#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Ich Parke Selber
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Ich Parke Selber
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Bente V- 19-12-2017 "Zag er netjes uit prima locatie en shuttle 2x optijd was ook fijn en voor de deur!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Niet echt iets op aan te merken, gewoon prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frederiek Bouten- 20-12-2017 "Fijn gevoel dat je zelf je auto parkeert en sleutels mee kan nemen op reis. Prijs ook erg interessant. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Am Ring
Bekijk foto's
Beoordeling
7.9 Goed
Park Am Ring
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Regina g- 19-12-2017 "Met drie aanbieders deelden ze een terren en de shuttles daardoor waren we wel erg snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Dichtbij en direct naast het vliegveld bijna. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacobs- 20-12-2017 "Vorige keer hier ook geparkeerd, gewoon goede service je krijgt wat je kan verwachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henricus Vermeer- 15-08-2019 "We hebben bij terugkomst een half uur op de auto moeten wachten. Dat vinden wij echt te lang voor een valet parking service. Als we de auto zelf in P1 - P5 hadden geparkeerd hadden we de luchthaven veel sneller kunnen verlaten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Expert
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Park Expert
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "very unpleasent staff both at leaving the car and at picking it up extra amount needed to be paid because the car was long ? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas Spoelstra- 06-08-2019 "Locatie was gelegen vlak bij vliegveld Lang wachten op vervoer van vliegveld naar psrkeerlokatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkinDus
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
ParkinDus
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
83 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marc Schendelaar- 24-05-2019 "Parkeerterrein is niet verhard. Bij terugkomst auto onder de modder. Kreeg wel een kortingsbon voor de volgende keer, hadden beter een cadeaubon voor de wasstraat kunnen geven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Hermans- 26-05-2019 "Goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie Henneman- 27-05-2019 "Het terrein doet wel wat armoedig aan maar verder heb ik weinig aan te merken. De transfer van en naar het vliegveld ging vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
max Serfhos- 02-06-2019 "Gekozen obv goedkope aanbieding maar de volgende keer kiezen we zeker weer voor deze parkeerplek. Zeer gunstig gelegen vanuit Nederland en alles verliep keurig en heel snel. We hebben ook wel eens anders meegemaakt. Transfertijd naar Terminal is maar paar minuutjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rommy Slijderink- 02-06-2019 "Op zich prima geholpen. Bij de terugweg zouden we worden opgepikt bij Arrivals deur 10 (vast afspreekpunt). De chauffeur ging helaas 30 meter verderop staan en reed weg zonder ons op te pikken. Het is daar enorm druk met allerlei busjes die af en aan rijden dus wij hadden niet in de gaten dat hij er al stond. Hierdoor stonden we 45 minuten te wachten bij Arrivals deur 10. Je verwacht toch dat zo'n chauffeur even de moeite neemt naar je toe te komen. Auto wel netjes geparkeerd en goed afgehandeld bij het kantoortje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Desair- 02-06-2019 "Goede ervaring mee gehad. Ze maken duidelijke afspraken en handelen snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "heel goed vriendelijk mooi op tijd op de luchthaven bij vertrek en aankomst echt een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "zeer vriendelijk en mooi op tijd bij aankomst en vertrek auto staat netjes klaar en goede parkeerplaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Bouwens- 02-06-2019 "Recommended: cheerful, fast and reasonable in price. Good parkingplace and fast shuttle to the AirPort. They think along when problems occur. They even offered to bring us home to fetch a key ( the original we left by accident in tge car). In short: recommended!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Meurs- 03-06-2019 "Op de heenweg kwamen we aan en konden we gelijk terecht. Het liep heel erg soepel en na 10 minuten kwam er een zeer luxe Mercedes Vito die mij en 7 vrienden naar het vliegveld bracht. Toen we weer aankwamen (terugreis) belde ik meteen het nummer op het kaartje dat we meekregen (hotline) en die meneer vertelde duidelijk dat we naar departure 10 moesten. Daar moesten we een klein halfuurtje wachten, maar die wachttijd werd goed gemaakt door een hele gezellige chauffeur! De reistijd van de shuttle was 5-10 min. Parkeerplaats is onverhard, maar geen problemen mee ervaren. Ik kan wel begrijpen als mensen er wél problemen ervaren vanwege losliggende stenen. Al met al: top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Hondeveld- 04-06-2019 "goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HTJ Eikholt- 07-06-2019 "Ik moet zeggen dat de ervaring positief was. Ik kon gelijk bij aankomst instappen (mazzel denk ik) en de auto stond klaar. Ga het zeker nog eens doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Lamper- 08-06-2019 "Bij vertrek goed geholpen. Binnen half uur op het vliegveld. Bij terugkomst, na ontvangst bagage en belletje, stond er binnen 10 minuten een busje om ons op te halen bij het vliegveld. Auto stond vrij vooraan al klaar om in ontvangst te nemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Pijnaker- 08-06-2019 "op afgesproken tijd opgehaald bij vliegveld, 1 belletje en dan ongeveer 15 minuten wachten was goed geregeld. locatie is in de ochtend moeilijk te bereiken, houdt rekening met veel files in Dusseldorf, wij waren ruim 1,5 uur later op de locatie, zeker rekening mee houden als je vroeg in Duusseldorf moet zijn. wel een punt is dat ik zelf de fout gemaakt dat de dag van terugkomst een dag later was dan opgegeven, moet je voor 1 dag bij betalen kost je dat 10,- euro per dag, dit staat dus niet in verhouding, hou daar dus rekening mee. verder is het zeker verantwoord om daar te parkeren en in verhouding niet duur, volgende keer gaan we weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Lang wachten op de luchthaven voordat we opgehaald werden. Onze auto is nu een modderbad binnen door de modderplassen. Chauffeur werd constant gebeld en belt niet handsfree!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Goed georganiseerd. Wegbrengen en ophalen van vliegveld ook goed en punctueel. Prijs / kwaliteit is goed. Zal een volgende keer hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tonnie Sieljes- 10-06-2019 "Perfect geregeld , keurig op tijd weer afgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima locatie en vervoer naar het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van Steenkiste- 21-06-2019 "We hebben van tevoren aangegeven dat we met een elektrische auto kwamen en dat deze opgeladen zou moeten worden, wat ook geen probleem zou zijn volgens hun, werd ook genoteerd en op de achterruit werd aangegeven dat de auto opgeladen zou moeten worden. Je begrijpt natuurlijk al dat het opladen niet gebeurd was en dat je na een reis van 24 uur eerst een oplaadstation kan gaan zoeken voordat je naar huis kunt rijden. Niet om vrolijk van te worden na zo'n lange terug reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berjo Verwegen- 22-06-2019 "Super goede locatie, snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Bij aankomst snel naar de luchthaven gebracht. Vriendelijke mensen. Bij terugkomst moeilijk te verstaan, maar waren met een minuut of 20 ter plaatse om ons naar de auto te brengen. Stond keurig klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Goed, auto enkel een beetje stoffig bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolanda Hulsman- 27-06-2019 "Prima geregeld en niet duur. Ophalen bij vliegveld ook mooi op tijd (even bellen nadat je je koffer hebt en kwartiertje later word je opgehaald en naar je auto gebracht)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop De Mulder- 27-06-2019 "Top geregeld! Alles op tijd en voor een super goede prijs!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "very long waiting time for the both to and from "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold de Haart- 01-07-2019 "Goed geregeld, snelle shuttle busverbinding "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Prima service, ik kwam onverwacht een dag eerder terug, op tijd gebeld en de auto stond klaar. Volgende keer parkeer ik mijn auto hier weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Zicher nicht zu empfehlen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Werner Rossou- 07-07-2019 "Goede bereikbaarheid, snelle en goede afhandeling, helaas een beetje norse chauffeur van de shuttle bus die ons 's ochtends van de parkeerplaats naar het vliegveld bracht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Prima parkeerplek; aardige mensen. Beetje stoffig door droogte maar voor prijs kan ik echt niet klagen. Wel even van te voren goed op Google maps met foto view even de precieze plek bekijken want je rijd er zo voorbij en dan denk je bij de (concurrerende) buren te moeten zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Cox- 11-07-2019 "Ik moest even zoeken om de juiste ingang te vinden naar de parkeerplaats maar na een telefoontje was ik er zo. Vriendelijk personeel en prima vervoer naar de AirPort . Voor die prijs een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Goedkope parkeerplaats niet te ver van het vliegveld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel Lippinkhof- 12-07-2019 "Goedkoop en alles verliep naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Kuppens- 13-07-2019 "OK !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Auto zat volledig onder het stof, verder bij het ophalen heb ik 1,5 uur moeten wachten op de shuttlebus! Heb ze 6x tussendoor gebeld, ze bleven volhouden dat de bus over 2 minuten kwam.. dat werd dus 1,5 uur later.. eens en nooit meer!! Betaal liever 50 euro meer voor iets fatsoenlijks, wat een ellende!! Oja engels spraken ze niet, alleen duits. Goedkoop is duurkoop."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henjo Wolff- 14-07-2019 "Even wennen maar alles hadden ze goed verzorgd. Ik had nog niet gebeld over dat mijn vliegtuig was aangekomen en ze stonden mij al op te wachten om 0020 uur in de morgen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kelvin Scheers- 15-07-2019 "1 woord super !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton van der Heijden- 18-07-2019 "Toen een dreigende toon dat hij de sleutels had en we maar moesten wachten. In plaats van zich bekend te maken als personeel en dreigende toon zetten helpt niet"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van 't Hof- 18-07-2019 "Perfect! Het is geen parkeergarage of parkeerdek maar, je auto wordt netjes op de foto gezet voor eventuele schade en daarna geparkeerd. Bij terugkomst bel je en wordt je snel opgehaald en staat je auto weer klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Trudo Vaes- 18-07-2019 "Vlot,vriendelijk en professioneel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Erg afgelegen “parkeerplaats”, onverhard veel zand en stenen. Administratie er ook erg amateuristisch uit, een nieuwere auto had ik er zeker niet achtergelaten. We waren met 4 auto’s en totaal 15 mensen. Toen ze ons kwamen ophalen van het vliegveld, mochten alleen de bestuurders mee en moesten we de andere reizigers zelf ophalen! Anders zou het allemaal veel te lang duren? Zeer zeker geen aanrader. Vorig jaar via vliegenenparkeren.nl wel een positieve ervaring gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leendert Hoekstra- 21-07-2019 "Bij het ophalen duurde het 23 minuten voordat het busje er was. De chauffeur ging eerst roken en met bekende praten en hielp dus niet met onze bagage inladen. Het parkeerterrein stond propvol. Onze auto stond wel netjes rijklaar. Mijn stoel was echter veranderd en de lichtschakelaar stond in een andere stand. Ik probeer de volgende keer een ander bedrijf. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
pascal thuy- 22-07-2019 "Dienden bijna een half uur te wachten op de schuttle aan de luchthaven, ter plaatse blokkeerde datzelfde busje de uitgang waardoor we in totaal meer dan een uur tijd verloren hebben, jammer dit kon beter. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Van den elzen- 22-07-2019 "Prima geregeld allemaal, goede prijs/kwaliteit verhouding"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henry Gruppen- 23-07-2019 "Super geregeld. Dicht bij het vliegveld en snel gebracht en gehaald! Alleen iets duidelijker aangeven dmv een groot bord zou handig zijn. We kwamen midden in de nacht aan en reden het voorbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
petra Loonstra- 24-07-2019 "keurig geholpen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Parkeerterrein prima, er was een foutje gemaakt , auto stond niet vooraan bij terugkomst maar dit eerst met man en macht zo snel mogelijk opgelost. Voor mij een 8. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronnie Vervoort- 26-07-2019 "Waardeloze club, totaal geen goed woord voor over. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen VERHOEVEN- 27-07-2019 "Parking is een stoffig terrein. Bij terugkomst bijna een uur moeten wachten. 2x gebeld, maar het busje was zogezegd onderweg. Toen kon niet iedereen in het busje, waardooe sommigen moesten dus nog langer wachten (in 42 graden, maar dat doet er weinig toe). Volgende keer nemen we een andere parking."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "er wordt niet netjes met de autos omgegaan,ze scheuren weg met de autos. mijn auto had ik helemaal schoongemaakt voor ik die daar had geparkeerd. bij terugkomst was die bij de bestuurderskant helemaal vies. de parking zelf was van aarde. die dag regende het, waardoor het een en al modder was."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia van Dok- 01-08-2019 "Het is erg ver van de luchthaven en bij aankomst moesten we nog eens extra betalen omdat we een busje bij hadden wat ik van te voren zelf gemaild had (onze groep bestond uit 10 pers waardoor we 2 auto's nodig hadden en er werd ons nog gevraagd om eerst langs de luchthaven te rijden en al personen af te zetten omdat dat makkelijker was voor de transfer naar de luchthaven), en bij jullie kun je ook niet invullen met wat voor auto je komt alleen je nummer plaat dus eigenlijk jullie probleem maar als je daar staat kun je niet anders dus ronduit schandalig!! Wij hebben dus eigenlijk voor 3 auto's betaald en oke als een bus duurder is moeten jullie dit duidelijk aangeven op jullie site!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia van Dok- 01-08-2019 "Het is erg ver van de luchthaven en bij aankomst moesten we nog eens extra betalen omdat we een busje bij hadden wat ik van te voren zelf gemaild had (onze groep bestond uit 10 pers waardoor we 2 auto's nodig hadden en er werd ons nog gevraagd om eerst langs de luchthaven te rijden en al personen af te zetten omdat dat makkelijker was voor de transfer naar de luchthaven), en bij jullie kun je ook niet invullen met wat voor auto je komt alleen je nummer plaat dus eigenlijk jullie probleem maar als je daar staat kun je niet anders dus ronduit schandalig!! Wij hebben dus eigenlijk voor 3 auto's betaald en oke als een bus duurder is moeten jullie dit duidelijk aangeven op jullie site!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thomas Harent- 01-08-2019 "Locatie is goed te bereiken, groot gras/ zandveld vlakbij de snelweg en op 15 minuten van het vliegveld. Medewerkers zijn vriendelijke en helpen goed. Bij terugkomst op het vliegveld gebeld met een medewerker en binnen 15 minuten zaten we in een shuttle terug naar de auto. De auto stond bij aankomst direct voor ons klaar om mee te nemen. Al met al een prettige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima service. Korte wachttijden en duidelijke instructies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rolf Huizingh- 02-08-2019 "De parkeerplaats was met de navigatie redelijk goed te vinden. Sleutels afgeven en vervoerd worden naar het vliegveld ging prima. Een dag voor terugkomst werden wij gebeld of de auto inderdaad morgen opgehaald gaat worden. Wel prima dat dit gebeurt alleen bellen om 23.30 uur is wat aan de late kant. Op het vliegveld moesten wij helaas wel 30 minuten wachten op het busje. Enkele andere parkeeraanbieders waren echter nog later. De auto was onbeschadigd bij afhalen en stond bij de ingang klaar. De sleutels werden naar ons gebracht. De chauffeur van het busje was aardig en heeft een zeer vlotte rijstijl. An sich voor deze goedkope aanbieder een goede prestatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "1 van de vele, je auto word op een braakliggend zandterrein gestald met een busje word op en neer gebracht...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Jacobs- 02-08-2019 "Redelijk dicht bij de luchthaven, snel erheen maar bijna een uur moeten wachten terug. De zogenaamde hotline die he moet bellen is gewoon een onvriendelijke en half onverstaanbare zigeuner die niet meewerkt en alleen zegt over 10 minuten is er iemand, ik heb 4 keer gebeld en 50 minuten moeten wachten, niet eens een excuus en een hele norse taxichauffeur. Bij terugkomst leek onze autosleutel die je niet met een gerust hart achterlaat hier zelf bijna verdwenen, ik was blij dat ik mijn auto waar ruim 1 km mee gereden was zonder opgave van reden weer onbeschadigd mee kon nemen. Ik ga hier NOOIT meer terug in ieder geval, en betaal liever 10 of 20 euro meer voor een professionelere parking. De reviews waren goed vooraf maar hebben mij echt misleid. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Goede service. Alles goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Hutten- 03-08-2019 "prima geregeld, geen gedoe. Gewoon zoals het zou moeten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-08-2019 "Goede en snelle service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danielle Buurmans - 04-08-2019 "Prima parkeergelegenheid "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joost Kampshoff- 05-08-2019 "Door medische redenen moesten wij onze reis naar Vietnam annuleren. Alle partijen gaven 100% restitutie alleen voor het parkeren 15% administratie in mindering. Had iets meer begrip verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kudret Tahtabas- 07-08-2019 "Snelle service en vriendelijke personeel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Stoffig en slordig terrein. Onvriendelijke / onbeschofte ontvangst en afhandeling. Niet voor herhaling vatbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hessel de Bruin- 07-08-2019 "zo snel heb ik parkeren nog nooit meegemaakt, een aanrader!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Robben- 08-08-2019 "ParkinDus is niet goed aangegeven. Wij moesten in de betreffende straat zoeken om hem te vinden. De onverharde parkeerplaats (grind) was erg rommelig en oogde onprofessioneel. De ontvangst was niet bepaald vriendelijk; een aantal geïrriteerde en snauwerige jongemannen namen onze auto's in ontvangst en dirigeerden ons naar de transferbusjes (het was blijkbaar druk). Bij terugkomst moesten we vanwege de drukte ruim een half uur wachten op de transferbusjes die ons terugbrachten naar de parkeerplaats. De chauffeurs die we op de terugweg troffen bleken een stuk klantvriendelijker! De auto's stonden bij aankomst netjes klaar, maar moesten vanwege het stof wel nodig door de wasstraat. De ligging van de parkeerplaats is goed; vlakbij het vliegveld. Ook de prijs was prima; wij betaalden voor twee weken parkeren rond de 60 euro per auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Kobussen- 11-08-2019 "Kwam op een vaag parkeerterrein, slecht aangegeven niet makkelijk te vinden. Vervolgens zonder ondertekening, km stand en schade inspectie, zomaar je sleutel achterlaten. Erg spannend en best een beetje onprofessioneel. Maar wegbrengen en ophalen naar vliegveld en terug krijgen van autosleutel ging soepel. Niks mis mee dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renske te Lindert- 12-08-2019 "Goed geregeld allemaal. Helaas is de auto niet opgeladen, ondanks meerdere verzoeken (schriftelijk en mondeling). Dit was wel de reden dat ik dit bedrijf had uitgezocht, helaas dus onnodig meer betaald voor het parkeren MET electrisch laden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henri Bijleveld- 12-08-2019 "Afgezien van het afhalen prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sebastiaan Van der Steen- 13-08-2019 "Ergens op een zanderig industrieterrein staan heel veel auto's door elkaar die volgens een kloppend systeem geparkeerd staan. Melden in een bouwkeet waar je papieren gereed liggen. Er worden meteen foto's gemaakt van de auto om misverstanden te voorkomen. Ze leggen duidelijk uit wat je moet doen wanneer je landt. Het is ongeveer 15 minuten van de luchthaven. Ze hebben het erg druk in de zomer. Dat gaat soms ten koste van de vriendelijkheid. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andre schonewille- 14-08-2019 "Heenweg slechte service. Wij moesten een uur wachten op medereizigers die naar de airport gingen ( dus geen 24 uur service ) Chauffeur was een chagrijnig ouwe man, die geen koffer aanpakt " hij was chauffeur " werdt ons verteld. Alles behalve vriendelijk. Parkeerplaats modderbak met een kantoorunit. Wij hadden op dat moment geen andere keus, anders was ik naar een andere toegegaan. Terugweg ging wel redelijk Oke, jonge vriendelijke chauffeur. Gr Andre"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roy Bus- 14-08-2019 "Het ophalen verliep moeizaam, 45 minuten moeten wachten. Parkeerplek op los grind."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Op de terugweg hadden we 3 kwartier moeten wachten, terwijl ze tot 2 keer aangaven dat de wachttijd 10 minuten was. Verder was alles prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "makkelijk en snel geregeld. ook halen en brengen is okay."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edward Hofstede- 16-08-2019 "Op het eerste gezicht een chaotisch geheel, maar het is van A tot Z prima geregeld. Goed meegedacht bij terugkomst, zodat we niet lang hoefden te wachten. Keurig dus! En dat voor een scherpe prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Prima, snel weer op pad, vriendelijk geholpen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
IGNACIO DE LOS HOYOS SOTO- 17-08-2019 "Mooie en niet te duur alternatief om je auto te laten staan. Parkeerterrein zelf was een slecht terrein met zand en losse stenen. Volgende keer doen we dit weer op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Aardige mensen alleen de locatie is moeilijk te vinden.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Verena van Vilsteren- 18-08-2019 "Super goede service! Wij zijn zeer tevreden over parkindus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mitch Pelle- 18-08-2019 "Het was allemaal een klein beetje chaotisch. Op de heenweg duurde het lang voordat we werden geholpen en werden weggebracht. Op de terugweg duurde het 45 minuten voordat we werden opgehaald. De auto stond wel netjes klaar dus konden wel gelijk wegrijden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Als je aankomt in de betreffende straat dan is het lastig te vinden waar je moet zijn. Er staat geen duidelijk huisnummer vermeld. Je verwacht ook geen onverhard terrein met een bouwkeet als kantoor. We wisten niet dat we de autosleutel in moesten leveren, dat was even slikken. Achteraf gezien is alles goed gegaan, geen schade en er is maar 200 meter mee gereden. We zijn op tijd weggebracht en ook weer op tijd opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willie Koenders- 20-08-2019 "lokatie doet wat armoedig aan (parkeerplaats), nog best eindje van vliegveld maar met shuttlebus die direct gaat als je aan bent gekomen ben je er zo. Ook weer snel opgehaald bij aankomst na bellen. Verder goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
RelaxPark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
RelaxPark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
31 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hans Strijbos- 19-12-2017 "Heeele mooie parkeerplaats en super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima niks op aan te merken 4 sterren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos - 20-12-2017 "Zeer nette parkeergarage. Was wel moeilijk te vinden maar alles ging goed verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Kon niet beter. Goed te vinden. Met een paar minuten hadden we de auto ingeleverd en zaten we in de shuttle. En dat midden in de nacht. Ook terug binnen een kwartier na ontvangst van de koffers weer bij de auto. Kortom prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Ze waren erg stipt met wegbrengen en ophalen. Echter waren mijn gegevens niet bij hen bekend, wellicht omdat ik een dag van tevoren gereserveerd had. Locatie perfect binnen een minuutje of 6, 7 op vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Geel- 30-05-2019 "Goede ervaring qua service. Echter auto terug gekregen met een storing in de motor. Een steenmarter bleek de kabels door te hebben gebeten.????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michiel Hoenderkamp- 04-06-2019 "Ik reserveer al een aantal jaren, nooit geen problemen en geen overtollige kilometers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ronny put- 05-06-2019 "43 km gereden met auto ALLES versteld,zetel,stuur,airco........ Verbruik 19l op 100 km Normaal 5.5 GEEN aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Derksen- 06-06-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Ook na een fikse vertraging en wat telefoontjes bleven ze vriendelijk. Een fijne manier van parkeren met een shuttle bus heen en weer. Toch niet ver van de luchthaven. Dit wordt de volgende keer weer DE parkeerplek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima ervaring, snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Slechte informatie over de wachttijd bij thuiskomst. Telefonisch 5 minuten aangekondigd, in werkelijkheid 40 minuten. Verder prima geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Alles verliep vlot, misschien zelfs een beetje te vlot: iets meer info ter plaatse zou nuttig zijn geweest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ayad Iesa- 18-07-2019 "perfect service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edwin van Baarlen- 20-07-2019 "Ik zou deze service bij iedereen aanbevelen. Ze zijn stipt op tijd en ook bij terugkomst waren we zo weer onserweg naar huis. Top geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Ortmans- 22-07-2019 "Gewoon goed, alles naar wens."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Van Kerchove- 23-07-2019 "Vlot bereikbaar. Auto wordt achtergelaten in een soort hangartje waar persoon aanwezig is. Er worden foto's genomen van je auto, die dan 6 km verder geparkeerd blijft. Sleutels af te geven. Nam al bij al max. 7 min. in beslag. Daar na naar airport gebracht (2 min. rijden); Afhaling ook vlot verlopen. Gebeld vanaf airport. Na 5 min. werden we opgehaald bij B/C 10/11 om terug naar hangartje te gaan, waar onze wagen stond. Sleutels ontvangen en konden vertrekken. Heel goed ervaring met die aanbieder! Volgende keer kiezen we opnieuw voor hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ozkan Erzurum - 26-07-2019 "Eerlijk en vriendelijk personeel, alles ging zoals beloofd, dankjewel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Koen Vendrig- 30-07-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Vriendelijke mensen, goeie service. Alles prima geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Snel en vriendelijke service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub de Haan- 01-08-2019 "Prima service, scherpe prijs. Binnen 5 min. op vliegveld en weer opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Wat een super service. Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van deze service en is prima bevallen. Afspraken komen goed na. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Hans- 02-08-2019 "Prima service. Degelijk en betrouwbaar. De Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik van Mierlo- 03-08-2019 "45 minuten wachten bij terugkomst (valet parking!) is echt niet OK"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Nooit meer, bij terugkomst lagen de startkabels achterin ?? En de radio doet het ineens niet meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arno Jonge de- 12-08-2019 "Parkeren vlakbij Düsseldorf Airport prima en snel! De shuttlebus had wat groter gemogen of misschien 1 extra, aangezien er meerdere families en klanten van Relaxpark stonden te wachten na aankomst van de A380..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Vlotte afhandeling zowel bij aankomst als vertrek, communicatie kan iets beter."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michael hasselt- 17-08-2019 "Was allemaal perfect geregeld.nette mensen en zeer behulpzaam.ook waren stipt op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Alles verliep vlot. Bij terugkeer, na vermoeiende vlucht met drie kids etc, was wat hulp met uitladen koffers van busje in auto wel fijn geweest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
6.4 Prima
Park and Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
GoldPark Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
GoldPark Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
38 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Mike Verwoort- 04-07-2019 "Dit is toch goud hé! Nee serieus mooi geregeld en mooi shuttlebusje;)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten de Vries- 09-07-2019 "Alleen maar positief. Bij terugkomst bleek mijn auto naar een locatie gebracht te zijn die dichterbij de luchthaven ligt om de klant zo snel mogelijk huiswaarts te kunnen laten gaan. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs is ook goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2019 "Goed te vinden. Prima transfer. Netjes op tijd. Jammer dat je slecht met de chauffeur kan communiceren. De chauffeur op de terugweg sprak erg slecht Duits."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
josephina laemers- 21-07-2019 "Sehr gute service. Snelle transport from carpark nach airport und v.v. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Thielen- 24-07-2019 "Super geregeld! Binnen 10 minuten naar het bellen was mijn auto er.... heel wat beter dan bij andere organisaties die Valet parking aanbieden op Düsseldorf airport..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Even zoeken naar de lokatie in ‘snachts. Maar verder heel goed geholpen. Direct naar luchthaven gebracht en bij terugkomst nog geen minuut hoeven te wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Vlotte bediening"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Izat Mouayad Jamil TayrAlhazin- 26-07-2019 "Heel goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Visser- 27-07-2019 "Prima geregeld! En goede prijs. We waren anders bijna de helft meer kwijt geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edward Beunk- 27-07-2019 "Top, alles goed en netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simon Belderok- 28-07-2019 "Prima snelle en vriendelijke service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Prima service, prima prijs kwalitiet! We werden zowel op heen- als terugreis snel naar en van het vliegveld gehaald. Vriendelijke chauffeur! Indien we een volgende keer weer van dusseldorf vliegen, zullen we zeker weer bij goldparking boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Top????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "alles top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jaap Pool- 31-07-2019 "Prima en probleemloze parkeer ervaring!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy Koehorst- 31-07-2019 "Prima geregeld! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Very nice experience and very easy. Just a short drive from the airport. When arrived from a long flight the driver picked us up after only 10 minutes. very quick and I would recommend Goldpark. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacob Said- 02-08-2019 "Bad. They drove for more than 80 km in my car while I was on holiday and they left ashes of a cigarette on the floor."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Prima plek. Binnen 8 min op vliegveld. Snel geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Helena van Santen- 03-08-2019 "Bij terug komst konden ze mijn auto niet meer vinden , na lang wachten na een andere parkeer plaats gereden waar me auto stond , we waren al meer als 24 uur op , erg moe en laat thuis ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Prima service, verliep zonder problemen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Geweldige service, geen wachttijden. Doen we zeker vaker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Twuijver- 06-08-2019 "Mijn navigatie had wat problemen met het adres, maar voor de rest goede service en vriendelijke mensen. Bij terugkomst waren ze binnen 10 minuten aanwezig om ons op te halen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Goeie service en vriendelijke mensen. De auto wordt op een andere locatie ca 9 km verderop geparkeerd, dan de aankomst locatie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Vriendelijke medew, afspraak=afspraak."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "We werden netjes en snel geholpen. Alles werd goed uitgelegd; uiteraard in het Duits, dus handig als je de taal spreekt en/of begrijpt! De auto is ongeveer 10 km verderop gestald, gezien het aantal gereden km's. We gaan zéker weer gebruik maken van Gold Park en raden het bij iedereen aan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Prima service voor een scherpe prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
richard besseling- 11-08-2019 "Alles was goed , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hidde Hartman- 11-08-2019 "Kwamen aan en konden meteen de shuttle in naar het vliegtuig, netjes en ruime Mercedes bus, groot verschil tov de andere busjes. Op onze terugvlucht hadden we 2 uur vertraging maar ook om 01:00 nam de hotline meteen op en was de shuttle chauffeur er binnen 10 minuten en erg vrolijk. Top bedrijf, volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Het parkeren bij Goldpark is ons goed bevallen. Bij aankomst vonden we de locatie er wat vervallen uitzien, maar na de uitleg van de medewerker begrepen we dat de parkeergarage elders gelegen was. Het was wel even wennen dat deze op 10 km afstand lag en dat de auto daar naartoe gebracht zou worden. Dit stond niet op de website. We wisten wel dat we de sleutel in moesten leveren. De medewerker verzekerde ons dat ze voorzichtig om zouden gaan met de auto en dat ze foto's gingen maken ter controle. Dat hebben wij dus ook gedaan en ook de kilometerstand. Bij terugkomst werden we snel opgehaald nadat we gebeld hadden en stond de auto onbeschadigd klaar en was er 20 km mee gereden volgens afspraak. Het personeel is vriendelijk en wij zijn tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerwin ten Caat- 13-08-2019 "Prima ervaring. Vreemd dat er toch zo’n 45km met mijn auto is gereden en dat hier verder niets over gezegd wordt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Aanrader! Snelle vriendelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert de Boer- 13-08-2019 "Prima service, goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen De Roode- 15-08-2019 "Prima service van Goldpark alles netjes volgens afspraak. Kantoortje waar je je moet melden zit in het grote gebouw aan de straatkant, dat was even zoeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Top, alles was goed geregeld bij Goldpark Düsseldorf. Ik raad iedereen die een betrouwbaar en goed gevoel te hebben om bij Goldpark te gaan en hun auto met rust gevoel achterlaten. En uiteraard te genieten van je vakantie. Heel erg bedankt Goldpark. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stanley Lapre- 18-08-2019 "Alles was goed geregeld, geen centje pijn. Zou de volgende keer ook gebruik maken van deze service. Gewoon goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemieke Stoel- 19-08-2019 "Wat een service en aandacht! Very very good, thank you!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maritim Hotel Dusseldorf
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Maritim Hotel Dusseldorf
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van den Braak- 09-06-2019 "Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Franssens- 23-07-2019 "Parkeergarage onder hotel Maritiem direkt tegenover de vertrekhal. Ideaal wanneer je weinig tijd over hebt om te boarden. Is niet goedkoop, echter tijd is (soms) geld waard."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Zeer onhandige en onervaren receptionist bij hotel, toen ik uitrijkaart wilde halen. Maar prima en veilige plek, dichtbij terminal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Theo Nissen- 05-08-2019 "het was erg prettig je loopt in een paar minuten naar de garage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Spaces DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Parking Spaces DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ahmed Yiliz- 04-07-2019 "eerste keer via dusseldorf airprot. valetservice al wel vaker gedaan. alles wat goed te vinden en de chauffeur stond al klaar. toen ik terug kwam was ie er ook weer snel dus ik ben tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loek Thijssen- 02-08-2019 "Meneer was keurig op tijd en de auto was ook weer snel terug na het landen. Echter kon ik via de boordcomputer zien dat er niet geheel rustig is gereden in de auto van luchthaven naar parkeerplaats en vice versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnoud Wessel- 09-08-2019 "Top service en betrouwbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkkönig
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Parkkönig
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Saskia van Bommel- 19-12-2017 "Locatie was op het eerste oog wat moeilijk te vinden maar je rijdt direct naar beneden vandaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "twee keer eventjes moeten wachten dat was jammer voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Giel Brugwachter- 20-12-2017 "Alles goed geregeld. top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Luxus Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Park Luxus Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Martijn M- 26-07-2019 "Super dicht bij de luchthaven 1 minuutjes!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Uitstekend "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robbert Woltering- 16-08-2019 "Really good and fast service, perfect shuttle and indeed just a minute away!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
henca de vilder- asci- 18-08-2019 "Het was erg goed geregeld zowel het brengen en halen ging heel snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Goossens- 18-08-2019 "Top geregeld. Snel op het vliegveld en snel weer opgehaald!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Blitz Parkservice
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Blitz Parkservice
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
17 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Spraken helaas slecht Nederlands wel engels"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert L- 19-12-2017 "Goedkoop en prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hendrik Bekaert- 20-12-2017 "Prijs/kwaliteit is goed. Betrouwbare valet service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Lammers- 02-06-2019 "Bij mijn inschrijving gaf de site aan dat mijn elektrische auto ook geladen kon worden. Dit bleek niet zo te zijn. Na bellen en mailen hebben ze het wel geprobeert echter ze kunnen hierin niet voorzien. Dit was de reden waarom ik voor deze aanbieder koos als het dan niet gebeurd is dit vervelend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten de Jonge- 02-06-2019 "Goede service! Even opletten bij vliegveld Düsseldorf dat je rechterbaan aanhoudt bij vertrekhal (anders kom je op bussen parkeerplaats terecht en dan snel boete te pakken, hadden we net niet). Bij terugkomst nummer bellen na afhalen van je bagage, niet als je net bent geland :-). Volgende keer weer, het is zo luxe je auto direct weer ter beschikking!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hartjes- 05-06-2019 "Super ervaring. Wat een klantvriendelijkheid!!! Uitstekende service, prijs en kwaliteit. Ik heb Blitz Parkservice eigenlijk een beetje bij toeval ontdekt voor onze vakantie afgelopen week, maar ben vast beraden om deze parkeeraanbieder ook per direct voor mijn zakelijke doeleinden gebruiken. Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SOFIE DUERINCKX- 06-06-2019 "SUPER ! VLUCHT WAS 10 UUR LATER DAN VOORZIEN WAARDOOR WE EEN EXTRA DAG LANGER HEBBEN MOETEN PARKEREN EN DIT ZONDER MEERKOST !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mart Janssen- 08-06-2019 "Erg tevreden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "De eerste keer deze formule gebruikt. Het is was een schitterende ervaring. Deze gaan we nu altijd toepassen. Het was wel ff zoeken waar parkeren. Maar na een telefoontje was het zo opgelost. Na aankomst de koffers genomen en we waren binnen de tien minuten weg. Zeker een aanrader als je met kinderen op reis gaat.????????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Snel en betrouwbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Bosveld- 19-07-2019 "Vriendelijke en correcte service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Prima geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Aanrader dit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G. Binnekamp- 04-08-2019 "Top zo als het hoord "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laily Barelds- 07-08-2019 "het was super geregeld, werd goed meegedacht en heel goed bereikbaar. echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ben Braskamp- 10-08-2019 "Super service We hadden een lekker band toen ze de auto kwamen afleveren mogelijk al door een oude spijker ! Maar netjes opgelost ook meegereden naar garage voor reparatie en alles goed opgelost dus dik in orde Zeer netjes "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Prima service, goed contact. Auto precies op tijd weer gebracht zodat we direct weg konden. Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
GoldPark Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
GoldPark Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Kristof Suykerbuyk- 31-07-2019 "Good service, reliable timing, nice people. The routemap at Düsseldorf airport is a little bit confusing , but that is not GoldPark's fault. Overall very satisfied, good price vs quality score."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Spitters- 01-08-2019 "Een keer en nooit meer, geboekt en betaald voor valet service, ging al mis bij aankomst toen ze me naar hun parkeerplaats wilde sturen en bij terugkeer netjes gebeld toen ik mijn bagage had maar vervolgens in totaal 4x moeten bellen en meer dan een uur op het afleveren van mijn auto moeten wachten. Slechte organisatie en interne communicatie door Goldpark Düsseldorf, als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Siriphan Kunnen- 01-08-2019 "Super service, friendly staff and very quick! Next time we’ll book with Gold Park again!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Govers- 01-08-2019 "Alles zeer goed geregeld. Snelle transfer zowel heen als terug. Zeer correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Twan Kuypers- 03-08-2019 "Erg goed geregeld, netjes op tijd de auto terug. Volgende keer maak ik hier weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maren Van den Biesheuvel- 05-08-2019 "Erg vriendelijk netjes en behulpzaam. Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Uitstekende communicatie en service, snel en vertrouwd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Chauffeur stond netjes klaar toen we aankwamen. Bij terugkomst wel wat langer moeten wachten. Vriendelijke mensen, maar de meesten spreken alleen Duits met hooguit een klein beetje Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Peters- 08-08-2019 "Doen niet wat ze beloven. Heb betaald voor overdekt parkeren en vervolgens wordt de auto verplaatst en staat ergens buiten!! Direct gereageerd maar nog geen reactie gehad....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Snel en netjes!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park for Holiday
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park for Holiday
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Terugweg wel 30 minuten moeten wachten..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van Mierlo- 19-12-2017 "Locatie en personeel zag er netjes uit. Simpel zonder poespas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tommy Dijkstra- 20-12-2017 "Telefonisch contact was beetje moeizaam maar uiteindelijk verliep alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg
Bekijk foto's
Beoordeling
9.8 Top!
Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 12-08-2019 "Top geregeld alles op tijd en netjes ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tabish Ahmad- 13-08-2019 "Great place to park your car. Friendly staff and good location. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aloysius Dallau- 14-08-2019 "snel en voordelig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkplatz DUS Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Parkplatz DUS Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
20 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rob van Boekel- 19-12-2017 "Gewoon prima, netjes ontvangen en auto stond weer klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHA van Erp- 03-06-2019 "Gewoon prima in tegenstelling tot parkfly in amsterdam.Dat is gewoon tuig.Schade gemaakt grote monden en niet te traceren. Kies gerust Parkplatz Dus valet, aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Baltus- 10-06-2019 "De heenreis verliep prima, ons inziens erg vlug wisselen van sleutel-auto aan degene die ons op wachtte, maar dat kan aan onze leeftijd liggen (70+) De terugreis was minder, we hadden enorme vertraging (aankomst was 22.30u en werd 03.45u), hebben bij aankomst gebeld;wachttijd 20 min, ok, na 30 min nog niemand, opnieuw gebeld, ok we komen, 20 min wachten. Bij aankomst wederom snel snel, bijbetalen werd als eerste genoemd omdat we te laat waren ......, daarna werkte parkeerkaart niet en konden we 5 euro betalen bij de slagboom, de boom ging niet open, gedoe etc al met al niet helemaal happy maar dat kwam ook omdat echt alles tegen zat op de terugreis"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "De dienst is goed en correct. De persoon aan de telefoon mag wat vriendelijker zijn naar de klant. Speciaal wanneer die niet perfect Duits spreekt of moeilijk te verstaan is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia Tel- 18-06-2019 "Prima ervaring,waren precies op tijd op de heen-terugreis bellen en ze zijn er"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "Prima ervaring, nette jongeman die de auto regelde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stijn Alferdinck- 02-07-2019 "Ideaal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-07-2019 "Prima verlopen. Waren tegelijk aanwezig bij vertrek en bij aankomst hebben we een paar minuten moeten wachten nadat we gebeld hadden. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "Zeer onvriendelijke chauffeurs.Voor de rest een mooi en handig systeem."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Janssen- 29-07-2019 "De service was correct, snel en duidelijk. De medewerker was erg vriendelijk. Het werkt uitstekend en zorgeloos. Snelle afhandeling voor de deur van de vertrekhal, zowel op de heenreis als de terugreis. Met één telefoonoproep is alles geregeld. Sterk aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjen Kempen- 04-08-2019 "Prima service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Goed geregeld zeer tevreden. Zeer aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Perfect, stip op tijd, vriendelijk.. zeker een een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Eerste keer van een valet gebruik gemaakt, beviel me wel! Je belt half uur van te voren. Spreekt af bij abflug BC en ze staan daar. Bij terugkomst was mijn accu leeg van mijn auto, zonder problemen hebben ze dat even snel gefixt en de wachttijd was maar 10 minuten incl batterij opladen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Departure: 45 minutes wait and had to leave airport twice due to police. Arrival: again 45 minutes too late. They say you to have to call 30m before arrival! Has no use because they dont show up. Very bad service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Brouwer- 12-08-2019 "Zeer goed deze service heen was alles perfect . Terug hebben we helaas een half uur op onze auto gewacht . Verder zeer tevreden . En vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miranda Boshoven- 15-08-2019 "Prima ervaring, half uur voor we bij het vliegveld waren gebeld en ze stonden al klaar. Terug nadat we de koffers hadden, gebeld kregen we door waar we naar toe moesten en ook daar kwamen ze gelijk aanrijden! Perfect dus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gea Dahles- 19-08-2019 "Onduidelijk aan de telefoon. Uiteindelijk gelukt. Nette man, ook terug weg was hij er zo. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Parking DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
6.5 Prima
Easy Parking DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
18 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 03-06-2019 "Super geregeld! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van der Loo- 04-06-2019 "Goed bevallen; exacte tijd zoals afgesproken bij heen en terugreis de auto op locatie gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Souren- 29-06-2019 "Zeer slecht. Betaald voor overdekt parkeren. Bij terugkomst. Een auto met vogelpoep, bladeren en duidelijk zichtbaar niet overdekt gestaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Jansen- 30-06-2019 "Punctueel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Kon het niet vinden dan zelf maar parkeergarage genoodzaakt genomen .kost me nog eens 110 euro ex Zeer slecht....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Boone- 22-07-2019 "super goede service, we vonden de locatie niet onmiddellijk. en werden via telefoon verder geholpen. luchthaven was de eerste keer en het was beetje zoeken van daar. een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carmen corbet- 24-07-2019 "Fijn dat jullie om feedback vragen.. het was GEEN FIJNE ervaring... bij aankomst werden we letterlijk uit de auto getrokken door 2 mannen die niet zichtbaar van de instantie war en. Overdonderd hebben we nog naar identificatie gevraagd en hier waren zij ronduit ONBESCHOFT verontwaardigd over.. Op de terugweg hadden wij vertraging door er een koffer vermist was.. Ook hier werd onbeschoft op gereageerd dat ik ze uit beleefdheid belde om dit aan te geven.. Al met al.. NOOIT MEER!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect om zo je auto bij departure 'af te geven' en op dezelfde plek 'terug te krijgen'. Terug duurde wel iets langer dan toegezegd, maar alles bij elkaar beter dan alle andere opties. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Prima geregeld! Even moeten wachten want het was erg druk, maar dat viel reuze mee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diyar Abdullah- 31-07-2019 "Slecht ik ben gisteren terug gekomen mij auto drie plek zit krassen op dit is echt niet normaal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 01-08-2019 "We hebben 2 uur moeten wachten voordat de auto kwam nadat we geland waren op de terugreis...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Roobol- 11-08-2019 "Communicatie is erg lastig over de telefoon met mensen die nauwelijks Engels of Duits spreken, daardoor ontstaan misverstanden over tijdstip van arriveren en dus lang wachten, wat je juist niet verwacht of wilt. Chauffeur was heel vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airportparking Düsseldorf
Bekijk foto's
Beoordeling
6.3 Prima
Airportparking Düsseldorf
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 29-12-2017 "Twee keer laat aangereden en meneer was onvriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daphne - 29-12-2017 "Spraken geen Nederlands en Engels en het zag er een beetje ongeregeld uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parken24
Bekijk foto's
Beoordeling
7.0 Goed
Parken24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.0
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeroen - 30-12-2017 "Er staat bij de ingang geen logo van Parken24!!! je parkeert bij andere bedrijven die dezelfde ingang gebruiken maar zij hebben wel een logo hangen, erg verwarrend!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daphne - 30-12-2017 "Heeeel moeilijk vindbaar... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van de Burg- 18-07-2018 "Goedkoop geparkeerd en verder ook prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2018 "twee keer in 10 minuten op weg en vriendelijke chauffeur die hielp met de koffers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valet Airport DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Valet Airport DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
10 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 11-06-2019 "ondanks de goede service bleek dat er bij het ophalen van de auto ruim 40 kilometer met mijn auto is gereden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van de langemheen- 12-06-2019 "prima service een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harmen Strikwerda- 25-06-2019 "Goed gedaan!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wijbrand Medendorp- 29-06-2019 "prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven Dehon- 26-07-2019 "Perfecte regeling en vriendelijke mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
VINCENT VAN DIJK- 28-07-2019 "Was voor mij de eerste keer dat ik het via ValetParking deed. Heel eenvoudig en perfect op tijd. Zelfs bij de terugreis toen ik pas belde op het moment dat we alle bagage hadden kwamen ze met de wagen aangereden toen we naar buiten liepen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Wijn- 05-08-2019 "Te veel km en te hard gereden met auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Prima verlopen. Snel, efficiënt en netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Goede service. We waren iets te vroeg gearriveerd, maar dat was geen probleem, auto werd snel opgepikt. Bij terugkomst even moeten wachten nadat we onze bagage hadden opgehaald, maar vrij snel werd de auto in goede staat weer afgeleverd. Zouden hier volgende keer weer boeken want prijs-kwaliteitsverhouding is prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airparks Lohausen
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
Airparks Lohausen
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Remco Hollinga- 05-08-2019 "Goede locatie om te parkeren waar je zelf je auto moet parkeren en lekker je sleutels bij je kunt houden. Busje naar luchthaven prima. Ook terug goed aangegeven waar je weer moet staan om opgehaald te worden. Helemaal top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jac Kerkhofs- 10-08-2019 "Alles perfect geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Perry van Hooijdonk- 15-08-2019 "Perfect in 1 woord...binnen 5 minuten opgehaald..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Josie Broenink- 07-08-2019 "De taxi chauffeur stond beide keren netjes klaar en heeft me snel weer afgezet, prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Bij mijn reservering moest ik sleutel afgeven. Bij mijn boeking stond duidelijk dat ik sleutel mocht meenemen. Dat vond ik erg vervelend. Ik zou de nummer van taxi per sms ontvangen, is niet gebeurd. Gelukkig kwam de taxi zonder te bellen. Bij het ophalen vanaf de luchthaven duurde het langer. Gelukkig is het goed gegaan. De locatie is dichtbij de luchthaven, dat is erg prettig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Airport
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Park Airport
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
J Stiphout- 19-12-2017 "Auto netjes overdekt weg gezet en had er een goed gevoel bij. Heenweg meteen op weg. Terugweg 10 minuten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en effectief, prima geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeremy Mcannon- 20-12-2017 "Friendly people and service was as expected. Nice parking location."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parken Flughafen DUS Neuss
Bekijk foto's
Beoordeling
7.6 Goed
Parken Flughafen DUS Neuss
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
36 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Joep B- 19-12-2017 "Shuttle gaf plek aan 8 mensen en dat paste precies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Netjes optijd heel relax!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique vd Bent- 20-12-2017 "Locatie is dichtbij de luchthaven en extra servicemogelijkheden dus wel erg handig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Caroline Coomans- 03-06-2019 "Reeds eerder gebruik gemaakt van deze Parkeergelegenheid en shuttle service. Steeds een goede ervaring! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "goedkoop, goed, vriendelijk geholpen, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Locatie was slecht aangegeven, ik verwachtte een logo of iets van vliegen en parkeren echter hing er een andere banner. Airportservice ofzo iets. Bij aankomst was onze reservering niet bekend in het systeem. Heel vreemd. Onze auto's mochten wel blijven staan. Bij het ophalen was de taxi er snel. Echter nog een tijdje moeten wachten op nog iemand die mee moest maar niet op kwam dagen. Jammer...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linda Van Asselt- 04-06-2019 "Deze parkeerplaats is vanuit Twente niet handig. Je rijdt eerst 20 minuten verder dan het vliegveld en dan in een busje weer terug. Op de terugweg duurde het meer dan een half uur voordat het busje kwam. Chauffeur smeet met de koffers. Heenweg een hele aardige chauffeur juist. En toen verliep het ook heel soepel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "makkelijk en goedkoop. Ver van het vliegveld daardoor duurt het wat langer, maar prijs-kwaliteit is prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARTIN BOUWMANS- 06-06-2019 "de service van Airportparkservice was super !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Goede service . Netjes op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paulus van Dooren- 12-06-2019 "Aan de balie weinig spraakzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Heij- 13-06-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joannes Van Son- 14-06-2019 "Wij zijn zeer zeer tevreden over deze firma. Correct - makkelijk te reserveren - vriendelijke mensen - stipt op tijd - goede chauffeurs die niet racen en veilig rijden. Kortom een aanrader. Tot de volgende keer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ismail soner- 18-06-2019 "Perfect.alles goed verlopen.zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Smeets- 24-06-2019 "Voor slechts €32 een week geparkeerd. Shuttle is ideaal, je belt als je landt en je wordt opgepikt. Erg vriendelijke medewerkers. Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JJP Sillekens- 25-06-2019 "Perfect en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-06-2019 "Betaald en gereserveerd vanuit België voor 8 dagen. Verliep vlot, snelle vriendelijke service, betrouwbare parking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HATICE KOR- 28-06-2019 "Goede service! Wij zijn aangekomen en binnen 5 min waren we al onderweg naar het vlieghaven Dusseldorf. De shuttle was proper en comfortabel. Zeer vriendelijke mensen. Ik zal hier zeker terug mijn auto parkeren. Terug ophalen was ook super snel! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes van Dijk- 30-06-2019 "De rit naar de luchthaven was ok. De chauffeur hielp echter niet met de koffers bij het in-/uitladen. Hij vertelde ons dat we bij terugkeer weer moesten wachten bij deur 1 Abflug/vertrek. Bij terugkomst meer dan 45 minuten moeten wachten, 3 x gebeld. En het opalen gebeurde bij deur 10 ipv deur 1. Deze chauffeur was wel vriendelijk en plaatste de koffers in de bus. Verder wel een prima locatie. Dus prijs/kwaliteit is ok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOOP van der Sterren- 30-06-2019 "Wel n tijdje rijden (15 min) masr verder alles prima. Aardige chauffeurs. Netjes op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EMMANUEL WALLRAF- 01-07-2019 "GOEDE LIGGING EN VLUGGE SHUTTLEDIENST. WEL BETER COMMUNICATIE NODIG BIJ HET TERUG OPHALEN AAN DE LUCHTHAVEN (duidelijk vermelden waar men moet wachten)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yves Vanderrijken- 15-07-2019 "Uitstekend. Zeer makkelijk bereikbaar vanuit B. en NL. dus ook gemakkelijk terug naar huis. Personeel zeer adequaat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon Wilhelmus Hubertina Schmitz- 19-07-2019 "NOOIT MEER! Bij aankomst rijden ze met sluipende banden je auto weg. Niet normaal! Bij terugkomst platte band terwijl zij mijn auto bij terugkomst na 2 weken was recent de auto omgeparkeerd. Kort samengevat kon ik het me uitzoeken met de schade door hun veroorzaakt! Wat een onbeschofte mensen!!! Geen aanrader dus!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohamed Nasri- 21-07-2019 "Super goed???????????? Goedkoop en betrouwbaar. Thx team voor jullie service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "We hebben anderhalf uur moeten wachten op de terugweg. Uiteindelijk een onbeschofte chauffeur en een busje met koffers in het gangpad en mensen op de vloer zittend. Waarna we zelf onze auto moesten gaan zoeken. Nooit meer deze parking voor ons!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "We hebben anderhalf uur moeten wachten op de terugweg. Uiteindelijk een onbeschofte chauffeur en een busje met koffers in het gangpad en mensen op de vloer zittend. Waarna we zelf onze auto moesten gaan zoeken. Nooit meer deze parking voor ons!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kim De Heyn- 24-07-2019 "Goed georganiseerd,niet duur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcin Ambroziak- 29-07-2019 "Alles was top geregeld!!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerrit Nijhof- 01-08-2019 "Alles was goed geregeld. Alleen dacht ik dat ik van ons uit gezien voor de vluchthaven zou parkeren, maar dit was niet het geval. Vandaar dat we extra tijd gebruikten ipv minder tijd qua rijden. Verder was alles goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kirscha Kievits- 06-08-2019 "snel en makkelijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Alles was prima geregeld, alleen jammer dat ik s'avonds laat in het donker zelf mijn auto moest zoeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Goede service gehad optijd weggebracht. Optijd opgehaald. Volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Gerads- 12-08-2019 "Klantvriendelijkheid Kennen ze niet. Te weinig busjes of te veel passagiers. Ver van de luchthaven af. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Bot ongeintereseerd en onaardig. Op de terugweg meer dan een uur moeten wachten op de shuttle. Absoluut onaanvaardbaar zeker omdat we met kleine kinderen kwamen. Geen mogelijk om mijn auto vol te laden hoewel ik dit vooruit gevraagd had. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Snel en vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cleverparks
Bekijk foto's
Beoordeling
7.9 Goed
Cleverparks
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Pim Timons- 19-12-2017 "Redelijke locatie prima prijs, reserveren ging ook makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima mensen, 2x 10 minuten wachten was ook goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfried Boetselaar- 20-12-2017 "Al eens eerder via Dusseldorf geparkeerd. Betrouwbaar, doen wat er beloofd wordt. Telefonisch contact soms moeilijk vanwege Duitse taal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rick Rutten- 18-07-2019 "Snelle afhandeling, dichtbij het vliegveld zo’n 6 minuten dus dat is erg fijn op de heenweg maar ook bij terugkomst. Na het belletje wordt je erg snel opgehaald. Zeer tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flypa
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Flypa
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
27 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 05-07-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 05-07-2018 "Erg goede deal en parkeer daar al jaren dus prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews parkeren Dusseldorf Airport

Dusseldorf is een ontzettend groot airport met een ruim assortiment aan parkeeraanbieders. Maar hoe weet u nou welke parking het best bij u past? Speciaal voor u filteren wij parkings op basis van uw wensen. Dit kunnen de prijs of locatie van parkings zijn, maar ook klantreviews is een belangrijke variabele. Hierom maken we graag inzichtelijk welke parking Dusseldorf de meeste tevreden klanten achterlaat. Deze review pagina geeft u een goed beeld over hoe het parkeren verloopt en hoe parkeeraanbieders rondom Dusseldorf presteren. Die transparantie kan u helpen in de zoektocht naar uw ideale parkeergelegenheid. Heeft u zelf een parkeerervaring en wilt u deze delen, graag! Op die manier waarborgen we de betrouwbaarheid van parkings en kunt u onze toekomstige klanten adviseren! Het parkeren bij Dusseldorf wordt beoordeeld op basis van drie onderdelen: Stiptheid, vriendelijkheid en parkinglocatie. Wat deze categorieën inhouden, leest u hieronder.

Alle Informatie over Parkings Dusseldorf en hun Beoordelingen

In Dusseldorf worden beide parkeervormen vaak geboekt. Zowel het valet als shuttle parkeren wordt hier aangeboden, maar welke parkeervorm u ook kiest, daar hoort uiteraard een uitstekende service bij! Om op de hoogte blijven van die service, vragen we klanten bij terugkomst hun parkeerervaring te beoordelen en te omschrijven. Dat wordt gedaan aan de hand van drie peilers: Vriendelijkheid, locatie en stiptheid. Met vriendelijkheid doelen we op de vriendelijkheid van het personeel. Met de locatie wordt de locatie van de parking bedoeld, voldeed deze aan de verwachting of heeft u lang in de shuttle bus moeten zitten? En met stiptheid bedoelen we de wachttijd op de parking: Heeft u lang moeten wachten voordat u naar het vliegveld gebracht werd of kon u meteen de reis voortzetten? Deze drie pijlers vormen een eindcijfer dat de tevredenheid meet, hierbij geldt natuurlijk: Hoe hoger het cijfer, hoe beter! Vind op deze pagina alle ervaringen en beoordelingen over het parkeren bij Dusseldorf airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Het gehele parkeeraanbod op Vliegen en Parkeren is betrouwbaar, daar zijn wij van overtuigd. Maar er zit verschil in services en daar laten we onze klanten over spreken. Meten is weten, dus we hebben uw parkeerervaringen nodig! Graag gaan we objectief met klanten op zoek naar hun ideale parking in ons portfolio. Wilt u graag goedkoop lang parkeren op Dusseldorf? Geen probleem, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij filteren alle parkeermogelijkheden rondom Dusseldorf op basis van prijs, locatie en beoordelingen. Wilt u graag advies of maat, of heeft u vragen over de parkeervormen rondom Dusseldorf? Raadpleeg dan onze FAQ of maak gebruik van onze gratis klantenservice. Op de parking pagina’s kunt u zien wat voor aanbieder het is, welke parkeervorm aangeboden wordt en over welke faciliteiten zij beschikt. Deze review pagina geeft nog eens extra informatie over de parkeeraanbieders, die niet wij, maar onze klanten geschreven hebben!  

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )