#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Holiday Inn
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Holiday Inn
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
10 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
franklin sacré- 24-05-2019 "Ik ben heel erg ontgoocheld.Toen we we 's nachts onze wagen kwamen stallen zei de baliebediende dat et overdag,tijdens bepaalde uren,geen shuttle autobus reed maar dat we dan op de luchthaven een taxi van de firma Unitax moesten aanspreken die ons naar de parking zou brengen en aan de receptie zou betaald worden.Zo gezegd,zo gedaan.Na de landing spraken we een taxibestuurder van unitax aan.Deze sprak om te beginnen geen Nederlands,maar goed,da's niet zo erg,en bracht ons,na enig getelefoneer naar ik weet niet wie,naar de Holiday.En toen bleek dat wij de taxirit dienden te betalen,bovenop de parkeerkosten!!!De kost bedroeg 12,50€,ik gef de chauffeur 15€ en i.pl.v.2,50€ terug te krijgen,verdween de chauffeur vliegensvlug...Ik ben zinnens in deze naar de Vrederechter van Zaventem te stappen want dit is duidelijk contractbreuk.Op internet maaakt Holiday géén enkele melding van het feit dat er gedurende een aantal uren geen shuttlebus rijdt en bovendien dien je dus blijkbaar bovenop de huur van de parkeerplaats ook nog eens de retourtaxi te betalen aan de volle pot.Mijn referte:bestelling 403896780 en wie mij niet gelooft,contacteer me maar via frank-sacre@hotmail.com"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Holiday Inn, zeer prettige, veilige parkeerplaats. Vriendelijke mensen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Prima parkeerplaats voor Brussel airport. Op korte afstand van airport. Wel bussen om de 40 minuten en deze rijden maar beperkte tijden. Op de heenweg konden we zo instappen, op de terugweg hebben we 35 minuten gewacht. Ondanks dat aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hushang Saidi- 05-06-2019 "Parkeren bij de hotel Holiday Inn was prima ik ben tevreden van."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Very good service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerney Heemskerk- 16-06-2019 "Verschrikkelijk! We voelen ons zeer in de maling genomen door deze manier van parkeren. Bij aankomst om 13.00u bleek dat er geen shuttels naar het vliegveld reden en we moesten van het hotel maar een taxi pakken op eigen kosten. Bij terugkomst hetzelfde verhaal. Nu kregen we te horen via WhatsApp dat we een Unitax moesten pakken en dat de taxi bij aankomst een voucher zou krijgen. Echter stond de taxi hier niet om te springen en was zeer klantonvriendelijk. Tot onze verbazing moesten we de voucher zelf ook nog eens betalen aan de balie bij Holiday Inn (€12,50). Uiteindelijk hebben we dus dik €70,- betaald, belachelijk hoe dit bedrijf te werk gaat. Ergens staat blijkbaar op de site onder een i-icoontje op de site dat er alleen shuttels rijden tussen bepaalde tijden. Belachelijk en totaal niet duidelijk vermeld, dit zijn gewoon boeven!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniel Michiels- 24-06-2019 "Goede service, nette parking. Na een maand kwam ik terug en mijn wagen was nog netjes, propere omgeveing"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.9 Prima
Sky Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
20 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn Jansen- 24-05-2019 "Er werd gevraagd om voor aankomst bij de parking te bellen naar het door u opgegeven telefoonnummer. Tot 6 keer toe werd de telefoon niet opgenomen en stonden wij met een aantal andere bezoekers ongeveer 3 kwartier te wachten midden in de nacht. Ook zag ik dat het hek niet afgesloten was, dit geeft een onveilig gevoel. Toen we eindelijk naar binnen konden hebben we continue rondjes moeten rijden om een parkeerplaats te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeur ( van Turkse afkomst) heb ik als geweldig ervaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "Hebben maar 1 busje en dus bij terugkomst totaal een uur moeten wachten omdat het busje de eerste keer vol zat. Terrein niet bewaakt en donker. Geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Folmer- 03-06-2019 "Ons is het goed bevallen. Het komt wel een beetje apart over, want de parkeerplaats was dicht, en op het moment dat wij aankwamen onbemand. Maar we hebben gebeld en toen werd eea snel geregeld en zijn we naar het vliegveld gebracht. Ook de terugreis verliep goed. Binnen een half uur werden we opgehaald en weer naar de auto gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Handig en goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Cijsouw- 07-06-2019 "in 1 woord ruim voldoende"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Bij vertrek erg onbeleefde chauffeur. Te weinig plaats in busje, parking staat propvol. Bij terugkeer 1uur moeten wachten op busje. Maken nooit geen gebruik meer van deze parking!!! Zeer slecht beleid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjon Hermans- 09-06-2019 "Bijna onverstaanbaar personeel wat te laat aanwezig was en daardoor als een dolle naar het vliegveld gebracht in een zeer oud vies busje wat veel te zwaar beladen werd door de vele koffers en mensen die erin gepropt werden. Nooit meer dus!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danuta Schreuder- 09-06-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlos Rodriguez- 10-06-2019 "Mijn ervaring was zeer goed. Alles verliep vlot en moest niet zo lang wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kurt dewaele- 11-06-2019 "de locatie en service was helemaal in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Met de locatie is niets mis. wat ik miste was dat er niemand aanwezig was bij aankomst. Ik heb mijn auto ver weg gezet op een plek waar ik voor mijn gevoel niet ingebouwd kon worden door andere auto's. want niet alle auto's stonden even prettig geparkeerd en belemmerden doorgang en of het wegrijden van geparkeerde auto's. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "snel vervoer van parking naar vliegveld en visa versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joy Jamar- 15-06-2019 "Raar dat je vervoert wordt in een bus zonder kofferruimte. Op de terugweg was de bus megavol. Losse bagage overal. En kinderen bij moeders op schoot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Parking volledig vol en dus was het wat improviseren om een plaats te vinden. Neem genoeg tijdsmarge bij vertrek want het busje wacht tot het vol is. Vanuit de luchthaven vlotte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "fotos op site klopen niet"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Vereycken- 25-06-2019 "Goede ontvangst en correct in communicatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark1000
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Aeropark1000
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
10 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Oke!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Van Gool- 01-06-2019 "T was top geregeld, nette jongen. Iets oudere bus voor transfer maar wat wil je... voor €33 passen ze 5 dagen op je auto. En die heb ik schadeloos mee kunnen nemen ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Poutsma- 02-06-2019 "Makkelijk te vinden, snelle afhandeling en bij aankomst even bellen en binnen 10 minuten waren ze er waarna ik 10min later alweer in de auto naar huis zat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "vriendelijk en correct, enige minpuntje was dat de chauffeurs nogal 'snel' reden en soms bezig waren met hun gsm tijdens het vervoer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacqueline Hettinga- 07-06-2019 "Klantgericht en stipt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Alles was goed. Afstand, service.Snelheid"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Altug Acioz- 12-06-2019 "Goeie service en alles snel en op tijd aanwezig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Door file waren we op de heenreis later. Hierdoor was de bus naar het vliegveld alvast vertrokken en moesten wij dus ruim 15 min wachten op vervoer naar het vliegveld. Op de terugweg had de chauffeur niet op ons gerekend terwijl we net gebeld hadden... Met proppen konden we net mee in de bus terug maar het ging allemaal niet erg vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Vond de heren niet vriendelijk. Was wel de beste prijs. En verder ok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flyparking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Flyparking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Elly - 19-12-2017 "Pas overdekt geparkeerd tijdens onze vakantie was eenvoudig te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vieux - 20-12-2017 "Locatie was van de buitenkant mooier dan van binnen Savonds was het wel donker. Shuttle was 2x op tijd dus verder geen reden tot klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Shuttle terugweg 30 minuten moeten wachten, jammer want over de rest ben ik wel tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and GO
Bekijk foto's
Beoordeling
7.0 Goed
Park and GO
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 22-05-2019 "Er staat geen gsm vermeldt op de papieren. Hierdoor was het een echte zoekwerk op de site. Gelukkig stond toevallig het busje op parking C. De chauffeur mag ook wat vriendelijker zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Stolk- 12-06-2019 "Sorry dat ik het moet zeggen ,het zijn oplichters.Aangekomen bij parkeerplaats was vol .We kregen een reservering van quick parking op mijn eigen naam.Maar ze hadden niet betaald.Dus wel €25 ontvangen.Bij quikparking niet betalen.We stonden voor een gesloten poort de barcode gaf aan dat er nog €23 betaald moest worden.Schandalig en asociaal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Flug
Bekijk foto's
Beoordeling
7.6 Goed
Park Flug
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
UParking
Bekijk foto's
Beoordeling
5.2
UParking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
5.2
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 16-06-2019 "De parkeerplaats ligt op een plaats waar ik s avonds niet graag alleen zou zijn. Bij aankomst was het personeel aardig, maar de chauffeur was op de heenweg meer met zijn telefoon bezig dan met de weg. De chauffeur van de terugweg was zeer onaardig. Bij terugkomst op de luchthaven werd de haak er gewoon opgegooid toen ik belde om te melden dat ik was aangekomen. Nadat ik nog een keer belde en de locatie van de shuttle had gevonden, duurde het nog bijna een uur voor de shuttle vetrok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart van der Vaart- 19-06-2019 "De parking ziet er mooi uit, wel redelijk ver maar dat wist al van tevoren. Verder was alles prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Times Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Times Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Personeel was erg gehaast komt denk ik door de drukte"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Spraken geen Nederlands en meneer was niet heel vriendelijk. Nee volgende keer niet meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rens Beers- 20-12-2017 "Okee, prima. heenweg in 15 minuten opweg terugweg stond de bus al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Voeldrant- 20-12-2017 "Prima locatie was okee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Car Hotel
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Car Hotel
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jesper Blijdeburg- 19-12-2017 "Zeer nette locatie, hier laat je je auto gerust achter."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fiore - 20-12-2017 "Super dichtbij en parkeren in een bunker? zag er wel veilig uit hahah"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, gewoon wat je verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Express
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Parking Express
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Van der Aa- 30-05-2019 "Alles perfect!, alleen de toiletten waren ontzettend vies!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jennifer - 27-06-2018 "Express parking geboekt met extra korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews parkeren Brussel Airport

Parkeren op Brussel Zaventem biedt een heleboel mogelijkheden. Een parking Zaventem zoeken is daarom een hele opgave. Gelukkig kunt u filteren op verschillende variabelen, zodat u zeker de juiste parking boekt! Beoordelingen is hier één aspect van. Om onze dienst en parkings meer transparant te maken, vragen wij terugkerende klanten om hun parkeerervaring te delen. Zo krijgen niet alleen wij, maar ook toekomstige klanten meer inzicht in de service van parkings rondom Brussel airport. Op deze pagina vind je alle beoordeelde parkings en kunt u dus gemakkelijk zien welke parkeeraanbieder het beste presteert op het gebied van stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Dat zijn belangrijke dingen voor u als klant. Naast een goedkope parking bij Zaventem, willen wij u namelijk ook een betrouwbare parking bieden. U kiest hierna zelf wat u het belangrijkst aan de parking vindt.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Alle parkings bij Zaventem worden beoordeeld door onze klanten. Dit gebeurt op basis van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. De eerste categorie stiptheidt houdt de wachttijd op de parking in. Werd u direct na aankomst op de parking weggebracht of heeft dit enige tijd geduurd? Hoe lang duurde het voordat u weer bij het terminal werd opgehaald is een tweede vraag. De locatie van de parking spreekt voor zich, hierbij wordt naar de reisafstand naar het vliegveld gevraagd. Als derde willen we weten hoe het personeel gepresteerd heeft, werd u vriendelijk geholpen? De beoordelingscriteria helpen bij aan het totaalbeeld voor toekomstige klanten, heeft u zelf ervaring met een van bovenstaande parkings? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice, of laat uw eigen recensie hier achter. Zo helpt u anderen in hun zoektocht naar de ideale lang parkeren zaventem mogelijkheid!

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat u niet te veel betaald voor het parkeren. Op die manier houdt u ten slotte een mooi zakcentje over voor de vakantie. Maar naast voordelig parkeren, vinden we het minstens zo belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. Dit kunnen wij zelf garanderen, maar dit houdt u mede in de gaten. Bovendien, laten wij liever onze klanten u vertellen dat de parkeeraanbieders betrouwbaar zijn. Zij kunnen dat veel beter! Bij Vliegen en Parkeren zijn we blij met alle recensies. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel, mail of app ons dan gerust. Bekijk ook onze FAQ, voor veelgestelde vragen. Wij helpen u graag op weg!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )