#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven

Public Air Parking Hamburg Airport

Gaat u op reis via Hamburg Airport? Dan zoek u waarschijnlijk ook naar parkeren Hamburg Airport. Bij Public Air Parking Hamburg Airport kunt u parkeren op een uitstekende beveiligde en zeer nette parkeerplaats. Parkeren gaat in combinatie met een bij de prijs inbegrepen valetservice. Dit is een zeer eenvoudige en comfortabele parkeervorm en het is nog voordelig ook! Hamburg Airport Public Air Parking heeft nog vele extra services die het parkeren voor u een stuk interessanter kunnen maken. Zo kunt u kiezen voor het schoonmaken van uw auto, dit kan zowel extern als intern gedaan worden. Men benadrukt zeer specifiek per klant te werken dus ze kunnen u in uw specifieke wensen voldoen!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Adres parkeerplaats Poppenbütteler Bogen 94, 22399 Hamburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Public Air Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Informatie over het Parkeren bij Public Air Parking

Bij Public Air Parking Luchthaven Hamburg parkeert u in de vorm van valet parkeren. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal, neem ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parkeerplaats en zo kan men ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Na een korte inspectie wordt uw auto overgenomen en geparkeerd op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en zal hetzelfde proces zich herhalen. Zo kunt u snel en eenvoudig uw weg vervolgen! Neem op de dag van parkeren altijd contact op met de parkeeraanbieder!

Faciliteiten, Service en Veiligheid van de Parkeerplaats

De parkeerplaats van Public Air Parking Hamburg is uitstekend beveiligd en voorziet u van alle gemakken en voorzieningen van een veilige parkeerplaats. Zo is het verharde en verlichte terrein afgesloten middels een hek en omheining en camerabewaking. U dient uw sleutels af te geven bij de parking, deze worden enkel bewaard om het terrein beheersbaar te houden. Omdat de parkeerplaats en serivce 24/7 wordt aangeboden kunt u op elk moment van de dag uw auto parkeren! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vertragingen van uw vlucht of in het verkeer.

Ervaringen van onze klanten met Public Air Parking

U staat bij ons centraal. Daarom zijn wij ontzettend benieuwd naar uw mening en uw ervaring van het parkeren. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen over de parkeeraanbieder en de parkeerervaring. Wij willen namelijk dat iedere klant een zo goed en eerlijk mogelijk beeld krijgt van de parkeeraanbieder op onze website!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )