#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
Bekijk beoordelingen

Pro Park, vliegveld Charleroi 

Pro Park bevindt zich op maar 9 minuten afstand van vliegveld Charleroi. Een parkeeraanbieder die vaak geboekt wordt wegens uitstekende service- en veiligheidsfaciliteiten. Een geschikte parkeerplaats vinden rondom Charleroi Airport kan erg lastig zijn, zeker als u hier niet teveel geld aan wilt spenderen. Pro Park maakt het parkeren Charleroi goedkoop mogelijk, waardoor u de bespaarde parkeerkosten extra kunt uitgeven op bijvoorbeeld uw reis! Bovendien geeft het vooraf reserveren van uw parkeerplek een stukje zekerheid en hoeft u op de luchthaven niet meer lang te zoeken naar een parkeerplaatsje.

Lees meer
Adres parkeerplaats 10 Rue des hauchies, 6060 Charleroi
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ProPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ProPark
ProPark wordt gemiddeld beoordeeld met 7.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-08-2019 "Richting de luchthaven super vriendelijke chauffeur en persoon die me ontving. Van de luchthaven naar parking om 23u30 was iets anders. Andere passagiers die later dan anderen aankwamen op de luchthaven duwde hen voor, gevolg met 12 in een busje van 9, waaronder een kind. Oké een keuze van de ongeduldige ouders maar ook onverantwoord van de chauffeur. Ook reed de chauffeur door het rood. Dus heen alles super maar de terugweg was een heel andere ervaring. Jammer voor de vriendelijke collega's die er werken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André Bleeker - 08-08-2019 "Prima maar auto’s staan wel dicht op elkaar . De terug komst was zoo netjes en snel binnen 10 min stonden we bij onze auto super "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Krekels- 05-08-2019 "Stoffige parkeerplaats dus bij terugkomst auto wassen, met medewerkers die beperkt engels spreken en geen nederlands. Bij terugkomst was er maar 1 shuttlebus voor meer dan 20 mensen dus lang moeten wachten helaas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ward Desseyn- 29-07-2019 "Shuttleservice ondermaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andy Verschueren- 27-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Was harstikke goed !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Darina Georgieva- 15-07-2019 "Alles goed afgelopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ferry Batenburg- 27-06-2019 "Supergoedkope parkeerplaats op 10min van het vliegveld. Moest paar keer bellen voor gehoor te krijgen maar daarna superservice gehad. Scheelt de helft met vliegveldparkeerplaats"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Absoluut niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Voor ons een vreselijke ervaring: schimmig parkeerterrein, bijzonder onvriendelijke chauffeurs, achterlijk en gevaarlijk rijgedrag. Totaal respectloos. Onderling word je in het Frans ook nog eens belachelijk gemaakt. Nooit meer, betaal liever een paar euro's meer en parkeer bij het vliegveld!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-04-2018 "Locatie was okee... rest prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Libe - 04-04-2018 "Fijn geparkeerd, snel op weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Brussel Charleroi met Vliegen en Parkeren

Wij bij Vliegen en Parkeren vinden het belangrijk dat onze klanten met een onbezorgd gevoel op reis kunnen. Dit begint echter niet op de luchthaven, maar al daarvoor! Wanneer u vooraf uw parkeerreservering al maakt, hoeft u zich niet langer meer druk te maken over het parkeren en bespaart u ook nog eens kosten. Dat is fijn! Deze besparing kunt u later vast goed gebruiken tijdens uw reis. Graag helpen wij een handje bij het vinden van voordelige parking, het goedkoop parkeren Charleroi Airport is namelijk zeker mogelijk! Alle opties en parkeeraanbieders vindt u terug op onze website.

Shuttle Parkeren met Pro Park Charleroi

Het parkeren Charleroi kan stress met zich meebrengen, maar gelukkig is dat over wanneer u vooraf een shuttle parking heeft geboekt. Pro Park beschikt over een goed werkende shuttle service, waarmee u de reis naar het vliegveld Charleroi vervolgt. Deze shuttle bussen rijden volgens een flexibel rijschema waardoor u in no-time op weg bent naar het terminal en dus weinig extra parkeertijd hoeft in te plannen! En dat allemaal voor zo’n voordelige prijs. Kortom, Pro Park maakt goedkoop lang parkeren Charleroi Airport voor u mogelijk middels de shuttle parkeervorm.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )