#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Ace Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.5 Prima
Ace Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A1 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
A1 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park & Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Park & Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria - 27-06-2018 "Park & FLy geboekt met korting, korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hello Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Hello Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Biemans- 19-12-2017 "Soms wat moeilijk communiceren vanwege taal maar service was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chriz - 20-12-2017 "Was benieuws hoe het zou lopen maar ging gewoon goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Meteen gevonden meteen op weg, terugweg 15 minuutjes wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Pas Cher
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Parking Pas Cher
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
vd Velden- 19-12-2017 "Goedkope optie om te parkeren bij Charleroi, bij terugweg wel paar minuten moeten wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Bosch- 20-12-2017 "Goedkoop goed beveiligd en 2x meteen op weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wiel Somers- 20-12-2017 "Even moeten zoeken maar was verder goed. Reservering tot parkeren volgende keer weer via jullie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.6 Goed
123 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking Low Cost
Bekijk foto's
Beoordeling
7.5 Goed
123 Parking Low Cost
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anthony Lauwens- 19-12-2017 "Dit was de goedkoopste optie. Het duurde wel even voordat we opgehaald werden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goedkoopste optie maar nog een netjes terrein ook. heen en terugweg 10 - 15 mintuen en dan waren we op weg dus prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Friet v. Mierlo- 20-12-2017 "Was benieuwd hoe het zou gaan want was de eerste keer maar zou het de volgende keer weer doen als ik van Charleroi vlieg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ProPark
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
ProPark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Libe - 04-04-2018 "Fijn geparkeerd, snel op weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-04-2018 "Locatie was okee... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eco Park
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
Eco Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Angela - 19-12-2017 "Goede parkeerplaats, we gebruiken deze vaker en altijd naar tevredenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willian Vloertjes- 20-12-2017 "Mooie locatie, alles netjes goed gefixed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 20-12-2017 "Fijn plaats, alles top busje ook op tijd en man was een grappemaker in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Aeropark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Hall In
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
Park Hall In
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Gemakkelijk overdekt parkeren, goede prijs ten opzichte van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mundo - 20-12-2017 "Mooi overdekt alleen de buitenkant kijkt een beetje gek je rijdt gewoon een schuur in. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "4 sterren was goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airport Smart Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Airport Smart Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Charleroi Airport

Op Charleroi airport beginnen of eindigen jaarlijks circa 6,5 miljoen aan hun reis. Dat is een flink aantal, wat zorgt voor een hoge vraag naar parkeerplaatsen. Gelukkig is het aanbod op Vliegen en Parkeren ruim en bent u altijd verzekerd van een parking bij vliegveld Charleroi. Bovendien, op ons platform updaten we dagelijks aanbieder prijzen en zo betaalt u altijd de beste prijs voor een parkeerplek! Naast het voordelig parkeren, willen we ook het betrouwbaar parkeren mogelijk maken. Wij geloven allang in onze parkings, maar dit laten we liever onze klanten vertellen. Hierom vragen we alle terugkerende vliegreizigers om hun parkeerervaring met u en ons te delen! Op deze pagina vindt u de beoordelingen per parking. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw parkeerplaats.

Alle Informatie over de Beoordelingen op Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren zijn we graag transparant in wie wij zijn, wat we doen en hoe onze parking presteren. Dit laatste houden we in de gaten middels deze pagina. Hierop worden de recensies over parkeren Charleroi Airport namelijk verzameld. De aanbieders worden beoordeeld aan de hand van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Met stipheid wordt de wachttijd bij aankomst of vertrek bedoeld. Hoe vlot verliep de ontmoeting met de valet-service of hoe lang heeft u gewacht voor vertrek van de shuttle bus? Bij vriendelijkheid meten we de toegankelijkheid van het personeel op de parking en met locatie bedoelen we de reistijd tot aan het vliegveld of de omgeving van de parking. U kiest zelf wat voor u het belangrijkst is. Heeft u nog vragen over het parkeren bij Charleroi, kijk dan ook in onze FAQ. Mocht u een medeweker willen spreken? Raadpleeg dan gerust onze gratis klantenservice.

Alle Informatie over de Parkings via Vliegen en Parkeren

Het parkeeraanbod bij Charleroi is ruim, wij gaan samen met u op zoek naar de ideale parking. Dit doen we op basis van uw reiswensen. Allereerst voert u uw reisdata en airport in, hierna verschijnen alle parkeermogelijkheden gesorteerd op basis van prijs. Hecht u meer waarde aan de veiligheid of service van uw auto, bekijk dan juist vooral de beoordelingen! Om een totaalbeeld van de parking te krijgen, kunt u op het logo of de knop ‘uitgebreide info’ klikken. Hier kunt u foto’s, maar ook de veiligheids-/service faciliteiten per parkeeraanbieder vergelijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een objectief en volledig beeld van parking wilt, indien u wilt lang parkeren bij Charleroi airport. Voor meer informatie over het shuttle of valet parkeren, kijk op onze pagina over parkeervormen. Bij vragen helpen we u graag verder!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )