#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer u gaat reizen wilt u het liefst uw auto zo dicht mogelijk bij de luchthaven hebben staan, maar dit is vaak zeer prijzig. Bij Quick parking staat uw auto op een bewaakt en afgesloten terrein en ligt maar op 1,5 kilometer van de vertrekhal vandaan. Parkeren bij Quick parking is zeer voordelig in vergelijking met die van Rotterdam Airport. De parkeergelegenheid is eenvoudig te bereiken en is 24/7 geopend, er zijn dag en nacht mensen aanwezig. Hierdoor staat uw auto ook zeer veilig.

Luchthaven Rotterdam Shuttle parkeren

De shuttle service bij Quick parking gaat het als volgt te werk. U rijdt direct naar de locatie van de parkeeraanbieder die maar op 1,5 kilometer vanaf Rotterdam Airport vandaan ligt. Daar stapt u in een shuttle bus die klaar zal staan en uw bagage voor u ingeladen zal worden. Uw wordt naar de juiste terminal gebracht, overhandigd de autosleutels aan een van de medewerkers die daarna uw auto zal parkeren.  Eenmaal terug gekomen belt u de aanbieder en zij komen u weer ophalen bij de luchthaven en brengen u naar uw auto. Reserveren van uw parkeerplek en gratis annuleren hiervan kan nog tot kort  van tevoren.

Parkeeraanbieders vergelijken

Vliegenenparkeren.nl is het grootste online platform om parkeeraanbieders rondom vliegvelden met elkaar te vergelijken. Hierdoor kunt u eenvoudig de geschikte aanbieder vinden die naar uw wensen voldoet. In de zoekopties kunt u selecteren welke service u zoekt, Shuttle of Valet parkeren en daarnaast de mogelijkheid om overdekt te parkeren. Wanneer u vragen heeft, neem dan contact op met info@vliegenenparkeren.nl.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b