#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Relax Park vliegveld Dusseldorf

Begint uw reis naar Dusseldorf met de auto dan is het handig als u zich op voorhand verdiept in het lang parkeren Dusseldorf. Dat kan namelijk op allerlei manieren, u kunt kiezen voor het shuttle parkeren met ook is het boeken van een valet parking Dusseldorf mogelijk. Relax Park wordt veel geboekt vanwege hun uitstekende locatie. Met hun shuttle service maken zij het goedkoop parkeren Dusseldorf voor u mogelijk. U rijdt hierbij eerst naar het adres van Relax Park toe en daarna wordt u door hen verder naar de luchthaven gebracht. De reistijd tot aan het vliegveld bedraagt slechts 2 minuten en dus staat u in no-time in de vertrekhal! Bij Relax Park kunt u tevens overdekt parkeren, tegen een meerprijs van € 15 en ook bieden zij het valet parkeren aan. De parking is 24 uur per dag geopend én bewaakt. Het parkeerterrein is verlicht, geasfalteerd en beschikt over camera’s, een omheining en slagboom. Onbezorgd op reis en uw auto parkeren Dusseldorf doet u bij Relax Park! Let wel: De afgifte locatie van deze parking verschilt van de parkeergelegenheid. Relax Park beschikt over meerdere locaties en de plaats waar de parking haar klanten ontvangt is dus niet in alle gevallen het parkeerterrein.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met RelaxPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over RelaxPark
RelaxPark wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-07-2019 "Alles verliep vlot, misschien zelfs een beetje te vlot: iets meer info ter plaatse zou nuttig zijn geweest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Slechte informatie over de wachttijd bij thuiskomst. Telefonisch 5 minuten aangekondigd, in werkelijkheid 40 minuten. Verder prima geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima ervaring, snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-06-2019 "Ook na een fikse vertraging en wat telefoontjes bleven ze vriendelijk. Een fijne manier van parkeren met een shuttle bus heen en weer. Toch niet ver van de luchthaven. Dit wordt de volgende keer weer DE parkeerplek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Derksen- 06-06-2019 "Prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ronny put- 05-06-2019 "43 km gereden met auto ALLES versteld,zetel,stuur,airco........ Verbruik 19l op 100 km Normaal 5.5 GEEN aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michiel Hoenderkamp- 04-06-2019 "Ik reserveer al een aantal jaren, nooit geen problemen en geen overtollige kilometers."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco van Geel- 30-05-2019 "Goede ervaring qua service. Echter auto terug gekregen met een storing in de motor. Een steenmarter bleek de kabels door te hebben gebeten.????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Ze waren erg stipt met wegbrengen en ophalen. Echter waren mijn gegevens niet bij hen bekend, wellicht omdat ik een dag van tevoren gereserveerd had. Locatie perfect binnen een minuutje of 6, 7 op vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-05-2019 "Kon niet beter. Goed te vinden. Met een paar minuten hadden we de auto ingeleverd en zaten we in de shuttle. En dat midden in de nacht. Ook terug binnen een kwartier na ontvangst van de koffers weer bij de auto. Kortom prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos - 20-12-2017 "Zeer nette parkeergarage. Was wel moeilijk te vinden maar alles ging goed verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima niks op aan te merken 4 sterren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Strijbos- 19-12-2017 "Heeele mooie parkeerplaats en super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Dusseldorf Airport Parking met Vliegen en Parkeren

Zoals hierboven al kort omschreven is het goedkoop parkeren Dusseldorf geen lastige opgave want de keuze is reuze! Behalve de on-airport parkeerplekken, zijn er andere en goedkopere mogelijkheden rondom de luchthaven gevestigd. Deze zijn allemaal te vinden op onze website. Samen met u gaan we op zoek naar de voordeligste parkeerdeal voor uw reisperiode! Vliegen en Parkeren is een onafhankelijk platform, waardoor wij objectief de parkings met elkaar vergelijken. Op basis van uw reisdata en reiswensen sorteren we alle beschikbaarheden op prijs van laag naar hoog. Door op de parking naam te klikken vindt u alle aanvullende informatie zoals adresgegevens, servicefaciliteiten en foto’s. Wij laten u graag  zien welke mogelijkheden er zijn, maar de keuze laten we uiteraard graag aan u over! Heeft u nog vragen over het lang parkeren vliegveld Dusseldorf, bekijk dan onze FAQ of contact gerust onze klantenservice!

Shuttle parkeren met Relax Park

Het shuttle parkeren is hierboven al kort uitgelegd. U rijdt als het ware eerst naar het afgifte adres van Relax Park toe. Deze bevindt zich op Flughafenstraße 105  en zoals de naam al doet vernoemen: Dit is vrijwel naast vliegveld Dusseldorf. Vanaf hier wordt de weg naar de luchthaven vlot voortgezet. U kunt direct de weg naar de terminal vervolgen in één van de shuttle bussen van Relax Park. Bij terugkomst belt u de chauffeur en wordt u weer opgehaald. Neem het beste van twee werelden: Omdat u niet direct op Dusseldorf Airport parkeert, bespaart u veel kosten. Bovendien, bent u verzekerd van een parking en hoeft u niet alvorens nog te zoeken naar een plaatsje. Het reserveren van Relax Park duurt  slechts twee minuten. Voor de allerlaagste parkeerdeals bij Dusseldorf, bekijk onze top 5 goedkoop lang parkeren Dusseldorf Airport! Indien u nog vragen heeft over het shuttle parkeren en/of de verschillen t.a.v. het valet parkeren, bekijk de filmpjes op de pagina over parkeervormen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )