#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Ich Parke Selber
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Ich Parke Selber
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Bente V- 19-12-2017 "Zag er netjes uit prima locatie en shuttle 2x optijd was ook fijn en voor de deur!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Niet echt iets op aan te merken, gewoon prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frederiek Bouten- 20-12-2017 "Fijn gevoel dat je zelf je auto parkeert en sleutels mee kan nemen op reis. Prijs ook erg interessant. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Am Ring
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Park Am Ring
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Regina g- 19-12-2017 "Met drie aanbieders deelden ze een terren en de shuttles daardoor waren we wel erg snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Dichtbij en direct naast het vliegveld bijna. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacobs- 20-12-2017 "Vorige keer hier ook geparkeerd, gewoon goede service je krijgt wat je kan verwachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Expert
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Park Expert
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkinDus
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
ParkinDus
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
18 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Marc Schendelaar- 24-05-2019 "Parkeerterrein is niet verhard. Bij terugkomst auto onder de modder. Kreeg wel een kortingsbon voor de volgende keer, hadden beter een cadeaubon voor de wasstraat kunnen geven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Hermans- 26-05-2019 "Goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie Henneman- 27-05-2019 "Het terrein doet wel wat armoedig aan maar verder heb ik weinig aan te merken. De transfer van en naar het vliegveld ging vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
max Serfhos- 02-06-2019 "Gekozen obv goedkope aanbieding maar de volgende keer kiezen we zeker weer voor deze parkeerplek. Zeer gunstig gelegen vanuit Nederland en alles verliep keurig en heel snel. We hebben ook wel eens anders meegemaakt. Transfertijd naar Terminal is maar paar minuutjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rommy Slijderink- 02-06-2019 "Op zich prima geholpen. Bij de terugweg zouden we worden opgepikt bij Arrivals deur 10 (vast afspreekpunt). De chauffeur ging helaas 30 meter verderop staan en reed weg zonder ons op te pikken. Het is daar enorm druk met allerlei busjes die af en aan rijden dus wij hadden niet in de gaten dat hij er al stond. Hierdoor stonden we 45 minuten te wachten bij Arrivals deur 10. Je verwacht toch dat zo'n chauffeur even de moeite neemt naar je toe te komen. Auto wel netjes geparkeerd en goed afgehandeld bij het kantoortje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Desair- 02-06-2019 "Goede ervaring mee gehad. Ze maken duidelijke afspraken en handelen snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "heel goed vriendelijk mooi op tijd op de luchthaven bij vertrek en aankomst echt een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "zeer vriendelijk en mooi op tijd bij aankomst en vertrek auto staat netjes klaar en goede parkeerplaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Bouwens- 02-06-2019 "Recommended: cheerful, fast and reasonable in price. Good parkingplace and fast shuttle to the AirPort. They think along when problems occur. They even offered to bring us home to fetch a key ( the original we left by accident in tge car). In short: recommended!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Meurs- 03-06-2019 "Op de heenweg kwamen we aan en konden we gelijk terecht. Het liep heel erg soepel en na 10 minuten kwam er een zeer luxe Mercedes Vito die mij en 7 vrienden naar het vliegveld bracht. Toen we weer aankwamen (terugreis) belde ik meteen het nummer op het kaartje dat we meekregen (hotline) en die meneer vertelde duidelijk dat we naar departure 10 moesten. Daar moesten we een klein halfuurtje wachten, maar die wachttijd werd goed gemaakt door een hele gezellige chauffeur! De reistijd van de shuttle was 5-10 min. Parkeerplaats is onverhard, maar geen problemen mee ervaren. Ik kan wel begrijpen als mensen er wél problemen ervaren vanwege losliggende stenen. Al met al: top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Hondeveld- 04-06-2019 "goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HTJ Eikholt- 07-06-2019 "Ik moet zeggen dat de ervaring positief was. Ik kon gelijk bij aankomst instappen (mazzel denk ik) en de auto stond klaar. Ga het zeker nog eens doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Lamper- 08-06-2019 "Bij vertrek goed geholpen. Binnen half uur op het vliegveld. Bij terugkomst, na ontvangst bagage en belletje, stond er binnen 10 minuten een busje om ons op te halen bij het vliegveld. Auto stond vrij vooraan al klaar om in ontvangst te nemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Pijnaker- 08-06-2019 "op afgesproken tijd opgehaald bij vliegveld, 1 belletje en dan ongeveer 15 minuten wachten was goed geregeld. locatie is in de ochtend moeilijk te bereiken, houdt rekening met veel files in Dusseldorf, wij waren ruim 1,5 uur later op de locatie, zeker rekening mee houden als je vroeg in Duusseldorf moet zijn. wel een punt is dat ik zelf de fout gemaakt dat de dag van terugkomst een dag later was dan opgegeven, moet je voor 1 dag bij betalen kost je dat 10,- euro per dag, dit staat dus niet in verhouding, hou daar dus rekening mee. verder is het zeker verantwoord om daar te parkeren en in verhouding niet duur, volgende keer gaan we weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Lang wachten op de luchthaven voordat we opgehaald werden. Onze auto is nu een modderbad binnen door de modderplassen. Chauffeur werd constant gebeld en belt niet handsfree!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Goed georganiseerd. Wegbrengen en ophalen van vliegveld ook goed en punctueel. Prijs / kwaliteit is goed. Zal een volgende keer hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tonnie Sieljes- 10-06-2019 "Perfect geregeld , keurig op tijd weer afgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima locatie en vervoer naar het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
RelaxPark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
RelaxPark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
12 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hans Strijbos- 19-12-2017 "Heeele mooie parkeerplaats en super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima niks op aan te merken 4 sterren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos - 20-12-2017 "Zeer nette parkeergarage. Was wel moeilijk te vinden maar alles ging goed verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Kon niet beter. Goed te vinden. Met een paar minuten hadden we de auto ingeleverd en zaten we in de shuttle. En dat midden in de nacht. Ook terug binnen een kwartier na ontvangst van de koffers weer bij de auto. Kortom prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Ze waren erg stipt met wegbrengen en ophalen. Echter waren mijn gegevens niet bij hen bekend, wellicht omdat ik een dag van tevoren gereserveerd had. Locatie perfect binnen een minuutje of 6, 7 op vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Geel- 30-05-2019 "Goede ervaring qua service. Echter auto terug gekregen met een storing in de motor. Een steenmarter bleek de kabels door te hebben gebeten.????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michiel Hoenderkamp- 04-06-2019 "Ik reserveer al een aantal jaren, nooit geen problemen en geen overtollige kilometers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ronny put- 05-06-2019 "43 km gereden met auto ALLES versteld,zetel,stuur,airco........ Verbruik 19l op 100 km Normaal 5.5 GEEN aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Derksen- 06-06-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Ook na een fikse vertraging en wat telefoontjes bleven ze vriendelijk. Een fijne manier van parkeren met een shuttle bus heen en weer. Toch niet ver van de luchthaven. Dit wordt de volgende keer weer DE parkeerplek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima ervaring, snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Slechte informatie over de wachttijd bij thuiskomst. Telefonisch 5 minuten aangekondigd, in werkelijkheid 40 minuten. Verder prima geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
6.4 Prima
Park and Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maritim Hotel Dusseldorf
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
Maritim Hotel Dusseldorf
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Heurck- 05-06-2019 "Idd vlakbij luchthaven...inrijden ticket nemen...bij uitchecken reservatiedocument bij de hand, samen met ticket... Vriendelijke medewerker van hotel overhandigt onmiddellijk ticket om uit te rijden. Toppie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Van den Braak- 09-06-2019 "Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkkönig
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Parkkönig
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Saskia van Bommel- 19-12-2017 "Locatie was op het eerste oog wat moeilijk te vinden maar je rijdt direct naar beneden vandaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "twee keer eventjes moeten wachten dat was jammer voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Giel Brugwachter- 20-12-2017 "Alles goed geregeld. top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Blitz Parkservice
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Blitz Parkservice
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
8 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Spraken helaas slecht Nederlands wel engels"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert L- 19-12-2017 "Goedkoop en prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hendrik Bekaert- 20-12-2017 "Prijs/kwaliteit is goed. Betrouwbare valet service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Lammers- 02-06-2019 "Bij mijn inschrijving gaf de site aan dat mijn elektrische auto ook geladen kon worden. Dit bleek niet zo te zijn. Na bellen en mailen hebben ze het wel geprobeert echter ze kunnen hierin niet voorzien. Dit was de reden waarom ik voor deze aanbieder koos als het dan niet gebeurd is dit vervelend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten de Jonge- 02-06-2019 "Goede service! Even opletten bij vliegveld Düsseldorf dat je rechterbaan aanhoudt bij vertrekhal (anders kom je op bussen parkeerplaats terecht en dan snel boete te pakken, hadden we net niet). Bij terugkomst nummer bellen na afhalen van je bagage, niet als je net bent geland :-). Volgende keer weer, het is zo luxe je auto direct weer ter beschikking!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hartjes- 05-06-2019 "Super ervaring. Wat een klantvriendelijkheid!!! Uitstekende service, prijs en kwaliteit. Ik heb Blitz Parkservice eigenlijk een beetje bij toeval ontdekt voor onze vakantie afgelopen week, maar ben vast beraden om deze parkeeraanbieder ook per direct voor mijn zakelijke doeleinden gebruiken. Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SOFIE DUERINCKX- 06-06-2019 "SUPER ! VLUCHT WAS 10 UUR LATER DAN VOORZIEN WAARDOOR WE EEN EXTRA DAG LANGER HEBBEN MOETEN PARKEREN EN DIT ZONDER MEERKOST !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mart Janssen- 08-06-2019 "Erg tevreden! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park for Holiday
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park for Holiday
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Terugweg wel 30 minuten moeten wachten..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van Mierlo- 19-12-2017 "Locatie en personeel zag er netjes uit. Simpel zonder poespas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tommy Dijkstra- 20-12-2017 "Telefonisch contact was beetje moeizaam maar uiteindelijk verliep alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parkplatz DUS Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Parkplatz DUS Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rob van Boekel- 19-12-2017 "Gewoon prima, netjes ontvangen en auto stond weer klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHA van Erp- 03-06-2019 "Gewoon prima in tegenstelling tot parkfly in amsterdam.Dat is gewoon tuig.Schade gemaakt grote monden en niet te traceren. Kies gerust Parkplatz Dus valet, aanrader! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Baltus- 10-06-2019 "De heenreis verliep prima, ons inziens erg vlug wisselen van sleutel-auto aan degene die ons op wachtte, maar dat kan aan onze leeftijd liggen (70+) De terugreis was minder, we hadden enorme vertraging (aankomst was 22.30u en werd 03.45u), hebben bij aankomst gebeld;wachttijd 20 min, ok, na 30 min nog niemand, opnieuw gebeld, ok we komen, 20 min wachten. Bij aankomst wederom snel snel, bijbetalen werd als eerste genoemd omdat we te laat waren ......, daarna werkte parkeerkaart niet en konden we 5 euro betalen bij de slagboom, de boom ging niet open, gedoe etc al met al niet helemaal happy maar dat kwam ook omdat echt alles tegen zat op de terugreis"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "De dienst is goed en correct. De persoon aan de telefoon mag wat vriendelijker zijn naar de klant. Speciaal wanneer die niet perfect Duits spreekt of moeilijk te verstaan is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Easy Parking DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
6.9 Prima
Easy Parking DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 03-06-2019 "Super geregeld! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van der Loo- 04-06-2019 "Goed bevallen; exacte tijd zoals afgesproken bij heen en terugreis de auto op locatie gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airportparking Düsseldorf
Bekijk foto's
Beoordeling
6.3 Prima
Airportparking Düsseldorf
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 29-12-2017 "Twee keer laat aangereden en meneer was onvriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daphne - 29-12-2017 "Spraken geen Nederlands en Engels en het zag er een beetje ongeregeld uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parken24
Bekijk foto's
Beoordeling
7.0 Goed
Parken24
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.0
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeroen - 30-12-2017 "Er staat bij de ingang geen logo van Parken24!!! je parkeert bij andere bedrijven die dezelfde ingang gebruiken maar zij hebben wel een logo hangen, erg verwarrend!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daphne - 30-12-2017 "Heeeel moeilijk vindbaar... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van de Burg- 18-07-2018 "Goedkoop geparkeerd en verder ook prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2018 "twee keer in 10 minuten op weg en vriendelijke chauffeur die hielp met de koffers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valet Airport DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Valet Airport DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 11-06-2019 "ondanks de goede service bleek dat er bij het ophalen van de auto ruim 40 kilometer met mijn auto is gereden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van de langemheen- 12-06-2019 "prima service een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Airport
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Park Airport
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
J Stiphout- 19-12-2017 "Auto netjes overdekt weg gezet en had er een goed gevoel bij. Heenweg meteen op weg. Terugweg 10 minuten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Simpel en effectief, prima geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeremy Mcannon- 20-12-2017 "Friendly people and service was as expected. Nice parking location."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parken Flughafen DUS
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Parken Flughafen DUS
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
14 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Joep B- 19-12-2017 "Shuttle gaf plek aan 8 mensen en dat paste precies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Netjes optijd heel relax!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique vd Bent- 20-12-2017 "Locatie is dichtbij de luchthaven en extra servicemogelijkheden dus wel erg handig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Caroline Coomans- 03-06-2019 "Reeds eerder gebruik gemaakt van deze Parkeergelegenheid en shuttle service. Steeds een goede ervaring! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "goedkoop, goed, vriendelijk geholpen, goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Locatie was slecht aangegeven, ik verwachtte een logo of iets van vliegen en parkeren echter hing er een andere banner. Airportservice ofzo iets. Bij aankomst was onze reservering niet bekend in het systeem. Heel vreemd. Onze auto's mochten wel blijven staan. Bij het ophalen was de taxi er snel. Echter nog een tijdje moeten wachten op nog iemand die mee moest maar niet op kwam dagen. Jammer...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Linda Van Asselt- 04-06-2019 "Deze parkeerplaats is vanuit Twente niet handig. Je rijdt eerst 20 minuten verder dan het vliegveld en dan in een busje weer terug. Op de terugweg duurde het meer dan een half uur voordat het busje kwam. Chauffeur smeet met de koffers. Heenweg een hele aardige chauffeur juist. En toen verliep het ook heel soepel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "makkelijk en goedkoop. Ver van het vliegveld daardoor duurt het wat langer, maar prijs-kwaliteit is prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARTIN BOUWMANS- 06-06-2019 "de service van Airportparkservice was super !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Goede service . Netjes op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paulus van Dooren- 12-06-2019 "Aan de balie weinig spraakzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Heij- 13-06-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joannes Van Son- 14-06-2019 "Wij zijn zeer zeer tevreden over deze firma. Correct - makkelijk te reserveren - vriendelijke mensen - stipt op tijd - goede chauffeurs die niet racen en veilig rijden. Kortom een aanrader. Tot de volgende keer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cleverparks
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Cleverparks
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Pim Timons- 19-12-2017 "Redelijke locatie prima prijs, reserveren ging ook makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima mensen, 2x 10 minuten wachten was ook goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfried Boetselaar- 20-12-2017 "Al eens eerder via Dusseldorf geparkeerd. Betrouwbaar, doen wat er beloofd wordt. Telefonisch contact soms moeilijk vanwege Duitse taal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flypa
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Flypa
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 05-07-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 05-07-2018 "Erg goede deal en parkeer daar al jaren dus prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews parkeren Dusseldorf Airport

Dusseldorf is een ontzettend groot airport met een ruim assortiment aan parkeeraanbieders. Maar hoe weet u nou welke parking het best bij u past? Speciaal voor u filteren wij parkings op basis van uw wensen. Dit kunnen de prijs of locatie van parkings zijn, maar ook klantreviews is een belangrijke variabele. Hierom maken we graag inzichtelijk welke parking Dusseldorf de meeste tevreden klanten achterlaat. Deze review pagina geeft u een goed beeld over hoe het parkeren verloopt en hoe parkeeraanbieders rondom Dusseldorf presteren. Die transparantie kan u helpen in de zoektocht naar uw ideale parkeergelegenheid. Heeft u zelf een parkeerervaring en wilt u deze delen, graag! Op die manier waarborgen we de betrouwbaarheid van parkings en kunt u onze toekomstige klanten adviseren! Het parkeren bij Dusseldorf wordt beoordeeld op basis van drie onderdelen: Stiptheid, vriendelijkheid en parkinglocatie. Wat deze categorieën inhouden, leest u hieronder.

Alle Informatie over Parkings Dusseldorf en hun Beoordelingen

In Dusseldorf worden beide parkeervormen vaak geboekt. Zowel het valet als shuttle parkeren wordt hier aangeboden, maar welke parkeervorm u ook kiest, daar hoort uiteraard een uitstekende service bij! Om op de hoogte blijven van die service, vragen we klanten bij terugkomst hun parkeerervaring te beoordelen en te omschrijven. Dat wordt gedaan aan de hand van drie peilers: Vriendelijkheid, locatie en stiptheid. Met vriendelijkheid doelen we op de vriendelijkheid van het personeel. Met de locatie wordt de locatie van de parking bedoeld, voldeed deze aan de verwachting of heeft u lang in de shuttle bus moeten zitten? En met stiptheid bedoelen we de wachttijd op de parking: Heeft u lang moeten wachten voordat u naar het vliegveld gebracht werd of kon u meteen de reis voortzetten? Deze drie pijlers vormen een eindcijfer dat de tevredenheid meet, hierbij geldt natuurlijk: Hoe hoger het cijfer, hoe beter! Vind op deze pagina alle ervaringen en beoordelingen over het parkeren bij Dusseldorf airport.

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Het gehele parkeeraanbod op Vliegen en Parkeren is betrouwbaar, daar zijn wij van overtuigd. Maar er zit verschil in services en daar laten we onze klanten over spreken. Meten is weten, dus we hebben uw parkeerervaringen nodig! Graag gaan we objectief met klanten op zoek naar hun ideale parking in ons portfolio. Wilt u graag goedkoop lang parkeren op Dusseldorf? Geen probleem, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij filteren alle parkeermogelijkheden rondom Dusseldorf op basis van prijs, locatie en beoordelingen. Wilt u graag advies of maat, of heeft u vragen over de parkeervormen rondom Dusseldorf? Raadpleeg dan onze FAQ of maak gebruik van onze gratis klantenservice. Op de parking pagina’s kunt u zien wat voor aanbieder het is, welke parkeervorm aangeboden wordt en over welke faciliteiten zij beschikt. Deze review pagina geeft nog eens extra informatie over de parkeeraanbieders, die niet wij, maar onze klanten geschreven hebben!  

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )