#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Holiday Inn
Bekijk foto's
Beoordeling
8.1 Uitstekend
Holiday Inn
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.1
15 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
franklin sacré- 24-05-2019 "Ik ben heel erg ontgoocheld.Toen we we 's nachts onze wagen kwamen stallen zei de baliebediende dat et overdag,tijdens bepaalde uren,geen shuttle autobus reed maar dat we dan op de luchthaven een taxi van de firma Unitax moesten aanspreken die ons naar de parking zou brengen en aan de receptie zou betaald worden.Zo gezegd,zo gedaan.Na de landing spraken we een taxibestuurder van unitax aan.Deze sprak om te beginnen geen Nederlands,maar goed,da's niet zo erg,en bracht ons,na enig getelefoneer naar ik weet niet wie,naar de Holiday.En toen bleek dat wij de taxirit dienden te betalen,bovenop de parkeerkosten!!!De kost bedroeg 12,50€,ik gef de chauffeur 15€ en i.pl.v.2,50€ terug te krijgen,verdween de chauffeur vliegensvlug...Ik ben zinnens in deze naar de Vrederechter van Zaventem te stappen want dit is duidelijk contractbreuk.Op internet maaakt Holiday géén enkele melding van het feit dat er gedurende een aantal uren geen shuttlebus rijdt en bovendien dien je dus blijkbaar bovenop de huur van de parkeerplaats ook nog eens de retourtaxi te betalen aan de volle pot.Mijn referte:bestelling 403896780 en wie mij niet gelooft,contacteer me maar via frank-sacre@hotmail.com"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Holiday Inn, zeer prettige, veilige parkeerplaats. Vriendelijke mensen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Prima parkeerplaats voor Brussel airport. Op korte afstand van airport. Wel bussen om de 40 minuten en deze rijden maar beperkte tijden. Op de heenweg konden we zo instappen, op de terugweg hebben we 35 minuten gewacht. Ondanks dat aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hushang Saidi- 05-06-2019 "Parkeren bij de hotel Holiday Inn was prima ik ben tevreden van."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Very good service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jerney Heemskerk- 16-06-2019 "Verschrikkelijk! We voelen ons zeer in de maling genomen door deze manier van parkeren. Bij aankomst om 13.00u bleek dat er geen shuttels naar het vliegveld reden en we moesten van het hotel maar een taxi pakken op eigen kosten. Bij terugkomst hetzelfde verhaal. Nu kregen we te horen via WhatsApp dat we een Unitax moesten pakken en dat de taxi bij aankomst een voucher zou krijgen. Echter stond de taxi hier niet om te springen en was zeer klantonvriendelijk. Tot onze verbazing moesten we de voucher zelf ook nog eens betalen aan de balie bij Holiday Inn (€12,50). Uiteindelijk hebben we dus dik €70,- betaald, belachelijk hoe dit bedrijf te werk gaat. Ergens staat blijkbaar op de site onder een i-icoontje op de site dat er alleen shuttels rijden tussen bepaalde tijden. Belachelijk en totaal niet duidelijk vermeld, dit zijn gewoon boeven!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daniel Michiels- 24-06-2019 "Goede service, nette parking. Na een maand kwam ik terug en mijn wagen was nog netjes, propere omgeveing"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-08-2019 "Super. Snel geregeld op de site. Prima parkeerlocatie en transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2019 "Makkelijk reserveren, parkeren, afhalen... Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.R. Slotman- 10-08-2019 "Prima plek. Oor de auto. Afgesloten terrein. De auto staat buiten. Tegenvaller: in ons contract staat dat we bij terugkomst de shuttle zouden kunnen bellen. Wat bleek de shuttle reed tot een uur of 10 in de ochtend. Wij arriveerden om half 11 in de ochtend. Wij moesten met een taxi naar de parkeerplaats. Niet netjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Een zeer slechte ervaring gehad en zal hier nooit meer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loek Heinsman- 25-08-2019 "Een prima locatie om de auto te parkeren. Wel even goed plannen i.v.m. de tijden van de shuttlebus. Bij terugkomst moesten wij vanwege de vertraagde vlucht een taxi nemen van unitax. Dit verliep helemaal naar wens en de afhandeling (voucher voor de taxi) bij Holiday Inn verliep vlekkeloos. Een aanrader voor het lang parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.4 Prima
Sky Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
43 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn Jansen- 24-05-2019 "Er werd gevraagd om voor aankomst bij de parking te bellen naar het door u opgegeven telefoonnummer. Tot 6 keer toe werd de telefoon niet opgenomen en stonden wij met een aantal andere bezoekers ongeveer 3 kwartier te wachten midden in de nacht. Ook zag ik dat het hek niet afgesloten was, dit geeft een onveilig gevoel. Toen we eindelijk naar binnen konden hebben we continue rondjes moeten rijden om een parkeerplaats te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeur ( van Turkse afkomst) heb ik als geweldig ervaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "Hebben maar 1 busje en dus bij terugkomst totaal een uur moeten wachten omdat het busje de eerste keer vol zat. Terrein niet bewaakt en donker. Geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Folmer- 03-06-2019 "Ons is het goed bevallen. Het komt wel een beetje apart over, want de parkeerplaats was dicht, en op het moment dat wij aankwamen onbemand. Maar we hebben gebeld en toen werd eea snel geregeld en zijn we naar het vliegveld gebracht. Ook de terugreis verliep goed. Binnen een half uur werden we opgehaald en weer naar de auto gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Handig en goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Cijsouw- 07-06-2019 "in 1 woord ruim voldoende"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Bij vertrek erg onbeleefde chauffeur. Te weinig plaats in busje, parking staat propvol. Bij terugkeer 1uur moeten wachten op busje. Maken nooit geen gebruik meer van deze parking!!! Zeer slecht beleid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjon Hermans- 09-06-2019 "Bijna onverstaanbaar personeel wat te laat aanwezig was en daardoor als een dolle naar het vliegveld gebracht in een zeer oud vies busje wat veel te zwaar beladen werd door de vele koffers en mensen die erin gepropt werden. Nooit meer dus!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danuta Schreuder- 09-06-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlos Rodriguez- 10-06-2019 "Mijn ervaring was zeer goed. Alles verliep vlot en moest niet zo lang wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kurt dewaele- 11-06-2019 "de locatie en service was helemaal in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Met de locatie is niets mis. wat ik miste was dat er niemand aanwezig was bij aankomst. Ik heb mijn auto ver weg gezet op een plek waar ik voor mijn gevoel niet ingebouwd kon worden door andere auto's. want niet alle auto's stonden even prettig geparkeerd en belemmerden doorgang en of het wegrijden van geparkeerde auto's. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "snel vervoer van parking naar vliegveld en visa versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joy Jamar- 15-06-2019 "Raar dat je vervoert wordt in een bus zonder kofferruimte. Op de terugweg was de bus megavol. Losse bagage overal. En kinderen bij moeders op schoot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Parking volledig vol en dus was het wat improviseren om een plaats te vinden. Neem genoeg tijdsmarge bij vertrek want het busje wacht tot het vol is. Vanuit de luchthaven vlotte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "fotos op site klopen niet"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Vereycken- 25-06-2019 "Goede ontvangst en correct in communicatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
guy helsen - 06-07-2019 "beste, bij aankomst geen probleem, bij de terugkeer daarentegen ben ik geconfronteerd met onaanvaardbaar brutaal gedrag van uw medewerker. Ik belde zoals vereist bij het ontvangen van mijn bagage en toen er na 30 minuten nog niemand opdook belde ik terug, excuus te druk. Maar hij zou iemand sturen , deze conversatie verliep in het Nederlands. Na 45 minuten daagde er wel iemand op en toen ik die man er attent op maakte dat ik niet tevreden was met die service , werd ik in het Frans uitgemaakt voor een dikke nek , en als ik snellere service wilde ik maar een VIP dienst moest nemen de volgende keer, op de koop toe beweerde de man , duidelijk van NoordAfrikaanse oorsprong, dat hij nog op iemand moest wachten , die net waren gearriveerd, en als ik wilde vertrekken , ik maar een taxi moest nemen naar Machelen ! Mijnheer is dan na 10 minuten toch vertrokken zonder extra passagiers. Kortom een onaanvaardbaar gedrag en ik zal dan ook NOOIT meer van uw diensten gebruik maken . Met beleefde groeten, Guy Helsen . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "Voor ons de eerst ervaring met zo’n parkeerplaats, goed geregeld. Heen werden we door vader gebracht, plaatste alle bagage in de bus, terug kwam zoon ons ophalen en liet ons aanmodderen met de bagage, soms op schoot of ergens in de bus. Verder goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "De shuttle die ons bij vertrek moest brengen naar de luchthaven had panne omwille van een lege batterij. Blijkbaar waren ze dit wel gewoon en wisten ze dat hun kabels niet veel vermogen aankonden. Nieuwe en betere kabels kopen of een nieuwe batterij was blijkbaar geen optie. Bij terugkomst, wel in hoogseizoen, veel wachtende mensen en volle shuttles waardoor het land duurde voor de transfer naar de parking. Ze dienen dringend in hun shuttles te investeren. Rest was in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hein Reusken- 30-07-2019 "Waardeloos. Slecht te vinden. 30 minuten staan wachten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Zeer klantonvriendelijk (het was wel 4 uur 's nachts). Bij aankomst werden we niet opgehaald. Telefoon werd steeds weggedrukt. Eens maar nooit meer. Wat een puinhoop. Zelf maar een taxi genomen a raison van € 21,50. Krijgen we dat nog terug misschien."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Vermeulen-Kuijten - 03-08-2019 "In eerste instantie had ik zo mijn twujfels maar dat bleek onterecht. Toen we terug kwamen was onze auto helemaal klem gezet en ik dacht wat nu?? Maar gelukkig hadden ze de sleutels van de 3 auto's die achter ons stonden en toen was het snel gepiept. Top.....????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Heel volle parkeerplek, niet goed aangegeven en niet zo netjes. Personeel ook niet vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Coen Crince Le Roy- 11-08-2019 "Parking was vol, dus tegen de afspraak sleutel moeten afgeven. Kwamen in het donker aan, slecht verlicht, kan beter. Snel geholpen en op terugreis ook weer snel opgepikt. Vervolgens we werst sleutel zoeken en vervolgens de auto. Maar ging toch vrij vlot, maar wil Je niet als je 24 uur gereisd hebt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dirk schultz- 11-08-2019 "zeer slechte communicatie met deze firma , spreken nauwelijks Nederlands ! bij aankomst op luchthaven heb ik vijf keer moeten bellen voordat het duidelijk was dat ze ons konden ophalen , dat heeft ruim drie kwartier geduurd , de chauffeur sprak geen woord met ons . slechte ervaring!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Op zich allemaal goed gegaan maar het komt wel een beetje rommelig over. Wij zouden niet zo snel nog een keer voor dit bedrijf kiezen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martinus Loeffen- 25-08-2019 "Als je in het donker aankomt is het vrij onduidelijk waar te parkeren, vrij smoezelige parking ook. De auto op goed geluk ergens neer gezet, de medewerkers liepen verspreid over het terrein rond en kwamen niet pro-actief naar ons toe. Na zelf contact opgenomen te hebben, blijkt de enige bruikbare voertaal Frans. Weinig instructie en de wachttijd was op de heenweg langer dan beloofd, terug ging heel voorspoedig. Al met al wat tegenvallend, zeker omdat de locatie duurder is dan de airport parking (4 en 5)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Parkeerterrein is onduidelijk aangegeven. Staat overvol en je hebt niet het idee dat je auto volledig veilig staat. Bij terugkomst op het vliegveld gebeld zoals aangegeven stond en na 3x bellen, kwam het busje eindelijk na 50 minuten wachten. Toen wij daar iets van zeiden, werd dat niet gewaardeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "De heenweg ging soepel, de terugweg was minder fijn. Niet duidelijk aangegeven waar de opstappen was, een chauffeur die telefonisch niet te verstaan was en uiteindelijk een wachttijd van ruim een uur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-08-2019 "Vriendelijkheid niet goed vanaf de eerste dag, locatie ook niet goed en de service zeer slecht je probeert te bellen en niemand neemt op je maar wachten op de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "Moeilijk te vinden...om 6u 's ochtends is inrit nauwelijks zichtbaar... Het geheel oogt zeer chaotisch en onordelijk... De vraag om (zonder te controleren wie we zijn) snel alle begage in versleten busje te laden en naar luchthaven te vertrekken schepte weinig vertrouwen... Bij terugkomst gebeld, een kwartiertje later werden we door keurig busje en vriendelijke chauffeur opgehaald... Auto in perfecte staat terug gevonden hoewel er toch een lege pmd-fles op lag... Geen parking voor wie heel trots op zijn auto is...anderzijds is alles wel "correct met zuiderse slag" verlopen... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-09-2019 "Bijzonder onplezierige communicatie gehad! Heb na mijn landing nog kwartier moeten wachten voor ze kwamen opdagen. Niet helemaal mijn idee bij een goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jonathan Jeewooth- 18-09-2019 "Niet te ver gelegen.beleefd en vriendelijke medewerkers,niet te lange wachttijd gezien de drukke baan en een redelijke prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
grigory majewski- 02-10-2019 "Alles goed behalve onduidelijke aanduiding van inrit op parkeerterrein. Beetje te veinig ruimte voor bagage in de bus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Top, alles is vlekkeloos gegaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "erg vervelend dat het aanwezige personeel geen engels of nederlands spreekt. parkeerterrein ligt op goede afstand van het vliegveld maar het is alleen een stuk braakliggend grond"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.J. Zagwijn- 24-10-2019 "Een prima plek om te parkeren. Een kleine 10 minuten van het vliegveld. De medewerkers en het terrein geeft een beetje een matige indruk maar onze auto stond er na 5 dagen nog netjes. We zijn snel naar het vliegveld gebracht en ook snel weer opgehaald. Verlichting op het terrein is matig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "3 kwartier gewacht voor terugreis. Shuttle is een oud gammel busje, heel vies. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARC SEVENHANS- 30-10-2019 "Weg brengen ging vlot. Terug ophalen was verwarrend, waar, locatie, lange wachttijd, maar wel vriendelijke chauffeur heeft me tot aan de auto gebracht ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Polet- 31-10-2019 "we hadden een adres en dat was niet herkenbaar aan de weg bij de inrit, stopplek van het busje was niet aangegeven en wij waren naar de weg gelopen om in te stappen, wat niet de bedoeling was. Afzetplek op vliegveld was ook ophaalplek; gelukkig maakten we een foto maar we hadden toch moeite de plek terug te vinden op een ons onbekend vliegveld. Busje was wel snel om ons op te halen en rit ging vlot. Een kaartje waarop tel.nr. en aanwijzingen om ophaalplek op vliegveld te vinden zou enorm prettig geweest zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aeropark1000
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Aeropark1000
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
38 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Oke!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Van Gool- 01-06-2019 "T was top geregeld, nette jongen. Iets oudere bus voor transfer maar wat wil je... voor €33 passen ze 5 dagen op je auto. En die heb ik schadeloos mee kunnen nemen ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Poutsma- 02-06-2019 "Makkelijk te vinden, snelle afhandeling en bij aankomst even bellen en binnen 10 minuten waren ze er waarna ik 10min later alweer in de auto naar huis zat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "vriendelijk en correct, enige minpuntje was dat de chauffeurs nogal 'snel' reden en soms bezig waren met hun gsm tijdens het vervoer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacqueline Hettinga- 07-06-2019 "Klantgericht en stipt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Alles was goed. Afstand, service.Snelheid"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Altug Acioz- 12-06-2019 "Goeie service en alles snel en op tijd aanwezig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Door file waren we op de heenreis later. Hierdoor was de bus naar het vliegveld alvast vertrokken en moesten wij dus ruim 15 min wachten op vervoer naar het vliegveld. Op de terugweg had de chauffeur niet op ons gerekend terwijl we net gebeld hadden... Met proppen konden we net mee in de bus terug maar het ging allemaal niet erg vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Vond de heren niet vriendelijk. Was wel de beste prijs. En verder ok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
henricus franciscus maria Smit- 28-06-2019 "Prima geregeld allemaal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
RR Lammerts van Bueren- 19-07-2019 "Niet duur maar moeilijk te communiceren met ze, zijn franstalig. Voor mij niet meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Snelle service bij vertrek. beschikbaar via telefoon bij aankomst en snel ter plaatse, vriendelijke medewerkers. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Prima oplossing, goede service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Land van t- 31-07-2019 "Vriendelijk personeel.Prima plek.Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.H. van Doorn- 04-08-2019 "Prima service. Parking is wel moeilijk te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Vroom- 06-08-2019 "Prima locatie, voortaan graag even van te voren duidelijk maken dat je de autosleutels achter moet laten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Locatie is op ongeveer 10 minuten rijden met het shuttlebusje. Op klein terrein worden alle auto's zo dicht mogelijk bij elkaar gezet, dus kans op schade is redelijk aanwezig. Gelukkig geen schade geconstateerd. Heenweg duurde ongeveer 15 minuten voordat we konden vertrekken, terugweg ongeveer 15 a 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Henriquez- 14-08-2019 "Top geregeld. Duurt effe voordat je het gevonden hebt, maar eenmaal daar is alles prima in orde. Goede service, geen gezeur met eventuele vertragingen, dus prima in orde. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet van Dijk- 24-08-2019 "Vlotte incheck en transport naar het vliegveld. Nadien makkelijk pick-up vanaf vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reinoud Ykema- 27-08-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carla Beeckmans- 28-08-2019 "Perfecte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Huijben- 21-09-2019 "Goede service! De accu bleek leeg te zijn gelopen (al heb ik dat zelf nooit ervaren met mijn auto van 6 jaar oud) en die hebben ze voor me gestart met startkabels. Enige verbetering die ik aan zou kunnen geven is de duidelijkheid van de ophaalplek. Al met al zou ik Aeropark zeker aanraden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudolf Scholten- 24-09-2019 "Locatie dicht bij vliegveld. Keuringe en vriendelijk geholpen. Ook na fikse vertraging nog uiterst behulpzaam. Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edith Debije- 29-09-2019 "Het regelen van een plek voor de auto was zo gedaan. Bij aankomst midden in de nacht hebben we de auto neergezet en de sleutel afgegeven. Direct werden we met een busje naar het vliegveld gebracht. De heren van de parking hebben de auto netjes weggezet in de tussen tijd. Bij terugkomst stond het busje al op ons te wachten en bracht ons weer naar de parking waar de auto al klaar stond. Alles prima geregeld, we hebben niet hoeven wachten, alles sloot netjes op elkaar aan. We zijn zeer tevreden en dit is zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-09-2019 "De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd. Tijdafspraken worden prima nagekomen. Tip: een herkenbaar busje met logo om mee op te halen. Of een vaste plaats. Nu is het erg zoeken naar het juiste busje."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
desiree Nagtegaal- 03-10-2019 "makkelijk te vinden, aardige jongens die je helpen (spreken gelukkig ook hun talen) en bij terug komst stond mijn auto netjes achter het hek te wachten (klaar gezet). TOP, ga ik zeker meer gebruik van maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-10-2019 "Chauffeur stond ons reeds op te wachten aan de luchthaven bij terugvlucht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Willink- 07-10-2019 "Snelle service. Wel jammer dat de chauffeur geen Nederlands/ Belgisch praat. Enkel alleen Frans en Engels. 10min moesten we wachten. Ik ben tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Meesters- 08-10-2019 "bij vertrek werden we direct naar het vliegveld gebracht en bij aankomst en even bellen was de shuttle bus er al toen we buiten kwamen. kortom een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. het personeel is vriendelijk en is meertalig dit is vooral handig als jezelf niet zo goed bent in frans. gewwon TOP."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Prima parkeer mogelijkheid. Vriendelijk personeel. Snelle service, snel vervoer naar vliegveld. Snel aanwezig na landing, auto staat klaar bij aankomst op parkeerterrein. Al met al, zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walter Schuurmans- 21-10-2019 "Op de heenreis moesten we wat langer wachten op de taxibus, omdat er veel mensen tegelijk naar de luchthaven vervoerd moesten worden, waardoor we pas de tweede keer mee konden. Ander aandachtspuntje is dat de taxichauffeur alleen Frans spreekt (die je moet bellen bij terugkomst), wat niet heel handig is als je de taal niet machtig bent. Verder prima service hoor!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Goede ervaring. Zouden het weer zo doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dominique Heylen- 28-10-2019 "Alles prima en vriendelijk geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henri Ampe- 12-11-2019 "Alles prima verlopen. Zeer vriendelijke en vlotte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Bijl- 18-11-2019 "Prima service, geen wachttijden bij vertrek en aankomst. Doen we zo weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Debby Jacobs- 19-11-2019 "Goeie service, auto s stonden klaar bij aankomst. Zou ze weer boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flyparking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Flyparking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Elly - 19-12-2017 "Pas overdekt geparkeerd tijdens onze vakantie was eenvoudig te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vieux - 20-12-2017 "Locatie was van de buitenkant mooier dan van binnen Savonds was het wel donker. Shuttle was 2x op tijd dus verder geen reden tot klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Shuttle terugweg 30 minuten moeten wachten, jammer want over de rest ben ik wel tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park and GO
Bekijk foto's
Beoordeling
6.7 Prima
Park and GO
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.7
12 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 22-05-2019 "Er staat geen gsm vermeldt op de papieren. Hierdoor was het een echte zoekwerk op de site. Gelukkig stond toevallig het busje op parking C. De chauffeur mag ook wat vriendelijker zijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Stolk- 12-06-2019 "Sorry dat ik het moet zeggen ,het zijn oplichters.Aangekomen bij parkeerplaats was vol .We kregen een reservering van quick parking op mijn eigen naam.Maar ze hadden niet betaald.Dus wel €25 ontvangen.Bij quikparking niet betalen.We stonden voor een gesloten poort de barcode gaf aan dat er nog €23 betaald moest worden.Schandalig en asociaal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Bij vertrek vakantie kwamen wij bij Park and Go, daar was niemand aanwezig, nadat ik hun had gebeld was er met 20 minuten iemamd aanwezig die ons naar het vliegveld heeft gebracht, deze chauffeur was vriendelijk en redelijk op tijd. Bij terugkomst van vakantie moesten wij bellen zodra we klaar stonden op de parkeerplaats van het vliegveld. Toen ik gebeld had werd verteld dat ze eraan kwamen, maar na 35 minuten nog niemand. Toen weer gebeld, en er werd verteld dat ze er bijna waren, dit duurde bijna weer een half uur, dus een uur staan wachten. Chauffeur was kort af en nogal onbeleefd, waarschijnlijk een slechte dag. Auto stond nog op de afgesloten parkeerplaats, dus heen reis naar vliegveld en parkeren was goed, terug reis naar parking niet. Wel goede prijs vergeleken met andere, "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sofie Bultheel- 23-09-2019 "Niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten Ligt- 08-10-2019 "Goedkoop parkeren, adres goed te vinden maar toegang is onduidelijk en rommelig; geen mogelijkheid om ergens te wachten met de auto en altijd wachttijd om chauffeur busje te bellen. Al met al een redelijke oplossing als men het eenmaal weet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "op de heenweg erg lang moeten wachten op vervoer. Op terugweg wel vlot geholpen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "Prima service. Wij kwamen vroeg in de ochtend aan en de poort was dicht. Op de poort een briefje dat de chauffeur zo terug was. Even gebeld, bleek de chauffeur gewoon achter het gesloten hek te wachten. Daarna zijn we direct naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst weer gebeld en binnen 15 minuten was onze chauffeur er. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
richard burgers- 20-10-2019 "Park and go heeft haar reservering software niet op orde. Daardoor werden de klanten die via Vliegen & parkeren hadden geboekt Allemaal door Park and go teleurgesteld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ivo van der Zee- 21-10-2019 "top service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-10-2019 "Prima parkeerplek en niet duur, echter door dat vluchten vertraagd waren en veel mensen op een tijdstip kwamen, konden ze mensen niet meteen naar airport vervoeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petra Ton- 29-10-2019 "Helaas was er niemand aanwezig op het afgesproken tijdstip. Chauffeur was erg gestrest. Volgens hem klopte de boeking niet, papieren en mail had ik bij me. We hebben een boeking gedaan voor 5 personen en ter plekke moest ik ineens 8 euro extra betalen voor de 5de persoon. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jac Ots- 29-10-2019 "Parkeerterrein was zeer krap auto's stonden bijna tegen elkaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Park Flug
Bekijk foto's
Beoordeling
7.6 Goed
Park Flug
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
UParking
Bekijk foto's
Beoordeling
4.1
UParking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
4.1
23 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 16-06-2019 "De parkeerplaats ligt op een plaats waar ik s avonds niet graag alleen zou zijn. Bij aankomst was het personeel aardig, maar de chauffeur was op de heenweg meer met zijn telefoon bezig dan met de weg. De chauffeur van de terugweg was zeer onaardig. Bij terugkomst op de luchthaven werd de haak er gewoon opgegooid toen ik belde om te melden dat ik was aangekomen. Nadat ik nog een keer belde en de locatie van de shuttle had gevonden, duurde het nog bijna een uur voor de shuttle vetrok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart van der Vaart- 19-06-2019 "De parking ziet er mooi uit, wel redelijk ver maar dat wist al van tevoren. Verder was alles prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AJJM Coppens- 01-07-2019 "Bij aankomst op de Parking was er niemand, was ook onduidelijk hoe te handelen. Na terugkomst werd ons de werkwijze wel duidelijk, dat er heen en weer gereden wordt van luchthaven naar Parking. Terug ging daarom perfect, op de luchthaven stond iemand te wachten op ons. voor vertrekkende passagiers is het wel zeer wenselijk en beter dat er op de Parking locatie iemand aanwezig is om de reizigers op te vangen en te duiden waar de auto geparkeerd kan worden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piére Bevlaere- 04-07-2019 "Mooie parking, fijne serivce maar wel een beetje ver reizen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
YAC Albers- 26-07-2019 "Vreselijk, zowel heen als terug. Op de heenweg 1.30 uur moeten wachten voordat we weggebracht werden. Op de terugweg 1.10 uur wachten, steeds bellen maar namen gewoon de telefoon niet meer op. Nooit maar dan ook nooit meer........... Chauffeurs waren wel aardig, maar konden er ook niets aan doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
nienke schregardus- 28-07-2019 "De terug weg hebben we meer dan een uur gewacht op het busje, vervolgens op locatie nog meer dan een uur, omdat onze auto niet te vinden was. Nooit meer..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilco Neeskens- 28-07-2019 "De parkeerplaats is een beetje oud en vervallen en is circa 15-20 min rijden van vliegveld. Één medewerker was aardig, de rest zegt niets, zelfs geen ‘gedag’. Op terugreis moesten we lang wachten en halverwege overstappen op andere bus. De auto was wel keurig verzorgd en gestald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Het bedrijf is lastig te vinden in het gebouw bij aankomst. Er is een gesloten roldeur waar we kennelijk naar binnen moeten. Personeel praat enkel frans. Bij het ophalen bij terugkeer wordt eerst 2x de telefoon niet opgenomen, dan worden we in busje opgehaald met twee andere gezelschappen. Prima. Derde gezelschap laat op zich wachten dus pas na 1 uur(!!) vertrekken we naar de auto. Dit terwijl we op 10 minuten rijden van het vliegveld geparkeerd staan. Vervolgens blijken de twee andere gezelschappen de auto heel ergens anders geparkeerd te hebben staan. Wij blijven in de bus totdat deze mensen eindelijk hun auto hebben. Dan pas worden wij weer vervoerd, tot onze verbazing naar weer een andere open parkeerplaats (onze auto staat in een parkeergarage). De chauffeur zegt dat we uit moeten stappen, we worden snel opgehaald. Het is inmiddels half 3 's nachts en we staan bij een parkeerplaats op een verder verlaten industrieterrein. Gelukkig komt er dan inderdaad een busje om ons op te halen. Met grote haast brengt deze chauffeur ons naar het juiste adres, rijdt daarbij door rood. Enfin. Twee uur nadat we het vliegveld afliepen zitten we weer in onze auto die, nogmaals, op tien minuten rijden stond geparkeerd. U-parking was de goedkoopste aanbieder maar voor ons was dit de laatste keer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ingrid Heymans- 30-07-2019 "Wat moeite gehad om de ingang van de parking te vinden, je rijdt er snel voorbij, het logobord van de U-parking is niet zo duidelijk zichtbaar, voor de rest prima service en voor weinig geld. Sommige werknemers verstaan en spreken nederland"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
mark vd brand- 03-08-2019 "ik zou mijn auto hier nooit meer parkeren. de parking die we geboekt hadden was vol,toen werden we naar een andere parking verwezen,daar aangekomen was het een grote bende op een oud bedrijven terrein,volgens mij niet afgesloten.de gene die ons hielp sprak alleen maar frans.ik moest mijn sleutel afgeven en werd naar het vliegveld gebracht. bij terug komst ruim een half uur moeten wachten op de pendel bus. bij aankomst stond mijn auto gewoon buiten de poort langs de weg. nog nooit zo iets mee gemaakt,ook nu weer moest ik zelf mijn sleutel uit een grote bak pakken . nee nooit meer ....dat dit zo kan ...zul je in Nederland niet vlug tegen komen zoon ongeregelde bende."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-08-2019 "Na annulering en meermaals gevraagd om een reactie, geen enkel bericht en/of restitutie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "Één grote chaos! Nog nooit zoiets gezien. Hebben bijna 2 uur oponthoud gehad op de terugweg... Personeel was alleen maar druk aan het bellen en aan het mopperen op elkaar. Zielig voor de chauffeurs die alle ellende over zich heen kregen van ontevreden en moedeloze klanten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Randy de Dreu- 07-08-2019 "Chaotisch en hopeloos. Ik raad deze garage zeker niet aan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.A. Sebens- 07-08-2019 "De parkeerplaats was vol en we kregen een andere locatie op. Die was ook vol en toen wist die meneer ook niet waar we naar toe moesten.. We waren niet de enigen die daar stonden te tobben.. Onze vlucht net gehaald. Wat een drama-start!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-08-2019 "Normaal schrijf ik geen reviews, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Bij terugkomst op het vliegveld na 8 bel pogingen eindelijk iemand aan de lijn gekregen. 2 uur later hadden wij onze auto terug en konden wij uiteindelijk huiswaarts. Onvriendelijk niet communicerend personeel, een garage bom vol ingeparkeerde auto’s. Heftrucks die met sloop(?) auto’s die op en af door de garage rijden. Ik ben veel gewend maar ik voelde mij daar onveilig. Ik raad deze parkeer garage af. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H Aghaei- 11-08-2019 "Het was een slechte ervaring, personeel was niet vriendelijk. Wij moesten te lang wachten tot wij opgehaald worden. Ik heb paar keer gebeld, maar zonder succes, uiteindelijk hebben wij besloten met taxi vanuit Brussel airport naar de parkeergarage te gaan. bij aankomst, de parkeergarage wacht dicht en weer moesten wij te lang wachten tot iemand met sleutel kwam. Ik ga nooit meer via Uparking een parkeerplek reserveren en ik deel mij slechte ervaring met Uparking met iedereen mee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "In de garage bleek geen plaats te zijn, reden waarom de auto telkens verplaatst moest worden. Ik moest mijn sleutel daarom inleveren, hetgeen tegen de afspraak was. Ook werd er geen Nederlands gesproken, enkel Frans. De garage stond vol met auto's die daar duidelijk al jaren stonden. Gaf weinig vertrouwen, maar auto uiteindelijk wel goed teruggekregen. Het boezemde allemaal weinig vertrouwen in. Wij zouden niet nog eens bij Uparking gaan staan, denk ik."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joochanan Jobse- 12-08-2019 "Bij het brengen van de auto schrok ik wel even van de 'rommeligheid' van de locatie, maar we werden nadat we de sleutel hadden ingeleverd (zij zouden de auto op hun plek zetten; daar houd ik niet zo van) netjes naar de luchthaven gebracht gewoon zoals het was afgesproken. Toen we terugkwamen bleek al snel dat het 'GAOS' was; degene die de telefoon opnam vroeg verschillende keren of ik al eerder had gebeld, op de ophaallocatie stond een ander gezin al meer dan een uur te wachten en de beloofde enkele minuten bleken bijna een half uur te zijn. Bij aankomst bij de parking bleek de sleutel kwijt en na veel zoeken (in een enorme doos met sleutels) bleek onze sleutel ergens anders op de sleutelwand te hangen. We moesten zelf de auto halen en bij elke roldeur vragen of deze open mocht zodat we verder konden. Nieuwe klanten werden heen gezonden; we zitten vol (terwijl er nog best plaats was en ze volgens mij ook hadden geboekt)en er werd de hele tijd in het Frans en Arabisch onderling (waar wij bij stonden) overlegd en dat geeft geen vertrouwd gevoel. Ik begreep van de werknemer dat er iemand een potje van had gemaakt (en was ontslagen) maar dat is iets waar we achte moesten komen toen we vroegen waarom we niet behandeld werden zoals het behoorde. (het andere gezin was behoorlijk in paniek)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Wij hebben tegen een redelijke prijs kunnen parkeren. De locatie was smerig (overvolle vuilnisbakken, vies toilet, volle asbakken). De auto stond wel netjes. Het personeel was vriendelijk, maar te druk en wij kregen daarmee weinig aandacht. De administratie was ongestructureerd. Onze auto stond niet klaar toen we terugkwamen: we moesten helpen de sleutel en auto zoeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thessa Rongen- 20-08-2019 "Medewerkers spreken slecht engels. Aangekomen op de locatie werden we aangesproken door een jongeman die ons netjes te woord stond, we werden doorverwezen naar een andere locatie omdat deze locatie vol was. Aangekomen op de andere locatie was er niemand om ons op te wachten, uiteindelijk ‘denk ik’ een medewerker die ons maar amper te woord kon staan. Shuttlebus verliep prima. Terugweg slecht te bereiken, ze begrepen ons weer niet. Paar keer doorverbonden geweest met verschillende medewerkers. Inmiddels 2 uur later eindelijk naar huis kunnen rijden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Goede ervaring, goed geholpen, snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Davut Sahingoz- 26-08-2019 "Was gewoon drama. Toen we terug zijn gekomen moesten we een uur lang wachten tot dat ik mijn auto weer terug kreeg. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. NIET AAN TE RADEN!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Parking Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
5.8
Sky Parking Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
5.8
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Martin van Middelkoop- 03-07-2019 "Delivery to Sky Park went fine. Then I got phone calls that they where still waiting, they only talked French even though I asked a couple of times for someone talking English. They did not react on my Whatsapp or Email asking for clarification. Pickup of the car took very long because they did not make clear where I needed to meet them, even though I asked repeatedly. So the service is fine but communication is a mess if you do not speak or understand French."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van de Werve- 23-07-2019 "Echt nooit weer! Ongelofelijk lompe meneer aan de telefoon die beweert dat er geen afspraak is voor een Lexus (was er uiteraard wel) en dat ik te laat ben en een afspraak om 7 uur had (volgens de bevestiging 7:15), dat er geen bandje ingesproken kan worden (wel dus) en vervolgens heel veel gedoe om de auto af te leveren. Dat gaat zo snel dat je denkt dat de auto gestolen wordt, geen papieren om te tekenen, geen controle op schade (want je moet binnen 10 minuten van de drop off weg zijn) Bij terugkomst staat nergens aangegeven waar je moet zijn. 3 kwartier wachten tot de auto komt en de meneer met de grote bek die glashard beweert dat je te laat bent (klinkt bekend....) Kortom, een 1 is nog te hoog gescoord, nooit meer voor mij en als ik anderen mag adviseren: NIET DOEN"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Geen prettige ervaring. Onduidelijk, gehaast en o fatsoenlijk. Lang moeten wachten vanwege 'miscommunicatie'. Nooit meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephan Maanen- 25-07-2019 "Valet chauffeur was er snel bij aankomst en terugkomst, alles netjes afgehandeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "De meneer met wie het contact verliep en die op de parkeerplaats aanwezig was, was zeer onvriendelijk en onaangenaam. De parkeerplaats is een soort van ‘georganiseerde’ chaos. Veel geld voor weinig service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter ter Beek- 12-08-2019 "De goedkoopste optie geboekt, het prijsverschil was redelijk groot namelijk. Mijn verwachtingen waren niet heel hoog maar toch prima geregeld allemaal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ector Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Ector Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Frank Maassen- 12-08-2019 "Was niet de goedkoopste optie maar alles was wel zeer professioneel geregeld, de auto stond gelijk klaar bij terugkomst en alles werd netjes genoteerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Prima service, alles zoals afgesproken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Times Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.3 Goed
Times Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Personeel was erg gehaast komt denk ik door de drukte"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Spraken geen Nederlands en meneer was niet heel vriendelijk. Nee volgende keer niet meer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rens Beers- 20-12-2017 "Okee, prima. heenweg in 15 minuten opweg terugweg stond de bus al klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Voeldrant- 20-12-2017 "Prima locatie was okee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Car Hotel
Bekijk foto's
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Car Hotel
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jesper Blijdeburg- 19-12-2017 "Zeer nette locatie, hier laat je je auto gerust achter."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fiore - 20-12-2017 "Super dichtbij en parkeren in een bunker? zag er wel veilig uit hahah"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, gewoon wat je verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Express Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
Express Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
41 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Van der Aa- 30-05-2019 "Alles perfect!, alleen de toiletten waren ontzettend vies!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Jan Spits- 03-07-2019 "Dienst geleverd als geadverteerd. Het telefonisch contact vooraf was lomp en de chauffeur die ons terug bracht was ook geen Vrolijke Frans. Voor Eur 150,- mag dat wel wat beter. Het personeel maakt de indruk te lijden onder geestdodend werk. Doet vrezen voor de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Heel correct, waren bij aankomst een half uur in vertraging door file aan de ring. Papieren in 2 minuten in orde en waren op tijd in de luchthaven. Bij terugkomst idem. Heel vriendelijk, niet moeten wachten, een aanrader ! Kwestie locatie: 4 sterren omdat het voor ons moeilijk was, verkeerde afrit genomen. Volgende keer 5 sterren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieven Deprez- 16-07-2019 "Vlotte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miguel Hooft van Huijsduijnen- 18-07-2019 "Prima plek. De aanbieder was er toen wij aankwamen. Auto geparkeerd en binnen 15 minuten op het vliegveld. Bij terugkomst moesten we wel 25 minuten wachten voordat hij er was. De auto stond al klaar we konden zo weer weg. Al met al een prima ervaring maar de chauffeur was nors."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark R. Donkersloot- 22-07-2019 "Goede, duidelijke service, locatie is vlakbij en vervoer van en naar vliegveld Zaventen was zeer snel geregeld. Prijs/kwaliteit is hier zeker in balans. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Vlotte service, heel duidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Heel vlotte samenwerking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Cools- 29-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul de Bruin- 07-08-2019 "Prima service. Erg praktisch en een veilig idee. Tip: vermeldt op het kaartje dat het ophaalpunt halte E is bij de bussen. Dit maakt het voor de klant nog makkelijker te vinden na de retourvlucht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kor hutting- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eelco van Setten- 14-08-2019 "Iets duurder dan sommige andere aanbieders, maar auto staat netjes overdekt en service is uitstekend. Transport naar en ophalen vanaf het vliegveld ging bijzonder soepel. Binnen 10min. bij de vertrekhal en na terugkomst was de shuttle al gearriveerd voordat we met de bagage buiten stonden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "zeer tevreden. Degelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anja labaere- 21-08-2019 "verliep vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny guggelmeyer- 04-09-2019 "goede service, propere garage, wagen netjes afgeleverd, top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "top service! je laat je voertuig met een gerust hart achter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Van ginkel- 08-09-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Verstocken- 09-09-2019 "Goede service. Vriendelijk mensen. Een dikke 10!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ellen Oostdam- 30-09-2019 "Super parkeerlocatie. Snelle ontvangst en perfecte parkeerplek, snelle afhandeling en in no time op de plek van bestemning. Zeer behulpzaam en beleefd personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-10-2019 "Geweldige service: netjes op tijd, vriendelijk en professioneel personeel. Absoluut een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Menno De Looijer- 06-10-2019 "Goede service, op tijd brengen en halen. Mooi kort bij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-10-2019 "Toen we aankwamen was het onduidelijk waar we de auto neer moesten zetten, was geen bel aanwezig. Na gebeld te hebben met het bedrijf ging de deur open. Locatie is prima ten opzichte van het vliegveld, namelijk op 5 minuten afstand. We werden snel bij het vliegveld afgezet en weer keurig opgehaald, niet lang hoeven wachten. De meneer die ons hielp weet niet echt wat lachen is, zeer zakelijk. Wat meer vriendelijkheid zou het bedrijf ten goede komen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 " Er werd niks gezegd , moest eerst valies zelf in auto plaatsen aan de luchthaven , dan toch hulp gekregen . Bij toekomen aan mijn auto in de garage werd mij de sleutel gegeven , valies op de grond geplaatst en de persoon vertrok naar zijn bureau zonder woorden . Ik heb mijn zware valies zelf in de auto moeten plaatsen met veel moeite . dus absoluut niet vriendelijk of gedienstig , hoewel ze met twee personen aanwezig waren en ik toch meer geld moest betalen dan ergens anders . Mijn factuur nog niet gekregen . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Opnieuw een positieve ervaring. Service zoals het hoort en de vriendelijkheid maakt extra aangenaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
claus huentemann- 18-10-2019 "Problemlos und organisiert . Bei Ankunft an der Halle nach Anruf über Mobilphone Abstellen des KFZ innerhalb 15 Minuten möglich und umgehend zum Flughafeneingang gebracht . ( Fahrzeit 7min ) Bei Rückkehr nach Landung in Zaventem und Ankunft am Busparkplatz wurden wir nach Anruf auf Mobilphone innerhalb 15-20 minuten abgeholt und zum Parkhaus gebracht , wo unser Wagen schon in der Halle zur Ausfahrt bereitgestellt war . Alles Perfekt und zufriedenstellend . CHÜ "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Daamen- 19-10-2019 "Super geregeld netjes op tijd, vlakbij t vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "vriendelijk ook voor de kinderen. bewaar het kaartje voor de volgende keer.ophalen snel en vriendelijk. auto's stonden vertrek klaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion Willemsen- 22-10-2019 "Prima service. Niks op aan te merken. Fijn dat het een overdekte, afgesloten parking is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Abeldina Knol- 26-10-2019 "We kwamen aan bij Express Parking in alle vroegte, de deur van de garage was dicht. Net toen we wilden bellen, kwam er een witte Express Parking bus aan. Prima, auto parkeren, sleutel afgeven en in een mum van tijd waren we op het vliegveld. De terugweg belden we, binnen 5 minuten zouden ze er zijn. We stonden te wachten op de plek waar we waren afgezet en we keken uit naar een witte Express Parking bus. Na een kwartier wachten nog eens gebeld. Bleek dat we afgehaald werden door een zwarte Express Parking bus, aan de overkant... Ze hadden me gebeld, maar mijn batterij was leeg. Al met al, nu we weten hoe het werkt, zeker voor herhaling vatbaar. Klein detail: de chauffeur op de terugweg sprak eigenlijk alleen Frans, geen Nederlands en klein beetje Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sinan Emre Kilavuzoglu- 28-10-2019 "Super parking plek, contact goed. Alles was snel geregeld echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Davida van Dijke- 28-10-2019 "Helaas hebben wij op de terug weg meer dan een uur moeten wachten op het busje. Er was iets niet in orde met de “taxi” vergunning van de bestuurder. Uitermate onproffesioneel. Er moesten andere chauffeurs uit hun bed worden gebeld. In de garage aangekomen moest ik maar een klacht indienen bij directie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Coen Bijkerk- 28-10-2019 "Na aankomst vrijwel direct naar de luchthaven gebracht, ook na arriveren op de terugreis binnen 10 minuten na gebeld te hebben, afgehaald en m’n auto stond klaar ! Ik ga hier zeker weer parkeren als ik vanaf Brussel vlieg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Wij kwamen in het donker aanrijden op een regenachtige avond. De locatie doet wat verlaten aan en ziet er van buiten niet zo uitnodigend uit. We werden prima geholpen en alles is zeer correct verlopen. Zeker aan te bevelen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronny De Winne- 10-11-2019 "Één woord top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Ewijk- 12-11-2019 "Alles perfect geregeld! een aanrader als he vanaf Brussel vliegt.☺"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Zeer vriendelijke medewerkers. We hadden op het laatste moment via internet geboekt en een paar uur later al parkeren. Dit was nog niet goed doorgekomen, maar na een telefoontje was de medewerker er binnen 10 min. Auto stond overdekt en binnen 5 min in de bus naar het vliegveld. Bij terugkomst was de bus er ook binnen 10 min. Al met al een hele goede ervaring met Express Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
38 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jennifer - 27-06-2018 "Express parking geboekt met extra korting :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Waardeloze parkeeraanbieder! Voldaan aan het verzoek om een kwartier voor aankomst te bellen: niet bereikbaar, later een bandje dat je aan de lijn moet blijven. Terugreis: vertraging, maar de aanbieder geeft niks aan de taxichauffeur door. Deze vertrekt na 30 minuten wachten, want dat is de marge. Na veel getouwtrek over de serviceverlening is de taxichauffeur blijven wachten. Vertel mij hoe je binnen 30 minuten na landing en wachten op bagage bij de taxi kunt zijn! Onmogelijk!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.B.M. Cornel- 03-10-2019 "Vriendelijk medewerker. Vreemd dat we nog € 4,-- ter plaatse moesten bijbetalen "vliegveld tax"."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Broersma- 12-10-2019 "Keurig naar het vliegveld gebracht, en ondanks vertraging tijdens de terug vlucht stond de chauffeur met bus keurig op ons te wachten, en werden we weer keurig bij onze auto afgezet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 "Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Auto in goede staat terug gekregen. Enkel bij het ophalen merkte ik dat er mee gereden was tijdens onze vakantie. Dit vind ik absoluut niet kunnen! Helaas heb ik geen bewijs van de kilometer stand. Maar de rij-modus was veranderd van NORMAL naar SPORT. De passagiersstoel was ook volledig anders ingesteld (wat raar is, ik verwacht enkel de bestuurderstoel aangepast terug te krijgen) en alle verwarming-instellingen stonden op max. terwijl ingeleverd met airco op 18C. Ook was onze auto de enige die vooraan al klaar stond van een groep van 10pers. Alle andere moesten hun auto nog achteraan op de parking ophalen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Lameris- 15-10-2019 "Goed en snel geregeld, volgende keer zeker weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold F P Scoop - 15-10-2019 "is zo goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Slingerland- 15-10-2019 "Prima mogelijkheid om uw auto te stallen tegen een redelijke prijs. Hoewel het terrein verhard is, staan er bij regen grote plassen waardoor u toch met natte voeten verder moet. De shuttle-dienst werkt prima en als de bus gaat rijden bent u er ook met een kwartier. Ook het vooraf aanmelden (heen- en terug), werkte prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Kluijt- 16-10-2019 "Goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Resi Pauwels- 22-10-2019 "Toen ik de reservering maakte had ik wat angst voor het onwetende. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen. Ik wist niet wat ik kon of mocht verwachten. Maar eerlijk is eerlijk ........ ik raad jullie aan bij iedereen die een vlucht of vakantie boekt via Schiphol. Bij deze zijn jullie de Nummero Uno die ik aanraad als je je wagen onbezorgd wil achterlaten bij jongens die je de beste service en prijs geven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arend Withaar- 28-10-2019 "Vriendelijke ontvangst. Zelf parkeren en autosleutels mee. Snel door naar de vertrekhal. Bij terugkomst ongeveer 15 min na telefoontje opgepikt. Prima. Reistijd van 15 minuten is alleen te halen als het niet druk is. Locatie niet heel dicht bij snelweg. Ondanks dat zeker aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maartje Nijland- 13-11-2019 "Goede en snelle service, snel op de luchthaven, erg vriendelijk en behulpzaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews

Reviews parkeren Brussel Airport

Parkeren op Brussel Zaventem biedt een heleboel mogelijkheden. Een parking Zaventem zoeken is daarom een hele opgave. Gelukkig kunt u filteren op verschillende variabelen, zodat u zeker de juiste parking boekt! Beoordelingen is hier één aspect van. Om onze dienst en parkings meer transparant te maken, vragen wij terugkerende klanten om hun parkeerervaring te delen. Zo krijgen niet alleen wij, maar ook toekomstige klanten meer inzicht in de service van parkings rondom Brussel airport. Op deze pagina vind je alle beoordeelde parkings en kunt u dus gemakkelijk zien welke parkeeraanbieder het beste presteert op het gebied van stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Dat zijn belangrijke dingen voor u als klant. Naast een goedkope parking bij Zaventem, willen wij u namelijk ook een betrouwbare parking bieden. U kiest hierna zelf wat u het belangrijkst aan de parking vindt.

Alle Informatie over de Recensies op Vliegen en Parkeren

Alle parkings bij Zaventem worden beoordeeld door onze klanten. Dit gebeurt op basis van 3 aspecten: Stiptheid, locatie en vriendelijkheid. De eerste categorie stiptheidt houdt de wachttijd op de parking in. Werd u direct na aankomst op de parking weggebracht of heeft dit enige tijd geduurd? Hoe lang duurde het voordat u weer bij het terminal werd opgehaald is een tweede vraag. De locatie van de parking spreekt voor zich, hierbij wordt naar de reisafstand naar het vliegveld gevraagd. Als derde willen we weten hoe het personeel gepresteerd heeft, werd u vriendelijk geholpen? De beoordelingscriteria helpen bij aan het totaalbeeld voor toekomstige klanten, heeft u zelf ervaring met een van bovenstaande parkings? Neem dan contact op met onze gratis klantenservice, of laat uw eigen recensie hier achter. Zo helpt u anderen in hun zoektocht naar de ideale lang parkeren zaventem mogelijkheid!

Alle Informatie over het Parkeeraanbod via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat u niet te veel betaald voor het parkeren. Op die manier houdt u ten slotte een mooi zakcentje over voor de vakantie. Maar naast voordelig parkeren, vinden we het minstens zo belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. Dit kunnen wij zelf garanderen, maar dit houdt u mede in de gaten. Bovendien, laten wij liever onze klanten u vertellen dat de parkeeraanbieders betrouwbaar zijn. Zij kunnen dat veel beter! Bij Vliegen en Parkeren zijn we blij met alle recensies. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel, mail of app ons dan gerust. Bekijk ook onze FAQ, voor veelgestelde vragen. Wij helpen u graag op weg!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )