#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Quick parking is een betrouwbare parkeeraanbieder gelegen op 2 kilometer afstand van de vertrek terminal van luchthaven Eindhoven.  Voorkom dus dat u eindeloos aan het zoeken bent naar een dure parkeergarage die nog een plekje vrij heeft. En waarbij u dan ook nog eens een flink stuk met uw bagage moet lopen. Bij Quick parking wordt u gehaald en gebracht met de gratis shuttle service die slechts 3 minuten rijden van Eindhoven Airport verwijdert is.

Shuttle parkeren luchthaven Eindhoven

Reserveren van uw parkeerplek en gratis annuleren hiervan kan nog tot 20 minuten van tevoren. Wanneer u een parkeerplaats boekt bij Quick parking gaat het als volgt te werk. U rijdt direct naar de locatie van de parkeeraanbieder, 2 kilometer vanaf Eindhoven Airport verwijdert. Daar aangekomen stapt u in een shuttle bus die klaar zal staan en uw bagage voor u ingeladen zal worden. Uw wordt naar de juiste terminal gebracht, overhandigd de autosleutels aan een van de medewerkers die daarna uw auto zal parkeren op een bewaakt en afgesloten terrein. Bij terugkomst belt u de aanbieder en deze zal weer klaar staan om u naar uw auto te brengen.

Zakelijk parkeren

Bent u een zakelijke reiziger? Met een zakelijk account  ontvangt u automatische een factuur incl. BTW en bij frequent reizen is er de mogelijkheid om korting op te bouwen. Dit bespaard u veel financieel papierwerk. De parkeergelegenheid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Langparkeren Eindhoven Aiport is ook geen probleem, de prijzen worden automatisch tot 30 dagen parkeren weergegeven.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b