#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
4
Bekijk beoordelingen

Public Air Parking Hamburg Airport

Gaat u op reis via Hamburg Airport? Dan zoek u waarschijnlijk ook naar parkeren Hamburg Airport. Bij Public Air Parking Hamburg Airport kunt u parkeren op een uitstekende beveiligde en zeer nette parkeerplaats. Parkeren gaat in combinatie met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Dit is een zeer eenvoudige en comfortabele parkeervorm en het is nog voordelig ook! Hamburg Airport Public Air Parking heeft nog vele extra services die het parkeren voor u een stuk interessanter kunnen maken. Zo kunt u kiezen voor het schoonmaken van uw auto, dit kan zowel extern als intern gedaan worden. Men benadrukt zeer specifiek per klant te werken dus ze kunnen u in uw specifieke wensen voldoen!

Lees meer
Adres parkeerplaats Poppenbütteler Bogen 94, 22399 Hamburg
Reistijd shuttle: 12min
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Public Air Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Public Air Parking
Public Air Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ayse Cilingir- 27-08-2019 "Nooit weer zal ik hier mijn auto achterlaten!!!! Bij aankomst niemand aanwezig, bel ik word mij verteld dat er niemand is en de shuttlebus kapot is en of ik zelf even wil rijden naar het vliegveld, daar zou ik worden opgevangen. Daar aangekomen niemand te bekennen. Tig keer gebeld ieder keer word mij verteld dat er iemand onderweg is, 1 uur gewacht!!!!! Vlucht bijna gemist, nog 10 minuten later en ik mocht niet mee!! Komt er iemand aan zonder papieren die mijn auto wil meenemen. Ik zeg toon aan wie je bent en ik wil een bewijs dat je mijn auto meeneemt, kon niet!!! Uiteindelijk toch een keuze gemaakt om mijn auto af te geven, anders kon ik mijn tickets in weggooien.. ik ben WOEDEND!!! Dit was Air parking in Hamburg!! Het kon hun niets schelen of je je vlucht miste. Echt triest. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Op de heenreis hadden we het adres doorgekregen van de parkeerplaats. Daar aangekomen was er niemand. Na gebeld te hebben moesten we met onze auto naar het vliegveld gaan en daar namen zij het over. Het was duidelijker als ze vooraf hadden doorgegeven dat we direct naar het vliegveld konden gaan, had ons een boel tijd gescheeld. Gelijk nadat we aangekomen waren in Hamburg en de bagage nog niet opgehaald hadden hebben we gebeld dat we er waren. Pas na ander half uur en twee keer bellen kwam de auto op het vliegveld. We vonden dit wel heel lang duren, ook omdat er niet gezegd was hoelang het zou duren. We hebben dat ook niet gevraagd maar gingen ervan uit dat de auto gelijk gebracht zou gaan worden anders zouden ze het toch wel gezegd hebben..... Op zich is het systeem prima maar niet heel duidelijk uitgevoerd. Tip: vraag voraf duidelijk naar de gang van zaken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Informatie over het Parkeren bij Public Air Parking

Bij Public Air Parking Luchthaven Hamburg parkeert u in de vorm van valet parkeren. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal, neem ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parkeerplaats en zo kan men ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Na een korte inspectie wordt uw auto overgenomen en geparkeerd op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en zal hetzelfde proces zich herhalen. Zo kunt u snel en eenvoudig uw weg vervolgen! Neem op de dag van parkeren altijd contact op met de parkeeraanbieder!

Faciliteiten, Service en Veiligheid van de Parkeerplaats

De parkeerplaats van Public Air Parking Hamburg is uitstekend beveiligd en voorziet u van alle gemakken en voorzieningen van een veilige parkeerplaats. Zo is het verharde en verlichte terrein afgesloten middels een hek en omheining en camerabewaking. U dient uw sleutels af te geven bij de parking, deze worden enkel bewaard om het terrein beheersbaar te houden. Omdat de parkeerplaats en serivce 24/7 wordt aangeboden kunt u op elk moment van de dag uw auto parkeren! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vertragingen van uw vlucht of in het verkeer.

Ervaringen van onze klanten met Public Air Parking

U staat bij ons centraal. Daarom zijn wij ontzettend benieuwd naar uw mening en uw ervaring van het parkeren. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen over de parkeeraanbieder en de parkeerervaring. Wij willen namelijk dat iedere klant een zo goed en eerlijk mogelijk beeld krijgt van de parkeeraanbieder op onze website!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )