#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Park & Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Park & Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
43 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ernest Geryl- 24-06-2019 "De service was zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Vis- 30-06-2019 "Prima plek om de auto een tijd te stallen tegen niet te hoge kosten. Grote en ruime parkeermogelijkheid. Gratis shuttle naar en van het vliegveld (ca. 5 minuten rijden)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Prima parkeren, personeel komt hun afspraken erg goed na. De shuttle vanaf en naar het vliegveld is ook erg goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik de Boer- 18-07-2019 "Het zou wel handig zijn als de mensen engels zouden kunnen spreken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Albert Bloem- 22-07-2019 "De locatie is niet moeilijk.... als je het weet! Op de palen staan wel bordjes samen met nog 80 bordjes en in het donker zoek je je een ongeluk... wij reden er per ongeluk langs en zagen het bord op het geopende hek. Verder top in irde alleen betere bewegwijzering dan is het geen 90 maar 100%"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Voor ons de eerste keer. Top!! Shuttleservice is stipt qua tijd. Vriendelijk personeel. Ruime afgesloten parkeerplaats, netjes. Je neemt je autosleutel gewoon zelf mee. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Bij de retour langer moeten wachten dan alle andere ervaringen met zulke diensten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andré VANDENDRIESSCHE- 30-07-2019 "Algehele tevredenheid. Goede locatie. Vriendelijk personeel. Stipte bediening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van Rhijn- 02-08-2019 "Prima service tegen een nette prijs. Minpuntje blijft de telefonist ter plaatse die heel duidelijk aangeeft niet een andere taal dan Frans te “kunnen” spreken. Dat past niet meer in deze tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kristof Buysse- 05-08-2019 "Zowel bij het vertrek als bij de terugkomst werden wij onmiddellijk bediend. Wij hebben nooit moeten wachten op de shuttlebus. Zeker een aanrader. Bij een volgende reis via Charleroi gaan we daar weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
PAUL VER ELST- 10-08-2019 "Het was perfect in orde kon niet beter een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Personeel is vriendelijk, beleid rond annuleringsverzekering is oneerlijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "super oplossing. Naar vergelijking goedkoop en fijne haal- en brengservice. Aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Verholle- 16-08-2019 "heel goed georganiseerd Super Zeker aan te raden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "De jongeman die ons hielp sprak amper Engels en geen Nederlands maar dat was geen probleem. Alles ging goed. Alleen met drie kids naar terminal 2 lopen was best een stukje. We hadden liever iets dichterbij afgezet geworden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rabie Al Hussainy- 26-08-2019 "Aan buiten kant op jullie locatie mag wat herkenbaarder , voor de rest is prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Een goede service, voor een goede prijs kwaliteit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-09-2019 "Zeer verzorgde parking. makkelijk te vinden. Zeer dicht bij de luchthaven. Alles zeer correct en vriendelijk verlopen. Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick De Weerdt- 10-09-2019 "Bij aankomst redelijk goed(vlug aan luchthaven, bij terugkomst bleek dat we niet op de lijst stonden, na tonen van email vlot op de parking gebracht, kortom niet ver van de luchthaven en goede dienstverlening ondanks het taal probleem."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudy Mackens- 11-09-2019 "Parking goed bereikbaar. Schuttlebus was op 5 minuten daar na telefoontje om ons op te halen. Vriendelijke chauffeur. Zet je af tot op de plaats waar je wagen geparkeerd staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JM Storij- 14-09-2019 "Prima geregeld even zoeken naar de juiste plek verder oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thomas Overkempe- 19-09-2019 "Prima en snelle service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-10-2019 "Hele vriendelijke mensen, en goede communicatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-10-2019 "alles top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Charel Wouters- 09-10-2019 "We hebben geen 10 minuten maar 15 minuten moeten wachten, maar verder prima service!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-10-2019 "Prima mogelijkheid om relatief goedkoop en veilig bij Brussel Charleroi te parkeren. Enige nadeel is de afzet- en ophaallocatie: deze ligt een flink eind lopen van (in ons geval) terminal 2, maar dat ligt meer aan de airport dan aan Park & Fly. Gelukkig regende het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Prima geregeld en goed bereikbaar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "snel, goed, betrouwbaar, veilig en accuraat"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Excellent - every year again."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wil Peereland- 28-10-2019 "Een vlotte in het Frans afhandeling. Je krijgt een parkeerplaatsvak A/B/.. Je zet je auto neer en een klein busje zet je zo af bij terminal 1. Je moet nog wel een stukje lopen naar de ingang. Terug bel je even en binnen 5 min zijn ze er om je op te halen. Kortom zeker de moeite waard om nog eens via Charleroi te vliegen en je auto bij Park & Fly te parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JO DE WACHTER- 29-10-2019 "Kortbij en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oleksandr Varlamov- 30-10-2019 "Calling upon getting there or arriving - "5 minutes" - which in reality is 5 minutes. Enough space, felt safe about leaving my car there for 9 days."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philippe Beghin- 03-11-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton VAN LOENHOUT- 07-11-2019 "Na onze reservatie van 1/11 -6/11hebben we de datum veranderd en wel naar 8/11-13/11. Prima gegaan, alleen belde een van de medewerkers gisteren avond tegen middernacht op waar ik bleef! Dat is een organisatie fout. Nu zie ik wel voor de rest! Naar "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-11-2019 "Vriendelijk en service gericht personeel. Snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-11-2019 "Alles was zeer goed geregeld. Goede serivce met de shuttle!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-11-2019 "Locatie, dicht bij het vliegveld. Auto kan gewoon op slot blijven staan tijdens de reistijd. Vriendelijk, stip. Beoordeling: zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Ramaakers - 29-11-2019 "Wij hebben deze Park & Fly als aangenaam ondervonden. Zowel het heen brengen naar het vliegveld als terug brengen met de shuttle bus verliep aangenaam en snel genoeg ..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-12-2019 "Prima service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
GORIK VOGELS- 05-12-2019 "Alles verloopt hier SUPER VLOT !!! Reeds meerdere malen gebruikt …. een woord SUPER !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ProPark
Bekijk foto's
Beoordeling
7.4 Goed
ProPark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
21 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Libe - 04-04-2018 "Fijn geparkeerd, snel op weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-04-2018 "Locatie was okee... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Voor ons een vreselijke ervaring: schimmig parkeerterrein, bijzonder onvriendelijke chauffeurs, achterlijk en gevaarlijk rijgedrag. Totaal respectloos. Onderling word je in het Frans ook nog eens belachelijk gemaakt. Nooit meer, betaal liever een paar euro's meer en parkeer bij het vliegveld!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Absoluut niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ferry Batenburg- 27-06-2019 "Supergoedkope parkeerplaats op 10min van het vliegveld. Moest paar keer bellen voor gehoor te krijgen maar daarna superservice gehad. Scheelt de helft met vliegveldparkeerplaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Darina Georgieva- 15-07-2019 "Alles goed afgelopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Was harstikke goed !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andy Verschueren- 27-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ward Desseyn- 29-07-2019 "Shuttleservice ondermaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Krekels- 05-08-2019 "Stoffige parkeerplaats dus bij terugkomst auto wassen, met medewerkers die beperkt engels spreken en geen nederlands. Bij terugkomst was er maar 1 shuttlebus voor meer dan 20 mensen dus lang moeten wachten helaas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Bleeker - 08-08-2019 "Prima maar auto’s staan wel dicht op elkaar . De terug komst was zoo netjes en snel binnen 10 min stonden we bij onze auto super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Richting de luchthaven super vriendelijke chauffeur en persoon die me ontving. Van de luchthaven naar parking om 23u30 was iets anders. Andere passagiers die later dan anderen aankwamen op de luchthaven duwde hen voor, gevolg met 12 in een busje van 9, waaronder een kind. Oké een keuze van de ongeduldige ouders maar ook onverantwoord van de chauffeur. Ook reed de chauffeur door het rood. Dus heen alles super maar de terugweg was een heel andere ervaring. Jammer voor de vriendelijke collega's die er werken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Heenreis geen probleem gehad. Op de terugreis zou meneer ons ophalen binnen 15-20 minuten. Na 1 uur was hij er nog steeds niet. Na lang wachten stond hij op een andere plek te wachten dat aangegeven stond op onze flyer en wat ons gezegd werd. Matig!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Serge Decock- 16-09-2019 "Geen problemen, alles vlot. Het helpt wel als je Frans praat, zoniet verloopt de communicatie nogal moeilijk. Ik moest een Nederlands stel uit de nood helpen die de -nochtans relatief eenvoudige vraag 'est-ce que vous avez payé les quatre euros' maar niet vertaald kregen. Laat staan dat ze die konden beantwoorden. Die Hollanders toch..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
paul verelst- 06-10-2019 "alles is goed verlopen, bellen en binnen een normale wachttijd werd alles geregeld bij parkeren en ophalen. wel jammer dat er 4 euro moest betaald worden voor de luchthaven parking en dit nergens vermeld stond."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JOS Weekers- 13-10-2019 "Na het parkeren. Ginge we in het busje naar het vliegveld. Dit was al laag vliegen, zo een rijstijl had de chauffeur. Ik heb niet zo vlug schrik maar toen wel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohamed El Moumni- 16-10-2019 "Super slecht. Locatie klopte niet. Spreken alleen Frans, chauffeur shuttle dienst rijdt onverantwoord, en ook nog eens €4 extra moeten betalen voor shuttle, en bij ophalen 40min moeten wachten. voor mij nooit meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "Goedkoop met een meer dan prima service! De eigenaren doen er alles aan om je zsm van het parkeerterrein naar het vliegveld te brengen en vv."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luca Giusepponi- 22-10-2019 "Bij aankomst moet men 4 euro bijbetalen omdat ze je het ticket van de luchthaven nog berekenen. Je wordt met velen in een oud busje gepropt en iedereen heeft dat ticket betaald. Dit is dus big business. Toen ik meldde dat ik het er niet mee eens was werden ze zeer onbeschoft. Verder staat de parkeerplaats propvol. Wij gaan hier niet meer heen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Heel tevreden over de service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
johan de laere- 07-12-2019 "Tout était parfait"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Pas Cher
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Parking Pas Cher
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
14 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
vd Velden- 19-12-2017 "Goedkope optie om te parkeren bij Charleroi, bij terugweg wel paar minuten moeten wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Bosch- 20-12-2017 "Goedkoop goed beveiligd en 2x meteen op weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wiel Somers- 20-12-2017 "Even moeten zoeken maar was verder goed. Reservering tot parkeren volgende keer weer via jullie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Filip Rasschaert- 16-07-2019 "Alles prima in orde. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Gewoon goed. Mooie prijs. Binnen 10 minuten werden we gebracht en opgehaald. Belangrijkste .Auto staat veilig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Gemakkelijk te vinden , niet ver van luchthaven , na terugvlucht binnen de 10min shutlle terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Erg vriendelijk en meewerkend. Plus super snel met ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard Roks- 04-09-2019 "Het vinden van de locatie was iets minder. Verder was alles super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Baelemans- 19-10-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alexander Knijff- 20-10-2019 "Locatie is lastig te vinden. De meeste routeplanners (of Google Maps) brengen je wel in de buurt, maar dan is het toch nog zoeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Goed op tijd met bus gebracht en gehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kees de rooij- 21-10-2019 "Iets te ver van het vliegveld af vind ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Too many customers, only one van driving. Both on departure date and return date we had to wait at least 35 minutes until we were able to drive to airport. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ace Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.0 Goed
Ace Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.0
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Vriendelijke chauffeurs. op de heen weg reed de chauffeur wel wat hard over de rotondes. Op de terugweg ging het veel rustiger er aan toe, fijn! Ideaal gelegen, dichtbij vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A1 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.5 Prima
A1 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
27 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Van de gereserveerde parking naar een andere gestuurd, lang moeten wachten voor de transfer naar de luchthaven. Bij terugreis 45 minuten moeten wachten op de shuttle naar de parking. Heel matige service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Zeelen- 23-05-2019 "Top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfred Rissewijck- 30-05-2019 "Helaas pas op de aangekomen plek hing een bericht dat wij naar een andere locatie moesten gaan! Had men ook vooraf kenbaar kunnen maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Bij aankomst bleek de parkeerplaats verplaatst, een kilometer verder, de rit er naar toe kan bete4 aangegeven worden. Aangekomen word je correct ontvangen, helaas alleen in het Frans. Auto zet je op een aangewezen plek neer en je levert de sleutel in. Daarna word je snel naar de luchthaven gebracht, ritje van 10 minuten. Je krijgt een kaartje met twee telefoonnummers die je belt als je je koffers hebt. Bij terugkomst gebeld, 15 minuten moeten wachten. Oom weer rap terug naar het parkeerterrein. Onze auto werd gehaald en er werd zelfs geholpen met de koffers inladen. Daarna weer snel op pad. Goede prijs/prestatie verhouding."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Goed mee gevallen ! Misschien wat verwijderd van de luchthaven maar al bij al ok ! Uiteindelijk weet je op voorhand de zaken qua aflevering en afhaling van je auto ... Dus tevreden ja "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michel schepers- 16-08-2019 "de gebruikte parkeertijd was zeer kort ! daar ik aan de parking eerst moest bellen en 35 min wachten op de schultel en dan een rit van 30 min naar de luchthaven en weg was mijn vlucht , terug naar parking ging vlugger . weg betaalde geld voor een parking die je niet benut door derde aandoening . blijkbaar wist men niet op de dag van de voorziene terug keer dat ik reeds lang terug weg was , wand men tel me nog die nacht om te vragen als ik mijn auto die nacht nog wens af te halen , comunicatie is zeer gebrekkig , zeker niet te vrede , de bestuurder van t busje was zeer vriendelijk en vertoonde zijn onmacht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "parking niet te vinden, telefoon nummer werd niet beantwoord, ruim half uur later werd ik door een franstalig iemand teruggebeld die zeer slecht engels sprak, gaf mij via sms door dat ik op "coogle maps propark" moest zijn ten eerste heb ik geen coogle maps wel kaarten van Iphone en ten tweede kreeg ik daar alleen een adres in amerika van door dus dat klopte ook niet! Uiteindelijk bordjes vliegveld gevonden en daar maar heen gereden. € 54 aan jullie armer en daar bovenop nog €125 van de parking op het vliegveld. gelijk geprobeerd contact op te nemen over de situatie en vragend om een oplossing maar alleen maar vragende brieven over informatie terwijl ik veel heb gedaan: gebeld(nummer tijdelijk niet in gebruik, of steeds worden doorverbonden, gemaild, situatie uitgelegd, screenshots en vandaag ontvang ik een zeer onprofessionele email mbt de locatie maar niet de financiele situatie dus nee absoluut niet tevreden eerder opgelicht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Vriendelijke mensen die er alles aan doen om je snel wegbrengen brengen en snel op te halen. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie VAN NOORDT- 24-08-2019 "Ok parkeerplaats. Wel lang wachten op shuttlebus op de luchthaven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Werkt goed. Iets van te voren bellen dat je er aankomt, zodat je kunt worden ontvangen en de auto kunt parkeren. De locatie ziet er wat apart uit, maar verder werkt het prima! Voor de terugreis ook even bellen en je wordt opgehaald op het afgesproken punt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-09-2019 "Helaas was het adres wat in de bevestigings email (Rue des Hauchies 48 6060 Charleroi)stond niet goed. We hebben dan ook meer dan een half uur aan het zoeken geweest. Dankzij een vriendelijke man die in de genoemde straat woonde, hebben we eerst bij een concurrent parking geïnformeerd die ons de juiste plek heeft verteld. Bij aankomst bleek dat de parking ook nog een andere naam had, namelijk PROPARK. Nadat we bij de parking waren aangekomen was het busje net weg. Vanwege een wegomlegging duurde het extra lang eer het busje terug was. Het resultaat was dat we onze vlucht bijna gemist hebben. Zonder het probleem van het verkeerde adres, had het geen probleem geweest. Maar voor de terugweg, alleen maar lof. Even gebeld, en ze waren er snel. Kortom, als het adres goed was geweest, dan waren er geen problemen geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Heel goed !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Klein Sprokkelhorst- 11-10-2019 "alles klopte hoor!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Voordat mij een parkeerplaats werd toegewezen moest ik eerst €. 4,00 betalen voor parkeergeld op de breng- en afhaalplek. Ondanks dat er meerdere reizigers in een bus gebracht en gehaald werden moest elke chauffeur €. 4,00 betalen. Los hiervan, het is niet juist dat als er parkeren met shuttle service in een bedrag wordt aangeboden, er achteraf nog extra betaald moet worden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
desiree Nagtegaal- 14-10-2019 "Afschuwelijk, geïntimideerd, opgelicht en nog belazerd ook! Sta je daar als vrouw alleen om 5uur in de ochtend op een zeer moeilijk te vinden parkeerplek en word je zo goed als gedwongen, door een ongure man die alleen frans spreekt, om 4 euro te betalen voor het vervoer voor de shuttle bus. En nee natuurlijk krijg je daar geen bonnetje van. En of ik bij terugkomst niet A1 parking waar ik gereserveerd had wilde bellen maar proparking (die naam staat ook bij de ingang) dus 2 bedrijven, zelfde oplichter. We zouden met 10 minuten vertrekken...… na 35 min en nog 6 mensen (a 4 euro) vertrokken we eindelijk. Kwamen we aan op een uithoek van de parkeerplaats waarna we nog zeker 8 minuten moesten lopen. Bij terugkomst belde ik de chauffeur op en reageerde in correct engels dat hij al stond te wachten. Bleek dat gewoon dezelfde man te zijn als die de ochtend van mijn vertrek alleen nog maar frans sprak. Let dus op waar je boekt en bedenk of je je vrouw/dochter/geliefde zo'n ervaring wilt geven Heb via de boekingsite vliegenenparkeren een klacht ingediend die met respect is beantwoord. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan van der Tas- 17-10-2019 "Locatie was lastig te vinden, ook na rondvragen in de buurt. Stiptheid prima, bij terugkomst even bellen en binnen 15 minuten opgehaald en naar parking gebracht. Klantvriendelijkheid mag wat beter, maar overall goede parkeer ervaring tegen een zeer redelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Het is meer dan 5 minuten rijden itt wat gezegd wordt op de site en ik heb bij terugkomst 5x gebeld en in totaal een uur moeten wachten in de regen. De persoon zei iedere keer 10 minutes...en “gooide” de hoorn erop. Niet echt klantvriendelijk dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Kats- 20-10-2019 "Voldoet aan de verwachtingen locatie is wel afgelegen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "De parkeerplaats is goedkoop maar verwacht geen asfalt terrein met een slagboom; je auto vind je dan ook lichtelijk stoffig terug. Daarnaast rijdt de chauffeur best wel hard en kan geen Engels of Nederlands. Ook werd ons pas bij aankomst verteld dat we nog extra zouden moeten betalen vanwege een verbouwing op het vliegveld (zonder verbouwing word je op 20 minuten lopen afgezet en ben je dus eigenlijk nog slechter af). Goedkope optie dus wat betreft best prima. We werden snel gebracht en weer opgehaald en onze auto is veilig gebleven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjo Van Oostenbrugge- 27-10-2019 "Netjes betaald, kom je op locatie ergens in een getto daar wil je je auto niet achterlaten. Eigenaar gebeld die zou komen maar kwam ook niet.. eens kijken of ik mijn geld terug krijg? Wij hebben maar op de luchthaven geparkeerd.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-11-2019 "Parking op 500 meter van afrit autostrade Er wordt 2 euro per rit naar luchthaven gevraagd dus heen en terug is 4 euro Dit is voor het hele gezelschap dat vervoerd wordt dus niet per persoon Correcte service en prima geregeld Goedkoop en bij deze een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guy Hooft- 22-11-2019 "voor herhaling vatbaar,tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hello Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Hello Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Biemans- 19-12-2017 "Soms wat moeilijk communiceren vanwege taal maar service was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chriz - 20-12-2017 "Was benieuws hoe het zou lopen maar ging gewoon goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Meteen gevonden meteen op weg, terugweg 15 minuutjes wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.2 Goed
123 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.2
36 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vriendelijke mensen maar procedure vrij ingewikkeld. je moet je aanmelden aan de receptie, duurt even voor ze alle gegevens van je terugvinden, gaan zij de auto voor je parkeren... Bij het ophalen heb ik 40 minuten gewacht en daar teruggekomen moest ik me weer uitmelden eerst. Het goede is dat het heel dichtbij de luchthaven is. Maar als je gehaast bent niet de ideale optie. Voor de rest alles prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Niet meer de eerste keer dat ik deze parking gebruik. Hun systeem is sinds de laatste keer veranderd. Beetje meer "tricky" manier van parkeren (zij parkeren nu zelf). Afhaling was deze keer niet ok. Een heel pak mensen en maar 1 camionette. Hadden ze kunnen voorzien en voorkomen. Nu moesten sommigen tot bijna een uur wachten. Is niet iets wat je apprecieert als je terugkomt tegen bijna middernacht. Voor de rest alles OK."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Mannen kunnen hen beloften niet waarmaken. Te weinig plek, sokoban om te parkeren en weg et rijden. Te weinig shuttle busjes, een stofbende, shuttle duurt langer dan aangegeven, wachttijden x3-4 enz."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Lekker snel en niet duur"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjan Paters- 31-05-2019 "Prima, snel, vlakbij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kostic Zvonimir- 04-06-2019 "Alles goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Zeer vriendelijk en alles snel geregeld. Enkele woorden Frans spreken is wel een voordeel aangezien niet iedereen goed Engels kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adil Rahmani- 06-06-2019 "PERFECT! Nogmaals bedankt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurgen Bouwens- 06-06-2019 "Ca 10 minuten van het vliegveld oud industrieterreintje met daarop ca 300-400 auto's. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Busje brengt en haalt je weer. Heen konden we gelijk mee. Terug duurde 20 minuten door drukte. Voertaal is Frans, handen en voeten Engels en Nederlands wat vrij lastig over de telefoon gaat. Al met al prima te doen. Zeer goede prijs voor het parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sherman Wilson Rodriguez- 10-06-2019 "Goed tevreden maar moet wel iets doen met de weg daar te veel gaten maar verder geen klacht over tijd stips en vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hennie Cox- 10-06-2019 "Opvang ongeïnteresseerd personeel. Houding zoek het maar uit. Shuttle correct afgezet en snel opgehaald. Ophalen auto slecht. Mijn auto stond achter meerdere auto’s vast. Van alle hadden ze de sleutel behalve vaneen. Deze was van collega en moest opgetrommeld worden. Toen alles lang duurde haalde men aan dat ik niet betaald zou hebben terwijl dit bij boeking is gedaan. Gelukkig kon ik betaald wijs laten zien. Met andere woorden. Hier nooit meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ahmed albumhedee- 10-06-2019 "het is een goede parking en goede mensen daar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "No one speaks english. Niemand spreekt nederland. We wachtten een uur voordat we opgehald werden bij het vliegveld. Ik heb 3 keer gebeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francis Janssen- 11-06-2019 "lange wachttijd. Het waren zoveel mensen die daar stonden te wachten dat jullie niet jullie service waar konden maken van 15 binnen 30 minuten. Met als gevolg onenigheid bij wachtenden mensen. Misschien wie het eerst belt mag het eerste mee zodat er geen discussies ter plaatse nodig zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Komen afspraken na dus wat dat betreft prima. Het parkeerterrein heeft onderhoud nodig. Er zijn behoorlijke kuilen die schade aan uw voertuig kunnen veroorzaken, zeker bij duisternis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert De Vuyst- 13-06-2019 "Goede ligging , Snelle en goede bediening zowel heen als terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
martine delannoy- 14-06-2019 "daar het busje vol zat , toch wel enige tijd moeten wachten bij terugkomst ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-07-2019 "veilige parkeerplaats ,goed bewaakt,supervriendelijke begeleiding. To the point!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "bij aankomst op parking (voor het vertrek) 45min moeten wachten op de shuttle en verder niemand aanwezig; parking zelf toch maar amateuristisch en super stoffig..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Vandenbergen- 13-07-2019 "Wagen was enorm vuil, verf van de wagen beschadigd door ingetrokken kersen enz...heb wagen 2 x laten wassen en is nog niet volledig proper en beschadiging van verf blijft zichtbaar..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valérie Geerts- 13-07-2019 "Top service! Dichtbij de vlieghaven. Ik zal van deze parking nog gebruik maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2019 "Correcte service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Na gebeld te hebben bij terugkomst op Charleroi airport hebben we 45 min moeten wachten voordat we naar de parkeerplaats werden gebracht. De eerste taxi nam andere mensen mee die niet eens gebeld hadden en ook later dan wijzelf op P2 waren. De chauffeur deed hier niets aan . Wachten bij 38 graden is geen lol. Slechte beurt door dit bedrijf. Auto stond bij ophalen met achterkant in struiken geparkeerd, met risico op krassen van de takken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas van Beurden- 29-07-2019 "Prima locatie, redelijke service van de shuttleservice. Helaas was ik wel teleurgesteld door voor mij onvoorziene kosten doordat mijn vlucht vertraagd was. Dit is in principe prima, daar kunnen jullie niets aan doen. rond 12:04 belde ik de shuttleservice om me op te halen. Die kwam gelukkig netjes naar de luchthaven. Enkel moest ik 10 euro extra afrekenen. Bij het boeken van deze parkeerplek was dit niet geinformeerd. Dit was niet netjes. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Enigste nadeel is dat ze bijna geen Engels kunnen. Maar na landen, gebeld en binnen een kwartier was het busje er. Dus dat was top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "prima service verder"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joost staelens- 12-08-2019 "Auto’s te schrap opgestapeld met als gevolg dat onze auto werd beschadigd , ik zag andere reiziger met platte band"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
An Denil - 31-08-2019 "Alles tiptop in orde. Vriendelijk, beleefd en correct.... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Heel erg slecht. Sterk af te raden!! Los dat het erg rommelig georganiseerd is bij aankomst en de erg vuil en met een klein deukje terug kwam was het ophalen echt heeeeel erg slecht. Wij hebben in totaal 10x moeten bellen. Men vertelde steeds ergens te staan maar daar stond met niet. Chauffeur op de heenweg belt met de gsm in de hand en rijdt /stuurt en schakelt tegen lijk gedurende de gehele rit. Met 4 passagiers in de auto. Bij ophalen slechte spraak geen Engels. Men verwijst je naar plekken die helemaal geen naam hebben op het parkeerterrein. Men verteld in begin aflever en ophaal plek is hetzelfde. NIET dus. In totaal na 10x bellen en een kleine anderhalf uur verder!!! Eindelijk opgehaald. Ik heb het nog nooit zo slecht meegemaakt.!! Schande zelfs voor 55 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Kamstra- 12-09-2019 "Prima vervoer van en naar vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-09-2019 "Prijs kwaliteit/top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
gerda van de locht- 23-09-2019 "bij aankomst moest ik mijn autosleutel daar achter laten en eigenlijk wilde ik niet dus die verantwoordelijke werd dan ook maar direct heel onbeschoft met de woorden als het u niet aanstaat ga maar naar een andere parking en betaal 3 dubbel dus een fijn vertrek en dan moesten we nog 4 euro betalen voor de parking op Charleroi maar het andere koppen ook dat eigenlijk de parking maar 2 euro kost voor 30 min , bij terugkomst werd je als een hond gedropt en zoek je auto maar want die was ondertussen verplaatst dus conclusie nooit meer , ik geef liever wat meer dan zo op deze manier en zo een arrogantie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking Low Cost
Bekijk foto's
Beoordeling
7.5 Goed
123 Parking Low Cost
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anthony Lauwens- 19-12-2017 "Dit was de goedkoopste optie. Het duurde wel even voordat we opgehaald werden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goedkoopste optie maar nog een netjes terrein ook. heen en terugweg 10 - 15 mintuen en dan waren we op weg dus prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Friet v. Mierlo- 20-12-2017 "Was benieuwd hoe het zou gaan want was de eerste keer maar zou het de volgende keer weer doen als ik van Charleroi vlieg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AA Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
AA Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 03-06-2019 "Alles was goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eco Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Eco Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
72 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Angela - 19-12-2017 "Goede parkeerplaats, we gebruiken deze vaker en altijd naar tevredenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willian Vloertjes- 20-12-2017 "Mooie locatie, alles netjes goed gefixed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 20-12-2017 "Fijn plaats, alles top busje ook op tijd en man was een grappemaker in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Kemper- 22-05-2019 "perfect geregeld bij afleveren direct weggebracht naar de luchthaven BrusselCRL en bij terugkomst binnen 3min opgehaald en terug naar de parking (toppy )"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Bij terugkomst stond het busje al te wachten dat was een meevaller zeker omdat de vlucht 1:45 uur vertraging had. Prima geregeld en een zeer vriendelijke chauffeur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-05-2019 "heel veilige, goedbewaakte parking 24/24u permanentie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wendy Van den Bulck- 27-05-2019 "Goede prijs-kwaliteitsverhouding en vlotte service. Dit wordt mijn vaste parking voor mijn vluchten vanuit Charleroi Airport!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emilie Zwinnen- 27-05-2019 "Heel tevreden! Vlot aan de luchthaven geraakt en de auto stond veilig naar ons gevoel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Kints- 28-05-2019 "Vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas van Belzen- 28-05-2019 "Er is geschreven dat de sleutel van de auto niet afgegeven hoef te worden maar dat moest toch worden opgeborgen in een gammele en inbraak gevoelige caravan daar was ik niet over te spreken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "we hadden hier 2 auto's geparkeerd. Bij terugkomst bleek een raampje niet goed dicht te hebben gezeten. Dit hebben ze keurig dichtgeplakt. Ook waren ze snel met de shuttle op de luchthaven. De ontvangst / caravan oogt niet geweldig, maar de service en correctheid is perfect. Bedankt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjaak Goossens- 29-05-2019 "In de parkeervoorwaarden werd aangegeven dat de autosleutel niet afgegeven moet worden. Dat is onjuist. Tegen mijn zin in diende ik de autosleutel wel af te geven. De parkeeraanbieder plaatst namelijk zoveel mogelijk auto's op zijn terrein, waardoor wagens steeds verplaatst dienen te worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Stipt ! Maar niet echt vriendelijk als je geen Frans spreekt. Anyway het is een parking en geen hotel. Stiptheid en locatie is super !! Zeker doen dus..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Makkelijk te vinden en zeer vriendelijke host. Spreekt Engels vloeiend en brengt je snel weg naar het vliegveld. Geeft uitleg bij welke terminal je moet zijn en welk nummer je met bellen om opgehaald te worden. Bij landing stond die al voor je klaar. Met all in all een prima en vlotte service. 5 sterren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John de Jong- 30-05-2019 "Prima service! Wel even wennen aan de wat afgelegen plek van de parking, maar alles top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Janssen- 02-06-2019 "Heel vlotte service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Alles ging supervlot. Slechts op enkele minuten van de luchthaven met de shuttledienst. Slechts eventjes moeten wachten op de shuttle. Prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Desiree van Oostende- 05-06-2019 "Beste onze ervaring was prima als ik weer ga vliegen en mijn auto parkeren raad ik dit park aan wij waren met 10 minuten op de plaats het ophalen was ook perfect en de prijs is ook prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitte Van Opstal- 09-06-2019 "zeer goede prijs kwaliteitsverhouding!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Makkelijk te vinden. Vlotte service. Goed bereikbaar via telefoon. En je kunt naar je auto zwaaien vanuit t vliegtuig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrianus Renes- 11-06-2019 "Alles goed geregeld, echter parkeerplaats is in het donker moeilijk te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Goede ontvangst maar zou beter in het Nederlands ook moeten kunnen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Lafort- 13-06-2019 "ziet er allemaal geïmproviseerd uit, een stukje parking met omheining en oude caravaan, but it works. shuttle heen en terug snel en efficiënt. Positief !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Netjes geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-06-2019 "Alles ging heel vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Els Peeters- 22-06-2019 "Goede service, snelle en comfortabele shuttlebus naar en van vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veronique Van loock- 23-06-2019 "Onvriendelijke mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron De Haas- 23-06-2019 "Alles goed geregeld, minpunt, jammer dat geen Nederlandse taal en of Engels gesproken kon worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Top parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kathleen Penders - 26-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ginda van den durpel- 27-06-2019 "Terrein was niet zo gemakkelijk te vinden , en klein bureaucaravan ook niet. Maar transferbusje stond klaar en we waren heel snel ter plaatse. Ook bij terugkeer ophaling op aangeduide plek op P2 amper 5 min wachten ! We kiezen er nog opnieuw voor. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Filly Hofelmann-Kremers- 27-06-2019 "Super geregeld. Gemakkelijk gevonden. Auto geparkeerd. Binnen 15 minuten naar vliegveld gebracht met shuttlebusje. Bij terugkomst vanuit vliegveld gebeld. Binnen 10 minuten kwam het shuttlebusje ons halen om ons weer naar de parking te brengen. Tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Zeer stipt, snelle service en goede lokatie. Wij hebben ons parkeeradres in Charleroi gevonden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veva Baert- 16-07-2019 "Zeer stipte, vriendelijke personen. Prijs-kwaliteit is zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sophie Betrains- 22-07-2019 "Vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Nergens lang moeten wachten. De prijs was zeker ok. We komen terug :-)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mieke Craeymeersch- 24-07-2019 "Goeie service. Correct. Stipt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sandra Van Den Steen- 27-07-2019 "Zeer tevreden over de zeer goede en stipte service! Prijs-kwaliteit is super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Delwiche - 28-07-2019 "Super service. Onze vlucht was 4u te laat vertrokken, waren pas omstreeks 1u in België en het busje was dadelijk daar. Voor mij niet meer zoeken naar een juiste plaats bij een volgende reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima geregeld bij ophalen en brengen was men mooi op tijd. Ik zou een volgende keer weer gebruik maken van deze dienst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roger Bartels- 31-07-2019 "Makkelijk te vinden. Auto afleveren en sleutels inleveren. Voor de rest geen zorgen. Snelle pendelbus naar het vliegveld. Bij terugkomst na landing gebeld. Zijn er dan binnen 10 min. Super. Auto stond al weer klaar voor vertrek. Fijne ervaring en zeker aan te raden????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Zeer vriendelijke chauffeur, met duidelijke uitleg en snelle haal- brengservice."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Vandebroek- 14-08-2019 "Wij gaan hier zeker nog gebruik van maken, zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Zeer tevreden van de dienstverlening van Eco Park. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Zeer tevreden van de dienstverlening van Eco Park. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
S.T. Potgieter- 02-09-2019 "Prijs is gunstig. Locatie lastiger te vinden en uitstraling is rommelig."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Curd Dejonckheere- 03-09-2019 "Heel vlot,goed bereikbaar,een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Deknudt- 06-09-2019 "uiterst behulpzaam bij eerste vertrek uit Charleroi. Zeker opnieuw."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-09-2019 "Relatief klein parkeerterrein. Vriendelijk personeel met goede instructies voor ophalen van vliegveld. De shuttle werkt perfect. Zeker een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lindsey De Jong- 26-09-2019 "Goede service! Alles gaat super snel. Een aanrader voor iedereen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicola Van Laarhoven- 30-09-2019 "Er wordt alleen Frans gesproken dien ook geen moeite om in een andere taal te communiceren. Parking is afgelegen, onbewaakt en er is totaal geen verlichting."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-10-2019 "Reservering was niet bekend, door het achterlaten van ons reserveringsformulier konden we toch op tijd vertrekken naar de luchthaven. Bij terugkomst was het busje er binnen 15 minuten, goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Theuns- 07-10-2019 "Parkeerplaats was 's nachts bijna niet te vinden. Aan begin van straat is er geen bordje Ecopark geplaats. Aan het eind van de straat, bij parking, is er geen verlichting. Ingang bijna niet te vinden. Dit kan en moet beter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-10-2019 "Prima prijs, goede service, dicht bij vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Op de terugreis ruim 1,5 uur moeten wachten op vervoer richting auto. Verliep ongecoördineerd en chaotisch. Uiteindelijk knokken voor een plekje in het busje anders nog langer wachten. Door een systeem aan te houden van volgorde van bellen, kan het een deel van irritatie worden weggenomen als je even moet wachten. Dit was beschamend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Poppelaars- 21-10-2019 "Alles perfect geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Dit gaan we vaker doen! Wat goed geregeld!!! Fijn om zo op reis te gaan en weer thuis te komen met deze snelle en vriendelijke chauffeurs!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Prima parkeren tegen gunstig tarief vlakbij de vluchthaven van Charleroi. 10 minuten gewacht op busje dat ons naar vliegveld bracht en ons later ook weer ophaalde om naar auto te brengen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Evert Versloot- 27-10-2019 "Parkeerterrein op slechts enkele minuten rijden van vliegveld Charlerloi. Afspraken werden nagekomen. Stipte en vriendelijke service. Wel moest de sleutel worden ingeleverd terwijl op de website het tegendeel staat vermeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "Ik vond het heel vervelend dat de parkeerplaats vol was. mijn keuze voor eco parking was oa gebaseerd op het feit dat ik mijn sleitel niet hoefde af te geven. Op het moment van aankonst had ik daar dus nu geen keuze meer in, omdat ik anders mijn auto daar niet had kunnen parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-10-2019 "Niet ver van vliegveld, niet lang hoeven te wachten op de shuttlebus. Zowel heen als terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dzenana ostojic- 05-11-2019 "Prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-11-2019 "Locatie goed, shuttle op tijd , chauffeur vindt rijden , schrijven en bellen met telefoon aan het oor geen probleem. Ik wel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-11-2019 " Prima locatie, dicht bij het vliegveld. Bij terugkomst op de luchthaven belletje gepleegd, kwartiertje moeten wachten voor we werden opgepikt. Wel moeilijk om in het donker de ophaallocatie op het vliegveld te vinden. Verder erg goedkoop."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Albertus Baaten- 12-11-2019 "Wij hebben de auto op het eco park in Charleroi geparkeerd ik vond het moeilijk te vinden in het donker omdat het niet verlicht was het lag wel dicht bij het vliegveld de shuttlebus was goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-11-2019 "Alles verliep prima en vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-11-2019 "Super service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-11-2019 "Alles was perfect gegaan "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-11-2019 "Prima locatie om de auto te parkeren. Wel vreemd dat we aaanvullend nog € 2 moesten betalen, omdat de locatie waar je werd afgezet veranderd was. Temeer bijzonder, omdat medereizigers dit niet hoefden te doen. Uiteraard gaat het niet om die € 2, maar wel om de communicatie hierover. Dit kan volgens mij beter. Maar per saldo een prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Gils van- 30-11-2019 "Locatie lag er verlaten bij. Slagboom altijd open. Geen verlichting. Onvriendelijke chauffeur die geen Nederlands spreekt. Wel goedkoop. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walther de Block- 04-12-2019 "1e indruk van de locatie is misschien iets minder, maar service vriendelijkheid en correctheid helemaal goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Drost- 08-12-2019 "Telefonische bereikbaarheid goed, komen afspraken na, dicht bij vliegveld, vriendelijk personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Aeropark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Chauffeur reed als een gek terwijl ie was aan het bellen, zeer ontevreden over hem"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolande Mortier- 02-07-2019 "super ontvangst en snelle op en afhaling ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Van het vliegveld terug naar Aeropark was de bestuurder iets vriendelijker dan de bestuurder op de heenweg naar het vliegveld. Die was ronduit onvriendelijk, tegen onbeschoft aan. Dit was niet de Noordafrikaanse gastvrijheid/vriendelijkheid die ik eerder wel heb meegemaakt. Daarnaast als een idioot door het verkeer, terwijl hij niet handsfree aan het bellen was. Nee, voor ons geen Aeropark meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
willem theloosen- 13-10-2019 "jammer,het gebrek aan nederlands praten,hoe wel er veel nedl.klanten zijn.Beetje rommelige parking,maar voor de rest,aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oscar Kales- 30-10-2019 "Snel en makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Verdonk- 08-11-2019 "Leveren wat ze zeggen! aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-11-2019 "Heen moesten wij lang wachten. Terug was prima, stonden al klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vivianne Bouckhuyt - 21-11-2019 "Alles verliept perfect , voor herhaling vat baar , heel snel terplaats en ook op de terugreis verliep alles vlotjes ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Hall In
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
Park Hall In
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Gemakkelijk overdekt parkeren, goede prijs ten opzichte van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mundo - 20-12-2017 "Mooi overdekt alleen de buitenkant kijkt een beetje gek je rijdt gewoon een schuur in. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "4 sterren was goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airport Smart Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Airport Smart Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
39 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria - 27-06-2018 "Park & FLy geboekt met korting, korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Waardeloze parkeeraanbieder! Voldaan aan het verzoek om een kwartier voor aankomst te bellen: niet bereikbaar, later een bandje dat je aan de lijn moet blijven. Terugreis: vertraging, maar de aanbieder geeft niks aan de taxichauffeur door. Deze vertrekt na 30 minuten wachten, want dat is de marge. Na veel getouwtrek over de serviceverlening is de taxichauffeur blijven wachten. Vertel mij hoe je binnen 30 minuten na landing en wachten op bagage bij de taxi kunt zijn! Onmogelijk!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.B.M. Cornel- 03-10-2019 "Vriendelijk medewerker. Vreemd dat we nog € 4,-- ter plaatse moesten bijbetalen "vliegveld tax"."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Broersma- 12-10-2019 "Keurig naar het vliegveld gebracht, en ondanks vertraging tijdens de terug vlucht stond de chauffeur met bus keurig op ons te wachten, en werden we weer keurig bij onze auto afgezet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 "Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Auto in goede staat terug gekregen. Enkel bij het ophalen merkte ik dat er mee gereden was tijdens onze vakantie. Dit vind ik absoluut niet kunnen! Helaas heb ik geen bewijs van de kilometer stand. Maar de rij-modus was veranderd van NORMAL naar SPORT. De passagiersstoel was ook volledig anders ingesteld (wat raar is, ik verwacht enkel de bestuurderstoel aangepast terug te krijgen) en alle verwarming-instellingen stonden op max. terwijl ingeleverd met airco op 18C. Ook was onze auto de enige die vooraan al klaar stond van een groep van 10pers. Alle andere moesten hun auto nog achteraan op de parking ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Lameris- 15-10-2019 "Goed en snel geregeld, volgende keer zeker weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold F P Scoop - 15-10-2019 "is zo goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Slingerland- 15-10-2019 "Prima mogelijkheid om uw auto te stallen tegen een redelijke prijs. Hoewel het terrein verhard is, staan er bij regen grote plassen waardoor u toch met natte voeten verder moet. De shuttle-dienst werkt prima en als de bus gaat rijden bent u er ook met een kwartier. Ook het vooraf aanmelden (heen- en terug), werkte prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Kluijt- 16-10-2019 "Goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Resi Pauwels- 22-10-2019 "Toen ik de reservering maakte had ik wat angst voor het onwetende. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen. Ik wist niet wat ik kon of mocht verwachten. Maar eerlijk is eerlijk ........ ik raad jullie aan bij iedereen die een vlucht of vakantie boekt via Schiphol. Bij deze zijn jullie de Nummero Uno die ik aanraad als je je wagen onbezorgd wil achterlaten bij jongens die je de beste service en prijs geven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arend Withaar- 28-10-2019 "Vriendelijke ontvangst. Zelf parkeren en autosleutels mee. Snel door naar de vertrekhal. Bij terugkomst ongeveer 15 min na telefoontje opgepikt. Prima. Reistijd van 15 minuten is alleen te halen als het niet druk is. Locatie niet heel dicht bij snelweg. Ondanks dat zeker aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maartje Nijland- 13-11-2019 "Goede en snelle service, snel op de luchthaven, erg vriendelijk en behulpzaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-11-2019 "Het on line reserveren ging erg vlot. Ook het brengen en halen naar en van Schiphol was prima verzorgd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Charleroi Airport

Op Charleroi airport beginnen of eindigen jaarlijks circa 6,5 miljoen aan hun reis. Dat is een flink aantal, wat zorgt voor een hoge vraag naar parkeerplaatsen. Gelukkig is het aanbod op Vliegen en Parkeren ruim en bent u altijd verzekerd van een parking bij vliegveld Charleroi. Bovendien, op ons platform updaten we dagelijks aanbieder prijzen en zo betaalt u altijd de beste prijs voor een parkeerplek! Naast het voordelig parkeren, willen we ook het betrouwbaar parkeren mogelijk maken. Wij geloven allang in onze parkings, maar dit laten we liever onze klanten vertellen. Hierom vragen we alle terugkerende vliegreizigers om hun parkeerervaring met u en ons te delen! Op deze pagina vindt u de beoordelingen per parking. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw parkeerplaats.

Alle Informatie over de Beoordelingen op Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren zijn we graag transparant in wie wij zijn, wat we doen en hoe onze parking presteren. Dit laatste houden we in de gaten middels deze pagina. Hierop worden de recensies over parkeren Charleroi Airport namelijk verzameld. De aanbieders worden beoordeeld aan de hand van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Met stipheid wordt de wachttijd bij aankomst of vertrek bedoeld. Hoe vlot verliep de ontmoeting met de valet-service of hoe lang heeft u gewacht voor vertrek van de shuttle bus? Bij vriendelijkheid meten we de toegankelijkheid van het personeel op de parking en met locatie bedoelen we de reistijd tot aan het vliegveld of de omgeving van de parking. U kiest zelf wat voor u het belangrijkst is. Heeft u nog vragen over het parkeren bij Charleroi, kijk dan ook in onze FAQ. Mocht u een medeweker willen spreken? Raadpleeg dan gerust onze gratis klantenservice.

Alle Informatie over de Parkings via Vliegen en Parkeren

Het parkeeraanbod bij Charleroi is ruim, wij gaan samen met u op zoek naar de ideale parking. Dit doen we op basis van uw reiswensen. Allereerst voert u uw reisdata en airport in, hierna verschijnen alle parkeermogelijkheden gesorteerd op basis van prijs. Hecht u meer waarde aan de veiligheid of service van uw auto, bekijk dan juist vooral de beoordelingen! Om een totaalbeeld van de parking te krijgen, kunt u op het logo of de knop ‘uitgebreide info’ klikken. Hier kunt u foto’s, maar ook de veiligheids-/service faciliteiten per parkeeraanbieder vergelijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een objectief en volledig beeld van parking wilt, indien u wilt lang parkeren bij Charleroi airport. Voor meer informatie over het shuttle of valet parkeren, kijk op onze pagina over parkeervormen. Bij vragen helpen we u graag verder!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )