#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Relax Park Valet Dusseldorf Airport

Het parkeeraanbod rondom Dusseldorf Airport is enorm en er zijn verschillende parkeervormen beschikbaar. Zoekt u een parking Airport Dusseldorf? Dan is het aan te raden het aanbod te vergelijken. Veruit de gemakkelijkste parkeervorm is valet parkeren, dit kan bijvoorbeeld bij Relax Park Dusseldorf Airport. Hier parkeert u uw auto op een nette en goed verzorgde parkeerplaats. U kunt hier tegen een kleine meeprijs overdekt parkeren, zo staat uw auto ook beschermd tegen de elementen. Standaard worden er service mogelijkheden aangeboden als starthulp, bagagehulp en is er een nette wachtruime beschikbaar. Daarnaast biedt Relax Park extra servicepakketten aan als het wassen van uw auto, dit kan verder besproken worden bij de parkeeraanbieder. Let op: de parkeerplaats en valet service zijn geopend van 03:00 tot 00:00.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met RelaxPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over RelaxPark Valet
RelaxPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-11-2019 "Goed geregeld. Wij zijn top tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reint Middelwijk- 15-11-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Kamers- 13-11-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Age Koster- 08-11-2019 "Mijn ervaring met RelaxPark Valet was TOP !! Flexibel, snel en een zakelijke en vriendelijke benadering. Mijn aankomsttijd was anders dan gepland. Was geen enklel probleem. Telefoon werd heel snel opgepakt. Terugbrengen van de auto was binnen 5 minuten. Ik ga RelaxPark Valet zeker weer gebruiken in de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Witters- 02-11-2019 "Perfecte service, reeds 2de keer dat we dit gebruiken. Zeker nog voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Perfect geholpen. Alles zo als geholpen en we werden zelfs opgewacht op de luchthaven. Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "Snelle service, na telefonisch contact staat er iemand klaar. Prima service, aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Horsten- 30-10-2019 "prima ervaring, het bellen tijdens de terug komst verliep wat rommelig daar het niet direct duidelijk was hoe of waardeer je moest bellen, de medewerkers zijn erg correct en vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "alles volgens afspraak alleen hing er een "rookgeur" in de auto bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.J. van Schothorst- 28-10-2019 "Dicht bij luchthaven en correcte behandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Werkt prima tegen schappelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Dubiez- 18-09-2019 "Alles ging zoals het hoort, er is 16 kilometer met mijn auto gereden. Op mijn camera zag ik dat de parkeerplek een parkeergarage is, en de tussen parkeerplekken waren in de buurt van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parkeren bij Relax Park Dusseldorf

Het proces van valet parkeren werkt zeer eenvoudig, u rijdt direct naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. U dient 30 minuten voor aankomst te bellen met RelaxPark Dusseldorf Airport, zij zorgen er vervolgens voor dat een chauffeur voor u klaar staat bij aankomst. Deze chauffeur inspecteert uw auto en u kunt na afronding uw reis vervolgen naar vertrekhallen. Bij terugkomst belt u Relax Park Dusseldorf om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens weer teruggereden naar de luchthaven en u kunt vanuit hier uw reis weer vervolgen. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop alle informatie vermeld staat. Hierbij zijn ook alle contactgegevens vermeld.

Onze klantreviews en beoordelingen

Wij vertellen u graag álles over de parkeeraanbieders op onze website. Niemand kan dit echter beter dan mensen die het direct ervaren. Daarom geven wij iedere klant die een reservering heeft gemaakt bij RelaxPark Dusseldorf de kans hun ervaring te delen. Allereerst kan onze website beoordeeld worden en na afloop van het parkeren kunt u de parkeerervaring met Relax Park Dusseldorf delen. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )