#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wanneer u op zoek bent naar een parkeergelegenheid bij Zaventem Airport in Brussel dan moet u beslist eens kijken wat Quick Parking Brussels Airport te bieden heeft! De parkeergelegenheid is gelegen op slechts 5 minuten van de vertrekhal. Zodoende hoeft u niet veel tijd te verliezen en kunt u gebruik maken van de gratis shuttle service. U hoeft niet te wachten tot dat de shuttle bus vol is, Quick parking rijdt u direct naar Brussels Airport. Maakt u een zakelijke reis? Maak dan een account aan op de website en u krijgt een overzichtelijke factuur!

Lang parkeren Zaventem

Wanneer u wilt parkeren bij vliegveld Zaventem wilt u er zeker van zijn dat er zorgvuldig om wordt gegaan met uw eigendom en dat uw auto veilig wordt geparkeerd. Bij Quick Parking Zaventem is dit zeker het geval! De parkeergelegenheid wordt 24 uur per dag 7 dagen per week bewaakt! Daarnaast hanteren ze erg scherpe tarieven en wordt iedereen direct naar Brussels Airport gebracht door middel van een shuttle bus. Quick Parking hanteert de volgende tarieven:

Shuttle service

Deze aanbieder maakt gebruik van een shuttle service om zijn klanten naar luchthaven Zaventem te brengen. Een Shuttle bus vervoert een groep personen inclusief zijn bagage naar het vliegveld dat op 5 minuten gelegen is van de parkeergelegenheid. Ook al bent u met een kleine groep en zit de shuttle bus nog niet vol wordt u alsnog naar het vliegveld gebracht! Mocht u nog vragen hebben over lang parkeren of over deze specifieke aanbieder kunt u ons altijd een mailen. info@vliegenenparkeren.nl

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b