#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 2min reizen 2min reizen
  • Wassen <small>( + € 29,90)</small> Wassen ( + € 29,90)
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Düsseldorf Airport Parking met RelaxPark

Uw auto parkeren Düsseldorf Airport doet u via Vliegenenparkeren.nl super gemakkelijk en goedkoop! Zeker de parkeertarieven van lang parkeren op Düsseldorf Airport zelf rijzen de pan uit. U betaald namelijk voor 11 dagen parkeren meer dan €260! Gelukkig kan dit via onze website al vanaf €46 voor de zelfde 11 dagen. Een van deze parkeeropties is RelaxPark. Het voordeel van Relax Park is dat u parkeert op slechts 2 minuten van Düsseldorf Airport. Voor slechts €5 parkeert u ook nog eens overdekt. Dit alles maakt dat Relax Park een zeer populaire Düsseldorf Airport parking is. Mocht u nog niet zo bekend zijn met het parkeren bij Airports dan vindt u hier gemakkelijk de meest relevante informatie. 

Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met RelaxPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeertips die u in de gaten moet houden

Het aller belangrijkste blijft dat u vooraf een reservering maakt. Zeker wanneer de drukkere tijden weer in het vooruitzicht zijn worden de goedkopere aanbieders snel vol geboekt. Daarnaast is het belangrijk om u vooraf te oriënteren op de verschillende tarieven. Let dus op met het doorrijden naar de luchthaven zelf, dit kan nog een dure ‘verassing’ worden. Via Vliegenenparkeren.nl bent u in ieder geval zeker van een betrouwbare parkeerplaats en kunt u veel geld besparen op uw parkeerkosten. Indien u parkeert bij RelaxPark gaat u ook echt relax op vakantie. U bent namelijk binnen 2 minuten bij Düsseldorf Airport. Wellicht vindt u de valet service ook wel erg gemakkelijk! Bij valet parking Düsseldorf rijdt u niet naar de parkeeraanbieder toe maar direct naar de vertrekhal. Hier draagt u uw auto over aan een medewerker van de parking en kunt u zelf direct gaan inchecken. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Uw auto staat dan al voor u klaar en kunt direct huiswaarts keren. Deze service is zeker bij Düsseldorf airport zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk hier de korte instructie video.

Een onderzoek naar de parkeertarieven

Vliegen en Parkeren heeft een onderzoek gedaan naar wat men denkt dat de parkeertarieven zijn bij Düsseldorf Airport. Parkeren op het vliegveld (in dit geval het erkende Düsseldorf Airport product Parkvogel) werd €10 duurder geschat dan dat deze daadwerkelijk is voor 11 dagen (€88). Düsseldorf Airport Parking rondom werd zelfs €30 te hoog ingeschat en is met €46 voor 11 dagen parkeren natuurlijk erg aantrekkelijk. Lees het gehele onderzoek hier.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...