#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
ProPark
Bekijk foto's
Beoordeling
7.4 Goed
ProPark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
11 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Libe - 04-04-2018 "Fijn geparkeerd, snel op weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-04-2018 "Locatie was okee... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Voor ons een vreselijke ervaring: schimmig parkeerterrein, bijzonder onvriendelijke chauffeurs, achterlijk en gevaarlijk rijgedrag. Totaal respectloos. Onderling word je in het Frans ook nog eens belachelijk gemaakt. Nooit meer, betaal liever een paar euro's meer en parkeer bij het vliegveld!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Absoluut niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ferry Batenburg- 27-06-2019 "Supergoedkope parkeerplaats op 10min van het vliegveld. Moest paar keer bellen voor gehoor te krijgen maar daarna superservice gehad. Scheelt de helft met vliegveldparkeerplaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Darina Georgieva- 15-07-2019 "Alles goed afgelopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Was harstikke goed !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andy Verschueren- 27-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ward Desseyn- 29-07-2019 "Shuttleservice ondermaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Krekels- 05-08-2019 "Stoffige parkeerplaats dus bij terugkomst auto wassen, met medewerkers die beperkt engels spreken en geen nederlands. Bij terugkomst was er maar 1 shuttlebus voor meer dan 20 mensen dus lang moeten wachten helaas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Bleeker - 08-08-2019 "Prima maar auto’s staan wel dicht op elkaar . De terug komst was zoo netjes en snel binnen 10 min stonden we bij onze auto super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A1 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.9 Prima
A1 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
13 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Van de gereserveerde parking naar een andere gestuurd, lang moeten wachten voor de transfer naar de luchthaven. Bij terugreis 45 minuten moeten wachten op de shuttle naar de parking. Heel matige service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Zeelen- 23-05-2019 "Top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfred Rissewijck- 30-05-2019 "Helaas pas op de aangekomen plek hing een bericht dat wij naar een andere locatie moesten gaan! Had men ook vooraf kenbaar kunnen maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Bij aankomst bleek de parkeerplaats verplaatst, een kilometer verder, de rit er naar toe kan bete4 aangegeven worden. Aangekomen word je correct ontvangen, helaas alleen in het Frans. Auto zet je op een aangewezen plek neer en je levert de sleutel in. Daarna word je snel naar de luchthaven gebracht, ritje van 10 minuten. Je krijgt een kaartje met twee telefoonnummers die je belt als je je koffers hebt. Bij terugkomst gebeld, 15 minuten moeten wachten. Oom weer rap terug naar het parkeerterrein. Onze auto werd gehaald en er werd zelfs geholpen met de koffers inladen. Daarna weer snel op pad. Goede prijs/prestatie verhouding."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Goed mee gevallen ! Misschien wat verwijderd van de luchthaven maar al bij al ok ! Uiteindelijk weet je op voorhand de zaken qua aflevering en afhaling van je auto ... Dus tevreden ja "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michel schepers- 16-08-2019 "de gebruikte parkeertijd was zeer kort ! daar ik aan de parking eerst moest bellen en 35 min wachten op de schultel en dan een rit van 30 min naar de luchthaven en weg was mijn vlucht , terug naar parking ging vlugger . weg betaalde geld voor een parking die je niet benut door derde aandoening . blijkbaar wist men niet op de dag van de voorziene terug keer dat ik reeds lang terug weg was , wand men tel me nog die nacht om te vragen als ik mijn auto die nacht nog wens af te halen , comunicatie is zeer gebrekkig , zeker niet te vrede , de bestuurder van t busje was zeer vriendelijk en vertoonde zijn onmacht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "parking niet te vinden, telefoon nummer werd niet beantwoord, ruim half uur later werd ik door een franstalig iemand teruggebeld die zeer slecht engels sprak, gaf mij via sms door dat ik op "coogle maps propark" moest zijn ten eerste heb ik geen coogle maps wel kaarten van Iphone en ten tweede kreeg ik daar alleen een adres in amerika van door dus dat klopte ook niet! Uiteindelijk bordjes vliegveld gevonden en daar maar heen gereden. € 54 aan jullie armer en daar bovenop nog €125 van de parking op het vliegveld. gelijk geprobeerd contact op te nemen over de situatie en vragend om een oplossing maar alleen maar vragende brieven over informatie terwijl ik veel heb gedaan: gebeld(nummer tijdelijk niet in gebruik, of steeds worden doorverbonden, gemaild, situatie uitgelegd, screenshots en vandaag ontvang ik een zeer onprofessionele email mbt de locatie maar niet de financiele situatie dus nee absoluut niet tevreden eerder opgelicht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Vriendelijke mensen die er alles aan doen om je snel wegbrengen brengen en snel op te halen. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hello Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Hello Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Biemans- 19-12-2017 "Soms wat moeilijk communiceren vanwege taal maar service was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chriz - 20-12-2017 "Was benieuws hoe het zou lopen maar ging gewoon goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Meteen gevonden meteen op weg, terugweg 15 minuutjes wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
123 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
31 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vriendelijke mensen maar procedure vrij ingewikkeld. je moet je aanmelden aan de receptie, duurt even voor ze alle gegevens van je terugvinden, gaan zij de auto voor je parkeren... Bij het ophalen heb ik 40 minuten gewacht en daar teruggekomen moest ik me weer uitmelden eerst. Het goede is dat het heel dichtbij de luchthaven is. Maar als je gehaast bent niet de ideale optie. Voor de rest alles prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Niet meer de eerste keer dat ik deze parking gebruik. Hun systeem is sinds de laatste keer veranderd. Beetje meer "tricky" manier van parkeren (zij parkeren nu zelf). Afhaling was deze keer niet ok. Een heel pak mensen en maar 1 camionette. Hadden ze kunnen voorzien en voorkomen. Nu moesten sommigen tot bijna een uur wachten. Is niet iets wat je apprecieert als je terugkomt tegen bijna middernacht. Voor de rest alles OK."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Mannen kunnen hen beloften niet waarmaken. Te weinig plek, sokoban om te parkeren en weg et rijden. Te weinig shuttle busjes, een stofbende, shuttle duurt langer dan aangegeven, wachttijden x3-4 enz."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Lekker snel en niet duur"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjan Paters- 31-05-2019 "Prima, snel, vlakbij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kostic Zvonimir- 04-06-2019 "Alles goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Zeer vriendelijk en alles snel geregeld. Enkele woorden Frans spreken is wel een voordeel aangezien niet iedereen goed Engels kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adil Rahmani- 06-06-2019 "PERFECT! Nogmaals bedankt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurgen Bouwens- 06-06-2019 "Ca 10 minuten van het vliegveld oud industrieterreintje met daarop ca 300-400 auto's. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Busje brengt en haalt je weer. Heen konden we gelijk mee. Terug duurde 20 minuten door drukte. Voertaal is Frans, handen en voeten Engels en Nederlands wat vrij lastig over de telefoon gaat. Al met al prima te doen. Zeer goede prijs voor het parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sherman Wilson Rodriguez- 10-06-2019 "Goed tevreden maar moet wel iets doen met de weg daar te veel gaten maar verder geen klacht over tijd stips en vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hennie Cox- 10-06-2019 "Opvang ongeïnteresseerd personeel. Houding zoek het maar uit. Shuttle correct afgezet en snel opgehaald. Ophalen auto slecht. Mijn auto stond achter meerdere auto’s vast. Van alle hadden ze de sleutel behalve vaneen. Deze was van collega en moest opgetrommeld worden. Toen alles lang duurde haalde men aan dat ik niet betaald zou hebben terwijl dit bij boeking is gedaan. Gelukkig kon ik betaald wijs laten zien. Met andere woorden. Hier nooit meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ahmed albumhedee- 10-06-2019 "het is een goede parking en goede mensen daar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "No one speaks english. Niemand spreekt nederland. We wachtten een uur voordat we opgehald werden bij het vliegveld. Ik heb 3 keer gebeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francis Janssen- 11-06-2019 "lange wachttijd. Het waren zoveel mensen die daar stonden te wachten dat jullie niet jullie service waar konden maken van 15 binnen 30 minuten. Met als gevolg onenigheid bij wachtenden mensen. Misschien wie het eerst belt mag het eerste mee zodat er geen discussies ter plaatse nodig zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Komen afspraken na dus wat dat betreft prima. Het parkeerterrein heeft onderhoud nodig. Er zijn behoorlijke kuilen die schade aan uw voertuig kunnen veroorzaken, zeker bij duisternis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert De Vuyst- 13-06-2019 "Goede ligging , Snelle en goede bediening zowel heen als terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
martine delannoy- 14-06-2019 "daar het busje vol zat , toch wel enige tijd moeten wachten bij terugkomst ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-07-2019 "veilige parkeerplaats ,goed bewaakt,supervriendelijke begeleiding. To the point!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "bij aankomst op parking (voor het vertrek) 45min moeten wachten op de shuttle en verder niemand aanwezig; parking zelf toch maar amateuristisch en super stoffig..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Vandenbergen- 13-07-2019 "Wagen was enorm vuil, verf van de wagen beschadigd door ingetrokken kersen enz...heb wagen 2 x laten wassen en is nog niet volledig proper en beschadiging van verf blijft zichtbaar..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valérie Geerts- 13-07-2019 "Top service! Dichtbij de vlieghaven. Ik zal van deze parking nog gebruik maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2019 "Correcte service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Na gebeld te hebben bij terugkomst op Charleroi airport hebben we 45 min moeten wachten voordat we naar de parkeerplaats werden gebracht. De eerste taxi nam andere mensen mee die niet eens gebeld hadden en ook later dan wijzelf op P2 waren. De chauffeur deed hier niets aan . Wachten bij 38 graden is geen lol. Slechte beurt door dit bedrijf. Auto stond bij ophalen met achterkant in struiken geparkeerd, met risico op krassen van de takken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas van Beurden- 29-07-2019 "Prima locatie, redelijke service van de shuttleservice. Helaas was ik wel teleurgesteld door voor mij onvoorziene kosten doordat mijn vlucht vertraagd was. Dit is in principe prima, daar kunnen jullie niets aan doen. rond 12:04 belde ik de shuttleservice om me op te halen. Die kwam gelukkig netjes naar de luchthaven. Enkel moest ik 10 euro extra afrekenen. Bij het boeken van deze parkeerplek was dit niet geinformeerd. Dit was niet netjes. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Enigste nadeel is dat ze bijna geen Engels kunnen. Maar na landen, gebeld en binnen een kwartier was het busje er. Dus dat was top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "prima service verder"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joost staelens- 12-08-2019 "Auto’s te schrap opgestapeld met als gevolg dat onze auto werd beschadigd , ik zag andere reiziger met platte band"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
123 Parking Low Cost
Bekijk foto's
Beoordeling
7.5 Goed
123 Parking Low Cost
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anthony Lauwens- 19-12-2017 "Dit was de goedkoopste optie. Het duurde wel even voordat we opgehaald werden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goedkoopste optie maar nog een netjes terrein ook. heen en terugweg 10 - 15 mintuen en dan waren we op weg dus prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Friet v. Mierlo- 20-12-2017 "Was benieuwd hoe het zou gaan want was de eerste keer maar zou het de volgende keer weer doen als ik van Charleroi vlieg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park & Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Park & Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
17 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ernest Geryl- 24-06-2019 "De service was zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Vis- 30-06-2019 "Prima plek om de auto een tijd te stallen tegen niet te hoge kosten. Grote en ruime parkeermogelijkheid. Gratis shuttle naar en van het vliegveld (ca. 5 minuten rijden)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Prima parkeren, personeel komt hun afspraken erg goed na. De shuttle vanaf en naar het vliegveld is ook erg goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik de Boer- 18-07-2019 "Het zou wel handig zijn als de mensen engels zouden kunnen spreken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Albert Bloem- 22-07-2019 "De locatie is niet moeilijk.... als je het weet! Op de palen staan wel bordjes samen met nog 80 bordjes en in het donker zoek je je een ongeluk... wij reden er per ongeluk langs en zagen het bord op het geopende hek. Verder top in irde alleen betere bewegwijzering dan is het geen 90 maar 100%"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Voor ons de eerste keer. Top!! Shuttleservice is stipt qua tijd. Vriendelijk personeel. Ruime afgesloten parkeerplaats, netjes. Je neemt je autosleutel gewoon zelf mee. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Bij de retour langer moeten wachten dan alle andere ervaringen met zulke diensten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andré VANDENDRIESSCHE- 30-07-2019 "Algehele tevredenheid. Goede locatie. Vriendelijk personeel. Stipte bediening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van Rhijn- 02-08-2019 "Prima service tegen een nette prijs. Minpuntje blijft de telefonist ter plaatse die heel duidelijk aangeeft niet een andere taal dan Frans te “kunnen” spreken. Dat past niet meer in deze tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kristof Buysse- 05-08-2019 "Zowel bij het vertrek als bij de terugkomst werden wij onmiddellijk bediend. Wij hebben nooit moeten wachten op de shuttlebus. Zeker een aanrader. Bij een volgende reis via Charleroi gaan we daar weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
PAUL VER ELST- 10-08-2019 "Het was perfect in orde kon niet beter een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Personeel is vriendelijk, beleid rond annuleringsverzekering is oneerlijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "super oplossing. Naar vergelijking goedkoop en fijne haal- en brengservice. Aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Verholle- 16-08-2019 "heel goed georganiseerd Super Zeker aan te raden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Pas Cher
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Parking Pas Cher
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
vd Velden- 19-12-2017 "Goedkope optie om te parkeren bij Charleroi, bij terugweg wel paar minuten moeten wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Bosch- 20-12-2017 "Goedkoop goed beveiligd en 2x meteen op weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wiel Somers- 20-12-2017 "Even moeten zoeken maar was verder goed. Reservering tot parkeren volgende keer weer via jullie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Filip Rasschaert- 16-07-2019 "Alles prima in orde. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Gewoon goed. Mooie prijs. Binnen 10 minuten werden we gebracht en opgehaald. Belangrijkste .Auto staat veilig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Gemakkelijk te vinden , niet ver van luchthaven , na terugvlucht binnen de 10min shutlle terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Erg vriendelijk en meewerkend. Plus super snel met ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ace Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.5 Prima
Ace Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AA Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
AA Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 03-06-2019 "Alles was goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eco Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Eco Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
42 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Angela - 19-12-2017 "Goede parkeerplaats, we gebruiken deze vaker en altijd naar tevredenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willian Vloertjes- 20-12-2017 "Mooie locatie, alles netjes goed gefixed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 20-12-2017 "Fijn plaats, alles top busje ook op tijd en man was een grappemaker in de bus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Kemper- 22-05-2019 "perfect geregeld bij afleveren direct weggebracht naar de luchthaven BrusselCRL en bij terugkomst binnen 3min opgehaald en terug naar de parking (toppy )"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Bij terugkomst stond het busje al te wachten dat was een meevaller zeker omdat de vlucht 1:45 uur vertraging had. Prima geregeld en een zeer vriendelijke chauffeur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-05-2019 "heel veilige, goedbewaakte parking 24/24u permanentie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wendy Van den Bulck- 27-05-2019 "Goede prijs-kwaliteitsverhouding en vlotte service. Dit wordt mijn vaste parking voor mijn vluchten vanuit Charleroi Airport!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emilie Zwinnen- 27-05-2019 "Heel tevreden! Vlot aan de luchthaven geraakt en de auto stond veilig naar ons gevoel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Kints- 28-05-2019 "Vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Klaas van Belzen- 28-05-2019 "Er is geschreven dat de sleutel van de auto niet afgegeven hoef te worden maar dat moest toch worden opgeborgen in een gammele en inbraak gevoelige caravan daar was ik niet over te spreken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "we hadden hier 2 auto's geparkeerd. Bij terugkomst bleek een raampje niet goed dicht te hebben gezeten. Dit hebben ze keurig dichtgeplakt. Ook waren ze snel met de shuttle op de luchthaven. De ontvangst / caravan oogt niet geweldig, maar de service en correctheid is perfect. Bedankt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjaak Goossens- 29-05-2019 "In de parkeervoorwaarden werd aangegeven dat de autosleutel niet afgegeven moet worden. Dat is onjuist. Tegen mijn zin in diende ik de autosleutel wel af te geven. De parkeeraanbieder plaatst namelijk zoveel mogelijk auto's op zijn terrein, waardoor wagens steeds verplaatst dienen te worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Stipt ! Maar niet echt vriendelijk als je geen Frans spreekt. Anyway het is een parking en geen hotel. Stiptheid en locatie is super !! Zeker doen dus..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Makkelijk te vinden en zeer vriendelijke host. Spreekt Engels vloeiend en brengt je snel weg naar het vliegveld. Geeft uitleg bij welke terminal je moet zijn en welk nummer je met bellen om opgehaald te worden. Bij landing stond die al voor je klaar. Met all in all een prima en vlotte service. 5 sterren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John de Jong- 30-05-2019 "Prima service! Wel even wennen aan de wat afgelegen plek van de parking, maar alles top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Janssen- 02-06-2019 "Heel vlotte service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Alles ging supervlot. Slechts op enkele minuten van de luchthaven met de shuttledienst. Slechts eventjes moeten wachten op de shuttle. Prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Desiree van Oostende- 05-06-2019 "Beste onze ervaring was prima als ik weer ga vliegen en mijn auto parkeren raad ik dit park aan wij waren met 10 minuten op de plaats het ophalen was ook perfect en de prijs is ook prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitte Van Opstal- 09-06-2019 "zeer goede prijs kwaliteitsverhouding!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Makkelijk te vinden. Vlotte service. Goed bereikbaar via telefoon. En je kunt naar je auto zwaaien vanuit t vliegtuig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adrianus Renes- 11-06-2019 "Alles goed geregeld, echter parkeerplaats is in het donker moeilijk te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Goede ontvangst maar zou beter in het Nederlands ook moeten kunnen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Lafort- 13-06-2019 "ziet er allemaal geïmproviseerd uit, een stukje parking met omheining en oude caravaan, but it works. shuttle heen en terug snel en efficiënt. Positief !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Netjes geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-06-2019 "Alles ging heel vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Els Peeters- 22-06-2019 "Goede service, snelle en comfortabele shuttlebus naar en van vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veronique Van loock- 23-06-2019 "Onvriendelijke mensen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron De Haas- 23-06-2019 "Alles goed geregeld, minpunt, jammer dat geen Nederlandse taal en of Engels gesproken kon worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Top parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kathleen Penders - 26-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ginda van den durpel- 27-06-2019 "Terrein was niet zo gemakkelijk te vinden , en klein bureaucaravan ook niet. Maar transferbusje stond klaar en we waren heel snel ter plaatse. Ook bij terugkeer ophaling op aangeduide plek op P2 amper 5 min wachten ! We kiezen er nog opnieuw voor. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Filly Hofelmann-Kremers- 27-06-2019 "Super geregeld. Gemakkelijk gevonden. Auto geparkeerd. Binnen 15 minuten naar vliegveld gebracht met shuttlebusje. Bij terugkomst vanuit vliegveld gebeld. Binnen 10 minuten kwam het shuttlebusje ons halen om ons weer naar de parking te brengen. Tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Zeer stipt, snelle service en goede lokatie. Wij hebben ons parkeeradres in Charleroi gevonden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veva Baert- 16-07-2019 "Zeer stipte, vriendelijke personen. Prijs-kwaliteit is zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sophie Betrains- 22-07-2019 "Vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Nergens lang moeten wachten. De prijs was zeker ok. We komen terug :-)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mieke Craeymeersch- 24-07-2019 "Goeie service. Correct. Stipt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sandra Van Den Steen- 27-07-2019 "Zeer tevreden over de zeer goede en stipte service! Prijs-kwaliteit is super."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karin Delwiche - 28-07-2019 "Super service. Onze vlucht was 4u te laat vertrokken, waren pas omstreeks 1u in België en het busje was dadelijk daar. Voor mij niet meer zoeken naar een juiste plaats bij een volgende reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima geregeld bij ophalen en brengen was men mooi op tijd. Ik zou een volgende keer weer gebruik maken van deze dienst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roger Bartels- 31-07-2019 "Makkelijk te vinden. Auto afleveren en sleutels inleveren. Voor de rest geen zorgen. Snelle pendelbus naar het vliegveld. Bij terugkomst na landing gebeld. Zijn er dan binnen 10 min. Super. Auto stond al weer klaar voor vertrek. Fijne ervaring en zeker aan te raden????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Zeer vriendelijke chauffeur, met duidelijke uitleg en snelle haal- brengservice."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Vandebroek- 14-08-2019 "Wij gaan hier zeker nog gebruik van maken, zeer tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark
Bekijk foto's
Beoordeling
7.8 Goed
Aeropark
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Chauffeur reed als een gek terwijl ie was aan het bellen, zeer ontevreden over hem"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolande Mortier- 02-07-2019 "super ontvangst en snelle op en afhaling ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Van het vliegveld terug naar Aeropark was de bestuurder iets vriendelijker dan de bestuurder op de heenweg naar het vliegveld. Die was ronduit onvriendelijk, tegen onbeschoft aan. Dit was niet de Noordafrikaanse gastvrijheid/vriendelijkheid die ik eerder wel heb meegemaakt. Daarnaast als een idioot door het verkeer, terwijl hij niet handsfree aan het bellen was. Nee, voor ons geen Aeropark meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Hall In
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
Park Hall In
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Gemakkelijk overdekt parkeren, goede prijs ten opzichte van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mundo - 20-12-2017 "Mooi overdekt alleen de buitenkant kijkt een beetje gek je rijdt gewoon een schuur in. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "4 sterren was goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Airport Smart Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Airport Smart Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
26 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Maria - 27-06-2018 "Park & FLy geboekt met korting, korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews Parkeren Charleroi Airport

Op Charleroi airport beginnen of eindigen jaarlijks circa 6,5 miljoen aan hun reis. Dat is een flink aantal, wat zorgt voor een hoge vraag naar parkeerplaatsen. Gelukkig is het aanbod op Vliegen en Parkeren ruim en bent u altijd verzekerd van een parking bij vliegveld Charleroi. Bovendien, op ons platform updaten we dagelijks aanbieder prijzen en zo betaalt u altijd de beste prijs voor een parkeerplek! Naast het voordelig parkeren, willen we ook het betrouwbaar parkeren mogelijk maken. Wij geloven allang in onze parkings, maar dit laten we liever onze klanten vertellen. Hierom vragen we alle terugkerende vliegreizigers om hun parkeerervaring met u en ons te delen! Op deze pagina vindt u de beoordelingen per parking. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw parkeerplaats.

Alle Informatie over de Beoordelingen op Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren zijn we graag transparant in wie wij zijn, wat we doen en hoe onze parking presteren. Dit laatste houden we in de gaten middels deze pagina. Hierop worden de recensies over parkeren Charleroi Airport namelijk verzameld. De aanbieders worden beoordeeld aan de hand van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. Met stipheid wordt de wachttijd bij aankomst of vertrek bedoeld. Hoe vlot verliep de ontmoeting met de valet-service of hoe lang heeft u gewacht voor vertrek van de shuttle bus? Bij vriendelijkheid meten we de toegankelijkheid van het personeel op de parking en met locatie bedoelen we de reistijd tot aan het vliegveld of de omgeving van de parking. U kiest zelf wat voor u het belangrijkst is. Heeft u nog vragen over het parkeren bij Charleroi, kijk dan ook in onze FAQ. Mocht u een medeweker willen spreken? Raadpleeg dan gerust onze gratis klantenservice.

Alle Informatie over de Parkings via Vliegen en Parkeren

Het parkeeraanbod bij Charleroi is ruim, wij gaan samen met u op zoek naar de ideale parking. Dit doen we op basis van uw reiswensen. Allereerst voert u uw reisdata en airport in, hierna verschijnen alle parkeermogelijkheden gesorteerd op basis van prijs. Hecht u meer waarde aan de veiligheid of service van uw auto, bekijk dan juist vooral de beoordelingen! Om een totaalbeeld van de parking te krijgen, kunt u op het logo of de knop ‘uitgebreide info’ klikken. Hier kunt u foto’s, maar ook de veiligheids-/service faciliteiten per parkeeraanbieder vergelijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een objectief en volledig beeld van parking wilt, indien u wilt lang parkeren bij Charleroi airport. Voor meer informatie over het shuttle of valet parkeren, kijk op onze pagina over parkeervormen. Bij vragen helpen we u graag verder!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )