#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Holiday Inn
Bekijk foto's
Beoordeling
9.8 Top!
Holiday Inn
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
Sky Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark1000
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Aeropark1000
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flyparking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Flyparking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Elly - 19-12-2017 "Pas overdekt geparkeerd tijdens onze vakantie was eenvoudig te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vieux - 20-12-2017 "Locatie was van de buitenkant mooier dan van binnen Savonds was het wel donker. Shuttle was 2x op tijd dus verder geen reden tot klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Shuttle terugweg 30 minuten moeten wachten, jammer want over de rest ben ik wel tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Flug
Bekijk foto's
Beoordeling
7.6 Goed
Park Flug
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Times Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Times Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Personeel was erg gehaast komt denk ik door de drukte"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Spraken geen Nederlands en meneer was niet heel vriendelijk. Nee volgende keer niet meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rens Beers- 20-12-2017 "Okee, prima. heenweg in 15 minuten opweg terugweg stond de bus al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Voeldrant- 20-12-2017 "Prima locatie was okee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Car Hotel
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Car Hotel
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jesper Blijdeburg- 19-12-2017 "Zeer nette locatie, hier laat je je auto gerust achter."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fiore - 20-12-2017 "Super dichtbij en parkeren in een bunker? zag er wel veilig uit hahah"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, gewoon wat je verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Parking Express
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
Parking Express
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jennifer - 27-06-2018 "Express parking geboekt met extra korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews parkeren Brussel Airport

Parkeren op Brussel Zaventem biedt een heleboel mogelijkheden. Een parking Zaventem zoeken is daarom een hele opgave. Gelukkig kunt u filteren op verschillende variabelen, zodat u zeker de juiste parking boekt! Beoordelingen is hier één aspect van. Om onze dienst en parkings meer transparant te maken, vragen wij terugkerende klanten om hun parkeerervaring te delen. Zo krijgen niet alleen wij, maar ook toekomstige klanten meer inzicht in de service van parkings rondom Brussel airport. Op deze pagina vind je alle beoordeelde parkings en kunt u dus gemakkelijk zien welke parkeeraanbieder het beste presteert op het gebied van stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Dat zijn belangrijke dingen voor u als klant. Naast een goedkope parking bij Zaventem, willen wij u namelijk ook een betrouwbare parking bieden. U kiest hierna zelf wat u het belangrijkst aan de parking vindt.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Alle parkings bij Zaventem worden beoordeeld door onze klanten. Dit gebeurt op basis van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. De eerste categorie stiptheidt houdt de wachttijd op de parking in. Werd u direct na aankomst op de parking weggebracht of heeft dit enige tijd geduurd? Hoe lang duurde het voordat u weer bij het terminal werd opgehaald is een tweede vraag. De locatie van de parking spreekt voor zich, hierbij wordt naar de reisafstand naar het vliegveld gevraagd. Als derde willen we weten hoe het personeel gepresteerd heeft, werd u vriendelijk geholpen? De beoordelingscriteria helpen bij aan het totaalbeeld voor toekomstige klanten, heeft u zelf ervaring met een van bovenstaande parkings? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice, of laat uw eigen recensie hier achter. Zo helpt u anderen in hun zoektocht naar de ideale lang parkeren zaventem mogelijkheid!

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat u niet te veel betaald voor het parkeren. Op die manier houdt u ten slotte een mooi zakcentje over voor de vakantie. Maar naast voordelig parkeren, vinden we het minstens zo belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. Dit kunnen wij zelf garanderen, maar dit houdt u mede in de gaten. Bovendien, laten wij liever onze klanten u vertellen dat de parkeeraanbieders betrouwbaar zijn. Zij kunnen dat veel beter! Bij Vliegen en Parkeren zijn we blij met alle recensies. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel, mail of app ons dan gerust. Bekijk ook onze FAQ, voor veelgestelde vragen. Wij helpen u graag op weg!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )