#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wilt u veilig parkeren bij vliegveld Zaventem? Dan is Quick Parking Zaventem zeker een goede keuze. Deze bewaakte parking bevindt zich op slechts vijf minuten van de terminal. Natuurlijk hoeft u niet te lopen, aangezien een shuttle bus u gratis naar de terminal brengt. Er zijn nooit wachttijden, want de shuttlebussen rijden voor elk individu, dag en nacht. De parkeerplaats van Quick Parking Zaventem is dan ook 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. U kunt dus op elk gewenst moment van de dag gebruik maken van de diensten van deze parkeeraanbieder.

Goedkoop lang parkeren 

Naast de goede service, is het ook nog eens erg voordelig om te parkeren rondom luchthaven Zaventem. Voor acht dagen betaalt u slechts €81 en voor elf dagen €91. Dit is zeker een van de goedkoopste manieren om te parkeren bij vliegveld Zaventem. Daarnaast kunt u tot 20 minuten van te voren reserveren en altijd gratis annuleren. Bij een reservering ontvangt u altijd direct een bevestiging per e-mail met een gedetailleerde routebeschrijving. Overigens heeft Quick Parking Zaventem ook interessante mogelijkheden voor zakelijk parkeren.

Zorgeloos op reis 

Zoals hier boven al staat omschreven staat parkeren bij Quick Parking Zaventem garant voor een zorgeloze reis. Uw auto is altijd veilig geparkeerd. Hieronder staan de voordelen van deze parkeeraanbieder:

  • Goedkoop bewaakt parkeren
  • Gratis vervoer met shuttle bus naar de terminal
  • Tot 20 minuten van te voren reserveren en gratis annuleren
  • Erg scherp geprijsd

Parkeren bij Quick Parking Zaventem is dus altijd een goede optie, voor zowel vakantie als zakelijke reizen.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b