#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Prima Parkeren Schiphol is een van de parkeergelegenheden die zich bevindt aan de Cleeffkade of de Linnaeuslaan in Aalsmeer. Vergelijk parkeren bij Schiphol gemakkelijk via Vliegen en Parkeren, bij ons vindt u het grootste aanbod op het gebied van lang parkeren bij vliegvelden. Prima Parkeren biedt u een shuttle service aan gedurende 24 uur per dag, samen met de prijs een prima keuze! Ook op het gebied van service blinkt Prima Parkeren uit doordat ze u een gratis starthulp bieden en bovendien heeft u de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Parkeren bij Schiphol

Indien u uw auto wilt parkeren tijdens uw vakantie zijn er genoeg opties. Goedkoop parkeren rondom Schiphol is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Door het grote en diverse aanbod van parkeergelegenheden is de concurrentie op het gebied van prijs groot. Dit werkt alleen maar in uw voordeel! 7 dagen parkeren bij Schiphol kan al vanaf  €40. De onderlinge verschillen zijn met namen te vinden in de reistijd tot het vliegveld, overdekt parkeren en de mogelijkheid tot valet parkeren.

 

Veilig parkeren Schiphol Airport

Naast dat u uw auto goedkoop wilt parkeren is veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Alle aanbieders die u vindt op onze website zijn geregistreerd in het register van de Kamer van Koophandel. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen voordelig parkeert bij schiphol maar ook veilig en betrouwbaar. De parkeergelegenheden zijn allen beveiligd, mede doordat er 24 uur per dag bezoekers zijn. De parkeergelegenheid bij Schiphol die perfect aansluit bij uw wensen doet u bij Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b