#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Relax Park Valet Dusseldorf Airport

Het parkeeraanbod rondom Dusseldorf Airport is enorm en er zijn verschillende parkeervormen beschikbaar. Zoekt u een parking Airport Dusseldorf? Dan is het aan te raden het aanbod te vergelijken. Veruit de gemakkelijkste parkeervorm is valet parkeren, dit kan bijvoorbeeld bij Relax Park Dusseldorf Airport. Hier parkeert u uw auto op een nette en goed verzorgde parkeerplaats. U kunt hier tegen een kleine meeprijs overdekt parkeren, zo staat uw auto ook beschermd tegen de elementen. Standaard worden er service mogelijkheden aangeboden als starthulp, bagagehulp en is er een nette wachtruime beschikbaar. Daarnaast biedt Relax Park extra servicepakketten aan als het wassen van uw auto, dit kan verder besproken worden bij de parkeeraanbieder. Let op: de parkeerplaats en valet service zijn geopend van 03:00 tot 00:00.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met RelaxPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over RelaxPark Valet
RelaxPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem Steilberg- 25-03-2020 "Helaas hebben wij door het Corona virus onze reis niet kunnen maken en zijn dan ook niet aangekomen bij de valet parking op vliegveld Dusseldorf. Dit is gemeld op het telefoonnummer en per mail dat wij annuleerden om deze reden op dinsdag 17 maart. Hierop verder niets meer vernomen voor 3 voertuigen waarvoor wij geboekt en betaald hadden, geen geld terug of waardebon voor de volgende maal. Vindt dit een zeer rare manier van omgang met je klanten. Graag vernemen wij hierop een reactie. Groet, Willem Steilberg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ralf Van hooff- 20-03-2020 "Zeer vriendelijke personeel. En je belt voor dat je aankomt en ze staan al te wachten bij de vertrekhal. Met de auto is maar een paar kilometer gereden. Er worden foto’s gemaakt bij aankomst de kilometer stand wordt netjes genoteerd. Bij terug komst bellen en ze staan er al voor u boven bent."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-03-2020 "snelle service, zowel bij afgeven als bij ophalen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilhelm Mazier- 04-03-2020 "Al sinds jaren maken wij gebruik van Relaxpark, als wij vanaf Dusseldorf vliegen, zeer betrouwbaar en correct bedrijf!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-02-2020 "Werkt prima op deze manier! Geen parkeerzorgen ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MJF Hoogesteger- 19-02-2020 "Het was moeilijk om de juiste persoon te vinden die de auto op komt halen. Een 1/2 uur rondgedeeld op de aangegeven plaats en na 4x bellen was het zo geregeld. Bij terugkomst gebeld en binnen 10 min werd de auto keurig voor gereden. Keurig nette afhandeling. Erg tevreden over alles. Volgende x zullen we weer voor dit bedrijf kiezen. ???????????? Tip: mss duidelijk in de papieren aangeven waar en bij welke nr je de auto moet afleveren en duidelijke bedrijfslogo op de jassen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thijs van Keulen- 18-02-2020 "Prima geregeld, valet parking gekozen, een fijnere service is er niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Costa Mitrovoltsis- 17-02-2020 "Alles vlot en zonder problemen afgelopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Janssen- 14-02-2020 "Alles is uitstekend geregeld, werkt prima. Erg tevreden ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henricus Pjnenburg- 11-02-2020 "Prima bedrijf mooi op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jo Hocks- 02-02-2020 "Alles ging goed. Alleen moest ik bij heen en terugreis zeer duidelijk aangeven dat ik valet had gekozen want ze wilden me met een busje gaan vervoeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-01-2020 "Netjes km gecheckt en status auto. Verder snel en efficiënt! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bertil Rog- 27-01-2020 "Ik had deze parkeeraanbieder via een collega die zeer tevreden was. Ik kan het alleen maar beamen. Chauffeur stond op tijd klaar en was zeer vriendelijk. Maakte een film van de auto en km stand. Bij terugkomst was mijn auto weer snel op het vliegveld. Echt ideaal. Doe dit de volgende weer. Echt super. RelaxPark.... bedankt voor de goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nick Mispoulier- 20-01-2020 "Supermakkelijk, en alles netjes geregeld! Enkel jammer dat als we "op tijd" belden, (zoals omschreven in de instructies), we zowel heen als terug de melding kregen om later terug te bellen. Dit kan misschien duidelijk in de instructies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wietse Olijve- 19-01-2020 "Wij gingen met z'n tweeën 4 dagen naar de Algarve en Luchthaven Dusseldorf is al een feest in vgl met Schiphol. 15 min. voor aankomst op de luchthaven een telefoontje en er stond iemand klaar bij de vertrekhal , km stand genoteerd en met een goed gevoel gingen we weg. Op de terugweg had onze vlucht vertraging en toen we de koffers hadden hebben we gebeld. Op het moment dat we weer buiten kwamen werd onze auto netjes gebracht. Geen gesjouw naar parkeerplaatsen veraf en ook nog eens goedkoop. Perfecte ervaring en we zaten binnen 5 min na de douane al in de auto. Ben een fan geworden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-01-2020 "Prima service! Zeer tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemiek van der Sanden- 01-01-2020 "Was perfect, ze stonden netjes klaar om ons op te wachten, service was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michiel Hoenderkamp- 31-12-2019 "Alles liep perfect dank daarvoor "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Timmermans- 30-12-2019 "Was goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-11-2019 "Goed geregeld. Wij zijn top tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reint Middelwijk- 15-11-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Kamers- 13-11-2019 "Perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Age Koster- 08-11-2019 "Mijn ervaring met RelaxPark Valet was TOP !! Flexibel, snel en een zakelijke en vriendelijke benadering. Mijn aankomsttijd was anders dan gepland. Was geen enklel probleem. Telefoon werd heel snel opgepakt. Terugbrengen van de auto was binnen 5 minuten. Ik ga RelaxPark Valet zeker weer gebruiken in de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Witters- 02-11-2019 "Perfecte service, reeds 2de keer dat we dit gebruiken. Zeker nog voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Perfect geholpen. Alles zo als geholpen en we werden zelfs opgewacht op de luchthaven. Super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "Snelle service, na telefonisch contact staat er iemand klaar. Prima service, aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Horsten- 30-10-2019 "prima ervaring, het bellen tijdens de terug komst verliep wat rommelig daar het niet direct duidelijk was hoe of waardeer je moest bellen, de medewerkers zijn erg correct en vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-10-2019 "alles volgens afspraak alleen hing er een "rookgeur" in de auto bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H.J. van Schothorst- 28-10-2019 "Dicht bij luchthaven en correcte behandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Werkt prima tegen schappelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Dubiez- 18-09-2019 "Alles ging zoals het hoort, er is 16 kilometer met mijn auto gereden. Op mijn camera zag ik dat de parkeerplek een parkeergarage is, en de tussen parkeerplekken waren in de buurt van het vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parkeren bij Relax Park Dusseldorf

Het proces van valet parkeren werkt zeer eenvoudig, u rijdt direct naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. U dient 30 minuten voor aankomst te bellen met RelaxPark Dusseldorf Airport, zij zorgen er vervolgens voor dat een chauffeur voor u klaar staat bij aankomst. Deze chauffeur inspecteert uw auto en u kunt na afronding uw reis vervolgen naar vertrekhallen. Bij terugkomst belt u Relax Park Dusseldorf om aan te geven dat u geland bent. Uw auto wordt vervolgens weer teruggereden naar de luchthaven en u kunt vanuit hier uw reis weer vervolgen. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging waarop alle informatie vermeld staat. Hierbij zijn ook alle contactgegevens vermeld.

Onze klantreviews en beoordelingen

Wij vertellen u graag álles over de parkeeraanbieders op onze website. Niemand kan dit echter beter dan mensen die het direct ervaren. Daarom geven wij iedere klant die een reservering heeft gemaakt bij RelaxPark Dusseldorf de kans hun ervaring te delen. Allereerst kan onze website beoordeeld worden en na afloop van het parkeren kunt u de parkeerervaring met Relax Park Dusseldorf delen. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b