Heel makkelijk parkeren en zeer dicht bij de luchthaven. Prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.j. Gebula- 02-10-2019 "Alles makkelijk en snel geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-10-2019 "prima, maar een opmerking heb ik wel, ik rekende 49,00 euro af (online) aangekomen bij de slagboom staat er vermeld dat het voor 3 dagen 39 euro is.. bij navraag bleek dat 39 euro ook te kloppen en gaf men aan bij een volgende gelegenheid 10 euro in mindering te brengen.. maar niets vast gelegd.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Wiendels- 02-10-2019 "Helaas was het adres niet duidelijk!parkeerplaats lag achter het adres.Gelukkig was er een medewerkster op het terrein aanwezig 23.45 wat een geluk.Heeft ons geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-10-2019 "beter rechstreeks boeken scheelt een dag parkeren betalen. commissie voor vliegen en parkeren is absurd hoog"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johanna De Koning- 07-10-2019 "Alles keurig en netjes verlopen. Prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mattijs Schipper- 07-10-2019 "Erg positief ervaren. Netjes te woord gestaan en vragen waren goed behandeld. Hadden vertraging van ruim een uur, even gebeld en alles netjes afgehandeld. Prijs/kwaliteit is uitstekend. 2 puntjes feedback, er is wat onduidelijkheid waar je moet zijn om te parkeren. Het genoemde adres zet je af (volgens google maps) voor een hotel, maar je moet 1 inrit verder zijn. 2de puntje, het is soms wat lastig telefonisch in contact te komen. Zeker wanneer je haast hebt of er wat onduidelijk is kan dat voor wat stress zorgen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Brilman- 08-10-2019 "Bij het boeken heb ik akkoord gegeven mijn sleutel achter te laten. Ik heb geenszins toestemming gegeven om mijn voertuig te validparken. Dat blijkt wel te gebeuren. Je moet je sleutels achterlaten en Euro-Parking verplaatst je voertuig naar een ander terrein. Ik was daar in het geheel niet blij mee en daar werd niet echt sympathiek op gereageerd. Het valid-parken zou veel duidelijker op de website moeten staan want dat was voor mij een reden geweest om verder te zoeken. Desalniettemin ben ik verder wel tevreden. De auto stond na aankomst weer klaar, schadevrij en er was een kilometer mee gereden. Ik kon zo weer weg. Dus ik ben voor 80% tevreden (vandaar de 8)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-10-2019 "Er was verwarring over het adres van aflevering van de auto . En over de soort van aflevering. Verder alles in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "Goed geregeld / goede service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Predrag Cvetanovic- 13-10-2019 "tevreden over alles"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "All was ok and easy, friendly staff, except the address was a bit tricky to reach due to road construction."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Janneke Wintermans- 15-10-2019 "geweldige service. ik heb een vol elektrische auto. en werd zelf op vakantie gebeld dat ik de juiste kabel was vergeten mee te geven, maar dat ze hem aan een openbare paal voor mij konden laten. geweldig, had een volle accu om naar huis te rijden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Ik heb gebruik gemaakt van de Valet-parkeermogelijkheden. Het is niet valet, zoals bij schiphol dat je helemaal tot aan de vertrekhal rijdt, maar het is echt maar een heel klein stukje lopen en je parkeert hem op speciale parkeervakken bij Euro-parking helemaal achter op het terrein. Bij terugkomst stond de auto al weer klaar, allemaal super goed geregeld. Ik heb geen controle gedaan aldaar, maar bij thuiskomst zag ik toch wel een paar nieuwe krassen aan de zijkant van de auto, van voorbij lopende mensen die erlangs heen geschuurd zijn. Dat was de enige tegenvaller, verder ontzettend tevreden over de service en locatie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Ideaal dichtbij vliegveld parkeren. Vriendelijke hulp. Auto stond keurig weer klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Heel fijn dat je je auto dichtbij de luchthaven kan parkeren en dat ie klaar staat als je naar huis gaat!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sabine Skraoui- 17-10-2019 "Parkeerplek was lastig te vinden. Vervolgens telefonische begeleiding niet zo vriendelijk. Bij aankomst en terugkomst wel goede, vriendelijke en snelle hulp!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Heenweg prima, echter moet je je auto zelf parkeren itt wat in de reservering staat. Terugweg 45 min moeten wachten omdat ze mn autosleutels kwijt waren. Auto stond dus ook niet klaar om gelijk naar huis te rijden. Ik had hier meer van verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra Kneepkens- 19-10-2019 "Mijn ervaring met jullie was perfect dicht bij de ingang en met terugkomen staat je auto vooraan voor je klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M van Limpt- 20-10-2019 "Okay, alleen geen valet parking, 5 minuten lopen vanaf vliegveld, goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Vreemd dat er staat dat je bij de vertrekhal wordt opgehaald en dat je auto weer met een ervaren chauffeur bij aankomst voor je klaar staat en blijkt dat je zelf heel dichtbij parkeert en op wandelafstand naar de luchthaven loopt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lidewien ten Beitel- 22-10-2019 "We zijn goed behandeld, maar dat wat gesuggereerd wordt, dat de auto naar de ontvangstkolom gebracht wordt is niet waar. Je moet naar de parkeerplaats lopen. Voor ons geen probleem, maar mensen die slecht ter been zijn, kunnen een probleem hebben !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-10-2019 "Goede parkeerservice en op tijd. Het begrip valid parking is misleidend want je moet de auto zelf bij het dichtstbijzijnde parkeerterrein achterlaten (op ruim 5 min. afstand lopen van het vliegveld). En de laadfaciliteit voor elektrische auto's blijkt niet aanwezig te zijn. Ik heb verzocht de auto op te laden maar daar is niets mee gedaan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-10-2019 "Zeer tevreden over Europarking! Erg behulpzaam personeel, wij hadden ook onze auto laten wassen in hun eigen wasstraat, goede service en fijn dat je een schone auto terug krijgt na je vakantie. Bij vertrek kregen we ook nog een flesje water mee voor onderweg, volgende keer zeker weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thomas Heuschmid- 24-10-2019 "Alles was snel en efficiënt geregeld. Kleine kanttekening is dat we "valet parking" hebben geboekt en betaald en ter plaatse wel de auto zelf weg moesten brengen en ook ophalen. Hoewel de locatie pal naast het vliegveld is vonden we dit toch misleidend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eelco de Leeuw- 25-10-2019 "Goede snelle service en lekker dicht bij het vliegveld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Op de site staat VALET parking, maar dat is NIET zo, je moet 5 min lopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Alles was goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik KLIJN- 27-10-2019 " in één word super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "In alle haast onze vliegtickets niet uit kunnen printen, na telefonisch contact lagen ze bij aankomst uitgeprint voor ons klaar. Verder een verzorgde parking en dichtbij de vertrekhal. Een echte aanrader dus !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leona Petrusova- 28-10-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
sven van landeghem- 29-10-2019 "Alles verliep prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Freidun Rahim- 29-10-2019 "Bij het boeken was aangegeven dat de auto opgehaald wordt. Misleiding. Moest zelf de auto brengen en heeft mij extra tijd gekost."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-11-2019 "Is echt een heel goede ligging perfect en inderdaad 1 minuut lopen naar luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-11-2019 "Auto eenvoudig kunnen afleveren op de locatie vlakbij het vliegveld en deze was daar weer neergezet toen we terugkwamen. Echter we hadden betaald voor valet parking en dat is het dus niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hartjes- 05-11-2019 "Hoewel de parkeerplaats op ca. 3 minuten lopen was van de terminal, werden wij verrast door deze aanbieder. In tegenstelling tot hetgeen wij waren overeengekomen, bleek de auto niet bij de terminal in ontvangst genomen te worden, maar moesten wij deze inleveren op een parkeerplaats die verder weg lag dan de openbare parkeergarage. Niet onoverkomelijk, maar niet conform bevestigde en schriftelijke afspraak. Het bleek dat dit al een maand het geval was, maar dat ze nog steeds de website en correspondentie hadden kunnen aanpassen. Dat vonden wij niet zo netjes. Verder een prima plek om je auto te parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Prima, valet parking is dit niet alhoewel die suggestie wel gewekt wordt op de site. Uiteindelijk parkeer je zelf je auto en geef je je sleutel af, om vervolgens naar het vliegveld te lopen. Kort,meerwaarde zou zijn, voor de deur afgeven en na afloop voor de deur de auto weer instappen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Wagemans- 14-11-2019 "Zeer vriendelijk, zeer correct. Hier boek ik snel opnieuw. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
johanna maria twaalfhoven- 15-11-2019 "Makkelijk te boeken. Prima geregeld. Niets op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-11-2019 "Alles volgens afspraak verlopen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene van Kessel- 17-11-2019 "Valet parking heeft bij mij een andere betekenis dan dat ik de auto een eind van de vertrek/aankomsthal moet afleveren en een eind moet gaan lopen (en dat door de kou). Voor Eindhoven was dit de eerste en laatste keer dat ik er gebruik van zal maken. Dan parkeer ik hem zelf wel ergens."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-11-2019 "Goede website en gemakkelijk om te reserveren. Eerlijke prijs en ligt iets verder van luchthaven maar in enkele minuten vlot te voet bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Lauwereins- 17-11-2019 "Alles vlot verlopen. Zo kan je ontspannen vertrekken. Dus ????. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marieke Roozendaal- 18-11-2019 "Alles verliep naar wens, doordat we wat verlaat waren konden we snel door naar het vliegveld. Medewerkers hielpen vlot mee. Ook stond de auto weer klaar bij terugkomst. Ideaal dat het zo dichtbij het vliegveld is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Knuiman-van de Wetering- 18-11-2019 "Klein stukje lopen maar prima locatie om te parkeren. Ook prima prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "nette, aardige mensen die ons te hulp stonden, parkeerplek was dichtbij het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
GERDA HEYNINCK- 18-11-2019 "Volgens de website is de parking op 2 minuten wandelen van de terminal gelegen, dit is niet waar, minstens 5 minuten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Zeer correct geholpen????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park4You
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
Park4You
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 11-11-2019 "Het was weer super! Makkelijk geboekt, prettige ontvangst en vertrouwd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park & Fly P22
Bekijk foto's
Beoordeling
9.5 Top!
Park & Fly P22
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EazzyPark Eindhoven
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
EazzyPark Eindhoven
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
75 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Auto dichtbij parkeren bij vertrek dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen. algemeen goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Super snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "Vriendelijk en handelend personeel. Perfecte plek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Betty Geerts- 14-06-2019 "Perfecte locatie, wel druk bij inleveren van de auto, ophalen snel en zeer vriendelijk personeel! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
maria van beek- 16-06-2019 "Prima geregeld voor herhaling vatbaar ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Ik vond het vervelend om mijn sleutel van de auto in te moeten leveren, bij de aanvraag had ik aangegeven dat ik dit niet wilde, maar blijkbaar kon dat niet anders. Bij terugkomst zag ik dat er 13 km met mijn auto gereden was en hing er een rooklucht in de auto. Dit was de eerste ervaring met deze parkeerplaats maar ook meteen mijn laatste helaas... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Manders- 27-06-2019 "Makkelijker kan niet. Op en top tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Reekers- 28-06-2019 "Lekker dichtbij en goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Super tevreden lekker dichtbij "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eric Lanslots- 08-07-2019 "Medewerkers waren heel professioneel hebben ons goed geholpen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan de Haas- 10-07-2019 "Tot een dag voor vertrek gedane reservering niet bekend. Nogmaals moeten reserveren. Uiteindelijk 1e reservering alsnog terug kunnen vinden. Al met al veel tijd en ergens gekost. Ontvangst prima. Bij terugkomst paneeltje voor ramen openen kapot. Dit moet tijdens verplaatsen uit gebeurd zijn. Zou de mensen sieren om dit netjes op te melden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
STIJN VAN DEN BRANDEN- 13-07-2019 "vriendelijke ontvangst en locatie van de parking is supergemakkelijk : enkel straat oversteken en je bent bij de vertrekhal van de luchthaven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Very good no problems "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "prima voor elkaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JP Peeters- 29-07-2019 "alles zeer goed geregeld prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Langens- 31-07-2019 "Supersnelle/bediening, afhandeling! Zeker een aanrader????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dionijsius Rijnen- 04-08-2019 "Makkelijk bereikbaar en een snelle afhandeling zowel bij het brengen als bij het halen van de auto, zeker een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Zegers- 05-08-2019 "Het system wat eazzy park heeft werkt zeer efficient en snel. Geen lange rijen en je auto staat al klaar Enige opmerking die ik kan maken is dat tijdens de parkeerperiode een andere deur tegen mijn auto is gekomen, met een kleine schade van dien "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Locatie voor halen en brengen van de auto is top! Recht voor de deur van de luchthaven... 2 min lopen...Bij het ophalen staat de auto klaar... en ben je dus meteen weer weg!! Vriendelijk personeel. Gezien het verschil in de km stand (brengen/halen) staat de auto ca 7 km vanaf t vliegveld, maar zie dat als geen enkel bezwaar gezien de geboden service en kosten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Corita Werner- 09-08-2019 "Weg oversteken en je bent bij direct bij AirPort Eindhoven. Auto stond al klaar bij terug komst. Het was voor ons de eerste keer , zijn er heel tevreden over. Bij onze volgende reis zeker weer bij deze parkeeraanbieder Eazzypark Eindhoven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "EazzyPark Eindhoven is op 2 minuten lopen van vliegveld Eindhoven. Vriendelijk personeel. Maar wel vreemd dat er 24 km meer op de kilometerteller stond dan toen de auto daar door mij geparkeerd was. Ik wacht nog af of EazzyPark mij kan uitleggen hoe dat mogelijk is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
LIEVEN VANDENBERGHE- 18-08-2019 "PERFECTE LOCATIE / STIPTE EN VRIENDELIJKE AANPAK / SUPER PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-08-2019 "Helaas stond onze auto niet klaar op het gevraagde tijdstip. Uurtje wachten maar verder nette afhandeling. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Ondanks het feit dat de reservering meer dan duidelijk werd ingevuld en bevestigd! stond de auto bij aankomst niet klaar bij het afhaalpunt. Aankomst datum, aankomst tijd, vluchtnummer waren perfect ingevuld en nogmaals bevestigd. Dit stond kennelijk anders in het systeem..... Met als gevolg een lange wachttijd en zelf (met chauffeur van Eazzypark) de auto gehaald, terug moeten rijden naar afhaalpunt om mijn vrouw en baggage op te halen. Daar moesten we ook nog soort van dankbaar voor zijn, want normaal gesproken "werkt het niet zo" en kun je wachten tot wie weet hoe lang. Juist voor deze service benader je EAZZYpark Eindhoven en betaal je dus voor dit product , dat dus verre van behoorlijk werd uitgevoerd. In een andere commerciele transactie, zoals de aankoop van een, naar later blijkt, defect product, zou je hem terugbrengen en geld terugvorderen. Ik ben benieuwd hoe daarop wordt gereageerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danny Regensburg- 26-08-2019 "Prettig om dicht bij het vliegveld te kunnen parkeren, binnen 5 min ben je er."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sandy De Weze- 31-08-2019 "Alles is goed en vlot verlopen Vriendelijk onthaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Magdalena Brichart - 01-09-2019 "Snel en vriendelijk personeel op 3 min van de luchthaven perfect "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Fintelman - 01-09-2019 "Ligging is perfect snelle afhandeling op locatie, ook het boeken is vrij snel en eenvoudig gedaan via internet. Dus ik vind het een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "S ochtends om 5 uur auto geparkeerd, werd niet naar de auto gekeken of km stand opgenomen, moesten gelijk tekenen voor het inleveren van de sleutel. Bij terugkomt idem dito. Er was 12 km mee gereden, waarheen? Daarbij was ook de radio verzet van zender. Pluspunt is zeker de ligging ideaal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Carel Derksen- 04-09-2019 "Alles klopte. - geen schade aan auto alleen wel in de regen gestaan "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel Jansen- 05-09-2019 "top sleutelterugbrengsysteem, al is tegenwoordig 30 seconden veel tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-09-2019 "Het wordt de door de client aangegeven aankomstijd genegeerd waardoor de auto niet op tijd bij de receptie staat. Jammer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-09-2019 "In eerste instantie vonden wij het spannend. We hebben nog nooit onze auto langdurig geparkeerd. maar het wat super geregeld allemaal niks te klagen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "na de negatieve persberichten onlangs over wat in enkele parkeerbedrijven aan Nederlandse luchthavens gebeurde met je wagen tijdens je vakantie was er toch een kleine ongerustheid. Maar in dit geval onterecht "zorgen" gemaakt. Auto in perfecte staat, en aantal km gereden zoals aangekondigd! vlakbij de luchthaven. Super gemakkelijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joannes meeuwese- 15-09-2019 "VRIENDELIJKE SERVICE EN GOEDE ONTVANGST"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-09-2019 "Kan het een ieder aanbevelen. Auto afgeven, terugkomen sleutel aannemen en wegrijden. Simpeler kan het niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-10-2019 "Prima parkeergelegenheid op enkele minuten lopen van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "Omdat de parkeergarages volgeboekt waren kwam ik terecht bij EazzyPark. Het inleveren en ophalen van de auto is op loopafstand van de terminal op nog geen 5 min en recht tegenover de terminal. Geen shuttle nodig dus. De auto wordt door Eazzypark zelf ergens anders geparkeerd. Bij mij stond 17km op de teller voor het heen en weer rijden naar de parkeerplaats. Het was goedkoper dan parkeren in de parkeergarages."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Zeer goede locatie, zeer vriendelijk en zeer snel, Geen op of aanmerkingen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
karina van laar- 13-10-2019 "Snelle service, vriendelijk personeel, echt een aanrader om makkelijk en snel je auto te parkeren. Auto stond alweer klaar toen we terugkwamen in Eindhoven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "Snel en goed afgehandeld, zowel bij brengen als halen van de auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "Positief, gemakkelijk, goede bewegwijzering"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-10-2019 "Zeer tevreden! Goede service, vriendelijk personeel, snel en binnen 3 min lopen sta je op de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Super handig. Vlakbij luchthaven. Heel vlotte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 " Alles was ok. Service een beetje glimlachen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert Verdaasdonk- 16-10-2019 "Je rijdt er makkelijk voorbij omdat er een andere naam op de gevel staat (flex parking). Verder alles perfect geregeld ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo swolfs- 17-10-2019 "alles ging perfect !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Vanierschot- 17-10-2019 "Op 20 min tijd van landing te voet naar de hal, door de pascontrole en in de auto, vlugger kan moeilijk, prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nijs Dekker- 18-10-2019 "Wat is toch geweldig om na een vertraagde vlucht en erg lang wachten op de bagage zo snel weer te kunnen instappen in je eigen auto. Prima geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "Alles in orde"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "9,5"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "In een woord prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Makkelijk recht voor de deur parkeren, bij terug komst stond de auto weer klaar, geen rijen bij de kassa, super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Ype Holtrop- 22-10-2019 "Geen verbeterpunten. Perfecte locatie, goede en vriendelijke service. Kortom, niks meer aan doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Wiersma- 23-10-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Caberg- 23-10-2019 "Fijne parking tegenover de luchthaven. Vlotte bediening. Ik wist alleen niet dat mijn auto naar een andere parking zou gereden worden. Maar toch positieve ervaring. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Op zich ging het allemaal prima maar ik was wel negatief verrast over het proces. Als ik mijn auto ergens afgeef dan verwacht ik van die organisatie een handtekening voor ontvangst maar in plaats daarvan moest ik een handtekening plaatsen. En ik kreeg helemaal geen bewijs van ontvangst. Evengoed is het wel prima verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edith Dijkxhoorn- 24-10-2019 "Perfect geregeld, tegenover de luchthaven, geen shuttle nodig, geen tijdverlies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Goed geregeld. Alleen de opnerkibg shuttlebus begrijp ik niet. Het kantoor waar we onze auto konden achterlaten ligt erg dichtbij de luchthaven. We konden lopend naar de luchthaven. Ook terug. Auto stond direct klaar. Zelfs mogelijkheid tot kopje koffie/ thee gratis. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Ideaal gelegen. Snel, duidelijk en betaalbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robin van Beek- 26-10-2019 "Helemaal top geregeld. je kunt vanaf de plek waar wij stonden in 5 minuten lopen naar het vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gilbert Cleveringa- 26-10-2019 "Prima ontvangen. Auto netjes ingenomen. Afspraak voor ophalen goed geregeld. Klein minpuntje is dat door de aanleg van de parkeergarage het niet duidelijk is wat de beste weg is naar de terminal. Nu via omwegen gelopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Ook met een Tesla weten ze raad. Er stonden er zelfs 5 stuks op het moment dat we onze auto kwamen ophalen. Nog gratis koffie mee voor onderweg. En dichterbij kan niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "Snel, vriendelijk en adequaat. Komt betrouwbaar over en blijkt dat ook te zijn!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "Sehr zu empfehlen. Fußläufig zum Terminal, kompetenter und freundlicher Service. Gerne wieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-11-2019 "Er werd 15 km met mijn wagen gereden. Dit is echter geen probleem, aangezien de wagen op een andere parking wordt geparkeerd. Wat ik minder fijn vind, is dat mijn dashboardinstellingen aangepast zijn en de zenders van de radio anders ingesteld. Jammer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stijn Van Maele- 02-11-2019 "Dichtbij, vlug in- en uitgecheckt , goede prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-11-2019 "Super service - super dichtbij - super goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
De Oliveira N Fernando- 05-11-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walter De Ceunynck- 06-11-2019 "Goede snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk van Overbeek- 11-11-2019 "Weer goed georganiseerd met vriendelijke mensen en een veilig gevoel. Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
johan Poosen- 11-11-2019 "top, snelle service, op wandelafstand vliegveld, kopje koffie tijdens het wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
peter blanckaert- 12-11-2019 "Zeer vlotte bediening. Prijs kwaliteit ok."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eva Frederix- 18-11-2019 "Deze firma doet zijn naam alle eer aan. Gemakkelijker kon haast niet. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Central Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Christian Meijer- 19-12-2017 "Zakelijk reizen altijd met de Valet service van Centralparking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik vaassen- 12-06-2019 "Alles was perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "Parkeren bij vliegveld Eindhoven lekker dichtbij. We belden van tevoren en konden gelijk de auto afgeven, op de terugreis stond de auto klaar. Goede service op deze manier. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-10-2019 "3 minuutjes lopen. Vriendelijke medewerkers. Snelle afwikkeling. Alles top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.F. Mosselman- 08-10-2019 "Prima geregeld, auto stond bij terugkeer netjes klaar, zonder krassen of deuken ;-)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SchippersStop
Bekijk foto's
Beoordeling
8.8 Uitstekend
SchippersStop
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.8
179 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jan Hoeben- 19-12-2017 "Auto gratis gewassen en 10 minuten met de shuttle, prima parkeerplaats en met de kiezel stond de auto ook verhard."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Was prima niet meer niet minder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F. Mertens- 20-12-2017 "Gewoon goede service en als verassing onze auto nog gewassen ook. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-05-2019 "Super behulpzaam en aardig geholpen. Wachttijd: nihil. Perfecte service. Enig minpuntje: Navigatie kon de locatie niet vinden.......Ligt dus niet aan SchippersStop!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G C van der Reest- 27-05-2019 "Prima service erg goed doordacht. Alles verliep vlekkeloos. Hartelijk dank. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.A.P. van Bussel- 27-05-2019 "Voor ons was het de eerste keer dat we bij SchippersStop parkeerden. Een prima ervaring! Zeker het onthouden waard. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Boerkamp- 28-05-2019 "Goed georganiseerd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Toen ik er de eerste keer kwam was mij niet helemaal duidelijk waar ik moest zijn op het terrein. Mijn auto dus maar geparkeerd op het af te sluiten terrein, echter moest ik de auto eerst in een hal rijden, bleek later. Uiteindelijk auto geparkeerd daar waar dit geregistreerd stond. Mijn terugvlucht was geannuleerd. Ik heb dat netjes gemeld, was geen probleem en ik heb de tijd die ik later terug was bij betaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ben Hopman- 30-05-2019 "Uitstekend alternatief voor parkeren op vliegveld Eindhoven.Goede en niet krappe afgebakende parkeerplaatsen.Vriendelijke medewerkers. Met ca 5 op luchthaven.Ook het ophalen gaat uitermate snel en goed.Alles met duidelijke procedures.Wij gaan er zeker meer gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Zundert- 30-05-2019 "Geweldig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaaske Mussche- 01-06-2019 "Ideaal om hier te parkeren als je vliegt vanaf Eindhoven airport. Voor herhaling vatbaar. Geen op- of aanmerkingen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "onvriendelijke ontvangst"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene van Eijk- 02-06-2019 "Goed verzorgd en accuraat. Locatie echt minder dan 10 minuten van airport. Net ten zuiden van Eindhoven, dus als je van het noorden komt dan is het net iets verder rijden. Verder helemaal prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Goede ontvangst en goede service. Alleen de route er naar toe zou beter aangegeven kunnen worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "We hebben meer dan een half uur moeten wachten voordat we konden parkeren. Er is hier niet over gecommuniceerd waarom dit zo lang duurde en hoe lang. Je zou verwachten dat ze dit kunnen weten van te voren aangezien ik dit bij mijn reservering moest aangeven, dus als ze drukte verwachte dat het sneller zou gaan. Daarnaast moet ik nog een keer hetzelfde formulier invullen terwijl ik dit al had gedaan. Daarnaast bij het ophalen werd ook niet gekeken wie er als eerste dit door had gegeven, maar was gewoon wie het brutaalst was werd beloond en mocht mee. We hebben er wat van gezegd maar dit werd afgewimpeld. Ik raad het niet aan om hier te parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Alles goed geregeld. Locatie moeilijk bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carieke Pol- 04-06-2019 "Hele goede service, duidelijke uitleg en prima shuttle service. Het is nog best een eindje rijden naar schipperstop, maar alleszins goed te doen. Wel even rekening mee houden in je reisschema. Prima ervaring, ik zou het zo opnieuw doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Suzanne Ploum- 05-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gertjan van der Burg- 05-06-2019 "Correcte afhandeling en chauffeur die netjes rijdt en vriendelijk is. Leuke gelegenheid even koffie te doen bij het bijbehorende tankstation."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gertjan van der Burg- 05-06-2019 "Correcte afhandeling en chauffeur die netjes rijdt en vriendelijk is. Leuke gelegenheid even koffie te doen bij het bijbehorende tankstation."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop van Beek- 06-06-2019 "Prima en klantvriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lancelot Devos- 12-06-2019 "Goed geregeld, er rijden veel shuttle-busjes dus je moet niet langer wachten dan 10'. GPS geeft het adres ook prima aan. De mannen die de busjes bestuurden en de jongeman die ons aan de balie ontving waren heel vriendelijk, de jonge vrouw die ons ontving bij aankomst aan de balie was dat echter helemaal niet. Wel jammer dat er geen afdak of beschutting is aan de wachtplaats aan de luchthaven. Vrij prijzig in vergelijking met andere luchthavenparkings op afstand; in Charleroi betaal ik bijvoorbeeld minder dan de helft."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Van der kolk- 12-06-2019 "Top service waren laat en met spoed naar vliegveld gebracht ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ineke Weeteling- 13-06-2019 "Goed geregeld, goeie prijs en prettige mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Etienne Simon- 14-06-2019 "Perfect geregeld, perfect op tijd , alleen nogal ver van de luchthaven maar dat kan waarschijnlijk niet anders. Ik had wel een probleem met het verrijden van de koffers over de grindondergrond van de parking.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bons- 15-06-2019 "Alles was prima geregeld. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Ermelinda Pinto Pinheiro- 15-06-2019 "Het was voor mij de eerste x en ik zou wel daar vaker gaan parkeren. Super professioneel bedrijf en vriendelijke personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John van Hartevelt- 16-06-2019 "Uitstekende service met een smile. Extra onverwachte verlenging werd zonder porblemen geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Ultee- 16-06-2019 "Leuk. Maar niet handig en pratisch."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-06-2019 "Prima en snel geregeld, alles is heel vlot verlopen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francesco Kuhne- 17-06-2019 "Helaas mijn vlucht gemist, in principe door eigen toedoen maar dat ik 20 minuten op de shuttle bus naar het vliegveld moest wachten hielp niet bepaald. Vervolgens mijn vlucht kunnen omboeken naar 2 dagen later waardoor ik dus van de 8 dagen dat ik bij Schippers stond 5 dagen ''dubbel'' heb betaald. Bij de receptie wist de jongedame niet goed om te gaan met mijn vervelende situatie waarop ik om een manager vroeg. Deze verwees mij vervolgens met weinig empathie door door naar de boeker (vliegenenparkeren). Deze hebben contact opgenomen met Schippers maar helaas er was niks te regelen. Bij beide keren uitchecken kreeg ik in eerste instantie verkeerde autosleutels terug en mijn eigen auto stond niet op slot en niet op de handrem waardoor hij tegen een stoeprand leunde. Mijn tip zou zijn, leg de voorwaarden/processen goed uit aan je medewerkers zodat zij direct de verwachting kunnen managen en/of oplossing kunnen voordragen. Daarnaast was het wellicht leuk geweest als jullie als ''goedmakertje'' mijn auto hadden gewassen. Voor jullie een kleine moeite en het had mijn rotgevoel grotendeels weggenomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francesco Kuhne- 17-06-2019 "Helaas mijn vlucht gemist, in principe door eigen toedoen maar dat ik 20 minuten op de shuttle bus naar het vliegveld moest wachten hielp niet bepaald. Vervolgens mijn vlucht kunnen omboeken naar 2 dagen later waardoor ik dus van de 8 dagen dat ik bij Schippers stond 5 dagen ''dubbel'' heb betaald. Bij de receptie wist de jongedame niet goed om te gaan met mijn vervelende situatie waarop ik om een manager vroeg. Deze verwees mij vervolgens met weinig empathie door door naar de boeker (vliegenenparkeren). Deze hebben contact opgenomen met Schippers maar helaas er was niks te regelen. Bij beide keren uitchecken kreeg ik in eerste instantie verkeerde autosleutels terug en mijn eigen auto stond niet op slot en niet op de handrem waardoor hij tegen een stoeprand leunde. Mijn tip zou zijn, leg de voorwaarden/processen goed uit aan je medewerkers zodat zij direct de verwachting kunnen managen en/of oplossing kunnen voordragen. Daarnaast was het wellicht leuk geweest als jullie als ''goedmakertje'' mijn auto hadden gewassen. Voor jullie een kleine moeite en het had mijn rotgevoel grotendeels weggenomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fix Trade BV- 18-06-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Stugge ontvangst, maar daarentegen bij afloop parkeertermijn een vriendelijker behandeling. Communicatie voor het vervoer naar parkeer locatie in onze beleving niet optimaal. Algemeen een aan te bevelen parking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Appelman- 20-06-2019 "helemaal geweldig ! Aardige mensen. wordt goed en vriendelijk geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lionne Van den Eerenbeemt- 21-06-2019 "Vriendelijk, behulpzaam, binnen de afgesproken tijd weggebracht/opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F. Ent- 22-06-2019 "Alles perfect geregeld, ruime parkeerplaatsen, snel van/naar vliegveld, volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miriam Theijssen- 22-06-2019 "Wij zijn erg tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miriam Theijssen- 22-06-2019 "Wij zijn erg positief, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alberto Morgado - 22-06-2019 "Ik bem erg tevreden snelle en vriendelijke bedankt mijn zie wel terug top. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.R.M. Udo- 23-06-2019 "Locatie is prima maar het aanrijden geeft een probleem. Komende van de A2 is de bewegwijzering zeer matig. Ook met een TomTom, zoals we hoorden, was het ook slecht te lokaliseren. Verder was het wat ons betreft prima. Vriendelijke groet A. Udo"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
erik verheyen- 23-06-2019 "locatie was moeilijk te vinden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julia Jongerbloed- 24-06-2019 "Prima en makkelijk parkeren! Wij zijn er erg blij mee! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F Brouwer- 24-06-2019 "Goed en betrouwbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Sysmans- 25-06-2019 "correcte en stipte behandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertha Rouwenhorst- 25-06-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Piebinga- 25-06-2019 "Parkeerlocatie en het afhandelen van de parkeerplek was prettig en georganiseerd. Personeel bij de check-in en de check-out balie waren vriendelijk. Alleen de chauffeur van de heenreis bracht politieke praat op met enkele andere inzittende van het busje, wat voor ons niet echt nodig was. Verder gewoon een aanrader, en zal er vaker gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Menks Hornsveld- 26-06-2019 "Onze ervaring met SchippersStop is uitermate slecht. Wij hadden door omstandigheden ons vliegtuig gemist ,en moesten weer huiswaarts. Daardoor geen gebruik gemaakt van het parkeren bij SchippersStop. Wij wilden het betaalde bedrag voor het parkeren terug vorderen. Maar dit is geweigerd door SchippersStop. En dit vinden wij een zeer slechte klantenservice. Wij maken hierdoor verder ook geen gebruik meer van SchippersStop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARTHE PALMANS- 26-06-2019 "Perfecte service, zeer vriendelijk en klantgericht onthaal - absolute aanrader voor Eindhoven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erich Plate- 27-06-2019 "pirma gelegenheid om dichtbij vliegveld te parkeren. Het zou echter fijn zijn als je niet zo ver met de koffers naar de auto hoeft te lopen. Als je de auto door dezelfde slagboom terug kunt rijden als op de heenweg dan kun je dat probleem toch zo oplossen?"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
L Derksen- 28-06-2019 "Heenweg: ik kon mijn auto zelf parkeren, sleutels ingeleverd en snel naar het afhaalpunt gebracht, op zichtafstand van aankomsthal . Terugweg: Bus stond klaar op afhaalpunt, konden gelijk instappen en naar de auto gebracht. Deze stond klaar voor het gebouw. Super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hoiling Wong- 29-06-2019 "Snel, vriendelijk en bovenal mijn auto is in goede handen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Humphrey Coemaet- 30-06-2019 "Wat een gemak. Auto neer zetten en wegwezen...... Ophalen ook goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Michels- 01-07-2019 "Nadat we gebeld hadden moesten we erg langs wachten op de shuttle- bus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2019 "Ik had gevraagd om ‘n routebeschrijving vanuit Dordrecht (op de site stond: met routebeschrijving), niet ontvangen. Zonder navigatie, heb ik niet in de auto, was ik dus aangewezen op mijn telefoon. Het terrein ligt nogal “ verlaten”, maar gelukkig gevonden. Verder geen klachten, was het prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
George Bongaerts- 02-07-2019 "Parkeerterrein niet vriendelijk voor rolkoffers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Versteeg- 06-07-2019 "Prima parkeer adres. Bij terugkomst was mijn accu leeg, maar ik werd meteen geholpen door een hele vriendelijke monteur. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "vriendelijke mensen, veilige rit, niet lang moeten wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Reyntens- 11-07-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Zweers- 13-07-2019 "Prima service. Niet al te ver met de shuttle bus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Everaert- 15-07-2019 "Zeer vlotte afhandeling. Geen wachttijden. Prima service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "Nette gelegenheid en betaalbaar. De chauffeur die ons heen bracht mocht wel iets vriendelijker zijn. (Goedemorgen kon er nog niet af) maar dit heeft de chauffeuse op de terugreis goed gemaakt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
veerle bammens- 20-07-2019 "Mijn gps had wat moeite om de locatie te vinden, maar eens daar super tevreden ! Duidelijke informatie, veilig gevoel, snelle service. Bij terugkomst binnen 5 minuten opgepikt, ook al was het vliegtuig vroeger dan voorzien. Voor herhaling vatbaar !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Driessen- 20-07-2019 "Navigatie wist parkeerplek redelijk makkelijk te vinden, vriendelijk personeel, bij terugkomst na de reis 's avonds nummer gebeld zoals omschreven bij parkeren auto. Alles verliep prima, zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Gemakkelijk parkeren dichtbij airport. Snel weer opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Prettig en met enige afstand de goedkoopste!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra van Schaik- 24-07-2019 "Prima lokatie voor je auto om wat langer te parkeren. Zowel vertrek als aankomst prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Lijding- 25-07-2019 "Een super service. Punctueel. Klantvriendelijk. Zeker volgend jaar weer. Gewoon TOP"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Radersma- 27-07-2019 "Het adres was onduidelijk en niet te vinden, telefoneren leverde alleen een automatisch antwoord op en een sms die zei: "afslaan richting habraken, na 8 km een blauwe luifel". Ik had tijd zat, maar kon die habraken 2605 oid op geen enkele manier vinden (ooknog gevraagd naar ophaal-punt "schipper stop" op het vliegveld, en kon ook op geen enkele manier contact krijgen: Puur oplichterij volgens mij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Buitengewoon vriendelijk personeel. Snelle service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "goede service met halen en brengen naar de airport. En veel voordeliger (-50% kosten). "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Alles was in orde, de chauffeur geeft wel niet veel uitleg. Zet u gewoon af en rijdt verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Met GPS is aanrijroute onduidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samil Efendic- 02-08-2019 "We waren snel en naar tevredenheid volgens de afspraak geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renee van Limborgh- 03-08-2019 "Het was even zoeken om er te komen maar verder was alles goed en prettig geregeld. We zullen er zeker weer voor kiezen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Super goed geregeld,goede service,snel ook,beveel dit echt aan,goede prijs ook"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Leerkes- 06-08-2019 "Dit was onze eerste ervaring met SchippersStop. We werden snel naar de luchthaven gebracht. Ook het ophalen was professioneel geregeld en zonder wachten. De auto stond er nog in keurige staat en was niet van z'n plek geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemien van der Zanden- de Louw - 07-08-2019 "Snelle service, prima prijs / kwaliteit en betrouwbaar op alle fronten. Voor herhaling vatbaar een volgende keer.????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Goed bedrijf ,waar je met een gerust hart je auto kunt parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Meijer- 09-08-2019 "Alles prima geregeld, sleutel ingeleverd, kilometerstrand genoteerd, gelijk instappen in een busje en naar het het vliegveld gebracht. De terugreis even bellen en binnen een minuut of 5 was er weer een busje. De sleutel opgehaald en op het parkeerterrein zelf de auto gehaald. Als we weer van Eindhoven vliegen komen we hier zeker weer terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Puffelen- 09-08-2019 "Alles prima geregeld, vriendelijk en de pendelbus werk ook perfect. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H. Otten- 12-08-2019 "Zeer goede en snelle service !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Na de verhalen op Radar over parkeren bij Schiphol waren we een beetje angstig, maar dat was nergens voor nodig. Je komt aan bij de videostraat en ze vragen je kilometerstand. Vervolgens parkeer je zelf de auto. Prima vervoer naar en van het vliegveld. Absoluut een aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vanya Hisen- 17-08-2019 "Goede ervaring "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Ottjes- 19-08-2019 "Prima parkeergelegenheid, brengen en halen naar vliegveld gaat lekker vlot, geen onnodige wachttijden. Voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
NICOLAS CEROVAC- 19-08-2019 "Fast and easy. Best solution for long stay parking flying from Eindhoven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2019 "Auto staat er veilig en bewaakt. Sfstand naar de luchthaven is matig. Ook snap ik niet dat als ze weten dat er laat op de avond 23.30 meerdere vluchten komen, er niet al een auto staat. Nu moesten ze nog komen toen de eerste belde na de landing en werd de taxi onverantwoord vol gepropt omdat het lang niet paste. Op kantoor verliep alles weer wel heel vlot, lagen de sleutels klaar en was je binnen 5 min. Klaar. Al met al positief, maar planning kan beter"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
johan raets- 23-08-2019 "gewoon goed niets op aan te merken super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Matthijs Van Dijck- 24-08-2019 "We boekten online en ter plekke verliep alles zéér vlot. We kregen een parkeerplaats en werden meteen naar het vliegveld gebracht. Ook de terugreis verliep goed. We moesten maar enkele minuten wachten op het busje richting onze auto. Bedankt voor de goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mm Bruns- 24-08-2019 "Prettig bedrijf alles goed geregeld even bellen en je word snel opgehaald. ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Alles super geregeld, zelfs na onze vertraging waardoor we in de nacht aan kwamen stond het pendelbusje netjes op ons te wacht.... TOP."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Berenschot- 25-08-2019 "Super service en eenvoudig te regelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Top top top, geen zorgen, alles prima geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
L.J.W. Bevers- 27-08-2019 "Alles goed geregeld, keurig op tijd bij terugkomst, prettige mensen, top service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-08-2019 "Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede en snelle service. Zeker een aanrader. Je staat met 6 minuten op de luchthaven en er rijdt dag en nacht een transfer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-08-2019 "Zoals het hoort te zijn..Vele en mooie faciliteiten, goed geautomatiseerd, duidelijk en een gevoel van veiligheid.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simon van Herpen- 28-08-2019 "Voor de prijs-kwaliteit is dit gewoon een prima alternatief. Heen werden we snel naar het vliegtuig gebracht. Op de terugweg hebben we nog wel een kwartier moeten wachten, voordat het busje er was. De parkeerplaats ligt op ongeveer 5-10 minuten rijden van het vliegveld. Ze werken met een mooi systeem waardoor alles soepel en eenvoudig functioneert. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-08-2019 "Vliegen en parkeren is zeker een aanrader,bedankt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Prima afwikkeling. Binnen no-time op Airport Eindhoven en het ophalen bij de Airport ging ook vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hayat Zarouk- 29-08-2019 "Heel erg goed ervaren. Vriendelijke medewerkers en alles verliep prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-08-2019 "Prima alternatief voor parkeren bij de luchthaven. Kosten zijn goedkoper en het vervoer naar en vanaf de luchthaven is goed geregeld met de transfer bus. Bovendien heb ik voor 10 euro extra de auto laten wassen zodat die schoon klaar staat om te vertrekken. Het uit-en instappen bij het vliegveld is dusdanig makkelijk en dichtbij dat ik minder hoef te lopen als wanneer de auto in de parkeergarage of op een veld van het vliegveld staat. Kortom ik wil niet meer anders en kan het een ieder aanbevelen. Niet allemaal gaan want dan heb ik geen parkeerplaats meer????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-08-2019 "Goed geregeld, betrokken medewerker!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-08-2019 "Uitstekende parking waar je auto veilig staat, je wordt tot aan de ingang gebracht in een 10-tal minuutjes. Het personeel is zeer vriendelijk en voert zijn taken correct uit."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Toon van der Wijst- 10-09-2019 "Te lang moeten wachten door omslachtige inschrijving."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Parking bevindt zich op vrij lange (afstand) tijd van de luchthaven ttz erg lang (30’) wachten na contacteren parkingbedrijf na de landing. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Lemmens- 12-09-2019 "Perfect geregeld. Zeer vriendelijk. Snel geparkeerd, snel opgehaald door shuttle en snel weer weg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-09-2019 "Prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joëlle Elias- 14-09-2019 "Perfect geregeld ! Betaalbaar ! Volgende keer maken we hier zeker weer gebruik van !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "Prima !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "Goed geregeld. Geen wachttijden bij wegbrengen en ophalen. Prijs stuk lager dan parkeerplaats dichtbij vliegveld. Zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "goede ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "goede intake, vlugge transporten heen en terug en zorgvuldig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
patrick cazaerck- 15-09-2019 "Hele vriendelijke, vlotte service. Snelle afhaling, doe zo voort !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hayder Al Shaboot- 15-09-2019 "Heel prettig ervaren en soepel. Mijn auto startte niet meer en ze waren zo vriendelijk dat ze mij hebben geholpen om de auto weer te starten. Ik kom hier zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul metz- 17-09-2019 "Super makkelijk gegaan, top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "PRIMA SERVICE VOOR EEN GOEDE PRIJS"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Van de Langerijt- 17-09-2019 "Perfect in 1 woord "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Had wel verwacht dat de wagen zou klaar staan. De rest alles ok."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-09-2019 "Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-09-2019 "Goed, snel, vriendelijk en duidelijk over alles"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F.J. Verheul- 18-09-2019 "Gewoon goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liane Jongen- 20-09-2019 "Alles ging heel soepel en snel... aardig personeel.... perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "iets te lang moeten wachten po schutel in het terugkomen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Poppema- 22-09-2019 "We zijn uiterst tevreden, kan het iedereen aanbevelen, onze chauffeuse was proffesioneel, vriendelijk en snel (een doortje dartel ????). "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "Heenreis vlotjes. Terugreis lang moeten wachten zeker 35 min ( en moeten staan in een te vol busje wat ik nogal onverantwoord vond). "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bomhof- 23-09-2019 "Strak en vriendelijk geregeld. Maar je moet in totaal toch wel rekening houden met 30-60 minuten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
giovanni Wouters- 23-09-2019 "Zeer tevreden! Geen enkele opmerking! Indien wij nog een keer in de luchthaven van Eindhoven meten zijn, reserveren we zeker terug een parkeerplaats bij jullie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Astrid Schipper- 24-09-2019 "Ronduit fantastisch. dit is een reden te meer om via Eindhoven te vliegen. Wat een prettige ervaring, vriendelijke mensen en veilig omdat de auto wordt gecontroleerd via camera, alvorens je deze zelf parkeert. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc De Cnop- 24-09-2019 "Zeer goede ervaring en niet ver van de luchthaven "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
pierre janssen- 24-09-2019 "Alles was perfect geregeld met het brengen en alleen ff jammer printer defect dus wat meer werk maar goed afgehandeld door de balie medewerkster. ophalen was ook perfect bij terugkomst in hal vliegveld het afgesproken nummer bellen en toen we op ophaal plek stonden enkele minuten later weer opgepikt. en een perfecte prijs voor parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-09-2019 "Locatie vlak bij het vliegveld. Auto wordt rondom gefotografeerd ter voorkoming van geschil. Km stand wordt netjes opgenomen. Met ruime busjes wordt je afgezet vlakbij vertrekhal. Bij retourvlucht na koffer te hebben afgehaald bel je het bedrijf die je afhaalt op afzet/ophalen. Auto stond nog op zelfde plek als waar geparkeerd en stond km stand correct. Niet extra mee gereden. Keurig personeel. Helpen ook met in- en uitladen van de koffers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-09-2019 "Lang wachten voor de auto geparkeerd kon worden. Daarna 20 min. wachten om met het busje naar het vliegveld gebracht te worden. Op de terugweg ruim 35min. moeten wachten na bellen vanaf de ophaalplaats. Bij ophalen autosleutel geen begroeting, dame had alleen oog voor haar telefoon waar een voetbalwedstrijd op bezig was. Onpersoonlijk en geen snelle service! Kost je veel tijd als je via deze parking en service boekt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dre van eekelen- 27-09-2019 "perfecte locatie, goede shuttle naar het vliegveld heen en terug , vriendelijk personeel behulpvaardig . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk van 't Ooster- 27-09-2019 "Perfect geregeld allemaal. Alles volgens afspraak. Een Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacoba van der Lugt- 28-09-2019 "Was behoorlijk ver van het vliegveld en als het regent sta je nergens droog waar je opgehaald wordt personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "x"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Gillis- 01-10-2019 "Makkelijk. Snel. Zonder problemen zorgeloos parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harm Kappen- 01-10-2019 "Alles prima geregeld!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-10-2019 "Heel duidelijk hoe alles werkt en scherp in prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A Beke- 02-10-2019 "Heel slecht ik was 10 minuut laater en naar zijn niet meer hellén voor mijn naar vlegtvel ik moet zelef daar na tu met eige autó en in andere parkeeren betalen voor 114€ En zij mijn geld niet terug geefe heel lastak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Altenburg- 02-10-2019 "We waren bijzonder verrast en blij met het totale plaatje.Hoogstwaarschijnlijk reizen wij begin december naar Israël. Zodra wij dat weten zullen wij zeker weer gebruik maken van uw diensten. Overigens gaan wij u bij vrienden van ons van harte aanbevelen. Met groet "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lodewijk van der Wal- 03-10-2019 "Alles is op rolletjes verlopen hoewel we ons door de opmerking van de dame achter het loket bij aankomst wel wat zorgen maakten over de openingstijden van de parking, ze had laten vallen dat SchippersStop tot 23.00 uur open zou zijn. Maar gelukkig kwam de shuttlebus ook om 0.00 uur nog stipt op tijd ons ophalen en ging alles verder heel soepeltjes. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Alles ging zoals men mag verwachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-10-2019 "Super service???? Vriendelijk en behulpzaam personeel!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rocco van Tiggele- 03-10-2019 "goede en snelle service. bij een volgende keer zullen we er zeker weer gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wilfried gys- 05-10-2019 "Ik heb mijn oarkingverjaardagsfeestje geannuleerd omdat mijn reis niet doorging door faling van TC. Mijn rekening werd nog niet teruggecrediteerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-10-2019 "Goed bevallen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-10-2019 "Alles perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-10-2019 "Goed geregeld, ik kon nog kort voor verterek reserveren en een suk voordeliger dan op de parkings direct bij het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Ditters- 06-10-2019 "Prima geregeld goede servies, we gaan zeker vaker gebruik maken van de parking."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "prima te doen,als het droog is.parkeren goed geregeld. transveerbus was vol terwijl ik er als eerste stond en de koffers al in de bus waren geplaatst,andere klanten waren al gouw in de bus gestapt, geen plek meer ,zegt de chauffeur gaat uw toch op de koffers zitten,,,,,,,ben bijna 68 jaar met 3 hernia,s.....en de snotneusen zitten op de stoelen,,een aanfluiting jammer haal mijn koffers er maar weer uit ik neem de volgende wel,,,had ik de chauffeur mooi bij zijn staart,,je moet een oude aap niet leren klimmen,jammer maar het kwam toch goed,,prima bedankt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tineke De Baar- 08-10-2019 "Ik was blij verrast met de keuze die ik had gemaakt. Schippers geeft je een veilig gevoel, alles heel precies geregeld. Snelle acties, top. Volgende keer weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mat Aarden- 09-10-2019 "Perfecte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J De Rave - 09-10-2019 "Hele goede ervaring, is zeer aan te raden. Als er maar voor mij een plaatsje overblijft de volgende keer ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "op een correcte manier zijn de handelingen plaats genomen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
alex volders- 11-10-2019 "Snel en efficient ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Antonius Wilhelmus Gertrudis Verhaegh- 11-10-2019 "Prima voor elkaar, geen aan of opmerkingen, aan te bevelen, prijs, kwaliteit verhouding uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Meer dan OK!!!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nel Meijs- 14-10-2019 "Zeer klantvriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronny Hoek van der- 18-10-2019 "Dit jaar voor de tweede keer gebruik gemaakt van dit bedrijf tot volle tevredenheid het personeel is vriendelijk en correct.. de afhandeling gaat altijd vlot en dit jaar de auto gewassen en wel weer in ontvangst mogen nemen ..top geregeld jongens .....ga zo door ...en tot volgend jaar groetjes uit friesland. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aldin Saric- 21-10-2019 "Es hat alles reibungslos funktioniert. Top !!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Heb nu 2x gebruik gemaakt van uw diensten,zal zeer zeker nog vaker doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meine Veldman- 22-10-2019 "Alles perfect behalve de modderige ondergrond niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "De locatie lag wat verderop, kost wat extra tijd. Bij ophalen, stond de auto al klaar dat was prettig. Snelle ophaaldienst. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julienne Truyts- 23-10-2019 "Ik vond alles zeer goed ondanks dat onze auto beschadigd was , De mevrouw die het veroorzaakt had heeft een briefje geschreven voor de verzekering ,dat werd met de nodige uitleg aan ons overhandigd . En dan hebben we samen de schade goed bekeken zodat er geen verassingen meer waren . Goede service en zeer vriendelijk . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Debora Beijer- 25-10-2019 "Prima geregeld .Vriendelijke chauffeuse"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Erg vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die keurig op tijd reden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Kriek- 27-10-2019 "Was prima geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Barbara Vermeulen- 28-10-2019 "Erg goede informatie wat betreft locatie, shuttle service enz. Alles werd duidelijk uitgelegd, wij hadden geen enkel probleem. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ben Broekaar- 30-10-2019 "Slecht"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "Prima service. Bij een volgende keer gaan wij zeker weer naar SchippersStop."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
M.E.A. Schipper- 01-11-2019 "Kreeg alleen de slagboom niet open, verder geen enkel probleem ondervonden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Caroline Coomans- 03-11-2019 "Midden in de nacht kwamen we toe bij Schippers, we zagen niemand en ook helemaal geen beweging en de telefoonlijnen waren pas terug bereikbaar de volgende ochtend...(Misschien staat hierover ergens iets gemeld of is dit een tip ! Gelukkig kwam er na een 10-tal minuutjes een busje met bestuurder aan, alles verliep vlot en we waren ruimschoots op tijd!! Ook bij het ophalen, hele leuke vriendelijke man die het busje bestuurde. Wat een mooie afsluiter!! Wij zijn fan <3 "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-11-2019 "perfecte service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marina Lens- 06-11-2019 "alles dik in orde, geen enkele opmerking!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-11-2019 "Is prima en correct verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marischa Have- 09-11-2019 "Het was voor ons de eerste keer maar erg prettig bevonden. Ook het ophalen na de vakantie was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar. Toppers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Aaftink- 11-11-2019 "In 1 woord: zeer goede en snelle service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-11-2019 "prima parkeerplek"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Short Stay
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Park en Fly Short Stay
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en doeltreffend. Code intoetsen, parkeren en aanlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willeke Dierdonk- 19-12-2017 "Dichtbij en makkelijk reserveren plus parkeren heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EazzyPark Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
EazzyPark Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima gegaan. Tevoren inchecken verkortte de afhandeling ter plaatse."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
esmee goesten- 27-09-2019 "Alles verliep heel soepel, geen wachtrij en ideaal tegenover de ingang van de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Inge Peeters- 01-10-2019 "Super !!! Volgende keer weer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly P21 - Valet Buiten
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
Park en Fly P21 - Valet Buiten
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
41 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G van den Berg- 22-05-2019 "top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Smorenburg- 22-05-2019 "Om de hoek bij de inchecklocatie. Auto staat klaar bij terugkomst. Vriendelijke ontvangst. Voelt vertrouwd om zo je auto met sleutel achter te laten. Km stand wordt door hen direct genoteerd zodat je bij thuiskomst ziet dat er niet mee gereden is... aanvankelijk drempel is weg..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Voor een stedentrip gebruik gemaakt van deze parkeergelegenheid. Het personeel is vriendelijk, de afhandeling verliep soepel en het is op korte afstand van de luchthaven. Ik kan alleen maar positief zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Smit- 26-05-2019 "Alles ging volgens plan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francien Burgers- 28-05-2019 "Lekker dichtbij het vliegveld op loopafstand. Duidelijker aangeven dat je de auto moet ophalen op de plaats waar je hem gelaten hebt... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J Bakker- 31-05-2019 "Parkeren geen probleem maar terug bleek dat er 18 km met de onze auto was gereden. We wachten nog op uitleg ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "Enige verwarring over wel of niet bellen van te voren door e-mails"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rick Mudde- 03-06-2019 "We werden keurig geholpen. Er is een paar kilometer met onze auto gereden maar dat vind ik vanuit zakelijk oogpunt niet meer dan logisch. De auto stond er weer toen we hem nodig hadden. Het is lekker dicht bij het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Top! Zeer goed geregeld! Bestaat allen onduidelijk over de lokatie waar je de auto moet afleveren. Op website staat dat auto voor ingang vliegveld opgehaald wordt, nadat je 25 minuten eerder gebeld hebt. Werkelijkheid is dat wanneer je belt je zelf de auto moet afleveren op een parkeerplaats 100 m van de ingang vandaan. Zeker geen onoverkomelijk probleem, maar zorgt wel even voor verwarring tijdens het bellen, terwijl je toch al met handen aan het stuur zit ;)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom De Schryver- 10-06-2019 "Uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willeke Biemans- 13-06-2019 "Het was weer top geregeld, bedankt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Helmut Vanhoorne- 13-06-2019 "Perfecte service alles op schema "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Fijne communicatie, vlakbij terminal en auto stond klaar bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-06-2019 "prima en lekker dicht bij vliegveld Eindhoven.( loopafstand)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Will Snitjer- 23-06-2019 "Heen was prima. Terugreis 3x gebeld, geen gehoor werd ook niet teruggebeld. Via noodnummer kontakt. Medewerker was met klant buiten bezig. Advies neem je mobiele telefoon dan ook mee naar buiten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles prima en snel geregeld. Zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Manon Engels- 17-07-2019 "Zeer vriendelijke bediening. Parking is op 2 minuten wandelen van de luchthaven. Sleutels afgeven en klaar! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bosman- 18-07-2019 "Het parkeren was heel goed en dicht bij de vertrekhal. Het is allemaal heel soepel verlopen. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
YVO PELLENS- 29-07-2019 "Alles was zoals afgesproken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Irene Peerdeman- 31-07-2019 "Dichtbij, goed geregeld, geen wachttijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Irene Peerdeman- 31-07-2019 "Dichtbij, goed geregeld, geen wachttijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hermien Lochan- 04-08-2019 "????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Alles 100% in orde, heel vriendelijke medewerkers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Perfecte service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.D.J. de Harder- 19-08-2019 "Super vriendelijk. Bij het ophalen was men ook na sluitingstijd nog aanwezig omdat de vertraging van de binnenkomende vlucht door hen gevolgd werd. Klein mi puntje is dat je nog wel een klein stukje moet lopen em dat is bij regen wat minder maar verder goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastiaan Lagerwerf- 10-09-2019 "alles was prima geregeld, locatie is top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Zeer goede ervaring met dit bedrijf! We hebben al verschillende gehad, maar deze is tot nu de beste en hier komen we zeker bij terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-09-2019 "100% tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-09-2019 "goed en zeer praktisch"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ben Overbeek- 19-09-2019 "Ik kan vliegen en parkeren voor iedereen aanraden, perfect geregeld en echt slechts honderd meter lopen van de terminal. ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "Alles verliep probleemloos "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Langhout- 23-09-2019 "Erg makkelijk loopafstand naar vertrek/aankomsthal. Vriendelijke mensen en snelle afhandeling. In een woord SUPER.????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Els Van Hove- 24-09-2019 "Enig vriendelijk verzoek dat ik er zou willen aan toevoegen is om instellingen op het dashboard zoals radiozender, temp ed te laten voor wat het is. Het voelt bijzonder vreemd aan om in je wagen te stappen om te worden verwelkomd door relatief luide hippe muziek, cooling volop waarbij ik me alvast meteen de bedenking maak "wat is er met mijn wagen gebeurd??""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-09-2019 "Super efficiënt, betrouwbaar en aardig personeel...zou t iedereen aanraden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Cordia- 30-09-2019 "Goede ontvangst - aflever service, ophaal plek 's avonds slecht verlicht waardoor controle van auto niet mogelijk is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark van Eijk- 06-10-2019 "Helder, effectief en dichtbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "Uitstekende ervaring. Auto neer gezet, de kilometerstand werd direct gevraagd en genoteerd. Contract ondertekend en sleutel achter gelaten. Na 4 dagen stond de auto keurig netjes klaar met 2 km meer op de teller. Nog een krabbel gezet en vertrokken. Vriendelijk personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gert van Loo- 16-10-2019 "Beste parkeer ervaring op Eindhoven Airport tot nu toe. Zeer aan te raden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Pruma snelle service. Op korte loopafstand van de luchthaven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-11-2019 "Top !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park en Fly Long Stay
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Park en Fly Long Stay
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 10-06-2019 "dichtbij vliegveld en alles wijst zich vanzelf."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "simpel, snel, eenvoudig en goede prijs/kwaliteitsverhouding. minpuntje; staat nergens vermeldt, de inrijcode is ook de uitrij code!! dus foto op telefoon of kopie bewaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hobert- 24-06-2019 "Alles perfect verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Goed te vinden en makkelijk het terrein dmv code te betreden. Keurig nette beveiligde parking! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Leuke mensen, erg (klant) vriendelijk. Aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
38 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Martijn - 27-06-2018 "Schippersstop met extra korting, scheelt 6 euro!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Waardeloze parkeeraanbieder! Voldaan aan het verzoek om een kwartier voor aankomst te bellen: niet bereikbaar, later een bandje dat je aan de lijn moet blijven. Terugreis: vertraging, maar de aanbieder geeft niks aan de taxichauffeur door. Deze vertrekt na 30 minuten wachten, want dat is de marge. Na veel getouwtrek over de serviceverlening is de taxichauffeur blijven wachten. Vertel mij hoe je binnen 30 minuten na landing en wachten op bagage bij de taxi kunt zijn! Onmogelijk!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.B.M. Cornel- 03-10-2019 "Vriendelijk medewerker. Vreemd dat we nog € 4,-- ter plaatse moesten bijbetalen "vliegveld tax"."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Broersma- 12-10-2019 "Keurig naar het vliegveld gebracht, en ondanks vertraging tijdens de terug vlucht stond de chauffeur met bus keurig op ons te wachten, en werden we weer keurig bij onze auto afgezet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 "Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Auto in goede staat terug gekregen. Enkel bij het ophalen merkte ik dat er mee gereden was tijdens onze vakantie. Dit vind ik absoluut niet kunnen! Helaas heb ik geen bewijs van de kilometer stand. Maar de rij-modus was veranderd van NORMAL naar SPORT. De passagiersstoel was ook volledig anders ingesteld (wat raar is, ik verwacht enkel de bestuurderstoel aangepast terug te krijgen) en alle verwarming-instellingen stonden op max. terwijl ingeleverd met airco op 18C. Ook was onze auto de enige die vooraan al klaar stond van een groep van 10pers. Alle andere moesten hun auto nog achteraan op de parking ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Lameris- 15-10-2019 "Goed en snel geregeld, volgende keer zeker weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold F P Scoop - 15-10-2019 "is zo goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Slingerland- 15-10-2019 "Prima mogelijkheid om uw auto te stallen tegen een redelijke prijs. Hoewel het terrein verhard is, staan er bij regen grote plassen waardoor u toch met natte voeten verder moet. De shuttle-dienst werkt prima en als de bus gaat rijden bent u er ook met een kwartier. Ook het vooraf aanmelden (heen- en terug), werkte prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Kluijt- 16-10-2019 "Goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Resi Pauwels- 22-10-2019 "Toen ik de reservering maakte had ik wat angst voor het onwetende. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen. Ik wist niet wat ik kon of mocht verwachten. Maar eerlijk is eerlijk ........ ik raad jullie aan bij iedereen die een vlucht of vakantie boekt via Schiphol. Bij deze zijn jullie de Nummero Uno die ik aanraad als je je wagen onbezorgd wil achterlaten bij jongens die je de beste service en prijs geven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arend Withaar- 28-10-2019 "Vriendelijke ontvangst. Zelf parkeren en autosleutels mee. Snel door naar de vertrekhal. Bij terugkomst ongeveer 15 min na telefoontje opgepikt. Prima. Reistijd van 15 minuten is alleen te halen als het niet druk is. Locatie niet heel dicht bij snelweg. Ondanks dat zeker aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maartje Nijland- 13-11-2019 "Goede en snelle service, snel op de luchthaven, erg vriendelijk en behulpzaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Eindhoven

Bij Vliegen en Parkeren vinden we transparantie belangrijk. Wij hechten waarde aan klantervaringen en waarborgen op die manier de kwaliteit van ons aanbod. Wilt u weten welke parking bij Eindhoven de beste service biedt? Lees dan verder. Wilt u uw eigen parkeerervaring met toekomstige klanten delen? Geef dan uw mening! Alle parkings op onze website zijn beoordeeld door de klanten die bij die desbetreffende parking zijn geweest. De cijfers geven een indicatie over hun tevredenheid, hierbij geldt: Hoe hoger, hoe beter natuurlijk. We maken onderscheid in drie beoordelingscategoriën: Stiptheid, vriendelijkheid en de locatie van de parking. Bij terugkomst van de reis, ontvangen onze klanten een uitnodiging om hun parkeerervaring te delen en op die manier adviseren of inspireren zij onze toekomstige klanten.  

Alle Informatie over onze Recensies bij Vliegen en Parkeren

Alle parkeeraanbieders op ons platform zijn betrouwbaar. Dit weten we omdat we klantervaringen verzamelen en deze evalueren. Met behulp van onze klanten, houden we de parking services nauwlettend in de gaten. Het is daarom belangrijk dat onze vliegreizigers hun ervaring met ons delen. Wij zijn blij met iedere recensie en proberen toekomstige klanten daardoor een eerlijke parking te bieden. De beoordelingscritera stipheid, vriendelijkheid en locatie houden het volgende in: Met stiptheid wordt de wachttijd bedoeld. Heeft u lang moeten wachten voordat u verder naar het airport vervoert werd of gebeurde dit vrijwel meteen? Vriendelijkheid spreekt voor zich, we vinden het belangrijk dat parkings een vriendelijke service bieden. De derde categorie over locatie zegt iets over het adres van de parking ten op zichte van luchthaven Eindhoven. In het algemeen geven klanten dus hun mening over het totaalbeeld: Voldeed de parking aan hun verwachtingen en hoe was de kwaliteit? Lees eenvoudig alle recensies op onze website bij Parkeren Eindhoven Airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Vaak zien we terug dat goedkope parkings minder waarde hechten aan service. Wij vinden het belangrijk dat u dat weet en dat u kiest wat het belangrijkst voor u is. Een ding wat zeker is: Alle parkings op ons platform zijn niet alleen voordelig, maar ook betrouwbaar. Op de pagina’s van de aanbieders, vindt u alle informatie over de parking en kunt u foto’s bekijken voor een sfeerimpressie. De aangeboden service-/veiligsheidsfaciliteiten en ervaringen van onze klanten staan tevens op de aanbiederpagina’s omschreven. Op die manier weet u binnen enkele minuten alles over de parking en bent u verzekerd van een geschikte parkeerplaats bij Eindhoven airport!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )